Francie, Divajeu
...Certifikovaná osiva česneku (Allium Sativum) odrůdy Flavor. Bílý česnek s růžovými stroužky. Česnek odrůdy Flavor je nejpozdější z jarních česneků. Tato odrůda bílého česneku, historicky pocházející z Roviga v Itálii, se může sázet od října do února*. Bude mít krátkou dormanci a sklízí se od června do začátku srpna*. Česnek Flavor se vyznačuje dobrou skladovatelností. Česnek balený v pytlích po 20 kg. Další balení jsou k dispozici na požádání. Prodej od října do února. * období výsadby a sklizně jsou uvedena orientačně, mohou se lišit podle zemí a oblastí výsadby.
Portfolio (15)
Francie, Trebedan
... stromy, v norách proti krtkům. Jahody ošetřené extraktem z česneku si zachovávají svou chuť a jejich chuť není nijak ovlivněna česnekem. Na jahodnících, v zeleninové zahradě, na vinici, ovocných stromech, kvetoucích keřích a pokojových rostlinách: naředit na 2 % (20 cl na 9,8 litrů vody) Proti napadení mšicemi na vašich růžích: naředit na 5 % pro první aplikaci HMOTNOST: 2 kg ROZMĚRY: 20 × 20 × 30 cm...
Portfolio (41)
Francie, Cadeilhan
...Jemná směs francouzského bio medu a bio černého česneku z Gersu, která spojuje výhody a nutriční kvality dvou superpotravin. Med s černým česnekem je ideální pro vaše přípravy jak slané, tak sladké. Sladká a jemná chuť černého česneku a sladkost medu z něj činí ideální ingredienci pro mnoho pokrmů, marinád, zálivek nebo jednoduše na toast. Perfektní pro glazování vašich mas a ryb, doplnění vašich...
Portfolio (9)
Francie, Joinville-Le-Pont
...Znovu objevte vaření a jeho chutě prostřednictvím našeho inovativního přírodního kulinářského konopného oleje, z ekologického zemědělství, vyrobeného ve Francii. Kulinářský olej vyrobený z ekologického konopí, s chutí česneku. Jednoduché a rychlé použití, stiskněte pumpičku a dochuťte podle své chuti.
Portfolio (222)
Francie, Maubeuge
...Používejte česnekovou semolinu ve svých marinádách, těstech na merguez a chipolatas. Vyrobená z dehydratovaných stroužků česneku, česneková semolina je jemnější než její čerstvý protějšek, ale má silnější chuť. Česneková semolina, nezbytná ingredience! Používá se po celém světě v mnoha receptech, česneková semolina má chuť, která je stejně intenzivní jako jedinečná a může se přizpůsobit vašim...
Portfolio (33)
Francie, Sendets
Francie, Malataverne
... ingrediencí, které se dokonale snoubí s marinovaným filetem ančoviček v olivovém oleji. Pokud máte recept, který převážně používá tyto ingredience, pak můžete bezpochyby přidat ančovičky a uspět na plné čáře: - Zelené nebo černé olivy - Rajčata (čerstvá, drcená, cherry rajčata...) - Kapary - Grilované papriky - Cuketa - Brambory - Sýry mozzarella a feta - Vařené vejce, majonéza nebo omeleta - Stroužky česneku.
Portfolio (188)
Francie, Moncoutant Sur Sèvre
... bílého česneku, což je proces zděděný z japonské tradice. Zrání česneku odstraňuje jeho ostrou chuť a zvyšuje jeho koncentraci antioxidantů (polyfenolů a flavonoidů). CholéCardyl® je určen všem lidem, kteří mají tendenci k vysoké hladině cholesterolu a chtějí udržovat normální srdeční funkci.
Portfolio (42)
Francie, Paris
...Černý česnek není odrůda česneku, ale česnek konzervovaný v mořské vodě, který k nám přichází přímo z Koreje a Japonska. Je sušen při nízké teplotě mezi 60 a 80 °C v humidní atmosféře po dobu od 15 do 60 dnů. Tento proces by měl znásobit přínosy klasického česneku a jeho mírně sladká chuť, která se pohybuje od karamelu po lékořici a mění se v závislosti na době sušení, je považována za jednu z...
Portfolio (133)
Francie, Varennes-Jarcy
...Pasta na chleba s hořkou čokoládou a nádechem černého česneku, která dodává velmi čokoládovou chuť. Na konci ochutnávky ucítíte zvláštní chuť a kulatost černého česneku, zatímco jeho umami chuť zvýrazní chuť čokolády a posune ji do popředí. Ideální na palačinky nebo na krajíc chleba. Náš černý česnek je vyroben z BIO IGP bílého česneku z Drôme. Všechny použité ingredience pocházejí z...
Portfolio (5)
Francie, Sète
...Připravte marinádu smícháním 1 svazku nasekaného bazalky, 1 špetky květu tymiánu, 15 cl olivového oleje, 2 nasekaných stroužků česneku, soli a pepře v mixéru. Jedno nebo dvě krátké pulzy v mixéru stačí k propojení ingrediencí. Potřete gambas marinádou a nechte je marinovat v lednici minimálně 2 hodiny. Lehce potřete planchu olejem a nechte ji zahřát. Opečte gambas 3 až 4 minuty z každé strany. Podávejte s basmati rýží nebo těstovinami. Dobrou chuť!
Portfolio (42)
...Bílé palety o průměru 42 mm, tloušťka 15 mm Pasterizované mražené produkty k vaření Typická chuť brandade parmentière - tóny petrželky, česneku a ryb...
Portfolio (43)
Francie, La Rochelle
...Barva slunce a teplá chuť, je to ideální spojenec pro zdokonalení vašich pokrmů z mušlí. Tato směs jemného kari, česneku, petrželky, cibule a tymiánu také zvýrazní vaše bílé maso, omáčky a přípravy na grilování. HMOTNOST: 0,100 kg...
Portfolio (91)
Francie, Perpignan Cedex
...Pažitka je ideální aromatická bylina pro jemné ochucení syrové zeleniny a omáček, kterým dodává jemnost a svěžest. Chuť pažitky je subtilní, lehká, s krásným nádechem česneku a šalotky. Jednoduché a elegantní, její štíhlé listy dodávají šarm i těm nejvybranějším kulinářským prezentacím.
Odpovídající produkty
Pažitka
Pažitka
Další produkty
Cébette
Cébette
Portfolio (30)
Francie, Aix-En-Provence
...OBJEVTE ČERNÝ ČESNEK: UNIKÁTNÍ KOŘENÍ Z FRANCOUZSKÉHO ŘEMESLA CO JE ČERNÝ ČESNEK? Výroba černého česneku je složitý proces. Jedná se o klasický česnek, který po několika týdnech v sušárně získává nezaměnitelný vzhled, vůni a chuť. Výsledkem je česnek s gumovou texturou, intenzivní a jedinečnou vůní a chutí karamelizovaného česneku, s tóny hříbku, lékořice, balsamika… Pochází z Koreje a běžně se...
Portfolio (10)
Francie, Ham
... barvu a mírně sirupovitou texturu. Jeho vůně medvědího česneku je jak jemná, tak výrazná, což nabízí jedinečný chuťový zážitek. Jeho vyvážená chuť spojuje osvěžující kyselost jablečného octa se sladkostí medvědího česneku, čímž vytváří jemnou harmonii pro obohacení vašich oblíbených pokrmů. Reference: AR805323 Objem: 250 ml...
Portfolio (127)
Francie, Graulhet
... závislosti na čase sušení a připomíná trochu balsamický ocet. Má optimální trvanlivost 1 rok, ale v Japonsku někteří lidé uchovávají černý česnek až 10 let. Stejně jako dobré víno se s věkem zlepšuje; pokud chcete zastavit zrání, uchovávejte ho v lednici. A jak ho použít v kuchyni? Na jazyku se uvolňuje nádherná jemnost, mírně kyselá, která evokuje lékořici; patří mezi umami chutě. Jeho chuť je tak jemná, že si ho můžete vychutnat samotný, čistý a celý, kdykoli.
Portfolio (1)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play