Výrobce a dodavatel, norelem je světovým lídrem v oblasti standardních komponentů určených pro konstrukci a strojírenství. 100 000 produktových referencí tvoří obecný sortiment, který pokrývá veškeré potřeby firem v oblasti standardních mechanických prvků, stejně jako systémů a komponentů pro výstavbu strojů a zařízení. Všechny naše díly jsou k dispozici v CAD datech, která si můžete stáhnout přím...
...Tradiční vinifikace v nerezových tancích s kontrolou teploty po jemném lisování a statickém usazování. Zrání na jemných kalech.
NOTY K DEGUSTACI
Zlatavě žlutá barva s zelenkavými a krystalickými odlesky, jasná a průhledná. Intenzivní a jemná, vůně se otevírá na aroma bílého ovoce (hruška, kdoule). Čistý a živý, útok se vyvíjí do krásné kulatosti.
POUŽITÍ S JÍDLEM A VÍNEM
Podávejte chlazené kolem 10 °C k Caesar salátu, kozím sýru s medem nebo liégeois. Bude ideálním partnerem pro filetztresky s citronem nebo kuřecí maso na kari.
...
Nabízíme naše porce filetů ztresky PBO, určené pro B-to-B, v balení po 6,8 kg Interleaved.
Dostupná velikost: 100 - 200 g (3,5 - 7 oz)
Neváhejte nám sdělit vaše potřeby a požádat o více informací o našich produktech!
Velikost v g: 100 - 200 g
Velikost v oz: 3,5 - 7 oz...
...AOC Riesling Alsace domaine Klein
Suchý, Ovocný, Minerální
Na pohled: Světle žlutá, s zelenkavými a
lesklými odlesky, podtrhuje svou charakteristickou svěžest
Vůně: Otevírající se tóny citrusů,
jemné aroma citronu, minerální nádechy
Na patře: Dominantní kyselá struktura, která
dává tomuto vínu celistvý, kompletní charakter a
minerální výraz
Ideální kombinace: Zelňačka, Filetz candáta, Hřbet
ztresky se zeleninou na páře
Teplota podávání: 8 až 10 °C
Skladování, zrání: 5 až 7 let...
...Složení:
- 40 % extra silná hořčice
- 36 % vlašské ořechy
- 11 % rostlinný olej
- Voda
- Sůl
Tipy k použití:
Koláček se šunkou, filetztresky.
Tento produkt již není k dispozici.
...Gaston & Váš Traiteur de la Mer. Výrobce hotových jídel určených pro oddělení ryb a catering. Gaston je příběh výrobce, který založil svou firmu v roce 1978 v oblasti Toulouse v Drémil-Lafage. Naše mořské produkty, vyráběné tradičním způsobem, jsou připravovány z čerstvých surovin: filetz čerstvé tresky pocházející z divokého rybolovu. Záruka bezchybné kvality jak na čerstvosti, tak na...