Francie, Montauroux
Už 3 generace se BISCUITERIE WHITE MARK věnuje výrobě produktů, které potěší malé i velké. I přes módní trendy jsme vždy zůstali věrní jedné věci: kvalitě surovin! Dnes jsme se rozhodli sloužit profesionálům: - Jste na začátku projektu biscuitérie a chcete se věnovat marketingu a obchodní části, aniž byste riskovali investice do zařízení a ztráceli čas vývojem receptur? Obraťte se na nás. Budeme...
Portfolio (43)
YAYA NATURELLEMENT SAVOUREUX je vaším ideálním partnerem pro jedinečné a rafinované kulinářské kreace. Jako specializovaný výrobce nabízíme širokou škálu cukrů a solí s vynikajícími bio příchutěmi, ideálními pro vylepšení vašich pokrmů po celý rok, stejně jako dárkové sady a sirupy pro obohacení chuti vašich nápojů. Nabízíme aromatizované a barevné cukry: malina, maracuja, skořice, bílá čokoláda,...
Portfolio (200)
Francie, La Rochelle
...Karamel s Pineau, Glukózový sirup (Původ: Francie), cukr, máslo (A.O.P. Charentes-Poitou) 17%, plnotučné mléko, Pineau 3,5%, sůl 0,7%, sorbitol, invertní cukr, fleur de sel z Île de Ré 0,5%, koření Hmotnost: 0,140 kg...
Portfolio (91)
Francie, Objat
...Ingredience: Čokoláda mléčná 35% Původ mimo EU (cukr, kakaové máslo, sušené celé mléko, kakao, emulgátor: řepkový lecitin, vanilka bourbon v lusku), karamel (glukózový sirup, slazené odtučněné mléko (odtučněné mléko, cukr), feuilletine (pšeničná mouka, cukr, rostlinný tuk (kokos), řepkový olej, antioxidant: alfa-tokoferol, sušené odtučněné mléko, koncentrované máslo (mléko), vanilková aroma, sůl, emulgátor: řepkový lecitin, extrakt z ječného sladu, barvivo: extrakt z papriky)...
Portfolio (109)
Francie, Merville
... pro svou kvalitu, karamely barviva nabízejí různé rozpustné řešení pro jakoukoli aplikaci, aby se standardizovala barva. BURNT SUGARS Ve formě tekutiny nebo prášku, burnt sugars jsou karamelizované cukry, které dodávají chuť a/nebo karamelovou barvu potravinářským produktům. CARAMELS AROMATIQUES Aromatický karamel vzniká kontrolovaným působením tepla na potravinářské cukry. Ve formě tekutiny nebo pevné látky dodává chuť karamelu, která je více či méně výrazná v závislosti na konečné potřebě. Podle jejich vaření lze nalézt karamelové varianty jako medový, tradiční nebo silný.
Portfolio (7)
Francie, Feurs
... přítomnosti nebo nepřítomnosti chemických sloučenin podporujících karamelizaci. SPÁLENÉ CUKRY Spálené cukry jsou tekuté nebo pevné karamelové látky tmavě hnědé barvy, získané kontrolovaným působením tepla na potravinářské cukry v nepřítomnosti chemických sloučenin podporujících karamelizaci. SPECiÁLNÍ KARAMELY Speciální karamel je karamel získaný kontrolovaným působením tepla na potravinářské cukry za přítomnosti dalších ingrediencí: mléko, smetana, máslo, slané máslo, ovocné extrakty, med, slad, čokoláda, rostlinné tuky.
Portfolio (6)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play