Francie, Bellême
...Hořká čokoláda 70 % kakaa posypaná jemně praženými lískovými oříšky, pistáciemi a mandlemi. Také obsahuje sušené hrozny a kandované pomerančové kůry. Abychom nabídli výjimečné produkty, vybíráme ty nejlepší suroviny. Čistá hmotnost (G): 150...
Portfolio (29)
Francie, Rungis
Francie, Saint Orens De Gameville
...Směs černých aromatizovaných čajů z Číny s ovocem mučenky a posypaná okvětními lístky květin. Ingredience: Černý čaj, ovoce mučenky Aroma: Ovoce mučenky Ideální okamžik: Doporučujeme pít tento čaj ráno. Doporučený čas louhování: Doporučujeme nechat louhovat 3 minuty ve vroucí vodě mezi 85° a 90°C.
Portfolio (85)
Francie, Montelimar
NOUGAT DIANE DE POYTIERS se nachází v srdci francouzského řemesla, specializující se na výrobu výjimečných nougatů, které oslavují historii a tradiční umění Montélimaru, nepopiratelné metropole nougatu. Naše produkty: Nabízíme širokou škálu nougatu, od klasického Nougat de Montélimar, bohatého na mandle a med, po bio nougat, určený pro ty, kteří preferují produkty z ekologického zemědělství. Náš ...
Portfolio (154)
Francie, Brignais
...Celozrnné obiloviny Bohaté na vlákninu Pomalu pečené v troubě Křupavé a lahodné Bílá čokoláda Ostružiny a sušené borůvky, žádné lyofilizované ovoce. Krátký seznam ingrediencí Návod k použití Nalijte do misky s mlékem nebo posypte, kde chcete (jogurt, jablečná omáčka, dezert). Ingredience Ingredience: Ovesné vločky*, nerafinovaný třtinový cukr*, bílá čokoláda* 6% (máslo z kakaa*, třtinový cukr...
Portfolio (26)
Francie, Rouen
... použity v potravinářském průmyslu jako kvalitní ingredience v dalších produktech, jako jsou máslo, mouka, mléko, cukrovinky, pekárenské výrobky a čokoláda. Nabízíme možnost začlenění kešu ořechů z Tanzanie, které jsou větší a sladší než asijské, do vaší nabídky sušeného ovoce. Výhody čerstvých kešu ořechů jsou zřejmé. Zkrátili jsme dodací lhůtu na 2 měsíce z Afriky do Evropy nebo Ameriky, přičemž kešu ořechy zůstávají čerstvé a celé. Věříme v přímý dodavatelský řetězec. Rádi poskytneme všechny potřebné informace!
Portfolio (14)
...nádech přírodního žlutého barviva (E100). - Balení: 200 g PET nádoba pro zachování čerstvosti a chuti produktu. - Použití: Ideální pro oslazení vašich horkých nápojů, ochucení vašich pečiv, nebo jednoduše posypání na čerstvé ovoce nebo jogurt pro sladký a gurmánský nádech. Reference:SUCRE0026B...
Portfolio (200)
Francie, Objat
...Ingredience: Hořká čokoláda 66 %, kakao, cukr, kakaové máslo, emulgátor: řepkový lecitin, pomerančová kůra Nutriční hodnoty na 100 g: Energie 1309 kJ / 308 kcal, tuky 0 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0 g, sacharidy 77 g, z toho cukry 77 g, bílkoviny 0 g, sůl 0 g...
Portfolio (109)
Francie, Furiani
...Složení: hořká čokoláda 70% (kakaové máslo - cukr - sójový lecitin - přírodní vanilkový extrakt) - zázvor - meruňka - fík - papája. Hmotnost: 100g Reference: TUBCDNOIR...
Portfolio (97)
Založena v roce 1986, VIJAYA® je francouzská značka. Naše rodinná firma, která je průkopníkem v oblasti bio, se specializuje na dovoz a distribuci bio sušeného ovoce. Vijaya vybírá odrůdy a velikosti s nejbohatší chutí, což dodává šťavnatému ovoci jedinečnou měkkost. Díky více než 35 letům trvalých vztahů se svými producenty a partnery, Vijaya nabízí produkty s konstantní kvalitou a zakotvuje svůj...
Portfolio (123)
Francie, Épaignes
Od roku 1960 náš tým čokoládníků vyrábí tisíce čokolád každý rok, vždy s trpělivostí a respektem k tradičnímu řemeslu. La Royale Normande se zavazuje k dokonalosti výrobou vlastního praliné, což zaručuje jedinečné a hluboké chutě pro nás i pro vás. Výhodou tohoto přístupu je možnost sledovat recepturu praliné a kvalitu hotového produktu. Tímto způsobem uchováváme naše know-how a zajišťujeme "výrob...
Portfolio (184)
...Čokoláda mléčná, hořká (mléčný prášek, sójový lecitin, fruktózový sirup) Čokoládová pomazánka s příchutí pomeranče je dekadentní a harmonické spojení bohaté čokolády a pikantního lesku pomeranče. Tato lahodná pomazánka spojuje sametovou sladkost čokolády s citronovou chutí zralých pomerančů, čímž vytváří luxusní požitky pro smysly.
Portfolio (46)
Francie, Valence
Portfolio (68)
Francie, Talant
... přibližně 2 kg. Nádoba a sloupec z nerezové oceli. 230V - 50 Hz. Výkon 170 W. Recept na čokoládové fondue: Pro vaše fondue doporučujeme použít čokoládu na potahování. Aby byla čokoláda jemnější a krémovější, použijte čokoládu s obsahem kakaového másla nad 39 %. Pro originální čokoládové fondue nabídněte talíře s nasekanými lískovými ořechy, puffovanou rýží... na namáčení ovoce po obalení v čokoládě, abyste přidali křupavou chuť. Důkladně vyčistěte po každém použití. Reference: FC20 Na skladě: 55 produktů Rozměry: Ø 210 mm x V. 420 mm...
Portfolio (192)
Francie, Etaples
...To je skutečně naše hlavní myšlenka. Vyvinuli jsme 9 receptů na plněné čokolády, které jsou stejně chutné jako inovativní. Najdete je v našem objevovacím balíčku 9 plněných čokolád! Ingredience: Sušené ovoce, cukr, máslo, smetana, hořká čokoláda, mléčná čokoláda, bílá čokoláda...
Portfolio (13)
Francie, Wingles
...Tento mléčný čokoládový potah z Ghany nabízí krásné chutě červeného ovoce a kaštanu, obalené silným kakaem a sušenkovými tóny. Velikost - D 16 x Š 8 x V 1,5 cm Množství na karton: 10 Minimální množství na objednávku: 10 Typ minimálního množství objednávky: Jednotka na karton SKU: TO-G Země výroby: Francie Předobjednávka: Ano Nejprodávanější: Ne Personalizace: Ano...
Portfolio (43)
Francie, Olivet
...Reference 3421557111020 Opražené vločky, obsah vloček 55,5 %, čokoláda 12,4 %, ovoce 30 %, včetně datlí 4 % a rozinek 17 %. Bio palmový olej, nehydrogenovaný. Bohaté na vlákninu, velmi nízký obsah sodíku (0,02 g / 100 g).
Portfolio (114)
Francie, La Fouillade
...5 receptů na bio sušenky s lahodnými náplněmi: čokoláda, praliné, ovoce, karamel... Z toho 4 veganské produkty. Hmotnost: 175g Počet sušenek: 5 balení po 2 sušenky...
Portfolio (8)
Francie, Paris
... výtvorům výjimečný nádech. Pro uchování ji umístěte do vzduchotěsné nádoby do přihrádky na ovoce a zeleninu ve vaší lednici. Nechte ji několik minut při pokojové teplotě, aby se vrátila k svým aromatickým a vizuálním kvalitám. Vzhled: Lusk je mastný, olejnatý, lesklý, pružný. Aroma a chuť: Čokoládová vanilka, intenzivní a ovocná. Použití: V nálevu, smetana, pečivo, zmrzlina, jogurt, čokoláda, slané a sladké recepty.
Portfolio (8)
Francie, Issy-Les-Moulineaux
... otevření je to skutečný festival: kandované ovoce (černý rybíz, ostružina, třešeň), omamné koření (hřebíček, skořice, pepř), tabák, čokoláda, fíky atd. Láhev velmi vysoké úrovně, kterou je třeba dekantovat při otevření a která se skvěle hodí k červenému masu nebo zvěřině. Samozřejmě je také možné dlouhé zrání. Na zdraví! Objem: 75cl Typ: Červené víno Alkohol: 15% Odrůdy: 70% Corvina & Corvinone, 25% Rondinella a 5% Molinara DOCG: Amarone della Valpolicella (Benátsko, Itálie) Zrání: K pití ihned a k uchování až do roku 2038 Teplota podávání: 16-18°C...
Portfolio (321)
Francie, Poitiers
...Na patře je ovocnost stále dobře přítomná (červené a černé ovoce) s několika tóny sladkých koření. Hořká čokoláda a pistácie se odhalují v závěru, který má krásnou délku.
Portfolio (195)
Francie, Auxerre
...\nčervené maso, zvěřina, sýry, čokoláda\n\nBalení: Karton po 6 lahvích o objemu 75 cl\nDomaine: Vinaři d'Alignan Neffies\nAppellation: Pézenas\nRočník: 2017\nOdrůda: Grenache, Syrah\nPěstování: Řízené\nLabel: AOC (Appellation d'Origine Contrôlée)"}...
Portfolio (190)
Francie, Capdenac Gare
... fungování svalového a nervového systému a pomáhá udržovat normální krevní tlak. Obsah sacharidů ve formě organického třtinového cukru: tento rafinovaný cukr obsahuje minerální soli. Několik příchutí pro nápoje (kakao, káva [soja], červené ovoce [soja], čokoláda [100% hráškový protein], vanilkový dezert [soja], dezert s kakaem a lískovými oříšky [soja a lískové oříšky] a krémové polévky (pórek [soja...
Portfolio (151)
Francie, Flers En Escrebieux
...Sáček Cristal je průhledný sáček vyrobený z polypropylenu, lehký a velmi odolný vůči vlhkosti. Pomáhá udržovat určitou úroveň vlhkosti v zabaleném produktu, čímž zabraňuje příliš rychlému vysychání produktu. Tento stabilní obal díky svému plochému dnu se používá pro mnoho potravinářských a nepotravinářských produktů, jako jsou cukrovinky, sušenky, koláče, čokoláda, mandle, sušené ovoce, ale také mýdla, parfémy, dárky…. Naše řada průhledných sáčků Cristal je k dispozici ve 3 velikostech, tento obal může být uzavřen jedním z našich uzavíracích provázků.
Portfolio (8)
...Založena v roce 1991, rodinná firma Les Chevaliers d'Argouges vyváží od roku 2008 své řemeslné čokolády do celého světa. Les Chevaliers d'Argouges nabízí dárkové krabičky a boxy s řemeslnými čokoládami, tuiles a mendiants, kandované ovoce, sladkosti z dětství (jako jsou čokoládové lízátka) a bio produkty z fair trade (čokolády, pomerančové plátky nebo tmavé tuiles). Kvalita je pro Les Chevaliers d'Argouges prioritou, a proto si firma přirozeně zajistila označení „čokoláda z čistého kakaového másla“, které potvrzuje, že čokolády neobsahují rostlinné tuky.
Francie, Toulouse
Společnost La compagnie du chocolat byla založena v roce 1994 Vincentem Puyuelo v Toulouse. Vášeň a řemeslné dovednosti Isabelle a Vincenta Puyuelo jsou ve službách vaší mlsnosti! V našich obchodech-Ateliérech vyrábíme před lidmi naše čokoládové tabulky, fudge, čokoládové obrazy, obrovské orangety, pralinkové kameny a čokoládové formy. V listopadu začínáme výrobu řady sušeného ovoce obaleného v čokoládě v novém obchodě na adrese 9 rue du Taur.
Francie, Asnières Sur Seine
RNC BUSINESS INTERNATIONAL byla založena v roce 2020 a sídlí v Asnières Sur Seine, Francie. Společnost se specializuje na import-export potravinářských produktů, zejména česneku, řepy, pomerančů, olivového oleje, vín atd. Potravinářský průmysl vyrábí spotřební zboží z produktů pocházejících z zemědělství a chovu. Produkty jako jogurty, sýry, mražená jídla, paštiky, čokoláda a další cukrovinky pocházejí z těchto podniků. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací.
Populární země pro tento vyhledávací výraz