Francie, Marseille
...typický sýr ze středního a jižního Itálie a z ostrovů, vyrobený z čerstvého ovčího mléka, které je sražené rostlinnou nebo živočišnou syřidlovou kulturou (jehněčí nebo kůzlečí), slaný a aromatický, pokud je zralý několik měsíců, s charakteristickou pikantní chutí, pokud byl ochucen déle; K dispozici je několik odrůd: pecorino Romano, pecorino Sarde, pecorino toscano a pecorino Sicilien.
Portfolio (9)
Francie, Geispolsheim
...Fermentační proces trvá mnohem déle a probíhá při nižší teplotě než u hroznové šťávy. To zachovává zdravé složky v šťávě z granátového jablka a dodává bohatou a ovocnou chuť a aroma. Polosladké víno z granátového jablka NRAN má kaštanovou barvu, příjemně kyselou chuť a aromatickou vůni. Na patře je ovocné a výrazně pikantní. Tanniny jsou na měkké straně. Dozvuk je dlouhotrvající, s bujnými bobulemi a granátovým jablkem. NRAN je osvěžující koktejlové víno podávané mírně vychlazené. Doporučuje se pít NRAN s měkkými sýry, ovocem a dezertem.
Portfolio (138)
Francie, Auxerre
...Doporučení k vínům: sýry, zvěřina, pokrmy v omáčce, pikantní pokrmy, červená masa (plněný bažant, kuře, hovězí filet v kůrce) Vinifikace: Sběr hroznů probíhá ručně do bedýnek s dvojím tříděním. Vinifikace se provádí v malých nerezových nádržích s regulací teploty. Malolaktická fermentace probíhá v nádržích v oddělené místnosti. Zrání po dobu 18 měsíců probíhá v dubových sudech (20 až 30 % nových...
Portfolio (190)
Francie, Saint-Etienne
...Sýr s modrou plísní z pasterizovaného kravského mléka, jehož těsto je bílé, hladké s otvory a plísněmi. Jeho textura je jemná a rozplývavá, pevná, nelepivá. Jeho pikantní chuť, typická pro modrý sýr, zvýrazní chuť vašich pokrmů; pizza, saláty, omáčky nebo jako přísada.
Portfolio (187)
Francie, Levallois Perret
...Brunet a tvrdý, sušený na slunci, tento květový pupen hřebíčku je koření s pikantní a horkou chutí. Použití hřebíčku v kuchyni: Hřebíček se používá k ochucení šunky, pomerančů nebo cibule. Ale také se hodí k dochucení mnoha pokrmů. Je to ideální koření pro vaše uzeniny, sýry, zeleninu a pečivo. Velmi dobře se kombinuje s skořicí nebo muškátovým oříškem. Přínosy hřebíčku: Hřebíček se používá k...
Portfolio (28)
Francie, Saint-jean-d'ardieres
...Tato vína, která se snadno degustují, se skvěle hodí k různým typům pokrmů. Od syrových nebo dušených jídel, přes bistro pokrmy nebo fúzní kuchyni, až po červené nebo bílé maso, červené ovoce, sýry a pikantní pokrmy. Každá gurmánská touha je dobrá, je to příležitost ochutnat jedno z jejich vín MODE, CLASSIC nebo CHIC podle vaší aktuální inspirace.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play