Itálie, Misano Adriatico
...Sýr Pecorino Romano DOP Crosta Nera je vysoce kvalitní produkt s kontrolovaným původem. Se svou černou kůrou a intenzivní, pikantní chutí je ideální pro obohacení pokrmů z těstovin, salátů a předkrmů. S balením o hmotnosti 3 kg je ideální pro restaurace a početné rodiny.
Portfolio (200)
Itálie, Fidenza
...Parmigiano Reggiano, zrající 36 měsíců. Je označován jako velmi starý kvůli svým intenzivním vlastnostem, které evokují slané a pikantní chutě, s náznaky pepře a muškátového oříšku.
Portfolio (54)
Itálie, Radicofani
Výroba Cacio di Pienza je tradice, která má velmi starobylé kořeny a předává se z generace na generaci až do dnešních dnů. Výrobci mléka se spojili v Cooperativa di Cotignano, přičemž využívají a zachovávají typické postupy zpracování: získávání mléka s jedinečnými aromaty, které mu dodávají byliny typické pro pastviny Val d'Orcia, rafinované techniky zrání a především zvláštní péči o kvalitu sýra...
Portfolio (48)
Itálie, Noci
...Provolone stagionato je zrající sýr s taženou hmotou, vyráběný výhradně z kravského mléka, tradičně zpracovávaný a ručně tvarovaný, který zraje přibližně 9 až 12 měsíců. Má žlutou barvu, velmi pastovitou konzistenci, tvrdý zevnějšek a velmi intenzivní, mírně pikantní chuť, skvělý i v plátcích nebo doplněný o skvělou sklenku vína.
Portfolio (10)
Španělsko, Altea, Alicante
...{"EXPLICACIÓN TÉCNICA":{"GUSTO":"Svěží a citrusové pivo díky hře chmelů, které se vyvažují kombinací sladů.","MARIDAJE":"Tento typ piva, které je velmi ovocné a mírně hořké, je ideální kombinací pro červené maso, omáčky, pikantní pokrmy, silné sýry nebo intenzivnější ryby jako je losos atd. Nejlepší na tom je, že protože je bez alkoholu, nemusíte se už o nic jiného starat, než si to užít.","VISTA...
Portfolio (9)
Itálie, Martina Franca
...Caciocavallo Piccante je sýr zrající po dobu jednoho roku, charakterizovaný živě pikantní chutí a bohatými aromaty a vůněmi. Vyrobený z plnotučného kravského mléka, má kapkovitý tvar s hlavičkou a tenkou hladkou kůrkou. Těsto, které je zpočátku měkké, se s prodlužující se zráním stává kompaktním a vločkovým. Chuť je aromatická a příjemná, s sladkostí, která se zesiluje až do pikantnosti při pokročilé zralosti. Tento sýr je perfektní pro ty, kteří hledají intenzivní a nezapomenutelný chuťový zážitek.
Portfolio (29)
Itálie, Orsogna
...Salumi a sýry typické pro Abruzzo * Salám s houbami * Sladký kulatý salám Aquilano * Sladký salám Cigolana * Pikantní salám Cigolana * Salám z vepřového játra typu Cigolana * Pikantní salám Bastoncino * Salám Spianata Aquilana * Čerstvé klobásy z Abruzza Naše sýry: * Klasická Caciotta z kravského mléka * Caciotta s pažitkou * Caciotta s ořechy * Caciotta s černými olivami * Caciotta se zelenými olivami * Caciotta s papričkami * Caciotta s houbami...
Portfolio (9)
Španělsko, Madrid
...Emmental od Arla je speciální sýr vyrobený z mléka krav, které pasou v Alpách. Má mírně pikantní a velmi příjemnou chuť. Ideální pro použití v sendvičích, pizzách, pečené zelenině a na roztavení na těstoviny a hamburgery.
Portfolio (9)
Itálie, Dorgali
...Pecorino Iriai se vyznačuje svou nezaměnitelnou hladkou černou kůrou, která je pravým symbolem jedinečnosti ve světě sýrů. Uvnitř, kompaktní bílá pasta odhaluje intenzivní vůni a chuť, která se mění od příjemně sladké, když je mladý, po příjemně pikantní s postupujícím zráním. Tato přechodová chuť je umocněna použitím jehněčího syřidla, které sýru dodává výraznou a originální chuť. Se svou...
Portfolio (10)
Francie, Marseille
...typický sýr ze středního a jižního Itálie a z ostrovů, vyrobený z čerstvého ovčího mléka, které je sražené rostlinnou nebo živočišnou syřidlovou kulturou (jehněčí nebo kůzlečí), slaný a aromatický, pokud je zralý několik měsíců, s charakteristickou pikantní chutí, pokud byl ochucen déle; K dispozici je několik odrůd: pecorino Romano, pecorino Sarde, pecorino toscano a pecorino Sicilien.
Portfolio (9)
Francie, Geispolsheim
...Fermentační proces trvá mnohem déle a probíhá při nižší teplotě než u hroznové šťávy. To zachovává zdravé složky v šťávě z granátového jablka a dodává bohatou a ovocnou chuť a aroma. Polosladké víno z granátového jablka NRAN má kaštanovou barvu, příjemně kyselou chuť a aromatickou vůni. Na patře je ovocné a výrazně pikantní. Tanniny jsou na měkké straně. Dozvuk je dlouhotrvající, s bujnými bobulemi a granátovým jablkem. NRAN je osvěžující koktejlové víno podávané mírně vychlazené. Doporučuje se pít NRAN s měkkými sýry, ovocem a dezertem.
Portfolio (138)
ufs.country_names.RU, Kolomna
...250g sklenice (lze objednat v 30g sklenici) Medový soufflé pro ty, kteří se rádi zabalí do měkké deky u krbu a vychutnávají si horké svařené víno. V této chuti medového soufflé ucítíte trpkou sladkost medového vína, propletenou s kyselostí pomeranče, a náznaky koření dokončí obraz útulného večera. Je ideální kombinovat s tvrdými sýry, zmrzlinou, šarlotou nebo štrúdlem. *Všechny užitečné vlastnosti medu jsou zachovány, protože teplotní režim je přísně kontrolován. Doba trvanlivosti: 24 měsíců od data výroby...
Portfolio (47)
Francie, Auxerre
...Doporučení k vínům: sýry, zvěřina, pokrmy v omáčce, pikantní pokrmy, červená masa (plněný bažant, kuře, hovězí filet v kůrce) Vinifikace: Sběr hroznů probíhá ručně do bedýnek s dvojím tříděním. Vinifikace se provádí v malých nerezových nádržích s regulací teploty. Malolaktická fermentace probíhá v nádržích v oddělené místnosti. Zrání po dobu 18 měsíců probíhá v dubových sudech (20 až 30 % nových...
Portfolio (190)
ufs.country_names.RU, Moscow
...drůbež a zvěřinu, přílohy, sýry, marinády. Chuť Aromatická pikantní, kořeněná Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 2,0 Tuky (g / 100g)… 0,2 Sacharidy (g / 100g)… 8,0 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 40...
Portfolio (178)
Francie, Saint-Etienne
...Sýr s modrou plísní z pasterizovaného kravského mléka, jehož těsto je bílé, hladké s otvory a plísněmi. Jeho textura je jemná a rozplývavá, pevná, nelepivá. Jeho pikantní chuť, typická pro modrý sýr, zvýrazní chuť vašich pokrmů; pizza, saláty, omáčky nebo jako přísada.
Portfolio (187)
Francie, Levallois Perret
...Brunet a tvrdý, sušený na slunci, tento květový pupen hřebíčku je koření s pikantní a horkou chutí. Použití hřebíčku v kuchyni: Hřebíček se používá k ochucení šunky, pomerančů nebo cibule. Ale také se hodí k dochucení mnoha pokrmů. Je to ideální koření pro vaše uzeniny, sýry, zeleninu a pečivo. Velmi dobře se kombinuje s skořicí nebo muškátovým oříškem. Přínosy hřebíčku: Hřebíček se používá k...
Portfolio (28)
Itálie, Maruggio
... charakteristický Chuť: Dobré třísloviny a struktura, měkké a obalující Teplota podávání (Celsius): 16° - 18° C Doporučeno: Červená masa, divočák, pikantní sýry, maso, jehněčí, masová omáčka, maso na ohni, hovězí, klobásy, sýry.
Portfolio (8)
Nizozemsko, Zierikzee
... skladu, takže kupujete řemeslný sýr přímo u zdroje! Protože chuť tohoto farmářsky vyráběného sýra je tak výrazně plná a pikantní, nazvali jsme ho Naturamel. To je způsobeno tím, že krávy pasou na šťavnatých loukách mezi kanály, které jsou bohaté na jetel, pampelišky, bylinky a především na čerstvě zelenou trávu! Přirozené zrání v našem skladu probíhá řemeslně na borovicových prknech. Náš systém kvality a bezpečnosti potravin zajišťuje kritickou kontrolu výrobků, hygienické pracovní postupy a také sledovatelnost surovin a hotových výrobků.
Rakousko, Schwarzach
... prodejní kanály, kterými bylo regionální přímé prodeje, k více budoucnost zaměřenému, modernímu kanálu - strategii online nakupování. Snažíme se oslovit více lidí a firem v zahraničí a zvýšit jejich povědomí o vynikající kvalitě sýrů. Sortiment sýrů: Sýr s medvědím česnekem, Horský sýr - jemný, Horský sýr - pikantní 12 měsíců zralý, Horský sýr - pikantní, 18 měsíců zralý, Květinový sýr, Chili sýr, Emmental, Strouhaný sýrový mix, Bylinkový sýr, Dýňový sýr, Jablečný sýr, Smetanový sýr, Speciální pikantní sýr, Sýr mlékaře, Lesní sýr, Prémiové mléčné máslo, Prémiové mléčné ghí.
Portfolio (1)
LACTOVIL je referenční společnost v sektoru mléčných výrobků v Portugalsku, která se věnuje výrobě a obchodování s různými typy sýrů: Sýry z ovčího mléka, Sýry z kozího mléka, Sýry z kravského mléka, Ovčí ricotta. Sýry typu plátkového, Zrání sýry, Máslové sýry, Pikantní sýry, Polotučné sýry, Light sýry, Flamengo sýry, Kuličkové sýry, Tyčkové sýry, Ricotta, Smíšené sýry ... Se sídlem ve...
Sýr manchego je potravina, jejíž původ sahá až do dávných časů. Sýr manchego, vyrobený z mléka ovcí plemene manchega, má rovněž historický původ, tak starý jako samotný dobytek tohoto plemene. Čas v podstatě nezměnil jeho výrobu a kvalitu, přičemž se jedná o sýr charakterizovaný jemnou chutí, která se u velmi zralých sýrů intenzivně prohlubuje a mění na pikantní, jeho nepřekonatelnou vůní a...
Portfolio (2)
... pro spotřebitele s DELIKÁTNÍMI chutěmi. - Naše společnost se rozhodla uvést na trh nový produkt: TURU. Tento produkt vznikl s cílem představit skutečnou chuť čerstvé pikantní klobásy, umístěné do syntetického střívka o průměru přibližně 15 cm, vařené v páře. Může se krájet na plátky pro plnění sendvičů a dalšího, pro širokou škálu spotřebitelů, je opravdu vynikající!
Španělsko, Coslada
Společnost pro distribuci a export potravinářských produktů s velmi vysokou kvalitou ruční výroby. Exportujeme do celé EU: Morcilla de Burgos, Chorizo Riojano (sladké a pikantní), zrající ovčí sýry, Wagyu hamburgery, hovězí hamburgery, vína z oblasti Ribera del Duero, vína z oblasti Rioja.
Francie, Saint-jean-d'ardieres
...Tato vína, která se snadno degustují, se skvěle hodí k různým typům pokrmů. Od syrových nebo dušených jídel, přes bistro pokrmy nebo fúzní kuchyni, až po červené nebo bílé maso, červené ovoce, sýry a pikantní pokrmy. Každá gurmánská touha je dobrá, je to příležitost ochutnat jedno z jejich vín MODE, CLASSIC nebo CHIC podle vaší aktuální inspirace.
... španělskou klobásu chorizo, toppingy na pizzy, italské uzeniny, italská vína, italské sýry, vařené vakuově balené klobásy, řepu v plátcích a strouhanou v plechovkách a sklenicích, mrkev v plátcích a strouhanou v plechovkách a sklenicích, černé a zelené olivy v plátcích, strouhaný celer, mungo fazole, olej s vysokým obsahem olejových kyselin, speciální olej na smažení v plechovkách, vařené a zmražené krevety, mořské delikatesy, filety z pangase, tuňákové steaky. Začali jsme prodávat v Portugalsku, dnes jsme již přítomní také v Angole, Mosambiku, Kapverdách a Guineji-Bissau.
Itálie, Bagnolo San Vito
... formátu cihly Uzeniny obecně: speck, mortadella, bresaola punta d'anca, salame Milano, salame Napoli sladký a salame Napoli pikantní, spianata romana pikantní, pancetta Sýrové krémy: s houbami, s lanýžem, s balsamickým octem, se 4 sýry, s Parmigiano Reggiano Co se týče nápojů, obchodujeme s víny pocházejícími z různých italských regionů: Veneto: Prosecco a Amarone Emilia Romagna: Lambrusco, Sangiovese a Pignoletto Marche: Passerina...
Portfolio (2)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play