Francie, Malataverne
...Bez konzervantů a s méně než 1,5 % tuku. Tento risotto potěší vaše chuťové pohárky. Použité suroviny jsou nejlepší dostupné na trhu (rýže Carnaroli, sušené hříbky, dehydrovaná nakrájená zelenina). Používáme kousky zeleniny místo zeleninových prášků. Balení bylo zvoleno tak, aby bylo obsah viditelný a atraktivní. Řada risotto vám umožní vypadat jako skutečný šéfkuchař za pouhých 16 minut vaření.
Portfolio (188)
Francie, Valréas
...Extra panenský olivový olej vybraný pro svou aromatickou bohatost, umocněný jemnou vůní lanýže (Tuber Melanosporum), skutečného černého pokladu provensálské půdy! Tipy na degustaci: Na salát, carpaccio, risotto, čerstvé těstoviny nebo na rozmačkané brambory.
Portfolio (10)
...S rýží je tolik možných receptů... Je jasné, že ji musíte umět připravit. Zapomeňte na představu, že jde jen o přílohu, s námi se rýže stává samostatným pokrmem: Risotto, oblečené různými způsoby, aby se vždy objevilo na vašich stolech v poslední módě. Od tvrdé a rafinované chuti lanýžů, přes teplo a obalující chuť čtyř sýrů, až po jemnou chuť šafránu a BIO, Casa Di Cecco vám představuje své risotta: všechna různá, ale každé s vlastním stylem.
Portfolio (9)
Francie, Villeneuve Sur Lot
...Houbové risotto připravené z jemné rýže Arborio a krémové omáčky. Chutné hříbky jsou doplněny mladým hráškem. Hmotnost: 265g...
Portfolio (184)
Francie, Saint-Omer
Francie, Talant
... provedení, abyste si mohli bez obav vychutnat jednoduchou, zdravou a chutnou kuchyni. Přivede vás k objevování pokrmů, které vás ohromí svou jednoduchostí. Zaručená dostupnost, na vašem talíři: pot-au-feu, bourguignon, blanquette, ale také risotto, gratin dauphinois nebo tarte au maroilles, atd. AUTOR Po kariéře sociologa DORIAN NIETO otevřel svůj kuchařský blog "Ale proč vám to říkám... doriancuisine.com", aby sdílel Reference:BELSO17 Na skladě:1 kus Jazyk:Francouzština...
Portfolio (192)
Francie, Auxerre
...{"Vinifikace":"Ručně a mechanicky sklizeno. Úplné odstopkování. Macerace 15 až 20 dní s kontrolou teploty mezi 24° a 28°. Pneumatické lisování při nízkém tlaku (pod 1 bar). Zrání 10 až 12 měsíců v betonových nádržích. Plnění do lahví provádíme sami v našich sklepech. Zrání v lahvích 2 až 3 měsíce před uvedením na trh.\n\nDoporučení k jídlu\nStarý sýr, venkovní těstoviny nebo risotto, venkovní...
Portfolio (190)
Francie, Liergues
Založena v roce 1997, Cinque Terre Concetti se specializuje na vybavení, kompletní uspořádání, školení a poradenství v oblasti italského stravování. Naše společnost nabízí širokou škálu strojů na čerstvé těstoviny (lisovací stroje, raviolátory, gnoccatrice a kombinované stroje), veškeré vybavení potřebné pro vaření těstovin, pizzy a kvalitní potravinářské výrobky vyráběné v Itálii (omáčky na těstoviny, risotto...). Cinque Terre Concetti má také akreditované školící středisko pro italskou kuchyni.
Francie, Blagnac
... nebo s lanýžovou kůrou či hoblinami. Také objevíte malé potěšení, jak obohatit svá každodenní jídla, díky lanýžovému oleji nebo octu, pomazánkám, kořením nebo dokonce pokrmům jako je risotto, těstoviny nebo polenta. Pro přidání malého doteku lanýže do vašich pokrmů si můžete vybrat krémy nebo omáčky. Kromě lanýžů vybíráme také různé vysoce kvalitní houby, jako jsou hřiby, lišky nebo smrže, které najdete v sušené formě, abyste si je mohli užívat po celý rok. La Maison Baumont vám také pomůže najít dárkové nápady díky svým dárkovým balíčkům.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play