Belgie, Heppignies
Založena v roce 2000, FOOD PARTNERS CO se specializuje na návrh a výrobu čerstvých, sterilizovaných nebo pasterizovaných hotových jídel pro sektor Food Services a velkoobchod. Produkujeme a nabízíme: - Potravinářské produkty pod vaší vlastní značkou - Širokou škálu hotových jídel na bázi mořských plodů, zeleniny a masa, které vyrábíme jako pasterizované nebo sterilizované pokrmy - Výzkum a v...
Portfolio (12)
Německo, Heidelberg
Diafood GmbH je přední společnost v oblasti zpracování rostlinných surovin, specializující se na kvalitní sušenou zeleninu, aromatické rostliny a bio produkty. S více než 35 lety zkušeností si Diafood vybudoval vynikající pověst díky kvalitě a udržitelnosti. Společnost spolupracuje výhradně s certifikovanými dodavateli, kteří splňují přísné bio kvalitativní standardy. Zvláštní důraz je kladen na ...
Portfolio (74)
Švýcarsko, Wollerau
... tekutina zůstávala uvnitř hrnce, což umožňuje vaření vašeho vybraného pokrmu ve vlastních šťávách. Prezentace OD POMALÉHO DUŠENÍ K RYCHLÝM HRNCŮM... Potřebujete dokonalý hrnec na drůbež, maso, pečeně, rýži, těstoviny, boloňskou omáčku, risotto, zeleninu, dušená jídla, polévky, chilli con carne, kari, mořské plody, brambory nebo luštěniny? Vyberte si z naší nabídky různě velkých hrnců na dušení pro...
Portfolio (195)
Španělsko, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
...omáčka s truflovým olejem na maso, těstoviny s truflovým olejem, risotto s truflovým olejem, lasagne s truflovým olejem, sýr s truflovým olejem, bramborová kaše s truflovým olejem, ryby s truflovým olejem, saláty s truflovým octem a jakýkoli jiný pokrm, který si dokážeme představit. Je třeba mít na paměti, že Olio-baldintzak není určeno k vaření, protože teplo by zničilo chuť, mělo by se používat k...
Portfolio (76)
Polsko, Brzozów
... byly použity během jejího pěstování. Nejznámějším italským pokrmem s rýží arborio je risotto, charakteristický pokrm severní Itálie. Rýže arborio může být také součástí sladkých rýžových dezertů na bázi mléka nebo rýže. Můžete také očekávat, že se k ní přidají zelenina. Arborio po uvaření je mírně lepkavá (díky amilopektinu), vlhká, je ideální pro přípravu náplní, dezertů a především je to nejlepší.
Portfolio (781)
Itálie, Castellazzo Bormida (al)
... Estivo je extrémně všestranná ingredience, která se hodí k mnoha použitím: - Koření: Ideální pro lanýžové oleje, ochucené máslo a omáčky. - Těstoviny a Risotto: Perfektní pro zvýraznění chuti tradičních a moderních prvních chodů. - Maso a Ryby: Přidává sofistikovaný nádech k carpacciu, grilovaným pokrmům a tatarskému. - Předkrmy a Přílohy: Skvělé pro saláty, bruschetty a grilovanou zeleninu...
Portfolio (34)
Itálie, Mortara
...A cottura ultimata e fuori dal fuoco mantecare il Risotto con Porcini con burro chiarificato, qualche scaglia di Castelmagno e prezzemolo tritato fresco. Ingredience: Rýže Carnaroli Classico (88 %), granulární zeleninový vývar (sůl, škrob a maltodextriny z brambor, dehydratovaná zelenina (mrkev, celer, petržel), slunečnicový olej, přírodní aromata, koření), rýžová mouka, hříbky* (Boletus Edulis...
Portfolio (3)
Německo, München
Jsme rodinná firma, ve které každý člen přináší své vlastní znalosti a zkušenosti. Naše firemní filozofie spočívá na třech pilířích: VYTVÁŘÍME KVALITU Náš sortiment zahrnuje vzduchem sušené lesní a vital houbové produkty v BIO a konvenční kvalitě, ručně vyráběné BIO těstoviny a řadu směsí na risotto s houbami, zeleninou a bylinkami. U AnaVita získáváte vysoce kvalitní přírodní potraviny s kontr...
Portfolio (28)
Itálie, Asigliano Vercellese
...Příprava na risotto, s rýží odrůdy Maratelli.
Portfolio (2)
Francie, Malataverne
...Bez konzervantů a s méně než 1,5 % tuku. Tento risotto potěší vaše chuťové pohárky. Použité suroviny jsou nejlepší dostupné na trhu (rýže Carnaroli, sušené hříbky, dehydrovaná nakrájená zelenina). Používáme kousky zeleniny místo zeleninových prášků. Balení bylo zvoleno tak, aby bylo obsah viditelný a atraktivní. Řada risotto vám umožní vypadat jako skutečný šéfkuchař za pouhých 16 minut vaření.
Portfolio (188)
Itálie, Forlì
... solí jsou biologické rozdělené zelené hrášky bohaté na vlákninu, takže vám poskytují správný energetický příspěvek. Díky tomu, že jsou oloupané, mohou být zelené hrášky okamžitě vařeny a nepotřebují, na rozdíl od jiných luštěnin, namáčení. Z kulinářského hlediska jsou biologické rozdělené zelené hrášky užitečné pro přípravu lahodných receptů, jako jsou krémové polévky, polévky, risotto, hummus a burgery. Po uvaření se zelené hrášky vyznačují jemnou a sladkou chutí, což je činí ideálními pro obohacení prvních nebo druhých jídel.
Portfolio (50)
Francie, Valréas
...Extra panenský olivový olej vybraný pro svou aromatickou bohatost, umocněný jemnou vůní lanýže (Tuber Melanosporum), skutečného černého pokladu provensálské půdy! Tipy na degustaci: Na salát, carpaccio, risotto, čerstvé těstoviny nebo na rozmačkané brambory.
Portfolio (10)
Řecko, Corinth
...Risotto se sušenými šneky, kurkumou a houbami. Nebeská chuť, která doslova pochází ze země! Pro bohatší chuť můžete přidat čerstvě nastrouhaný zázvor navrch. Hotovo za 15 minut.
Portfolio (8)
...S rýží je tolik možných receptů... Je jasné, že ji musíte umět připravit. Zapomeňte na představu, že jde jen o přílohu, s námi se rýže stává samostatným pokrmem: Risotto, oblečené různými způsoby, aby se vždy objevilo na vašich stolech v poslední módě. Od tvrdé a rafinované chuti lanýžů, přes teplo a obalující chuť čtyř sýrů, až po jemnou chuť šafránu a BIO, Casa Di Cecco vám představuje své risotta: všechna různá, ale každé s vlastním stylem.
Portfolio (9)
Francie, Villeneuve Sur Lot
...Houbové risotto připravené z jemné rýže Arborio a krémové omáčky. Chutné hříbky jsou doplněny mladým hráškem. Hmotnost: 265g...
Portfolio (184)
Portugalsko, Leiria
... rýži a nechte ji chvíli vařit, dochuťte podle chuti. Poté přidejte asi 100 ml bílého vína a nechte ho odpařit. Postupně přidávejte horkou vodu (o něco více než dvojnásobek množství rýže) a stále míchejte po dobu asi 20 až 25 minut. Risotto by mělo být "krémové", ale al dente. Když je hotové, sundejte ho z ohně a přidejte asi 25 g másla. Můžete také přidat dvě lžíce parmezánu. Můžete nahradit vodu smetanou nebo vývarem. Posypte petrželkou, pažitkou nebo bazalkou a podávejte.
Portfolio (7)
Řecko, THERMI
... risotto. Její schopnost absorbovat tekutiny a udržovat si texturu ji činí nezbytnou složkou pro každého šéfkuchaře, který chce vytvářet autentická a chutná jídla. Kvalita: Pěstuje se nejmodernějšími a ekologickými metodami, což zajišťuje, že každý zrnko rýže je vysoké kvality a bez chemických zbytků. Nutriční hodnota: Rýže Karolina je bohatá na živiny, jako jsou vitamíny a minerály, které...
Odpovídající produkty
Risotto
Risotto
Další produkty
Cizrna
Cizrna
Portfolio (2)
ufs.country_names.RU, Krasnodar
...Prémiová hrubá hnědá rýže. Zelené potraviny z Ruska Křehké přírodní zelené potraviny Nejvyšší kvalita. Rýže ARATAY se pěstuje na úrodných půdách v Krasnodarském kraji v Rusku. Používáme šetrnou technologii. 2x méně hnojiv a fungicidů. Hrubá hnědá má velký brouk, který vypadá krásně. Střední amyloza. Po uvaření zůstává křehká. Dobrá na risotto a pilaf. Vynikající příloha. Perfektní do salátů...
Portfolio (10)
Francie, Saint-Omer
Itálie, Colonnata Carrara
...Balení s 100 g Larda di Colonnata IGP Bílé jako mramor, který jej obklopuje během zrání, voňavé kořením, jemné a sladké na patře. Dříve se připravovalo mlácením Larda v bílém mramorovém hmoždíři v Canaloni di Colonnata a používalo se jako základní koření. Dnes se používá nejen na základní osmažení pro minestrone, těstoviny a fazole, rajčatovou omáčku, první chody a mořské risotto, ale také se...
Portfolio (3)
Itálie, Nave
...Doporučené kombinace Aperitivy, jednohubky, předkrmy, rybí polévky, výrazně chutnající ryby, vařená zelenina, ochucené těstoviny, risotto. Poznámka Obsahuje siřičitany. Objem: 1,5 ltl Kód: 08295 Kategorie: Šumivá vína Alkohol: 11% Země: Itálie Region: Piemont Odrůdy: Směs bílých hroznů, v rovnováze. Barva: Světle žlutá. Vůně: Jemná, květinová, charakteristická. Chuť: Suchá, slaná, svěží a harmonická.
Portfolio (46)
Itálie, Acquaviva Picena
...Vylijte obsah balení na pánev a přidejte 800 g vody a kousek másla. Vařte 18 minut na středním ohni a na konci vaření vmíchejte kousek másla. Varianta receptu: Na konci vaření přidejte osmaženou slaninu nebo grilovaný losos nebo jiné ingredience podle chuti, které byly osmažené zvlášť. Hotový risotto je na 2/3 porce.
Portfolio (3)
Francie, Talant
... provedení, abyste si mohli bez obav vychutnat jednoduchou, zdravou a chutnou kuchyni. Přivede vás k objevování pokrmů, které vás ohromí svou jednoduchostí. Zaručená dostupnost, na vašem talíři: pot-au-feu, bourguignon, blanquette, ale také risotto, gratin dauphinois nebo tarte au maroilles, atd. AUTOR Po kariéře sociologa DORIAN NIETO otevřel svůj kuchařský blog "Ale proč vám to říkám... doriancuisine.com", aby sdílel Reference:BELSO17 Na skladě:1 kus Jazyk:Francouzština...
Portfolio (192)
Francie, Auxerre
...{"Vinifikace":"Ručně a mechanicky sklizeno. Úplné odstopkování. Macerace 15 až 20 dní s kontrolou teploty mezi 24° a 28°. Pneumatické lisování při nízkém tlaku (pod 1 bar). Zrání 10 až 12 měsíců v betonových nádržích. Plnění do lahví provádíme sami v našich sklepech. Zrání v lahvích 2 až 3 měsíce před uvedením na trh.\n\nDoporučení k jídlu\nStarý sýr, venkovní těstoviny nebo risotto, venkovní...
Portfolio (190)
...Složení: letní černá lanýž (tuber aestivum Vitt.) 70%, olivový olej, sůl, aroma. Doporučení: Ideální pro předkrmy, omelety, antipasti, těstovinová jídla, risotto, bílé maso a saláty. Také k dispozici ve formátu 500 g.
Portfolio (10)
...Funghi Porcini Secchi Le Foglie Verdi Sušené houbové porcini Sicílie Balení - Funghi Porcini Secchi v baleních po 50 100 250 500 g, skvělé pro risotto a přípravy. Sušené houbové porcini 50 100 250 500 g balení, nejlepší produkt pro risotto a obecné směsné pokrmy.
Odpovídající produkty
Sušené hříbky 50 100 250 500g
Sušené hříbky 50 100 250 500g
Portfolio (1)
Itálie, Trento
... okamžitou rozpustnost, pro jedinečnou a nezaměnitelnou chuť. Ideální pro vynikající vývary, které lze přidat také do polévek nebo omáček. Pro získání příjemného ekologického zeleninového vývaru rozpusťte 4g Bio Zeleninového Granulátu Bauer (1 čajová lžička) ve 250ml vody a vařte po dobu několika minut. Produkt lze přidat k pokrmům (polévky, minestrone, omáčky, ragú, maso, ryby, risotto, vejce atd.) během vaření.
Portfolio (9)
Itálie, Sassello
...Naše houbová krémová směs s lanýži je jedinečný produkt. Perfektní jako pomazánka na kanapky nebo krutony jako aperitiv, jako koření na těstoviny, risotto, vařené / pečené brambory, na maso nebo v mnoha dalších receptech. Skladujte na chladném místě mimo přímé světlo. Po otevření uchovávejte v chladu, zakryté olejem, a spotřebujte do několika dnů. INGREDIENCE: Houb, lanýž, extra panenský olivový olej, sůl, přírodní aroma Doba trvanlivosti: 30 měsíců, dostupné v různých formátech.
Portfolio (9)
Itálie, Castel D'ario
...Riso Nuvola vzniká z myšlenky v Castel D'Ario (MN), městě známém pro "Risotto alla Pilota", aby se představila kultura místních zemí. Rýže z města, pěstovaná, vyráběná a zpracovávaná tak, jak to dělali dříve mantovanští zemědělci, aby byla poté zabalena a distribuována na trh místní rýžovou mlýnem: Riso Nuvola snc.
Španělsko, Málaga.
... luštěniny. * Cukr. * Rýže. * Basmati rýže. * Dlouhá rýže. * Kulatá rýže. * Hnědá rýže. * Risotto rýže. * Pára rýže. * Marisma rýže. * Bomba rýže. * Těstoviny. * Cizrna. * Čočka. * Fazole. * Džemy. * Olivy. * Omáčky. * Gazpacho. * Pisto. * Salmorejo. * Bramborové chipsy. * Svačiny. * Chlebové tyčinky. * Ekologické produkty. * Veganské produkty. * Bezlepkové produkty. * Produkty s certifikací Halal, Kosher...
Portfolio (9)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play