Itálie, Castellazzo Bormida (al)
... Estivo je extrémně všestranná ingredience, která se hodí k mnoha použitím: - Koření: Ideální pro lanýžové oleje, ochucené máslo a omáčky. - Těstoviny a Risotto: Perfektní pro zvýraznění chuti tradičních a moderních prvních chodů. - Maso a Ryby: Přidává sofistikovaný nádech k carpacciu, grilovaným pokrmům a tatarskému. - Předkrmy a Přílohy: Skvělé pro saláty, bruschetty a grilovanou zeleninu...
Portfolio (34)
Itálie, Mortara
...A cottura ultimata e fuori dal fuoco mantecare il Risotto con Porcini con burro chiarificato, qualche scaglia di Castelmagno e prezzemolo tritato fresco. Ingredience: Rýže Carnaroli Classico (88 %), granulární zeleninový vývar (sůl, škrob a maltodextriny z brambor, dehydratovaná zelenina (mrkev, celer, petržel), slunečnicový olej, přírodní aromata, koření), rýžová mouka, hříbky* (Boletus Edulis...
Portfolio (3)
Itálie, Asigliano Vercellese
...Příprava na risotto, s rýží odrůdy Maratelli.
Portfolio (2)
Itálie, Forlì
... solí jsou biologické rozdělené zelené hrášky bohaté na vlákninu, takže vám poskytují správný energetický příspěvek. Díky tomu, že jsou oloupané, mohou být zelené hrášky okamžitě vařeny a nepotřebují, na rozdíl od jiných luštěnin, namáčení. Z kulinářského hlediska jsou biologické rozdělené zelené hrášky užitečné pro přípravu lahodných receptů, jako jsou krémové polévky, polévky, risotto, hummus a burgery. Po uvaření se zelené hrášky vyznačují jemnou a sladkou chutí, což je činí ideálními pro obohacení prvních nebo druhých jídel.
Portfolio (50)
Itálie, Colonnata Carrara
...Balení s 100 g Larda di Colonnata IGP Bílé jako mramor, který jej obklopuje během zrání, voňavé kořením, jemné a sladké na patře. Dříve se připravovalo mlácením Larda v bílém mramorovém hmoždíři v Canaloni di Colonnata a používalo se jako základní koření. Dnes se používá nejen na základní osmažení pro minestrone, těstoviny a fazole, rajčatovou omáčku, první chody a mořské risotto, ale také se...
Portfolio (3)
Itálie, Nave
...Doporučené kombinace Aperitivy, jednohubky, předkrmy, rybí polévky, výrazně chutnající ryby, vařená zelenina, ochucené těstoviny, risotto. Poznámka Obsahuje siřičitany. Objem: 1,5 ltl Kód: 08295 Kategorie: Šumivá vína Alkohol: 11% Země: Itálie Region: Piemont Odrůdy: Směs bílých hroznů, v rovnováze. Barva: Světle žlutá. Vůně: Jemná, květinová, charakteristická. Chuť: Suchá, slaná, svěží a harmonická.
Portfolio (46)
Itálie, Acquaviva Picena
...Vylijte obsah balení na pánev a přidejte 800 g vody a kousek másla. Vařte 18 minut na středním ohni a na konci vaření vmíchejte kousek másla. Varianta receptu: Na konci vaření přidejte osmaženou slaninu nebo grilovaný losos nebo jiné ingredience podle chuti, které byly osmažené zvlášť. Hotový risotto je na 2/3 porce.
Portfolio (3)
...Složení: letní černá lanýž (tuber aestivum Vitt.) 70%, olivový olej, sůl, aroma. Doporučení: Ideální pro předkrmy, omelety, antipasti, těstovinová jídla, risotto, bílé maso a saláty. Také k dispozici ve formátu 500 g.
Portfolio (10)
...Funghi Porcini Secchi Le Foglie Verdi Sušené houbové porcini Sicílie Balení - Funghi Porcini Secchi v baleních po 50 100 250 500 g, skvělé pro risotto a přípravy. Sušené houbové porcini 50 100 250 500 g balení, nejlepší produkt pro risotto a obecné směsné pokrmy.
Odpovídající produkty
Sušené hříbky 50 100 250 500g
Sušené hříbky 50 100 250 500g
Portfolio (1)
Itálie, Trento
... okamžitou rozpustnost, pro jedinečnou a nezaměnitelnou chuť. Ideální pro vynikající vývary, které lze přidat také do polévek nebo omáček. Pro získání příjemného ekologického zeleninového vývaru rozpusťte 4g Bio Zeleninového Granulátu Bauer (1 čajová lžička) ve 250ml vody a vařte po dobu několika minut. Produkt lze přidat k pokrmům (polévky, minestrone, omáčky, ragú, maso, ryby, risotto, vejce atd.) během vaření.
Portfolio (9)
Itálie, Sassello
...Naše houbová krémová směs s lanýži je jedinečný produkt. Perfektní jako pomazánka na kanapky nebo krutony jako aperitiv, jako koření na těstoviny, risotto, vařené / pečené brambory, na maso nebo v mnoha dalších receptech. Skladujte na chladném místě mimo přímé světlo. Po otevření uchovávejte v chladu, zakryté olejem, a spotřebujte do několika dnů. INGREDIENCE: Houb, lanýž, extra panenský olivový olej, sůl, přírodní aroma Doba trvanlivosti: 30 měsíců, dostupné v různých formátech.
Portfolio (9)
Itálie, Castel D'ario
...Riso Nuvola vzniká z myšlenky v Castel D'Ario (MN), městě známém pro "Risotto alla Pilota", aby se představila kultura místních zemí. Rýže z města, pěstovaná, vyráběná a zpracovávaná tak, jak to dělali dříve mantovanští zemědělci, aby byla poté zabalena a distribuována na trh místní rýžovou mlýnem: Riso Nuvola snc.
Itálie, Città Di Castello
...paštika z černých oliv, pálivá omáčka, rajčata s lanýžem nebo houbami. Také sušené lanýže v plechovkách. Pro gastronomii skvělé hříbky a zmražené lanýže. Vína z Umbrie a Toskánska. Od roku 1990 Tartufi Bianconi vyrábí speciality z lanýžů a lanýžové koření, jako je lanýžový olej a risotto. Také máme sušené/zmrzlé houby a lanýže. Také poskytujeme vína a EVO. Budeme rádi, pokud vám budeme moci poslat náš katalog! Rádi vám zašleme náš nový katalog produktů a jsme k dispozici pro další informace.
Portfolio (2)
... zpracování rýže probíhá podle tradice: rýžové zrnko se zpracovává postupně s bělením, mletím na kamenech a finální úpravou při pokojové teplotě, aby se zachovaly organoleptické vlastnosti naší vysoce kvalitní a gastronomicky prestižní rýže. Produkty crespiriso: Rýže Carnaroli, rýže Vialone nano, rýže Baldo, rýže Arborio, rýže Roma, aromatická rýže, černá rýže Venere, červená rýže Ermes, kukuřičná mouka, rýžová mouka, rýžové sušenky, hotové risotto s Carnaroli a černým lanýžem, houbami, rýžové těstoviny.
...Skvělé jídlo. Přátelská obsluha. Velká rodina. Brescijský styl, naše menu se zaměřuje na typické pokrmy brescijské tradice. Takže skvělé risotto, casoncelli a brescijské spiedo, ale pro milovníky ryb také vynikající katalánská mísa z korýšů. Budete vítáni a obsluhováni profesionálním personálem, který s úsměvem a přátelskostí učiní váš pobyt ještě příjemnějším a uvolněnějším. Americký bar Barman...
Itálie, Polinago
Online prodej přírodních a zdravých potravin, jako je rýže, gurmánské risotto, těstoviny, marmelády, med, džemy, koření a jedlé květy, italská vína a likéry. Vše v duchu italských excelencí. Hlavní jídla s připraveným risottem a mnohem více. Navštivte www.wildkitchen.it...
Itálie, Isola Della Scala
Risotto a typické speciality...
Itálie, Vietri Sul Mare
... Amalfitánské riviéry, které moudře mísí typickou vůni mořských produktů s těmi z koření a nezaměnitelnou vůní citronů z Amalfitánské a Sorrentinské riviéry. Restaurace nabízí zákazníkům možnost vychutnat si typické pokrmy vietrské tradice a Amalfitánské riviéry, které se díky kvalitě pravých surovin a mistrovství šéfkuchaře stávají výjimečnými: gnocchi nebo cannelloni po sorrentinsku, scialatielli s mořskými plody, paccheri nebo risotto s rybami nebo houbami, špagety s mušlemi, ryby.
Itálie, Fondi
SALSE MEDITERRANEE PRONTE ALL’USO L’ Idea Vytvořit omáčky „připravené k použití“ pro rychlou přípravu nejpopulárnějších pokrmů z pobřežních oblastí Středozemního moře, jako jsou: těstoviny, risotto, pizza, bruschetta, couscous, polévky, krémové polévky a polenta. La Tradizione Používat pouze nejstarší suroviny středomořské kuchyně, jako jsou: úlovky Středozemního moře FAO 37, olivový olej EVO z...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play