...Le Metton, odtučněné mléko sražené, se používá především k výrobě cancoillotte, sýra na bázi kravského mléka. Na základě svých zkušeností v potravinářském průmyslu vyvinula společnost TCM - THOMAS CONSTRUCTIONS MECANIQUES plně automatický mlýn na metton, který integruje všechny fáze návrhu, výroby, ladění a industrializace. Ovládán prostřednictvím centrálního automatu, je tento mlýn na metton...
Portfolio (104)
Francie, Sète
...Mozzarella použitá pro tento recept pochází z oblasti BOJANO, kde se nacházejí nejuznávanější mlékárny pro výrobu mozzarell, které jsou nejoblíbenější mezi Italy a znalci. BOJANO je skutečně známé svou výrobou vysoce kvalitního sýra, zejména pak mozzarelly FIOR DI LATTE (květ mléka), čerstvého pasterizovaného kravského sýra, který je zpracováván výhradně ručně podle tradičního stravování regionu...
Portfolio (42)
Francie, Hélette
... měsíců zrání, ovčí sýr AOP Ossau-Iraty 12 měsíců zrání na dřevěné desce, ovčí sýr AOP Ossau-Iraty z nepasterizovaného mléka 5 až 6 měsíců zrání, ovčí sýr AOP Ossau-Iraty 4 měsíce zrání, malý ovčí sýr Petit Agour z nepasterizovaného mléka s paprikou, baskický kravský sýr, sýr z kravského a ovčího mléka, cihla z ovčího sýra, ovčí sýr s paprikou z Espelette, sýr z kozího a ovčího mléka, ovčí sýr AOP Ossau-Iraty z nepasterizovaného mléka s paprikou z Espelette, kozí sýr. Dům Agour nabízí sýry celé, poloviční, v porcích, krájené na plátky.
Výrobce sýrů z Creuse. Výrobce tradičních kravských sýrů. Producent sýra z termizovaného mléka z Limousinu. Výrobce sýrů z syrového mléka z Limousinu. Sýry z Creuse z termizovaného kravského mléka. Výrobce sýrů z Limousinu: Limouson s tradičním zráním, Limouson čistá tradice. Výrobce limousinských sýrů tvarovaných naběračkou. Výrobce taveného sýra na hranolky s camembertem.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play