Slovensko, Košice
...Milkyland trappista strouhaný je strouhaný sýr, který nabízí pohodlí a chuť v jednom balení. Známý svou jemnou a krémovou chutí, je tento sýr ideální na roztavení na pizzy, těstoviny a zapečené pokrmy. Jeho hladká textura a vyvážená chuť z něj činí univerzální volbu pro širokou škálu pokrmů. Vyrobený z vysoce kvalitního mléka, Milkyland trappista strouhaný je navržen tak, aby poskytoval bohatý a...
Portfolio (64)
Estonsko, Tallinn
... regálech prodejen, jako produkt s vysokým obratem. V každé krabici produktu je 24 balení. Mají trvanlivost 9 měsíců. Produkt by měl být uchováván mezi 2° a 8°C pro nejlepší výsledky. Plátky sýra Dana jsou vyráběny z čerstvého kravského mléka a dalších přírodních ingrediencí s nejvyššími standardy kvality. Plátky sýra lze použít na sýrové talíře, sendviče a hamburgery. Velikost : 200 g...
Portfolio (80)
Německo, Nürnberg
...Sýra cheddar je oblíbený typ sýra, který pochází z vesnice Cheddar v Somersetu v Anglii. Je to pevný a hladký sýr s bledě žlutou barvou. Sýr cheddar se vyrábí z kravského mléka a má bohatou, krémovou chuť, která se s věkem stává ostřejší a výraznější. Sýr se obvykle zraje několik měsíců, aby se vyvinula jeho charakteristická chuť a textura. Sýr cheddar je známý svou univerzálností a běžně se...
Portfolio (186)
... hrdí na to, že ho nabízíme v různých tvarech bloků, které vyhovují potřebám našich zákazníků. Chápeme, že poptávka po Halal produktech roste, a náš mozzarella sýr splňuje tyto požadavky. Je vynikající na pizzu, těstoviny a mnoho dalších italských pokrmů. Naše výrobní metody zajišťují, že každý blok sýra splňuje nejvyšší standardy kvality potravin. Pokud hledáte spolehlivého dodavatele Halal mozzarella sýra, jste na správném místě. Kontaktujte nás pro více informací a pro zadání objednávky.
Portfolio (128)
...Mozzarella di Bufala Campana DOP je čerstvý sýr s taženou hmotou, který se vyrábí výhradně z buvolího mléka z regionu původu. Buvolí mléko má odlišné složení než mléko jiných zvířat používaných k výrobě sýra. Na rozdíl od kravského a kozího mléka je totiž bohatší na bílkoviny, tuky a především vápník. Typy a formáty Hmotnost: od 25 g do 2 kg Doba trvanlivosti 12 DNÍ / Doba trvanlivosti 18 DNÍ / Doba trvanlivosti 21 DNÍ Kódy: od 1702 do 17...
Portfolio (10)
Polsko, Warszawa, Poland
...Gouda je holandský žlutý sýr vyrobený z kravského mléka. Je to zralý (polotvrdý) typ sýra. Produkt je k dispozici jako blok nebo kostka zabalená v fólii s žlutou nebo červenou barvou. Gouda se vyznačuje jemnou chutí, která se s délkou zralosti zesiluje. Chuť je jemná, něžná a aromatická s delikátní dochutí pasterizace, která může být mírně kyselá nebo pikantní. Má pevnou, hladkou texturu a...
Portfolio (278)
...Charakteristiky Čerstvého Sýra: pasterizovaný sýr z kravského mléka s měkkou a autentickou texturou. Ideální pro saláty a dezerty.
Portfolio (21)
...Le Metton, odtučněné mléko sražené, se používá především k výrobě cancoillotte, sýra na bázi kravského mléka. Na základě svých zkušeností v potravinářském průmyslu vyvinula společnost TCM - THOMAS CONSTRUCTIONS MECANIQUES plně automatický mlýn na metton, který integruje všechny fáze návrhu, výroby, ladění a industrializace. Ovládán prostřednictvím centrálního automatu, je tento mlýn na metton...
Portfolio (104)
Spojené království, Birmingham
...Mléko se zahřívá na teplotu kvašení v procesu sýra (Kashar) v nádrži. Když se mléko přemění na tvaroh, než je nakrájeno speciálními mixéry uvnitř nádrže. Kapacita: 3000, 4000, 5000, 6000, 8000, 10 000 a 11 000 Lt...
Portfolio (9)
Německo, Hamburg
...Cheddar sýr je oblíbený druh sýra, který má svůj původ v obci Cheddar v Somersetu, Anglie. Je to pevný a hladký sýr s jasně žlutou barvou. Cheddar sýr se vyrábí z kravského mléka a má bohatou, krémovou chuť, která se s věkem stává ostřejší a výraznější. Sýr obvykle zraje několik měsíců, aby vyvinul svou charakteristickou chuť a zvláštní texturu. Cheddar sýr je známý svou všestranností a často se...
Odpovídající produkty
Cheddar Sýr
Cheddar Sýr
Další produkty
Houbu
Houbu
Portfolio (180)
Itálie, Martina Franca
...Sýr s ořechy je zrající sýr z kravského mléka, obohacený o kvalitní vlašské ořechy. Vůně, které tento sýr prostupují, jsou zvlášť jemné, středně trvalé a středně obklopující. Kompaktní a tavená pasta je obohacena bronzovými jádry smíchanými uvnitř, což nabízí jedinečný chuťový zážitek. Na patře je sladkost sýra následována rostlinnými a ovocnými aromaty, přičemž vlašský ořech je vždy na prvním místě. Tento sýr je ideální pro ty, kteří hledají rafinovanou a výraznou chuť, perfektní pro obohacení pokrmů a aperitivů.
Portfolio (29)
Sýry jsou tradičním lahůdkou našich stolů. Denní konzumace je nezbytná díky vhodné chuti a rozmanitosti v každou denní dobu. Přirozeně se podávají bez přísad a jsou bohaté na vápník, bílkoviny, vitamín D a zinek. Obsahují vysoké množství vitaminů a minerálů, které podporují růst a pokrývají každodenní potřeby. Naše produkty jsou zcela bez přísad a mají všechny potřebné povolení a dokumenty, včetně...
Portfolio (8)
Francie, Sète
...Mozzarella použitá pro tento recept pochází z oblasti BOJANO, kde se nacházejí nejuznávanější mlékárny pro výrobu mozzarell, které jsou nejoblíbenější mezi Italy a znalci. BOJANO je skutečně známé svou výrobou vysoce kvalitního sýra, zejména pak mozzarelly FIOR DI LATTE (květ mléka), čerstvého pasterizovaného kravského sýra, který je zpracováván výhradně ručně podle tradičního stravování regionu...
Portfolio (42)
Španělsko, Alaior-Menorca-Islas Baleares
...Sýr Quintana polotvrdý Mahón-Menorca D.O.P., vyrobený z nepasterizovaného kravského mléka a 100% přírodních ingrediencí, bez konzervantů a aditiv, a zrající pod dohledem našeho mistra sýraře a mistra affinéra sýrů. Vždy s respektem k tradičnímu procesu výroby sýra a tisíciletým zrajícím praktikám na ostrově Menorca. S dobou zrání 2 až 5 měsíců je to sýr s pevným těstem, nažloutlé slonovinové barvy a s oranžovou/hnědou kůrkou, s vyvinutou mléčnou chutí a aroma, s určitými náznaky másla a pražených ořechů, s střední perzistencí v ústech.
Portfolio (3)
Španělsko, Fresno De La Vega (león)
...Sýr vyrobený na jihu provincie León z ovčího mléka, dostupný ve variantách ZRALÝ, ZRAZOVANÝ, POLOZRAZOVANÝ a MĚKKÝ. K dispozici v jednotkách po 1 kg nebo 3 kg vakuově balených. Nabízíme také kozí sýr a směs ovčího a kravského sýra.
Litva, Bajorai, Vilniaus R.
...Sýr vyráběný ve dvou regionech, Friuli Venezia Giulia a Veneto, z kravského mléka. Je označován jako "horský produkt" a má střední až vysokou aromatickou intenzitu v závislosti na době zrání; čerstvý, minimálně 60 dní, polozrálý, minimálně 4 měsíce, zralý, minimálně 10 měsíců a starý, minimálně 18 měsíců. Kůra je tenká, hladká a světle slámové barvy, která má tendenci se s prodlužujícím se zráním...
Portfolio (10)
... bezkonkurenčního mistrovského díla, Truffle Cheese Tartufo, vyrobeného z kravského nebo kozího mléka. Jsme také známí naším Pesto Tradizionale a Pesto Piccante. Můžete prozkoumat naši plnou nabídku na našich webových stránkách. Navíc můžeme na požádání pasterizovat. Pokud nemůžete najít to, co hledáte, nebo máte jedinečný recept, rádi vám pomůžeme s individuálními objednávkami od 600 kg. Dostupné v různých formátech: - Kola: 5/8/12/16/25/30/60 kg - Obdélník: 15 kg a zrají od 4 do 52+ týdnů. Kontaktujte nás ještě dnes a zažijte bezkonkurenční kvalitu a chuť sýrů 'Coöperatie De Producent'.
Francie, Hélette
... měsíců zrání, ovčí sýr AOP Ossau-Iraty 12 měsíců zrání na dřevěné desce, ovčí sýr AOP Ossau-Iraty z nepasterizovaného mléka 5 až 6 měsíců zrání, ovčí sýr AOP Ossau-Iraty 4 měsíce zrání, malý ovčí sýr Petit Agour z nepasterizovaného mléka s paprikou, baskický kravský sýr, sýr z kravského a ovčího mléka, cihla z ovčího sýra, ovčí sýr s paprikou z Espelette, sýr z kozího a ovčího mléka, ovčí sýr AOP Ossau-Iraty z nepasterizovaného mléka s paprikou z Espelette, kozí sýr. Dům Agour nabízí sýry celé, poloviční, v porcích, krájené na plátky.
Jsme výrobci feta sýra z kozího, ovčího a kravského mléka od roku 1957. Produkujeme za hygienických podmínek v moderních zařízeních podle standardů TSE, Tureckého potravinového kodexu, ISO 9001 a HACCP. Vítáme vás v naší továrně.
Španělsko, Bullas
Jsme společnost specializující se na sýry, zejména na čerstvé sýry a Burgos. Máme výrobnu na smetanový sýr a různé druhy sýrové smetany. Nabízíme řadu sýrů v klíncích, nakrájené klínky a tapas. Také vyrábíme lisované sýry ve všech variantách španělského sýra, a to jak z kravského, tak z kozího a ovčího mléka, a to jak 100% čisté, tak směsné. Nacházíme se na 30. místě mezi sýrařskými společnostmi na trhu s více než 3000 firmami ve Španělsku.
Belgie, Vielsalm
Vasedel je společnost sídlící v Ardenách, která byla založena v roce 1987. Specializuje se na výrobu čerstvého sýra z kravského a kozího mléka. Aktivní v Evropě a severní Africe, sýrárna Vasedel se profiluje jako producent zdravých sýrů.
Španělsko, Alaior
...Alcaidús, s.l. je rodinná firma z ostrova Menorca, která se zabývá výrobou a prodejem sýra z kravského mléka v různých formátech, s chráněným označením původu "Mahón-Menorca". Sýr se vyrábí pouze z našeho vlastního čerstvě nadojeného mléka od našich krav přímo na farmě. Farma produkuje krmivo potřebné pro výživu našich krav, čímž zajišťuje maximální kvalitu mléka, které používáme při každodenní...
Výrobce sýrů z Creuse. Výrobce tradičních kravských sýrů. Producent sýra z termizovaného mléka z Limousinu. Výrobce sýrů z syrového mléka z Limousinu. Sýry z Creuse z termizovaného kravského mléka. Výrobce sýrů z Limousinu: Limouson s tradičním zráním, Limouson čistá tradice. Výrobce limousinských sýrů tvarovaných naběračkou. Výrobce taveného sýra na hranolky s camembertem.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play