Francie, Laissac
... 3 ingredience: hovězí maso, sůl z Guérande a pepř Kampot IGP z Kambodže, jeden z nejlepších pepřů na světě! Sušené maso pochází z kusů z hovězí kýty, sušené hovězí maso Aubrac vám nabízí uzeninu bez nitritů a konzervantů, 100% přírodní. Jinak se o vše postará příroda v našich sušárnách, kde se jemně suší tyto krásné celé kusy masa, ručně solené a kořeněné. Toto řemeslné sušené hovězí maso Aubrac vyjde ze sušáren po 3 až 4 měsících, aby bylo jemně nakrájeno a umístěno do Popine. Původ: Laissac, Aveyron Hmotnost: 60g DLC: 90 dní...
Portfolio (29)
... sklízena v solných pánvích Île de Ré. Armagnac: Tento slavný destilát z jihozápadu Francie přináší dřevitou notu a výjimečnou aromatickou hloubku. Pražené piniové oříšky: Tyto piniové oříšky, pečlivě vybírané a pražené, dodávají křupavou chuť a jemné oříškové aroma. Použití: Sel Gascon je ideální pro elegantní a chutné vylepšení vašich pokrmů: Maso: Posypte na grilovaný steak, kachní prsa nebo jehněčí kotlety pro zvýraznění chutí. Reference:SELGASCON...
Portfolio (200)
Francie, Malataverne
...Produkt z Baskicka Ingredience: játra, hrdlo a sádlo vepřového masa, rehydratované hříbky 4%, vejce, cibule, sůl, dextróza, aroma, pepř, česnek, zvýrazňovače chuti mononátriumglutamát a disodný inosinát, paprika. Vepřové maso pochází z Francie. Pâté s hříbky je tradiční recept z našich venkovských oblastí. Můžete ho také podávat inspirováni "banderillas" z pâté s hříbky, guindillas a pimientos del piquillo z Navarry. Objevte autenticitu pâté s charakterem, vonící hříbky. Podávejte pâté s hříbky jako předkrm nebo na aperitiv. Dobrou chuť! ))...
Portfolio (188)
Francie, Saint-André-Le-Puy
... měsících zrání odhalují svou subtilnost. KLOBÁSY Dáváme si záležet na výběru nejlepších kusů pro výrobu našich klobás. Pocházejí z plece, břicha nebo šunky prasat, převážně z Auvergne nebo Rhône-Alpes, každé vybrané maso vstupuje do promyšlené směsi. Tím zajišťujeme charakter jemnosti a aromatické síly každého našeho receptu. Pletení do přírodního střívka se provádí ručně.
Portfolio (2)
Francie, Lacaune
Založena v roce 1956, společnost OBERTI se specializuje na uzeniny a sušené maso. S 60 lety zkušeností OBERTI kombinuje řemeslné dovednosti, tradiční recepty a moderní vybavení. Maso používané k výrobě uzenin a sušeného masa pochází z kvalitních regionálních zdrojů. Společnost vyrábí a nabízí klobásy, coppa, slaninu, solené a sušené šunky atd.
Francie, Paris
Software VIF je určen pro všechny sektory potravinářského průmyslu: pekařství-cukrářství, mléčné výrobky, hotová jídla, mořské plody, uzeniny, solené maso, drůbež, ovoce a zelenina, obchod, zpracování masa.
Francie, Nogent Sur Oise
... sušené podle starého receptu, Coppa solené sušené, Plátky coppa solené sušené, Kostička coppa solené sušené, Razítko coppa solené sušené, Pancetta solené sušené podle starého receptu, Pancetta solené sušené, Plátky pancetta solené sušené, Merguez, Celá porce merguez, Merguez kusy 5/10/15 mm, Pepperoni pizza PB D43 tyč, Plátky pepperoni pizza.
Francie, Garges Les Gonesses
Francie, Villeneuve D Ascq
Francie, Colmar
Francie, Bellegarde Sur Valserine
Francie, La Talaudière
Francie, Toulouges

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play