Francie, Laissac
... 3 ingredience: hovězí maso, sůl z Guérande a pepř Kampot IGP z Kambodže, jeden z nejlepších pepřů na světě! Sušené maso pochází z kusů z hovězí kýty, sušené hovězí maso Aubrac vám nabízí uzeninu bez nitritů a konzervantů, 100% přírodní. Jinak se o vše postará příroda v našich sušárnách, kde se jemně suší tyto krásné celé kusy masa, ručně solené a kořeněné. Toto řemeslné sušené hovězí maso Aubrac vyjde ze sušáren po 3 až 4 měsících, aby bylo jemně nakrájeno a umístěno do Popine. Původ: Laissac, Aveyron Hmotnost: 60g DLC: 90 dní...
Portfolio (29)
Portugalsko, Santarém
Monte Safira je prémiový výrobce a exportér vysoce kvalitních portugalských produktů, specializující se na olivový olej a tradiční uzenářské výrobky. Nacházející se v Portugalsku, Monte Safira se věnuje výrobě autentických produktů pomocí osvědčených metod, které vyhovují spotřebitelům hledajícím chutě své vlasti. Produktová řada společnosti zahrnuje extra panenský olivový olej, lisovaný za studen...
Portfolio (14)
... sklízena v solných pánvích Île de Ré. Armagnac: Tento slavný destilát z jihozápadu Francie přináší dřevitou notu a výjimečnou aromatickou hloubku. Pražené piniové oříšky: Tyto piniové oříšky, pečlivě vybírané a pražené, dodávají křupavou chuť a jemné oříškové aroma. Použití: Sel Gascon je ideální pro elegantní a chutné vylepšení vašich pokrmů: Maso: Posypte na grilovaný steak, kachní prsa nebo jehněčí kotlety pro zvýraznění chutí. Reference:SELGASCON...
Portfolio (200)
Španělsko, Montcada i Reixac-Barcelona
Od svých počátků se Max Zander vyznačuje kvalitou svých produktů, které jsou vyráběny ručně v původním německém stylu. Od roku 1968 pokračujeme v úsilí udržovat stejnou kvalitu, která nám získala vaši důvěru. V Max Zander podrobujeme naše produkty přísnému systému řízení kvality a bezpečnosti potravin, od výběru čerstvých surovin a prvotřídních ingrediencí až po hotový výrobek, s cílem zajistit,...
Portfolio (28)
...Jsme dodavatelé solené Halal ovčí a vepřové střívka, která jsou známá svou vysokou kvalitou. Naše produkty jsou ideální pro výrobu uzenin a jsou vyváženy po celém světě. Garantujeme vysokou kvalitu a čerstvost, stejně jako konkurenceschopné ceny. Spolehněte se na naše zkušenosti v mezinárodním obchodě, abyste našli nejlepší uzenářské výrobky pro vaše potřeby.
Belgie, Anderlecht
...Máme připravené zásoby pro mokře a suchě solené a nesolené hovězí kůže, oslí kůže, kozí kůže, králičí kůže, ovčí kůže atd. s nejlepšími - 100 % čistými oslími kůžemi. Suché solené oslí kůže Specifikace Materiál: Osel Vzor: Mokře solené, suché, modré Použití: Nábytek, oděvy, kabelky, boty, pohovky Tloušťka: 1,4 mm - 1,6 mm Velikost: 42 sq.ft Název: Suché solené oslí kůže...
Belgie, Bruxelles
..."La Viande arrière" je populární volba pro milovníky masa, nabízející jemnou texturu a bohatou chuť, která pozvedne vaše oblíbené pokrmy. Toto maso je pečlivě vybíráno pro svou kvalitu a čerstvost, což zaručuje výjimečný kulinářský zážitek. Je ideální na grilování, pečení a dušení. Dostupné v různých velikostech, "La Viande arrière" je perfektní pro profesionální i domácí kuchyně. Její praktické balení zajišťuje snadnou manipulaci a optimální uchování. Ať už jste profesionální kuchař nebo amatérský kuchař, toto maso je nezbytnou volbou pro kvalitní kulinářské výsledky.
Portfolio (26)
Nizozemsko, Naarden
...Výběr: 90 % a, 10 % b Průměrná hmotnost: 34 až 36 kg Minimální hmotnost: 30 kg 1 X kontejner: přibližně 1200 kůží Nečistoty: žádný písek, žádný prach, žádná hlína, žádné cizí předměty, žádné tuky a žádné maso Není k dispozici: žádný problém s vypadáváním chlupů, žádné shnilé kůže, žádné tuky a maso na kůžích, žádné mule, žádné díry, žádné řezy...
Portfolio (67)
Belgie, Nivelles
... jako zvýrazňovač chuti v různých potravinářských přípravcích, jako jsou omáčky, rybí pěny, rýžové víno, červený tofu, nakládaná zelenina, solené maso atd. Anekdota: Červená rýžová kvasnice je součástí čínské farmakopeje od dynastie Ming (1368-1644), byla nazývána „rýže dlouhého života“. Aktivní látkou červené rýžové kvasnice je monakolin K. Rýže, zdroj této látky, je předmětem intenzivního pěstování na celém světě, zejména v Číně, proto je rozumné vybrat červenou rýžovou kvasnici...
Portfolio (80)
Německo, Wermelskirchen
Vyrábíme iberské šunky z žaludů, z volného chovu a z chovu, stejně jako iberské plece. Jsme dodavatelé čerstvého a mraženého iberského vepřového masa. Persa iberská, pluma, secreto, panceta, svíčková ... provádíme porážky téměř po celý rok. Přímý prodej z výroby konečnému spotřebiteli a profesionálům ve velkém. Zajišťujeme dodávky po celé EU. Distribuujeme také typické produkty z pohoří Sierra de ...
Portfolio (7)
Nizozemsko, Enschede
Capi Food B.V. je mezinárodní obchodní společnost s masem od roku 2020. Zaměřujeme se na čerstvé a mražené masné výrobky. Nabízíme pečlivě kalkulované ceny. Naši dodavatelé jsou certifikovaní výrobci kvality a splňují nejvyšší požadavky na kvalitu. Každodenně se staráme o prodej do průmyslu, institucí, řezníků a zpracovatelů masa. Díky letitým zkušenostem známe masný průmysl do detailu a víme, kd...
Portfolio (10)
Francie, Malataverne
...Produkt z Baskicka Ingredience: játra, hrdlo a sádlo vepřového masa, rehydratované hříbky 4%, vejce, cibule, sůl, dextróza, aroma, pepř, česnek, zvýrazňovače chuti mononátriumglutamát a disodný inosinát, paprika. Vepřové maso pochází z Francie. Pâté s hříbky je tradiční recept z našich venkovských oblastí. Můžete ho také podávat inspirováni "banderillas" z pâté s hříbky, guindillas a pimientos del piquillo z Navarry. Objevte autenticitu pâté s charakterem, vonící hříbky. Podávejte pâté s hříbky jako předkrm nebo na aperitiv. Dobrou chuť! ))...
Portfolio (188)
Švýcarsko, Wermatswil
...Kvalitní grilovací solné desky získáte v obchodě Himalaya sůl Salz+Salz GmbH. Himalájské solné desky pro přípravu pokrmů: čtvercové a kulaté, v různých velikostech vhodné na ryby, maso a zeleninu jako grilovací deska, ohřívaná v troubě nebo na sporáku a grilovaná přímo na stole jako sushi deska, hluboce zmražená Připravené pokrmy jsou přirozeně osoleny solnou deskou. Jako podložku na stole doporučujeme praktický držák na solné desky z nerezové oceli potažené porcelánem.
Portfolio (5)
Bulharsko, Rakovski
...Vařená uzená kachní šunka, vakuové balení Složení: kachní maso, živočišné bílkoviny, konzervant: dusičnanová sůl. Původ: Bulharsko. Produkt určený k přímé konzumaci. Teplota skladování: 0 °C až 4 °C. Cena: 2,99 €...
Portfolio (10)
Jižní Korea, Seongnae-Ro 6-Gil, Gangdong-Gu, Seoul
...{"Product Description":"Korejské sušené hovězí maso\n- Používáme kvalitní ingredience s bohatou chutí\n- Pro obohacení textury hovězího masa\n\n<Company Information>\nDowon FT Co., Ltd. vyrábí a distribuuje různé korejské potraviny a nápoje. Je to továrna s moderním vybavením, která vyrábí různé produkty s použitím bezpečných ingrediencí. Chceme dodávat korejské jídlo do celého světa. Představujeme vynikající korejské potraviny a nápoje na světovém trhu. Jsem si jistý, že naše úsilí vám přinese zvláštní hodnotu.\n\nBrand Name: Dowon FT\nOrigin: Jižní Korea"}...
Portfolio (280)
...Seno pro ovce, hovězí maso, dobytek, mléko, velbloudi a koně - obecná sůl, která splňuje potřeby soli pro hospodářská zvířata, jako jsou krávy, jehňata, velbloudi, koně a dobytek. Zároveň podporuje jejich výživu minerály, které obsahuje. Pomáhá předcházet problémům způsobeným nedostatkem živin u hospodářských zvířat. Je vyráběno v baleních po 3 kg, 5 kg a 10 kg. Naše společnost vyrábí solné bloky v různých barvách a složeních podle požadavků zákazníků.
Portfolio (8)
... a výrobu. Dodáváme širokou škálu mraženého vepřového masa, jako jsou: - Mražené vepřové střevo - Mražený vepřový mozek - Vepřový ocas - Vepřová žebra - Vepřové nohy - Vepřové zadní nohy - Vepřové přední nohy - Vepřová noha - Vepřový žaludek - Vepřové tenké střevo - Vepřové ucho - Vepřové ušní laloky - Vepřová hlava - Vepřové hlezna - Celá vepřová kostra - Vepřový břich 10 - Mokře solené vepřové kůže - Vepřový hřbetní tuk - Vepřový hřbetní tuk bez kůže...
Portfolio (10)
Itálie, Barberino Di Mugello
...SALAME TOSCANO, Příprava z vybraného vepřového masa, střední mletí a kostičky sádla, je plněna do kolagenního střívka a zraje. PROSCIUTTO - vepřová kýta "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Příprava z vybraného vepřového masa, je typická toskánská uzenina v kolagenním střívku ochucená fenyklovými semínky. PANCETTA z čistého vepřového masa, rolovaná nebo rozložená, solené a zrající po toskánsku.
Portfolio (7)
...Děláme to s veškerou péčí, kterou si zaslouží jeden z nejvíce přítomných uzenin na stolech našich rodin. Pouze čerstvé kýty, vážící přes 15 kg, z těžkých italských prasat, solené a vonící směsí aromatických bylin. Pečlivě vykostěné, aby nedošlo k roztržení svalových vláken, je šunka pomalu vařena v parním peci při teplotě přibližně 68 °C. Toto je náš jednoduchý recept: kvalitní maso a péče o zpracování. Jen tak bude šunka měkká a lahodná, sladká, nikdy kyselá.
Portfolio (10)
Itálie, Treviso
...Salume získané z anatomické části břicha hovězího masa, je krátce solené, poté omyté tekoucí vodou, ochucené pepřem a přírodními bylinkami, zrající a přirozeně uzené. INGREDIENCE: certifikované halal hovězí maso, sůl, pepř (sladký nebo pálivý). Konzervanty E 250, E 252, E 300, koření a přírodní aroma. CHARAKTERISTIKY: bez laktózy a dalších mléčných derivátů, bez lepku a GMO. BALENÍ: vakuově balené, v potravinářské plastu. PRŮMĚRNÁ HMOTNOST KUSU: 1 / 1,8 kg DATUM EXPIRACE: 7 měsíců SKLADOVÁNÍ: při 4 °C, po otevření balení uchovávejte v lednici a spotřebujte do několika dní.
Portfolio (5)
Francie, Saint-André-Le-Puy
... měsících zrání odhalují svou subtilnost. KLOBÁSY Dáváme si záležet na výběru nejlepších kusů pro výrobu našich klobás. Pocházejí z plece, břicha nebo šunky prasat, převážně z Auvergne nebo Rhône-Alpes, každé vybrané maso vstupuje do promyšlené směsi. Tím zajišťujeme charakter jemnosti a aromatické síly každého našeho receptu. Pletení do přírodního střívka se provádí ručně.
Portfolio (2)
...DOMÁCÍ SUŠENÉ KOŘENĚNÉ HOVĚZÍ (BEEF JERKY) je vyrobeno z libového hovězího stehna 100% slovenského původu, kterému byla odstraněna veškerá tuk, nakrájeno na proužky a poté sušeno, což zabraňuje zkažení. Obvykle toto sušení zahrnuje přidání soli k prevenci vývoje bakterií na mase a koření pro lepší chuť, než se odstraní vlhkost. Slovo "JERKY" pochází z charki, které vychází z lidového jazyka domorodců Severní Ameriky Quechua, což znamená "sušené, solené maso".
Belgie, Alken
...SCHEPERS je již tři čtvrtě století renomovaným výrobcem kvalitních uzenin, specializujícím se na solené a uzené charcuterie té nejvyšší kvality. Naším absolutním vrcholem je filet d'Anvers extra, hovězí uzené maso. Všechny naše produkty jsou prosyceny řemeslnou zručností a vášní. Staré tradiční recepty jsou zde kombinovány s čerstvými surovinami a nejmodernějšími výrobními metodami a prostředky...
Slovensko, Kopčany
...Vyrábíme maso a masové výrobky dle přání zákazníka. http://www.hatalamaso.sk/produkty/ Dodáváme do obchodních řetězců, ale i pro malé zpracovatele, například hotdog. Část produkce masa prodáváme z vlastního chovu skotu a vepřového z farmy Budkovany. http://www.hatalamaso.sk/farma-budkovany/. V chovu skotu je nosným programem chov krav masného plemene GASCONNE bez tržní produkce mléka spojený z...
Belgie, Lille
Jepro je maloobchodní a velkoobchodní podnik specializující se na masné výrobky, občerstvení a různé mražené produkty. Jepro je výrobcem masných výrobků (krájené maso, masové přípravy a vařené masné výrobky), grilovacích a zakázkových produktů.

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play