Francie, Laissac
...Z jemně nakrájené šunky v 100% recyklovatelném skleněném obalu. Díky svému inovativnímu konceptu se šunka uchovává při pokojové teplotě po dobu 3 měsíců. Vyrobeno v naší dílně v Laissacu, v Aveyronu, šunka respektuje tradiční řemeslné dovednosti našich předků a obsahuje pouze 3 ingredience: šunku, sůl z Guérande a pepř Kampot IGP z Kambodže, jeden z nejlepších pepřů na světě! Sušené maso, šunka...
Portfolio (29)
...Étamine a mušelín STN jsou určeny pro vaření foie gras a šunky v utěrce Charakteristiky: Etamine a mušelín 100% potravinářská bavlna Certifikováno pro vaření foie gras a šunky 100% přírodní a bez jakýchkoli chemických látek 100% biologicky rozložitelné Vysoká odolnost vůči teplotě Rozměry Všechny rozměry Funkce Vaření Obory Zpracování masa – Řeznictví, Uzenářství – Uzenářské výrobky...
Portfolio (30)
Francie, Ploufragan
Les Fermiers d’Argoat byli založeni v roce 1975 kolektivem dvaceti aktérů, kteří byli přesvědčeni o potenciálu odvětví "volailles fermières label rouge". V průběhu let se tato iniciativa rozšířila o tři další odvětví: "œufs fermiers label rouge" v roce 1983, "porcs fermiers label rouge" v roce 1988, "porcs label rouge" v roce 2006 a "lapins fermiers label rouge" v roce 2013. Tato různá odvětví, st...
Odpovídající produkty
PRASATA
PRASATA
Další produkty
Uzenářství
Uzenářství
Portfolio (4)
Francie, Vouneuil Sous Biard
Francie, Soreze
...Ruční solící pumpa navržená pro profesionální použití v řeznictví a uzenářství, umožňuje solit jeden nebo dva šunky najednou. Tato pumpa, jednoduchá a snadno použitelná, má průhlednou nádrž na solanku z potravinářského polypropylenu o objemu 1,5 litru, což umožňuje vizualizaci hladiny. Vhodná pro tekuté solanky k solení šunek. Injekční jehla je vyrobena z nerezové oceli 316L. REF:PMPSAMAN Kapacita (l.):1,5 l Vyrobeno v:Francie Výška:32 cm Další rozměry:Délka injektoru: 14 cm Čistá hmotnost:475 g...
Portfolio (195)
Francie, Lyon
...Čtvrtina šunky z Bayonne, čistě vepřová z jihozápadu IGP, která se vyznačuje svou jemnou a měkkou masovou strukturou díky 12 měsícům zrání. Šunka, která má IGP (chráněné zeměpisné označení) pro svou kvalitu. Zrání podle tradičního řemeslného umění, její maso je měkké a šťavnaté, méně slané než většina sušených šunek.
Portfolio (40)
Francie, La Teste De Buch
MAAIANA je přírodní a francouzská značka vyráběná v Arcachonu, Bordeaux. Jsme značka určená ženám, která prodává kosmetické produkty. Naše značka je přítomna u 30 prodejců, kterými jsou kosmetičky, wellness salony a parfumerie. Nejenže jsme francouzská značka, ale jsme také značkou, která je přítomna na evropském trhu, a to jak na trhu ve Španělsku, Portugalsku, tak v Itálii. MAAIANA zajišťuje do...
Portfolio (24)
Francie, Auros
Založena v roce 2002, MAISON VOISINE je rodinná firma. Jsme výrobce a velkoobchodník s produkty místního řemeslného zpracování z Akvitánie. MAISON VOISINE byla založena za účelem vytvoření nástroje pro místní a regionální distribuci s kvalitním chladicím vybavením. Společnost nabízí přímé dodávky našim zákazníkům, řezníkům, uzenářům a obchodníkům s potravinami. Pocházíme z několika generací chovat...
Portfolio (31)
Francie, Malataverne
....Ingredience Ingredience na těsto pšeničná mouka, semolina, vejce (11,7 % v hotovém výrobku), voda. Ingredience na náplň strouhanka (pšeničná mouka, voda, sůl) masová směs (hovězí maso, vepřové maso, sůl, pšeničná mouka, aroma sušené šunky (3 % v hotovém výrobku) (vepřové maso, sůl, koření), palmový olej, bramborové vločky, syrovátka, sůl, aroma, koření a konzervant kyselina sorbová. Může obsahovat ořechy a sóju.
Portfolio (188)
Francie, Rungis
COURTIN HERVOUET: váš specialista na drůbež a zvěřinu se sídlem v Rungis. Společnost COURTIN HERVOUET nabízí širokou škálu drůbeže, foie gras a zvěřiny. Kachna, kuře, slepice, kohout, krůta, králík, selátko, jehně, holub, jsme odborníci na kvalitní produkty (značky, označení, vybraná chovná zařízení) a regionální produkty (Bresse, Gers, Périgord, Challans, Landes, Vendée…). Naše nabídka drůbeže: D...
Portfolio (62)
Francie, Pleucadeuc
...• Sádlo z kůže: povrchové sádlo z břicha • Sádlo z úpravy: sádlo pocházející z úpravy břicha • Sádlo tučné nebo libové 21 cm široké a maximálně 1 cm silné • Suroviny pocházející z certifikovaných jatek EU APLIKACE • Sádlo: uzenářství, solení (maso na klobásy, náplně, paštiky…) • Kůže: šunky, kolena… BALENÍ • Sádlo: holý blok nebo blok v polyethylenovém obalu o hmotnosti 20 až 25 kg • Kůže...
Portfolio (9)
Francie, Saint Lambert De La Potherie
...Kráječ na šunku má délku řezu 190 a výšku 130 mm. Díky tomuto kráječi na šunku dosáhnete tloušťky řezu od 0,2 do 12 mm. Tento kráječ na šunku v retro barvě (červené) vám umožní krájet vaše šunky, salámy a tvrdé sýry, abyste dosáhli krásných prezentací. Optimalizujte chuť vašich produktů díky tloušťce řezu od 0,2 do 12 mm. Tento kráječ na salám bude praktický na používání jak pro sdružení, občerstvení, tak pro kolektivy. Čepel: ø195 mm Délka řezu: 190 mm Výška řezu: 130 mm Tloušťka řezu: 0,2 - 12 mm Výkon: 150 W / 230 V Rozměry: L425 x P370 x H340 mm Hmotnost: 11,10 kg...
Portfolio (188)
Francie, Saint-André-Le-Puy
...Vybíráme ty nejlepší kousky pro výrobu našich klobás. Pocházející z ramene, břicha nebo šunky prasat, převážně z Auvergne nebo Rhône-Alpes, každé vybrané maso vstupuje do promyšlené směsi. Tím zajišťujeme jemnost a aromatickou sílu každého našeho receptu. Plnění do přírodních střívek se provádí ručně.
Portfolio (2)
Francie, Rungis Cedex
...CHARCUTERIE Z Francie, Španělska nebo Itálie nabízí Le Delas široký výběr uzenin: od slavného celého Pata Negra po plátky šunky připravené k použití, nemluvě o terinách, klobásách a dalších vařených nebo uzených masných výrobcích...
Portfolio (10)
Francie, Brissac Loire Aubance
...Stříbrná medaile Mezinárodní výzvy Gilbert & Gaillard 2019 ROČNÍK: 2017 ODRŮDA: Chenin. TERROIR: Jílovito-písečné. VINIFIKACE A ZRÁNÍ: Jemné lisování hroznů zlatem zalitých sluncem. Zrání v dubových sudech na jemných kalech pro extrakci komplexní struktury. APPELLACE: AOP Anjou Blanc. POZNÁMKY K DEGUSTACI: Světle zlatá barva, jasná. Aroma žlutého ovoce, opojné květinové a kořeněné tóny (vanilka). Široká chuť s plností a objemem. POUŽITÍ S JÍDLEM: Rybí pokrmy, mušle svatého Jakuba, uzené šunky, sýry. TEPLOTA SERVÍROVÁNÍ: 9°C. Kartón po 6 lahvích o objemu 75cl...
Portfolio (12)
Francie, Levallois Perret
...Brunet a tvrdý, sušený na slunci, tento květový pupen hřebíčku je koření s pikantní a horkou chutí. Použití hřebíčku v kuchyni: Hřebíček se používá k ochucení šunky, pomerančů nebo cibule. Ale také se hodí k dochucení mnoha pokrmů. Je to ideální koření pro vaše uzeniny, sýry, zeleninu a pečivo. Velmi dobře se kombinuje s skořicí nebo muškátovým oříškem. Přínosy hřebíčku: Hřebíček se používá k...
Portfolio (28)
Francie, Carquefou
...Čerstvé balené maso: - Chipolaty přírodní X6 - Chipolaty 2X2 krájené - Klobásy X4 - Uzené klobásy X2 - Frankfurtské klobásy X4 - Klobásy 2X1 krájené - Bílý jelítek X2 - Černý jelítek X2 - Přírodní slanina - Uzená slanina - Šunky na kost X3 plátky - Uzená šunka na grilování X2 plátky - Pečeně plátek - Šunka z Vendée X4 plátky - Paštika z jater plátek - Venkovní paštika plátek - Paštika v těstě X2 - Paštika z hlavy plátek...
Francie, Laguinge
... rozložena na sloučeninu klasifikovanou jako pravděpodobně karcinogenní (což může být inhibováno přidáním vitamínu C). Vzhledem k tomu, že ji nepoužíváme, musí být doba sušení delší, což umožňuje mít šunku, jejíž organoleptické vlastnosti jsou hodny výjimečné šunky. https://lehena.ecommerce-solidaire.fr brzy na viděnou...
Francie, Saint-Jean-Le-Vieux
...Založena v roce 1993, Maison Mayté je tradiční basque řeznictví. Maison vyrábí širokou škálu sušených uzenin z Baskicka: šunky, klobásy, sušené klobásy, ploché nebo rolované břicháče, chorizo, sušené lomos... Maison také nabízí své speciality na bázi kachny (foie gras, prsa, konfit, rillette, paštiky z foie gras), vepřového (baskická paštika, baskická paštika s pimentem d'Espelette, venkovní...
Francie, Perpignan
...č. 1 v prodeji v oddělení uzenin v obchodech, které zásobujeme, naše produkty jsou katalánské speciality vyráběné v údolí Garrotxa v katalánské části Španělska. Okořeněné nebo přírodní fuety, okořeněné nebo přírodní salámy, jemný nebo pikantní chorizo, šunky, 1/4, 1/2 nebo celé bez kosti serrano, široká škála vakuově balených plátků, slanina, lomo atd. ... Naše nabídka již 10 let potěšuje tisíce turistů, kteří k nám přijíždějí na dovolenou.
Francie, Bersaillin
... dokáže uspokojit veškeré potřeby profesionálů. Je bezkonkurenční v Evropě a umožňuje společnosti úspěšně se prosadit na mezinárodním trhu: kostkovače, mixéry, odstraňovače kůže, loupací stroje, formovače steaků, laboratorní mlýnky, míchací mlýnky, chladicí mlýnky, stroje na špízy, stroje na tatarský biftek, vakuové stroje, mixéry pro řezníky a uzenáře, hnětače s rameny, míchací hnětače, tlačítka, pily na kosti pro řezníky a uzenáře, kráječe sýrů, kráječe šunky, kráječe masa a kotlet.
Francie, Aurillac Cedex
La Maison TEIL, nacházející se v Aurillacu, se specializuje na výrobu uzenin. La Maison vyrábí šunky, klobásy, teriny, fritony, auvergneské paštiky a typické uzenářské pečivo, jako je listové těsto s modrým sýrem z Auvergne nebo bramborový koláč. Čerstvé šunky nejsou nikdy zmrazené, jsou solené ručně, suchou solí a podle tradiční auvergneské metody. Sušení a zrání šunek trvá 7 měsíců. Klobásy a salámy jsou vyráběny starým způsobem podle stejného řemeslného umění. La Maison spojuje moderní techniky a tradiční řemeslné dovednosti k výrobě výjimečných produktů.
Francie, Lacaune
Založena v roce 1956, společnost OBERTI se specializuje na uzeniny a sušené maso. S 60 lety zkušeností OBERTI kombinuje řemeslné dovednosti, tradiční recepty a moderní vybavení. Maso používané k výrobě uzenin a sušeného masa pochází z kvalitních regionálních zdrojů. Společnost vyrábí a nabízí klobásy, coppa, slaninu, solené a sušené šunky atd.
Francie, Rungis Cedex
... EUROVOLAILLES je velkoobchod s italskou šunkou na trhu v Rungis. EUROVOLAILLES je specialistou na parmskou šunku v Rungis a šunku San Daniel v Rungis. Velkoobchodní prodej italské šunky na trhu v Rungis. EUROVOLAILLES je specialistou na prodej foie gras a exkluzivně nabízí na Pavilonu drůbeže slavné foie gras z farmy Puntoun (Gers). Specializovaný distributor foie gras v Rungis, foie gras nemá pro...
Portfolio (24)
Francie, Rungis Cedex
Společnost BUISSON je velkoobchod s čerstvými potravinami určený pro profesionály. BUISSON: velkoobchod s sýrem v Rungis a velkoobchod s evropskými uzeninami. Jsme zde od roku 1982 v srdci mezinárodního trhu Rungis. BUISSON spravuje 1500 m2 chladicích skladů, které splňují evropské normy. Velkoobchod s potravinami pro Evropu, naše činnost je podporována exportními partnery, což umožňuje našim prod...
Francie, Parlan
La Maison Laborie, založená v roce 1932, se specializuje na uzeniny z Auvergne. Produkty Laborie jsou vyráběny ručně, jsou autentické a chutné. Maso je francouzského původu a několik produktů Laborie je oceněno medailemi. La Maison nabízí širokou škálu tradičních uzenin, včetně: sušených šunek z Auvergne, sušených klobás, suchých párků, břich, sklenic, konzerv, dárkových balíčků atd.
SA SALAISONS PYRENEENNES je společnost specializující se na výrobu výjimečných šunek. Salaisons Pyrénéennes uplatňují autentické know-how při výrobě šunek a výjimečných salámů. Stejně jako u velkých vín, tyto salámy jsou vyráběny z chovu kvalitního „odrůdy“: certifikovaného bílého prasete z Jihozápadu. Produkty pocházející z „odrůdy“ bílého prasete jsou prezentovány pod značkou „SALAISONS PYRENE...
Jsme producenti šunky Serrano A.O.C z Teruelu (Calamocha) a producenti iberské šunky Bellota z Los Pédroches (Córdoba). Distribuujeme po celé Francii, Belgii, Švýcarsku a Korsice, dodávky z našeho skladu Bodéga v 87520 Veyrac!!!! Můžete najít šunku Serrano s kostí a bez kosti vakuově balenou. Dále nabízíme lomo iberské, salám, chorizo a sobrasadu z Malorky.
Francie, Nogent Sur Oise
... Francii je specialita na bázi vepřového masa spojená s kořením podle jedinečného receptu, který tvoří pověst našeho chorizo. Naše produkty: Sušená klobása z šunky, Chorizo krk, Tyčinky chorizo, Chorizo PP D32 tyč, Plátky chorizo, Kostičky chorizo, Zbytky chorizo, Chorizo cular, Chorizo cular D70, Plátky chorizo cular, Chorizo D 55 catering, Chorizo catering PP D55, Plátky chorizo D55, Coppa solené...
Francie, LA ROCHETTE
Henri Raffin je 100% rodinná malá a střední podnik (PME) od roku 1937, která sídlí v srdci francouzských Alp. Vyrábíme sušené uzeniny z místních surovin: suché klobásy, sušené šunky, tradiční klobásy a teriny. Nabízíme širokou škálu savojských klobás, stejně jako řadu suchých klobás vyráběných tradičním způsobem, které byly mnohokrát oceněny na Všeobecné zemědělské soutěži. Naše savojské šunky...
Portfolio (1)

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play