Francie, Livry Gargan
...Pro kreativní a originální prezentace v vitríně se spolehněte na tuto misku z ABS bez BPA, která je vyrobena z potravinářských materiálů a používá se v řeznictví, pekařství, gastronomii, hotelnictví a cateringových službách... Tato prezentace v vitríně je vhodná pro všechny typy potravin, jako je maso, ryby, uzeniny, těstoviny, saláty, omáčky, marinády nebo čokolády. Ušetřete svůj čas a uchovejte...
Portfolio (46)
Francie, Parnac
...Kruhy a strukturované Cahors Intenzivní a jemně vyvážené. Hluboká, zářivě červená barva, velmi aromatické (ostružiny, humus...), s dobře vyváženými tříslovinami a krásným závěrečným dojmem v ústech. Podávejte dekantované (nebo otevřené několik hodin předem) při teplotě kolem 15-16°. Navrhované pokrmy: pečené drůbeží, grilované maso, ryby v červeném víně. Ocenění: • Stříbrná medaile na Concours Mondial de Bruxelles 2013.
Portfolio (4)
Francie, Varennes-Jarcy
... dochutí vaše předkrmy, maso, ryby, zeleninu a dezerty. Nabízíme několik formátů přizpůsobených vašim potřebám: - Sáček na uchování 1 hlava - Sáček na uchování 2 hlavy - Sáček na uchování 10 hlav - Podnos s 20 hlavami volně Skladujte při pokojové teplotě, chráněné před vlhkostí a světlem.
Portfolio (5)
Francie, Saint-Just-Saint-Rambert
...mražené potraviny, ryby, sýr, čokoláda atd.) a vyznačují se konstrukcí z nerezové oceli (AISI 304) a dopravníkem splňujícím normy FDA, EU a USDA týkající se kontaktu produktů s potravinami. Ve srovnání s tradičními L svářečkami nabízí série FP širší produktivitu, stejně jako možnost použití polyethylenové fólie, kromě tradičních smrštitelných fólií, a zahrnuje několik modelů pro výrobu až 3600 balíčků za hodinu.
Portfolio (98)
Francie, Grigny
...Velmi rychlé použití, tyto cuketové placičky dokonale odpovídají očekáváním spotřebitelů, kteří hledají úsporu času. Tyto placičky jsou vyrobeny z pravých koleček cukety a tenkého křupavého těsta. Ideální teplé nebo studené jako předkrm nebo aperitiv, skvěle doplní vaše maso, ryby nebo saláty. BALENÍ: 6 x 1 kg = 6 kg...
Portfolio (93)
Francie, Mitry Mory
... Odkazy: Hmotnost Velikost Cena Vidlice na stůl 70702153g 19 cm 1€ Nůž na stůl 70701962g 21 cm 1€ Vidlice na ryby 70702354g 19 cm 0.80€ Nůž na ryby 70702261g 21.5 cm 0.50€ Vidlice na dort 70702428g 15 cm 0.60€ Lžíce na stůl 70702060g 18.5 cm 0.80€...
Portfolio (265)
Francie, Lys Haut Layon
... tónech, celkově se jedná o suché bílé víno. Doporučení k degustaci: Podávejte chlazené na 10 °C. Doprovází mořské plody, ryby, ale také kozí sýry jako je Valençay. Pro dobrou konzervaci by měly být láhve uloženy na ležato v chladném a tmavém prostoru po dobu 3 let podle ročníků. SOUS SOL: Vápencové Superficie: 4 hektary...
Portfolio (43)
Francie, La Rochelle
Francie, Lalinde
...Technické vlastnosti Mobicook Crossi Grill Indu+: > Vozík s výkonnou grilovací deskou s infračervenou technologií / max 2400 W > Grilovací deska (rozměry): 31 x 52 cm > Rozměry: 144 x 56 x 90,5 cm > Rozměry grilovací zóny: 20 x 31 cm > Hmotnost: 33 kg > Přímé vaření na skleněné desce: maso, ryby, palačinky, panini atd. > Snadné čištění skla z vitrokermiky > Digitální zobrazení výkonu: pozice 0 až...
Portfolio (50)
Francie, Soing-En-Sologne
...Víno čerstvé a ovocné, ideální k aperitivu, je také ideálním společníkem pro mořské plody (slávky, ústřice, korýši, …) a ryby v omáčce (štika nebo candát, omáčka s bílým máslem). Domaine: DOMAINE DE L'EPINAY Appellation: MUSCADET SÈVRE ET MAINE Région: VAL DE LOIRE Couleur: Bílé Cépages: 100% Melon de Bourgogne Mode de culture: Bio Contenance: 75cl Poids: 1 kg Caractère: Suché Millésime: 2019...
Portfolio (100)
Francie, Roubia
... Široké, jemné tóny exotického ovoce, tóny vanilky, jemné třísloviny, měkké, mírně minerální, strukturované tělo, dobrá intenzita, dobrá perzistence. Párování pokrmů a vína Carpaccio z mušlí, Homár, Kaviár, Filet z tresky, Ryby v bílém omáčce Teplota podávání: 10° - 12° Barva: Bílé Odrůda: Clairette, Grenache blanc, Marsanne, Roussanne, Ugni blanc Alkohol: 13% Objem: 75 cl (láhev)...
Portfolio (28)
Francie, Compiègne
...atd., pečivo, krevety, slávky, ořechy, arašídy, atd., těstoviny, snacky, mražené ryby, mražené maso. Krmení pro zvířata: granule, dehydratované produkty. Nejídlo: šrouby, matice,… Vertikální balicí stroj, který plní a formuje sáčky, speciálně navržený pro balení sypkých produktů do sáčků z rolí filmu. Díky kompaktnímu a nízkému profilovanému designu je stroj ideální pro křehké produkty. Díky konstrukci z nerezových a kompozitních materiálů je stroj dokonale vhodný pro průmysl...
Portfolio (59)
Francie, Perpignan Cedex
...Oregano je rostlina s výraznou chutí, která se velmi často používá v italské kuchyni. Je nezbytnou součástí přípravy dobré pizzy a skvěle se kombinuje s dalšími čerstvými bylinkami, jako je bazalka nebo tymián, pro dochucení rajčatových omáček. Pokud je vybráno čerstvé, jeho chuť je jemnější a příjemně doplní delikátní ryby z Středomoří.
Odpovídající produkty
Oregano
Oregano
Další produkty
Cébette
Cébette
Portfolio (30)
Francie, Frepillon
...Čtyři mixte 6 úrovní GN 2/1. Elektrické nebo plynové napájení. Kluzné lišty na odnímatelných rámech, vzdálené 68 mm. Dlouhé vkládání. 7 režimů vaření + dokončení: drůbež – maso – ryby – výrobky na bázi vajec – dezerty, přílohy – zelenina – pekárenské výrobky a 4 procesy: restování – pošírování – grilování – vaření pekárenských výrobků. Inteligentní asistenti: > iDensityControl: řízení klimatu prostřednictvím interakce mezi senzory, vysoce výkonným ohřevem a generátorem páry. Aktivní odvlhčování pro dokonalou a rovnoměrnou teplotu vaření a nízkou spotřebu energie.
Portfolio (24)
Francie, Aix-En-Provence
... největší úctou k perskému řemeslu. Několik pestíků naší prestižní selekce šafránu provoní vaše rýže, ryby a mořské plody nezaměnitelnou vůní. Doporučujeme dávkování 0,1 gramu na pokrm pro 4 osoby. Tak co, jste připraveni objevit Červené zlato?
Portfolio (10)
Francie, Rouvres Les Vignes
... pro Pinot Noir. Také se objevují kořeněné tóny, vanilka a skořice. Na patře je útok živý s aroma citrusů a ananasu. Svěžest šampaňského Claude PERRARD Brut Blanc de Noirs umožňuje podávat ho jako aperitiv s jakýmikoli předkrmy. Také skvěle doplní vaše marinované ryby a bílé maso. Můžete ho také podávat s dezertem na bázi ovoce.
Portfolio (4)
Francie, Saint Ouen L'aumône
...Zázvor přináší do kuchyně mnoho rafinovanosti. Je ceněn pro své čerstvé, citronové a téměř ovocné aroma. Snadno se používá jako náhrada pepře, v malých dávkách na závěr na bílé maso, dezerty, ryby atd.
Portfolio (26)
Francie, Brissac Loire Aubance
...{"TERROIR":"TERROIR : Hlinité vápence.","ACCORD METS/VIN":"SPOJENÍ JÍDEL/VÍN : ryby, kozí sýr.","VINIFICATION ET ELEVAGE":"VINIFIKACE A ZRÁNÍ : Hrozny pečlivě sklizeny ručně. Jemné lisování. Zrání na jemných kalech v nerezových tancích.","TEMPERATURE DE SERVICE":"TEPLOTA SERVÍROVÁNÍ : 9°C.","Carton de 6 bouteilles de 75cl":"Kartón po 6 lahvích o objemu 75cl","CEPAGE":"ODRŮDA : Chenin.","NOTES DE DEGUSTATION":"POZNÁMKY K DEGUSTACI : Žlutá sláma. Složitá vůně exotického ovoce a medu. Čerstvý a bohatý chuť s minerálními tóny.","APPELLATION":"APPELLACE : AOP Anjou Blanc.","MILLESIME":"ROČNÍK : 2020"}...
Portfolio (12)
... účinku. Velmi účinné pro stimulaci vaší pleti! - Nejlepší přítel kuchařů! Pro všechny, kteří mají problém s přetrvávajícími pachy, jako jsou ryby nebo sýr, je kávová sedlina deodorant. Složení: Slunečnicový olej z Marne*, Kokosový olej*, Olej z lískových oříšků z Marne, Olivový olej z Vaucluse*, Francouzská bílá hlína, Kávová sedlina arabica sbíraná v Reims*. *Z ekologického zemědělství INGREDIENCE: Sodium Sunflowerseedate, Sodium Cocoate, Sodium Hazelnutate, Sodium Olivate, Aqua, Glycerin, Montmorillonite,...
Portfolio (50)
Francie, Levallois Perret
...Pálivá paprika je malá červená paprika s pikantní, mírně hořkou a velmi aromatickou chutí. Použití pálivé papriky v kuchyni: Dobře se kombinuje také s bazalkou, senem, fenykl, hřebíčkem, zázvorem, česnekem, koriandrem, kmínem, majoránkou, petrželí, tymiánem, skořicí a cibulí. Okoření a jemně zvýrazní olivové oleje, polévky, omáčky, zeleninové přílohy, červené maso, drůbež a ryby… Přínosy pálivé papriky: Bohatá na vitamíny C a A, kyselinu listovou, draslík a vitamín E.
Portfolio (28)
Francie, Ham
FLORIXIR, společnost sídlící v HAM v departementu SOMME (HAUTS-DE-France), se specializuje na pěstování a výrobu bio aromatických a léčivých rostlin. Všechny naše rostliny jsou pěstovány v ekologickém zemědělství. Díky našim výrobním technikám nabízíme produkty vysoké kvality. Pracujeme s endemickými rostlinami z našich oblastí (královna luk, bez, hloh…) a s aklimatizovanými rostlinami z jiných r...
Portfolio (127)
Francie, Saint-Loubes
...Je prezentována v modrých lahvích, které evokují oceánské chutě, ústřice, mušle, ryby, se kterými se tato cuvée skvěle snoubí. Tento víno lze také vychutnat jako aperitiv, kde její originální láhev krásně ozdobí stůl.
Portfolio (21)
Francie, Cournonterrale
...Olivový olej kulinářský olivy picholine & rozmarýn Oleisys® Flacon bijoux 200 ML - Kulinářský olivový olej olivy picholine & rozmarýn od Oleisys, Příprava s přírodními aromaty rozmarýnu, S cílem odhalit skryté poklady ve své zahradě, společnost OLEISYS doplňuje svou řadu o kulinářskou přípravu s přírodními aromaty rozmarýnu. Výjimečný olej získaný lisováním za studena z bio oliv Picholine z Languedocu (98%) a obohacený o čerstvý rozmarýn místní produkce (2%). Kulinářská příprava, která skvěle pozvedne grilované pokrmy a ryby.
Portfolio (10)
Francie, Descartes
Umístěný v Touraine v srdci zámků Loiry, Moulin du Couvent přetváří čerstvé ryby na výrobky z uzenin na MÍRU: losos, úhoř z Loiry, haddock, halibut, mečoun, tuňák, marlin, kaviár z tresky, jeseter, pstruh, kapr z Brenne... Nabízíme širokou škálu balení: Celý uzený losos, krátké plátkování (pro prezentaci na talíři), na požádání kalibrace plátků: 20, 30, 40, 50, 60 nebo 70 g, plátkování po celé dél...
Portfolio (1)
Francie, Brue Auriac
... živý a svěží útok rychle ustupuje plnému a šťavnatému pocitu evokujícímu bílé ovoce a kandovaný citron. Dlouhý závěr je podpořen intenzivními ovocnými tóny. Doporučení k jídlu: Ryby, měkkýši, korýši, bílé maso Servis8-10°C Skladování: Pít do 3 let Zvláštnost: Název cuvée Dědictví svatého Viktora odkazuje na mnichy z opatství svatého Viktora v Marseille.
Portfolio (7)
Francie, Claix
...Nečekejte déle! Požádejte o nabídku na realizaci dárkových balíčků pro vaše zaměstnance nebo klienty. Konec tradičním balíčkům, je čas nabídnout trochu originality a poskytnout vašim zaměstnancům a klientům zážitek, cestu... Nabídněte jim možnost vyrazit do Portugalska a ochutnat slunečné chutě této nádherné země na jihu Evropy. Na vás čekají jemné a ovocné olivové oleje, drobně nasekané ryby z místních rybolovů a jejich delikátní přípravy, domácí marmelády z plodů sadů Algarve atd... Nečekejte déle! Kontaktujte nás!
Portfolio (1)
Francie, Saint Christol De Rodières
...Ingredience: - Hořčičná semena * - Alkoholový ocet* - Nerafinovaná sůl - 2,5 % prášek z pálivé papriky Espelette - Voda - *Produkty pocházející z ekologického zemědělství Tipy k použití: Tato hořčice s pálivou paprikou Espelette je ideální pro dochucení omáček a vinaigret. Skvěle ochutí maso a ryby. Natřete ji na vaše grilované pokrmy, pečeně a kýty, abyste zachovali jejich šťavnatost. Tento produkt je také k dispozici v balení po 100 g a 200 g.
Portfolio (132)
Francie, Paris
...například: mléčné výrobky, maso, ryby, sirupy, krémy, ovocné produkty nebo tekuté pryskyřice. Vzorek je umístěn v sušicí komoře na filtru z skleněných vláken. Na dně komory se nachází konec vlnovodu, odkud jsou mikrovlny emitovány. Po spuštění procesu se mikrovlny rovnoměrně rozptylují po povrchu filtru, čímž suší vzorek.
Portfolio (10)
Francie, Les Riceys
...CÉPAGES : 85 % PINOT NOIR - 15 % CHARDONNAY VINIFIKACE : Zrání v suterénu po dobu 6 let. SPOJENÍ : 20 % vína z rezervy delší soléry. DOSÁHNUTÍ : 8 g/l DEGUSTACE : Dominantní Pinot Noir nabízí výrazný a plný vstup do úst, nádech chardonnay přináší jemnost a trvanlivost. Ideální jako aperitiv, jeho svěžest, rovnováha a citrusové aroma doprovázejí také ryby a korýše. MEDAILE : Concours Général Agricole Paris 2020 Bronzová medaile k dispozici v poloviční, magnum a jéroboam.
Portfolio (9)
Francie, Ramasse
...Skutečná rybí kůže ARAPAIMA GIGAS, endemický druh ryby z Jižní Ameriky. Ryby jsou chovány ve Francii.
Odpovídající produkty
Cuir Arapaïma gigas - 1/2 kůže
Kůže z Arapaïma gigas
Portfolio (1)

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play