Francie, Boulogne-Sur-Mer
...Manuální kráječ speciálně navržený pro celé ryby (čerstvé nebo solené) a filety, aby z nich vytvořil příslušně porce a plátky. Ideální také pro krájení krabů a mořských pavouků. Používán řemeslnými rybáři a v oddělení rybářství středních a velkých obchodů, stroj V401 je kompaktní (230 mm pracovní šířka, ideální například pro tuňáka o hmotnosti 9 kg). Může být umístěn na stole nebo na vozíku...
Portfolio (48)
Francie, Paris
Naše společnost KYKLOS Green Trade je francouzská firma založená v roce 2021. Jsme specializovaný velkoobchod s potravinářskými produkty. Nabízíme širokou škálu olejů, mouk a cukrů vysoké kvality určených pro profesionály v potravinářském průmyslu, restauratéry, pekaře a cukráře. Pečlivě vybíráme naše produkty, abychom našim zákazníkům zajistili potraviny splňující nejpřísnější standardy kvality.
Portfolio (15)
Francie, Saint-Méen-Le-Grand
...Desky jsou vyrobeny z tuhého kartonu nebo extrudovaného polystyrenu. Ideální potravinová deska pro vakuové balení lososa a uzené nebo čerstvé ryby, foie gras, kachní prsa atd.
Portfolio (22)
Francie, Baie-Mahault
BE2I se specializuje na výrobu a distribuci vysoce kvalitních agroalimentárních produktů pocházejících z Afriky a dalších regionů světa. Oceňujeme přírodní bohatství naší země, přičemž dodržujeme zásady udržitelného zemědělství a spravedlivého obchodu. Naše produktová řada zahrnuje delikatesy, exotické ovoce, guadeloupský a martiniquais rum, stejně jako bambucké máslo a mnoho dalších produktů. Z...
Portfolio (51)
Francie, Cavaillon Cedex
Jsme návrhář a výrobce třídicích strojů pro čerstvé a křehké ovoce a zeleninu od roku 1955. Naše třídicí stroje jsou vyráběny ve Francii na 100 %. Jsou známé svou výkonností, přesností, jednoduchostí použití a snadnou údržbou. Jsme jediní, kdo nabízí jednak „univerzální“ misku, schopnou zpracovávat ovoce všech rozměrů, a jednak rychlost třídění 15 misek / sekundu / linka, přičemž zajišťujeme šetrn...
Portfolio (14)
... s lososovými odlesky Nos: vzdušný s tóny čerstvého červeného ovoce. Chuť: jemná, lehká a kyselá s jemnými bublinkami a intenzivními arómami jahod a malin. Příjemné a lahodné brut rosé! ACCORDS METS & VINS Star Bubbles Brut Rosé, víno ideální na aperitiv, bude dokonalým společníkem pro vaše ryby a bílé maso. Také skvěle doplní vaše zeleninové jednohubky, mini koláčky nebo gazpacho. Podávejte při teplotě mezi 6 a 8°C.
Portfolio (96)
Francie, Saint-Bris-Le-Vineux
... Charakter vína Bílé víno plné svěžesti, jeho barva je obvykle světle zlatá s lesklými odlesky. Vůně se otevírá květinovými a čerstvými ovocnými tóny. V chuti je jemné a aromatické. Často se objevují aroma bílých květin a lískových oříšků. Je to víno, které přináší okamžité potěšení! Doporučení k jídlu a vínu Jako aperitiv se často kombinuje s crème de cassis, aby se vytvořil slavný kir bourguignon. V přírodní podobě skvěle doplní uzeniny, omelety nebo ryby v omáčce. Jeho živost a tóny...
Portfolio (60)
Francie, Warmeriville
Od začátku roku 2020 společnost D Stock Affaires, patřící společnosti France Food Company, podporuje hlavní hráče v oblasti velkoobchodu a průmyslu potravinářství při optimalizaci jejich darů produktů organizacím. Jako velkoobchodník s potravinami nabízíme širokou škálu produktů z celého světa za konkurenceschopné ceny. Naše online nákupní centrála umožňuje velkoobchodní prodej ovoce, zeleniny, pi...
Portfolio (127)
Francie, Outreau
CHANNEL SEA FOOD je společnost z Hauts de France specializující se na import a export mořských produktů. Naše skupina zahrnuje stálý dohled nad genetikou a vytvářením nových druhů, což nás činí významným hráčem na trhu. Vždy nasloucháme našim zákazníkům a velmi zohledňujeme vaše návrhy, abychom zlepšili kvalitu našich produktů. Více než 30 let je Channel Sea Food se sídlem v Boulogne-sur-Mer jedn...
Portfolio (172)
YAYA NATURELLEMENT SAVOUREUX je vaším ideálním partnerem pro jedinečné a rafinované kulinářské kreace. Jako specializovaný výrobce nabízíme širokou škálu cukrů a solí s vynikajícími bio příchutěmi, ideálními pro vylepšení vašich pokrmů po celý rok, stejně jako dárkové sady a sirupy pro obohacení chuti vašich nápojů. Nabízíme aromatizované a barevné cukry: malina, maracuja, skořice, bílá čokoláda,...
Portfolio (200)
... aroma těchto dvou produktů velmi podobná. Použití: Kromě jeho známého použití v populárních alkoholických nápojích lze divoký anýz využít i v kuchyni. Může se používat jak v slaných, tak v sladkých pokrmech. Za prvé, v slaných pokrmech, k ochucení ryby v papilotě, pečené zeleniny nebo omáčky. Za druhé, ve sladkých pokrmech, k obohacení malých sušenek, perníku, džemu nebo pečiva. Sáček: 5 kg Sáček: 20 kg...
Portfolio (45)
Francie, Sannois
Noor International, založená v roce 2016 Nisrine BARK, se profiluje jako klíčový hráč v oblasti mezinárodního obchodu, specializující se na nákup a distribuci komodit a různých produktů pro africký trh. Díky odbornosti v oblasti mezinárodního obchodu a silné síti partnerů zajišťuje Noor International dodávky supermarketových produktů, komodit a dalších zboží v plných kontejnerech, přímo z partners...
Portfolio (30)
Francie, Maubeuge
...S jeho bohatou vůní je tato koření na výši své pověsti. Doprovází po staletí nejznámější pokrmy, jako je jehněčí, tajiny nebo ryby jako dorada. Také patří mezi hlavní ingredience slavného směsi Raz Al Hanout. Kumin umožňuje zakrýt příliš silnou chuť silných mas, jako je jehněčí nebo skopové. Jak používat kmín? Kmín se používá téměř ve všech typech kuchyně. Syrský kmín je jedním z nejvíce ceněných...
Portfolio (33)
Francie, Quincampoix
Comptoirs de Normandie je společnost, která se angažuje v oblasti spravedlivého obchodu a propagace autentických a ekologických produktů. Sídlo naší společnosti je v Normandii a vyznačujeme se jedinečným přístupem k mezinárodnímu obchodu, kdy volíme 100 % námořní dopravu plachetnicemi, čímž snižujeme naši uhlíkovou stopu a zároveň podporujeme ekologické praktiky. Spolupracujeme přímo s místními a...
Portfolio (18)
Francie, Paris
...Hořčice bílá a jemná, s diskrétním pikantem a krásnou svěžestí, kterou přináší jablečný ocet z Normandie. Textura je jemná, hladká a krémová. Tato hořčice může zvýraznit studené maso, uzeniny, studené ryby a dokonce doplnit měkkýše a korýše. Přinese originální nádech do vašich receptů na drůbež, ryby a zálivky. Jako koření dodá svěžest vašim chlebíčkům a sendvičům. Rozměry: 6 cm (d) x 9,5 cm (v) Čistá hmotnost: 195 g...
Portfolio (200)
Francie, Besancon
BIOMNIGENE, společnost se sídlem v Besançonu v regionu Franche-Comté, se specializuje na molekulární a buněčnou biologii, zejména na genomické analýzy. Nabízíme vám službu sekvenování genetických monoklonálních protilátek. Jednou z našich činností je určování sekvence genu nebo kvantifikace genu. Provádíme řadu zakázkových studií, jako je konstrukce personalizovaných vektorů nebo bakteriální klon...
Portfolio (14)
Francie, Soreze
...Gurmánské ryby našich jezer: recepty a praktické rady - Michel VIDOUDEZ - 69 stran. Recepty na správné vaření našich ryb z řek a jezer, stejně jako několik receptů na omáčky, abychom si tyto ryby mohli plně vychutnat. REF:LIVCAPOI Hmotnost: 0,165 kg...
Portfolio (195)
Francie, Charbonnières-Les-Bains
...Objevte naše veganské omáčky s 0 cukrem a 0 tukem. Japonská omáčka na maso Japonská omáčka na ryby Japonská omáčka na grilování Japonská omáčka na marinády...
Portfolio (34)
Francie, Saint-Gaudens
...Ultra odmašťovač se savonem z Marseille obohacený o jedlou sodu Připraven k použití Ultra odmašťovač: účinný na pečené a spálené tuky, pro troubu, grily na barbecue a plancha Parfém citron 100% přírodní: protizápachová akce zejména na kuchyňské pachy (smažené, ryby, spálené,…) Přírodní formule: bez endokrinních disruptorů, bez rozpouštědel, bez konzervantů, bez barviv Vhodný pro styk s potravinami a HACCP ECOCERT Čisticí prostředek certifikovaný ECOCERT Greenlife podle referenčního rámce ECOCERT dostupného na...
Portfolio (200)
Francie, Cessales
...Aby se předešlo vysychání čerstvých produktů (ryby, sýry, maso, ovoce a zelenina…), stále více supermarketů využívá systémy vysokotlakého mlžení. Jemné vodní částice rozptýlené z trysek vytvářejí ideální atmosféru pro produkty, čímž se zabraňuje jejich dehydrataci. Doba trvanlivosti potravin se tak zdvojnásobuje. Ztráta hmotnosti potravin je výrazně snížena. Mouchy a hmyz jsou odháněny a pachy...
Portfolio (42)
Společnost CCAG se nachází v Pluneretu v departementu Morbihan (56). Specializuje se na tisk na předměty nebo inovativní reklamní produkty, které lze přizpůsobit, stejně jako na produkty určené pro Restaurace / Catering / Jídlo s sebou / Mořské plody / Výrobce mušlí, měkkýšů, korýšů / Rybáře / veškeré umění stolu. Pro restaurace vyrábíme personalizované ubrusy, přizpůsobitelné umývačky prstů s 25...
Portfolio (85)
Francie, Paris
...Naše Ryby...
Portfolio (28)
Francie, Montauban
L’INSTANT BOUGIES je vaším profesionálním partnerem pro suroviny na výrobu svíček (rostlinné, minerální a živočišné vosky, knot, barviva, parfémy, obaly a příslušenství…). Naše rostlinná řada se skládá z sójových vosků, řepkových vosků, slunečnicových vosků, kokosových vosků, palmových vosků… L’INSTANT BOUGIES také nabízí bílý včelí vosk, parafín a gel. Naše knoty jsou vyrobeny z bavlny, dřeva a ...
Portfolio (136)
Francie, Besancon
...V KUCHYNI: Směs chutných koření, která může být použita na všechny druhy ryb a všechny způsoby přípravy. Může být použita v marinádách, v omáčkách nebo jako posyp na grilované ryby. VÝHODY Vynikající zdroj bílkovin, bohatý na minerály a vitamín D, ryba získává na chuti a aroma díky směsi koření, která přináší každá své specifické výhody.
Portfolio (28)
... malých, vysoce výkonných magnetů: tento design umožňuje širokou škálu zvedacích sil a tvarů magnetických ploch, s využitím nejvýkonnějších magnetů dostupných dnes. Na dno nebo stranu nástroje lze přidat mud porty pro vyčištění ryby. Naše magnety jsou k dispozici ve dvou třídách, v závislosti na teplotním hodnocení: - Normální, až do 300 °F (150 °C). - Vysokoteplotní, až do 570 °F (300 °C). Na...
Portfolio (48)
Francie, Paris
CHERES KLIENTI, NAŠE SLUŽBY JSOU DOSTUPNÉ PRO VŠECHNY: Princip správného provádění analýzy zabezpečených bankovek ukládá chemikovi povinnost kontrolovat shodu. Co se týče čističů, naše laboratoř vyvinula jedinečnou techniku, která spočívá v odběru vzorku splňujícího profesní kritéria, předem definovaná pro každý případ, a existence podpůrné a asistenční komise, která je zaručena od okamžiku vašeho...
Portfolio (7)
Francie, Caromb
...Cépage: Překvapení vinaře Věk vinic: 3 až 50 let Terroir: Jílovito-vápencové Sklizeň: Strojová Degustace: • Barva: světlá • 1. nos: Bílá květina • 2. nos: Bílé ovoce • V chuti: Čerstvé a kulaté s minerálním závěrem, aroma meruněk • Průměrná délka chuti (5/6) Doporučení k jídlu: • Ryby, mořské plody, aperitivy…. Zrání: 2 až 3 roky Vinifikace: Odstopkování/roztloukání, poté lisování a usazování, nakonec vinifikace při nízké teplotě (16°C). 2 týdny vinifikace, poté zrání na jemných kalech během zimy. Nakonec filtrace před plněním do lahví s inertizací.
Portfolio (4)

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play