...Na stromě se objevuje jako malá limetka, která se sklidí. Poté se blanšíruje ve slané vodě, než se suší v pouštním písku, kde zůstává několik týdnů. Tato fáze umožňuje těmto citronům vyvinout tu vyhledávanou umami chuť. Použití: Černé citrony jsou sušené plody, které mohou být: - Strouhané nebo mixované: v prášku ochutí pokrm z ryb nebo omáčku. - Rozlámané na kousky a přidávané přímo do vašich...
Portfolio (45)
Francie, Condom
...Barva: Amberová s zlatými odlesky Nos: Umami, velmi komplexní na houbách a lanýžích. Chuť: Velmi intenzivní na lanýž, pečená rajčata, velmi komplexní a silná, lehká hořkost, kterou převládá lanýž. Závěr: Velmi dlouhý na lanýž a vyvíjí se na aroma hroznů, datlí, kandovaného ovoce, s neustálou dominancí lanýže, přítomnost bylinných tónů jako je génépi, absinth, hořec.
Portfolio (66)
Francie, Graulhet
... závislosti na čase sušení a připomíná trochu balsamický ocet. Má optimální trvanlivost 1 rok, ale v Japonsku někteří lidé uchovávají černý česnek až 10 let. Stejně jako dobré víno se s věkem zlepšuje; pokud chcete zastavit zrání, uchovávejte ho v lednici. A jak ho použít v kuchyni? Na jazyku se uvolňuje nádherná jemnost, mírně kyselá, která evokuje lékořici; patří mezi umami chutě. Jeho chuť je tak jemná, že si ho můžete vychutnat samotný, čistý a celý, kdykoli.
Portfolio (1)
Francie, Paris
... mírně sladká chuť, která se pohybuje od karamelu po lékořici a mění se podle doby sušení, je považována za jednu z pěti základních chutí, umami. Černý česnek je obzvlášť univerzální a používá se v mnoha receptech, od předkrmu po dezert. Je velmi oblíbený mezi gurmány a šéfkuchaři s hvězdami.
Portfolio (133)
Francie, Paris
...Malý popis: Poutargue z mulletu, také nazývaná "boutargue", je vysoce kvalitní středomořská delikatesa. Jedná se o sušené a solené jikry z mulletu. • Textura: Má pevnou a mírně gumovou texturu. • Chuť: Chuť poutargue je slaná a intenzivní, s výraznými mořskými tóny. Někteří ji popisují jako umami, připomínající kaviár. • Kulinářské použití: Poutargue se obvykle krájí na tenké plátky a podává se samotná nebo s toasty, saláty či jinými pokrmy.
Portfolio (29)
Francie, Varennes-Jarcy
...Pasta na chleba s hořkou čokoládou a nádechem černého česneku, která dodává velmi čokoládovou chuť. Na konci ochutnávky ucítíte zvláštní chuť a kulatost černého česneku, zatímco jeho umami chuť zvýrazní chuť čokolády a posune ji do popředí. Ideální na palačinky nebo na krajíc chleba. Náš černý česnek je vyroben z BIO IGP bílého česneku z Drôme. Všechny použité ingredience pocházejí z...
Portfolio (5)
Francie, Maisons-Alfort
Biospringer vyrábí přírodní ingredience na bázi kvasnic pro potravinářský průmysl. Biospringer nabízí kvasnicové extrakty, neaktivní kvasnice, autolýzované kvasnice a kvasnicové slupky, které zlepšují aromatický profil potravin s přírodními aromatickými základy, umami a kokumi tóny, stejně jako řešení pro snížení obsahu soli a tuku.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play