Francie, Soreze
...Bouchon na šampaňské. Pro uzavření otevřených lahví šampaňského. Těsnící víčko je drženo pružinou. Stačí stlačit a ohnout strany, aby byla láhev hermeticky uzavřena. Vyrobeno z niklovaného kovu. REF:CAVBCHAM Hlavní materiál: kov Průměr: 3,5 cm Výška: 5 cm Čistá hmotnost: 0,065 kg...
Portfolio (195)
Francie, Issy-Les-Moulineaux
... Charles-Henry a Emmanuel Fourny stojí v čele vinařství Veuve Fourny od roku 1993. Reprezentují 5. generaci rodiny této nádherné vinice, jejíž vinice se nacházejí převážně ve Vertus (Côte des Blancs). Půdy jsou vápenaté, křídové a vinifikace je velmi málo intervenční (domácí kvasinky, nízké dávkování prováděné pouze s cukrem z hroznů atd.). Objem: 75cl Typ: Šumivé víno Dávkování: Brut (6g/L) Odrůdy: 80% Chardonnay & 20% Pinot noir AOC: Champagne 1er Cru Skladování: K pití již nyní a k uchování až do roku 2030 Teplota podávání: 8-10°C...
Portfolio (321)
Francie, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Šampaňské Složení : Pinot Noir - Chardonnay Zrání na kvasnicích : 9 let Vinifikace : Tradiční lisování Champenois, alkoholová fermentace v smaltovaných a nerezových tancích, míchání ročníků a poté přidání tirážní likéru. Bez přidané síry.
Portfolio (53)
Francie, Roubia
...{"CÉPAGES":"ODRŮDY\nCinsault: 70%\nCarignan: 15%\nGrenache: 15%\nAlkohol: 12,5°\n\nVINIFIKACE\nVinifikováno jako rosé z červených hroznů. Pomalu lisováno po dobu 3 hodin, poté fermentace v nerezových tancích s regulací teploty a přírodními kvasinkami. Kvašení s karbonickou macerací pro extrakci ovoce. Vinifikace v nerezových tancích s regulací teploty po dobu 6 měsíců s velmi malými nebo žádnými...
Portfolio (28)
Francie, Les Riceys
...CÉPAGEY: 100 % PINOT NOIR VINIFIKACE: Rosé získaný macerací. DEGUSTACE: Rare víno s jedinečnou chutí. Nos je překvapující, bohatý a komplexní s tóny drobného červeného ovoce a koření. Jeho jemná, dobře vyvážená chuť spojuje svěžest a jemnost. Je to víno k jídlu, dokonale se hodí k bílému masu a sýrům. MEDAILE: 1 hvězdička v průvodci Hachette des Vins 2021...
Portfolio (9)
Francie, Saint Cannat
...{"CÉPAGES":"ODRŮDY\nGamay 35%\nCinsault 30%\nCabernet 25%\nSciacarellu 10%\n\nVINIFICATION\nDruhá fermentace probíhá přirozeně v lahvi pomocí techniky \"Tradiční metoda\". Tento Rosé je výsledkem přísného výběru cuvée, které podstoupí \"šampaňizaci\". Byl zrán minimálně 12 měsíců, což vínu dodává ovocnost a komplexnost.\n\nDÉGUSTATION\nJeho bublinky jsou velmi jemné, takže jsou ideální pro velké příležitosti. Můžete si ho vychutnat chlazené mezi 6° a 9°C jako doplněk k dezertům s čerstvým ovocem. Maximální doba skladování je jeden rok, aby se zachovala veškerá komplexnost a svůdnost vína."}...
Portfolio (46)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play