...Naše zelené hrozny jsou pěstovány v oblasti Khorasan na severovýchodě země. Náš producent je pěstuje a poté je suší na slunci, když dosáhnou zralosti. Naše zelené hrozny jsou přirozeně méně sladké než hrozny hnědé. Použití: Zelené hrozny lze konzumovat různými způsoby. Mohou být jedeny samotné jako svačina nebo vařeny. Mohou být také přidány do směsi obilovin, do dezertů nebo do jogurtu. V...
Portfolio (45)
Francie, Outreau
Francie, Paris
...Hezká sada složená z Assaisonnement à tailler Cèpe a ořezávátka splňujícího potravinářské normy. Přírodní, rostlinný a bezlepkový recept vařený s láskou v Alès v Cévennes. Ideální k jihozápadní kuchyni, zvěřině, čerstvému sýru, polévkám a risottu. Assaisonnement o hmotnosti 18g, to je 120 hoblin pro vaše talíře. Skladujte při pokojové teplotě, chráněné před světlem. Rozměry: 9,5 x 11,4 x 4,4 cm Čistá hmotnost: 18g...
Portfolio (200)
Francie, Montelimar
...Náš calisson z Provence je vařený v kotli tradičním způsobem. Objevte všechny chutě mandle, kandovaného melounu a kandovaných pomerančových kůrek v této oválné pochoutce s ostrými konci, jejíž tvar jí dodává jedinečnost. Vychutnejte si ji při každé příležitosti! Reference:302103 Hmotnost (v kg):0.325 Balení:6 DPH:20.00%...
Portfolio (154)
Francie, Castelnaudary
Le Coustelous je hrdý na to, že vám nabízí své gastronomické produkty z Jihozápadu, se zvláštní pozorností na slavný cassoulet z Castelnaudary. Jsme si vědomi kvality našich ingrediencí a spolupracujeme s místními producenty, abychom vám nabídli to nejlepší. Naše produkty exportujeme do Evropy, Spojených států a Francie, do delikates, vinoték a specializovaných obchodů s gastronomií a dalšími pot...
Portfolio (37)
Francie, Paris
...Původ zelených mušlí Zelené mušle (Perna canaliculus) jsou měkkýši, které se nacházejí podél novozélandského pobřeží. Jejich název pochází z jejich zelených okrajů skořápky a z jejich charakteristické "zelené rtěnky" uvnitř. Kulturní tradice a přírodní poklad Po staletí jsou zelené mušle oceňovány jako tradiční potravina maorským lidem na Novém Zélandu. Jsou připravovány různými způsoby, vařeny v...
Portfolio (115)
Francie, Marseille
...Parmigiano Reggiano, také známý jako parmezán, je zrnitý tvrdý sýr s mírně tučnou konzistencí, vařený, ale ne lisovaný. Parmigiano Reggiano má dlouhou historii, která sahá až do 12. století, kdy byl poprvé vyráběn benediktinskými a cisterciáckými mnichy. Mléčné krávy a zelené krmivo používané k jejich krmení musí pocházet z oblasti výroby Parmigiano Reggiano. Sýr je zcela přírodní, vyráběný z...
Portfolio (9)
Francie, Cournon D'auvergne
...Epinard* (58%), brambory*, slunečnicový olej*, voda na vaření, opražené sezamové semínko, sójová omáčka* (voda, sójové boby*, sůl, alkohol*, koji (Aspergillus oryzae)), balsamico ocet* (vinný ocet*, vařený hroznový mošt*), citronová šťáva*, sůl, rýžová mouka*, česnek*, koriandr*, zázvor*. * Složka pocházející z ekologického zemědělství - Alergeny Vhodné pro vegany Doporučení k použití Ideální na...
Portfolio (37)
Francie, Paris
...Čerstvý Nopal k vaření nebo k vychutnání v salátu. (1kg) Pocházející z Mexika, Nopal se může konzumovat jak syrový, tak vařený, když je mladý a sklizený na jaře. Původ: Španělsko...
Portfolio (11)
Francie, Villarembert
La Confiserie Spagnolo je malá francouzská firma nacházející se ve středisku Corbier v oblasti Sybelles v Savojsku. Umístěná ve výšce 1500 metrů, Antoine a Manon se specializovali na výrobu staromódních bonbónů, které jsou k dispozici k přímému prodeji nebo na našem online obchodě. Nabízejí vám různé bonbóny z vařeného cukru vyrobené ve stroji z 30. let 20. století na základě: - přírodních arom...
Portfolio (8)
Francie, Alfortville
BIOSTART.EU je obchodní společnost, která sdružuje širokou škálu přírodních materiálů, ekologických materiálů s vysokou kvalitou životního prostředí (hqe), biozdrojových a recyklovaných materiálů, aby vyhověla všem sektorům činnosti: stavebnictví, rehabilitace, renovace, terciární sektor, průmysl, výzkum... Obchod s přírodními materiály, ekologický od roku 2003 v pařížské oblasti, aby zajistil ...
Portfolio (200)
Francie, Signes
...Autentické tradiční "Aleppské mýdlo®". Čistý olivový olej, vařený v kotli. Přidáno vavřínové oleje a sírové květy pro boj s nedokonalostmi pleti, které trápí mnoho teenagerů. Hmotnost: 150g Reference: PAFORM24...
Portfolio (82)
...100% divoké a lovené ve studených vodách Grónska (oblast FAO 27), naše krevety Pandalus Borealis "Head On Shell On" jsou tříděny podle velikosti, vařeny a zmrazeny přímo na palubě lodi OCEAN TIGER. Ovládaný rybolov, který vám nabízí produkty vysoké kvality. Velikost 90/120. Dostupné v plechovce 750g, průhledném sáčku s uzávěrem 1 kg a v balení 5 kg.
Portfolio (43)
Francie, Cavignac
...Fenugreek je jednoletá rostlina z čeledi bobovitých. Pochází z Blízkého východu a poté se velmi široce rozšířila kolem Středozemního moře, až se dostala do Číny a následně do Indie, kde je hojně využívána. V Indii se fenugreek nazývá „Methi“. Jeho semena jsou součástí curry. Fenugreek se používá čerstvý, vařený jako vedlejší zelenina (jako příloha k jinému jídlu). Může být také použit po usušení...
Portfolio (100)
Francie, Paris
...aby dodaly kyselou chuť. Nebo se připravují jako omáčka a podávají jako příloha. Senegálci často používají listy bissapu s rybami, ale mohou být vařeny v různých pokrmech. Dále je kalich, červený nebo zelený, nejvíce konzumovanou částí. Červené květy bissapu mají různé průměry podle odrůd (vimto, khoor, thaí, CLT92).
Portfolio (32)
Francie, Paris
...Můžete si ho vychutnat ve všech formách: syrový, vařený, sladký, slaný, jako pomazánku, v oleji nebo smíchaný s jinými stejně lahodnými pokrmy. Mňam! Ean13:3770010599111 Reference: BioLískovýOřechFr1...
Portfolio (133)
Francie, Mietesheim
...Vyrobený ze starého vína a hroznového moštu, balsamico ocet z Modeny vylepší hovězí filé, grilovaného humra a saláty. Složení: Vinný ocet, vařený hroznový mošt. Obsahuje siřičitany.
Portfolio (80)
Francie, Grigny
...Banán plantain, ovoce, které se konzumuje jako zelenina, je vynikající na páře, lahodný vařený a je pochoutkou pečený. Splňuje vaše touhy po exotice a dokonale doplňuje vaše přípravy na bázi bílé masa například. BALENÍ: 6 x 1 kg = 6 kg...
Portfolio (93)
Francie, Lamballe-Armor
...Pomocí čerstvých brambor, oloupaných, nakrájených na plátky a blanšírovaných. Plátek o tloušťce 4 mm Původ 100% francouzský. Odroda s pevným masem nebo měkkou odrůdou Produkt 100% přírodní, bez konzervantů, bez aditiv, bez sulfitu, bez pomocných látek. Čerstvý produkt vařený, vaření při nízké teplotě a vakuové balení po vaření a chlazení. Vaření: blanšírované, předvařené, vařené Balení: TER Technifil NETTO HMOTNOST: 7 KG BALENÍ D.L.C.: 12 DNŮ...
Portfolio (17)
Francie, Arles
...Konservy Guintrand Tyto konzervy jsou připravovány z malého špaldy z Mont Ventoux, který je omytý, namočený a poté vařený co nejpřirozeněji, ve vodě. Je ochucen olivovým olejem, bazalkou a česnekem. Ingredience: malý špalda (57 %), olivový olej (13 %), cibule, bazalka (11 %), česnek (8 %), sůl, koncentrovaná citronová šťáva, pepř.
Portfolio (142)
Francie, Sendets
...Mechanicky loupané kešu ořechy, pocházející z Vietnamu nebo Brazílie. Kešu ořechy jsou smíchány s černým česnekem a solí v mechanickém mixéru. Poté jsou vařeny při nízké teplotě, aby se odstranila vlhkost, a následně opraženy. To z nich činí originální aperitiv kombinující různé chutě. Kešu ořechy s černým česnekem budou mít úspěch při zpestření rodinného nebo přátelského aperitivu.
Portfolio (9)
Francie, Auros
...klobásu perche, rolovanou ventrèche (francouzská pancetta) a plochou. Také vyrábíme vařené uzeniny: domácí česnekovou klobásu, basque paštiku s pimentem d'Espelette, naši slavnou paštiku babičky (s koňakem, smetanou a malými houbami), vařený šunkový koleno, boudin s masem béarnais, galabar boudin a boudin brasse s masem, terinu z vepřových nohou. Kromě toho vyrábíme marinované maso na grilování, jako je náš slavný šunkový steak ve stylu Lomo a čerstvé klobásy.
Portfolio (31)
Francie, Carquefou
... získává svůj hranatý tvar. Tato šunka je vždy prezentována bez kosti. Plátky mají světle červenou barvu. Její textura je měkká a jemná. Ovocná vůně alkoholu a kořeněné tóny jí dodávají charakteristické aroma. Jambon de Vendée se konzumuje především syrový, v tenkých plátcích. Může se však také tradičně podávat vařený v silnějších plátcích a s mogetami.
Francie, St Pol De Leon
...BIO BRETONSKÝ KVĚTÁK Nízkokalorický Bohatý na vlákninu, minerály, antioxidanty, vitamíny C a D Přispívá ke snížení rizika rakoviny a kardiovaskulárních onemocnění Konzumace: syrový v salátech nebo nastrouhaný jako koření. vařený ve vodě nebo v páře, smažený na woku s mixem zeleniny, zapečený v troubě...
Portfolio (3)
Francie, Guenange
...Pilsner s CBD vařený lokálně. Bez přidaných aromat je toto pivo mistrovskou směsí ječného sladu, chmele a pečlivě vybraného CBD. Pocházející z přírodního konopí, tato květina se používá k terapeutickým účelům. Je to pivo s květinovými a bylinnými chutěmi, které vás překvapí svou jedinečnou a jemnou chutí. Umístěte ji do chladu před degustací, bude jen lepší. Ingredience: Voda, ječný slad, chmel...
Portfolio (98)
Francie, St Léger de Linières
...Spirit Malt Antique de 50° je vařený, destilovaný a zrající v Angers z surovin pocházejících z ekologického zemědělství.
Portfolio (6)
Francie, Saint Christol De Rodières
...100% Organický balsamický ocet z Modény IGP *, koncentrovaný a vařený hroznový mošt. * Produkt z ekologického zemědělství. Bez pasterizace, bez alergenů Skladujte při pokojové teplotě. Vyhněte se náhlým změnám teploty. Tento produkt je k dispozici v 25, 50 cl, ve velkém balení 3, 5, 10 litrů, v sudu 220 litrů a v kontejneru 1000 litrů.
Portfolio (132)
... ingrediencemi: - řemeslné džemy z žlutého ovoce - řemeslné džemy z červeného ovoce - řemeslné želé Ovoce je zpracováváno kvalifikovanými řemeslníky. Náš džem vařený v kotli – kde se tradice setkává s neodolatelnou chutí!
Portfolio (46)
Francie, Hangenbieten
... široké škály výrobních strojů pro potravinářský a farmaceutický průmysl, které vyrábějí produkty jako: - žvýkačka, - toffee a karamel, - vařený cukr, - sušenky, krekry a těsto na chléb, - lékořice, - krmivo pro zvířata, - atd. Příklady strojů, které vyrábíme: - Extrudery a koextrudery, - Intrudery, - Laminace / Stohování, - Výrobní linky „řezané a balené“, - Nepřetržité míchání, - Pilulkový stroj / výroba kuliček, - Chladicí tunely pro potraviny a balicí stroje.
Francie, Castets
... konzervy jsou zaručeně bez přísad, bez konzervantů, barviv nebo zvýrazňovačů chuti. Čerstvé produkty přijímáme a co nejvíce podporujeme krátké dodavatelské řetězce tím, že vybíráme naše suroviny od místních producentů, dobré malé zeleniny (rajčata, zelené fazole, fazole lingoty, hrášek...), kvalitního masa (vepřové, kachní...), vynikajících ryb z trhu ve Saint Jean de Luz nebo z Adour (chipirones, bílý tuňák, lamprey...). Všechny naše konzervy jsou připravovány a vařeny u nás, v našem 600m2 velkém ateliéru splňujícím normy CEE a HACCP, naším týmem tří kuchařek.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play