Itálie, Roma
Příběh společnosti Esse pi s.r.l. začíná v 50. letech v malém kožedělném dílně, která se řídila tradičním řemeslným zpracováním italské kůže. To se proměnilo v uznávanou značku v oboru díky přizpůsobení se plynutí času a módním trendům, aniž by obětovalo tradici kvality a elegance, a předávalo vášeň zakladatele dalším generacím. S více než padesáti lety zkušeností na trhu má Esse Pi hluboké znalos...
Portfolio (100)
...Tatsoi je zelená listová zelenina orientálního původu, bohatá na vitamíny. Stejně jako špenát se dá jíst syrový nebo vařený. Navíc díky své čerstvé a pikantní chuti se může stát dekorativním prvkem v salátech. Dostupné v misce, sáčku nebo polystyrenu různých hmotností.
Odpovídající produkty
Tatsoi
Tatsoi
Další produkty
Červená řepa
Červená řepa
Portfolio (47)
Itálie, Fidenza
...Fiocchetto se získává z výřezu z vepřové kýty. Liší se od slavnějšího culatella tím, že je to štíhlejší uzenina s jemnou chutí. V této verzi je vařený s bylinkami a kořením pro alternativní chuť oproti tradičnímu.
Portfolio (54)
Itálie, Forlì
... vlákninu, minerální soli a vitamíny. Není potřeba namáčení: stačí ho propláchnout pod tekoucí vodou, aby se odstranily případné zbytky, a vařit ho ve vodě (proporce: jedna část obiloviny na dvě části vody) asi 30-40 minut. Po uvaření se doporučuje počkat deset minut před dochucením, aby dobře absorboval vodu. Může být také vařený v páře nebo opražený. Může být použit také jako hlavní ingredience v salátech, přílohách nebo k přípravě chutných pokrmů na bázi ryb nebo zeleniny.
Portfolio (50)
Itálie, Viterbo
Společnost byla založena v roce 1947 zakladatelem Coccia Sesto, vynikajícím řezníkem. V průběhu času se rozrostla a stala se průmyslovým podnikem, ale pravidlo zůstává stejné: používat to nejlepší z surovin a nikdy nemít mrazicí boxy, aby bylo zajištěno kvalitativní standard, který se liší od obvyklého. Dnes je společnost certifikována podle normy ISO 22000, má povolení k exportu do Kanady a je za...
Portfolio (7)
Itálie, Pontecagnano
...Dělá dobře, protože… Obsahuje: vodu, mnoho vlákniny, vitamíny B1, B2, B6 a C, minerály jako vápník, železo, hořčík, draslík a měď, mikroelementy jako selen, karotenoidy. Vitamín C posiluje imunitní systém a vitamíny skupiny B jsou prospěšné pro nervy a pleť. V kuchyni se kedluben hodí k různým přípravám, jak syrový, tak vařený. Obvykle se vaří ztlustlá část stonku, ale listy obsahují trojnásobek vitamínů. Tak je použijte blanšírované ve slané vodě, abyste ochutili omelety nebo polévky.
Odpovídající produkty
Brokolice
Brokolice
Další produkty
Rukola
Rukola
Portfolio (2)
Itálie, Codogno
...Grana Padano DOP je tvrdý sýr, vařený a pomalu zrající. Vyrábí se v oblasti Pádské nížiny z čerstvého polotučného syrového mléka pocházejícího z chovů krav, které jsou prosté endemických nemocí. Je to italský sýr s chráněným označením původu (DOP). To znamená, že všechny tři základní fáze výrobního procesu: chov, zpracování mléka na sýr a zrání, musí nutně probíhat v oblasti původu; tedy pouze...
Portfolio (4)
Itálie, Orentano Castelfranco Di Sotto
Boutique Mila sas je řemeslná firma, která se zabývá zpracováním masa, zvěřiny a divoké zvěře. Na území kopců CERBAIE v Toskánsku působí od roku 1969. Společnost si jako motto své činnosti zvolila KVALITU, vždy vyrábí omáčky, dresinky a dušená jídla z místních produktů pocházejících z italských statků a přírodních parků. Všechny produkty jsou vařeny jako kdysi, když je vařily naše babičky, s...
Portfolio (1)
Itálie, Firenze
... kvalitních jídel za ekonomické ceny. Všechny pokrmy, které poskytujeme během našich cateringů, jsou vařeny námi v naší kuchyni nebo na místě, pokud je to nutné, denně vybíráme nejlepší suroviny a vždy dbáme na kvalitu a tradici. V naší prodejně potravin otevřené pro veřejnost můžete najít nejlepší produkty toskánské a italské tradice, u nás si můžete vychutnat starobylé chutě typické pro Itálii a...
... a doplňky, které se přidávají do každého jednotlivého receptu, jsou pečlivě vybírány, aby byla zajištěna maximální kvalita produktu. Suroviny jsou nejprve vařeny v páře, aby se zabránilo potenciálně patogenním bakteriím, které se přirozeně vyskytují v mase. Každé jídlo je zpracováváno a vařeno odděleně, sušeno pomalým procesem dehydratace při nízkých teplotách v určených prostorách a poté...
Itálie, Toscanella Di Dozza
...Cantine Brusa Spa, nyní Brusa 1888, je italská společnost specializující se na deriváty hroznů a další ovocné ingredience. V roce 2018 společnost ukončila výrobu vína, aby se mohla plně věnovat zpracování hroznových derivátů. Portfolio společnosti zahrnuje: -bílý/červený hroznový koncentrát, -NFC hroznovou šťávu, -hroznový cukr, -vařený mošt (používaný při výrobě balsamického octa...
Itálie, Cavriago
...aby dokonale doplnily sýry nebo jako lahodné přílohy k masu a uzeninám. Všechny ovoce a zelenina jsou vařeny při nízké teplotě, aby se zachovala chuť čerstvých produktů. Dokonalá klobása je chutná a poctivá a ručně vyráběná, jak to tradice Emilii žádá.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play