Itálie, Orbassano
...Každá země může mít svůj vlastní tradiční recept na gnocchi, s různými velikostmi, tvary a ingrediencemi. Ale v Itálii, kde byly "gnocchi" poprvé vytvořeny, je to jednoduchá a lahodná těstovina vyrobená z brambor, ideální pro červené omáčky a sýrové fondue. Bohaté a výživné první jídlo, tradice pro všechna roční období. Naše gnocchi mají měkkost a konzistenci, které je činí vhodnými pro všechny chutě, i ty nejjemnější. Ideální pro veganské přípravy.
Portfolio (63)
Itálie, Marmirolo
...PASTAPIU je mouka typu '00' pro výrobu čerstvé těstoviny. Díky své vynikající plasticitě a elasticitě, způsobené vysokým obsahem bílkovin, se PASTAPIU vyznačuje jednotnou strukturou zrna a obsahem popela nižším než 0,45 %, a je tak ideální pro výrobu čerstvé těstoviny, která si dokáže udržet svou barvu po několik dní. PASTAPIU je ideální ingredience pro výrobu tradiční čerstvé těstoviny ve všech jejích nesčetných tvarech a typech, včetně listového těsta, lisované těstoviny, gnocchi, trofie a plněných těstovin jako ravioli, tortellini, agnoli a mnoha dalších.
Portfolio (56)
Itálie, Villafranca
...Chicche Napoletane di Patate Chicche Napoletane jsou chutnou alternativou k klasickým gnocchi, typickému pokrmu italské tradice. Vznikly z původního receptu, který kombinuje vybrané brambory a mouku z měkké pšenice. Naše Chicche Napoletane jsou vyrobeny pouze z čerstvých brambor, kvalitních surovin, které vyjadřují silnou regionální charakteristiku. Korespondence mezi čerstvou a suchou těstovinou: Udělat z kvality volbu pro lepší život. 270 kcal/100g pro čerstvé těstoviny 350 kcal/100g pro suché těstoviny Čerstvé středomořské těstoviny vyrobené v Itálii "Neapol" Chlazená doprava Stef...
Portfolio (4)
...Piatti Pronti Artigianali. Vysoká kvalita certifikována. První a druhé chody v jednoporcích po 300 gr. a plechovkách o hmotnosti 2,5 kg. Různé reference, čerstvé mražené těstoviny prvotřídní kvality, klasické a plněné masem a rybami. Ravioli, Tortellini, Lasagne, Cannelloni, Gnocchi, Tagliatelle, Caserecci, atd.. Vyrábíme personalizované balení pro letecké společnosti, hotely, výletní lodě, atd..
Itálie, Caraglio
... nezměněné chutě minulosti. V našem maloobchodním prodeji v Caraglio, jen pár kilometrů od Cuneo, jsou k dispozici všechny typické formáty těstovin italské kuchyně: agnolotti, cappelletti, gnocchi, těstoviny z vajec, ravioli, tagliatelle, tagliolini, tortellini, ravioli del plin a valgranotti s Castelmagno. Připravují se výhradně z přírodních ingrediencí, jako jsou bramborové vločky, mouka z...
Itálie, Carasco
...Studio a výroba strojů a zařízení pro výrobu čerstvé, suché, plněné těstoviny, ravioli, agnolotti, gnocchi, chicche, malfatti atd. Stroje na těstoviny, extrudéry, válcovací stroje, stroj na ravioli, stroje na gnocchi a další typy strojů pro výrobu potravinových těstovin od 5 do 200 kg/h. Automatické vařiče těstovin a vařicí stanice pro rychlé stravování na bázi těstovin. Stroje, zařízení a vybavení pro místní nebo etnické produkty jako sebadas, empanadas, pierogi nebo podobné... Zařízení pro pasterizaci, předvaření a sušení navržená podle potřeb zákazníka.
Itálie, Pieve Emanuele
Od roku 1970 jsme přítomní na evropském trhu jako výrobci gnocchi a čerstvé těstoviny, balené v ochranné atmosféře s trvanlivostí 90 dní, nebo zmrazené s trvanlivostí 1 rok. Naše produkty mají obal, který splňuje všechny požadavky, jak pro maloobchod, tak pro velké stravovací služby (obaly od 250 do 3000 g). Výroba probíhá s využitím surovin pocházejících z ekologického zemědělství. Naším certifikačním orgánem je CCPB v Boloni. Jsme certifikováni podle ISO 9001: 2008 a brzy také podle BRC a IFS.
Itálie, Cinisello Balsamo
Z malého řemeslného výrobního závodu na čerstvé těstoviny, který vznikl v roce 1954, se stal producent a distributor vynikajících řemeslných produktů, které pečlivě vybíráme podle kvality a autentičnosti. Naše klíčová slova jsou Autentičnost, protože výběr surovin je na prvním místě v našich výrobních procesech; a Fantazie, protože neustále hledáme nové způsoby a inovativní nápady, jak...
Itálie, Cesano Boscone
Zini od roku 1956 vyrábí čerstvé těstoviny a mražené omáčky s pokročilou technologií IQF. Sortiment čerstvých těstovin zahrnuje recepty na plněné těstoviny, vaječné těstoviny, pečené těstoviny, polentu a gnocchi, které jsou chloubou společnosti, s roční produkcí přes 6 milionů kilogramů. Zini má také řadu mražených omáček ve vločkách dostupných v hlavních receptech italské tradice.
Itálie, Padova
...VYRÁBÍME ČERSTVÉ A PLNĚNÉ TĚSTOVINY S ŠIROKOU NABÍDKOU TVARŮ, TORTELÍNŮ A RAVIOLI S VÍCE NEŽ 40 RŮZNÝMI CHUTĚMI, V ZÁVISLOSTI NA DOSTUPNOSTI SEZONNÍCH NEJLEPŠÍCH ZELENINY A ITALSKÝCH GASTRONOMICKÝCH TRADICÍCH. TAKÉ VYRÁBÍME NUDLE A GNOCCHI, ŠPECL A GNOCCHI S "FIORETTA SÝREM", GASTRONOMICKOU SPECIALITOU Z BENÁTSKÝCH HOR. OBCHODUJEME TAKÉ S ITALSKÝMI TĚSTOVINAMI, ČERSTVÝMI NEBO SUŠENÝMI, VYROBENÝMI...
VÝROBA?BRAMBOROVÉ GNOCCHI PLNĚNÉ GNOCCHI - ČERSTVÉ TĚSTOVINY ORECCHIETTE - CAVATELLI STROZZAPRETI - POLENTA Právní sídlo a závod Fax E-mail Sekundární kancelář...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play