Itálie, Mesoraca
... příjemnou vůní a velmi jemnou chutí. Pokud je nakrájena na tenké plátky, rozpouští se v ústech. Kategorie: Kalábrijské uzeniny Hmotnost: 500/550g Hmotnost: 0,550 kg Ingredience: Vepřové maso, sůl, přírodní aromata a koření Cukry: Dextróza a sacharóza Antioxidanty: E301 Konzervanty: E250-E252...
Portfolio (19)
Itálie, Gussago
...Lambrusco Emilia Amabile Frizzante Indicazione Geografica Tipica Zona di produzione: Emilia Vitigno: Lambrusco Gradazione Alcolica: 8 % vol. Colore červená rubínová Aroma Vínová a ovocná Gusto dulce, příjemné a harmonické Accostamenti červené maso, zvěřina Temperatura di servizio 18°-20° C.
Portfolio (4)
Itálie, Nave
...Profumo Profilo olfattivo artikulovaný na tónech červeného ovoce s náznaky chininu, balzámovými, sladkými a harmonickými pocity. Sapore V ústech je Ginestra široký, balzámová nota doprovází bohatý doušek. Generózní tříslovina je dobře vyvážená kyselostí a celkovou bohatostí, což činí pití velmi příjemným. Z jedné z nejlepších vinic v Monforte, skvělý Barolo. Abbinamenti suggeriti Červené maso...
Portfolio (46)
Itálie, Castelfidardo
...Středně ovocný extra panenský olivový olej s bylinkovými tóny a nádechem zeleného mandle. Vhodný pro pečenou rybu, první chody, přílohy a červené maso.
Portfolio (4)
Itálie, Dorgali
... nose se otevírá majestátně s tóny pazourku, grafitu a malých černých bobulí. Na patře uvolňuje své teplo následované jemnou a obklopující strukturou tříslovin, odhalující tóny černého kakaa. Nefiltrované víno, případné sedimenty neohrožují kvalitu, ale vyzdvihují typičnost a svědčí o integritě a přirozenosti našich enologických postupů. Skvělé v kombinaci s bohatými a strukturovanými pokrmy, jako jsou druhy zvěřiny, červené maso a zralé sýry.
Portfolio (5)
Itálie, Trento
...Všestrannost Salsy Bruna je naprosto dokonalá: může být podávána s pečeněmi, dušenými pokrmy a dalšími pokrmy, jako je zvěřina, červené a bílé maso, tagliatelle, zelenina, bramborová kaše. Přidaná během vaření je skvělá také pro dochucení ragú a dušeného masa. Rozpusťte 35 g produktu v ½ litru studené vody a přiveďte k varu, neustále míchejte na mírném ohni po dobu 5 minut nebo déle, dokud nedosáhnete požadované konzistence. Podávejte s plátky masa nebo jinými pokrmy. Pro přípravu ragú nebo dušeného masa přidejte Salsu Bruna Bauer tak, jak je, nebo po jejím rozředění ve vodě.
Portfolio (9)
Itálie, Maruggio
... charakteristický Chuť: Dobré třísloviny a struktura, měkké a obalující Teplota podávání (Celsius): 16° - 18° C Doporučeno: Červená masa, divočák, pikantní sýry, maso, jehněčí, masová omáčka, maso na ohni, hovězí, klobásy, sýry.
Portfolio (8)
Itálie, Rocca Grimalda
... romana je oválná pizza, která je velmi stravitelná, vyrobená z pšeničné, sójové a rýžové mouky, křupavá zvenku a měkká uvnitř, hypokalorická a hypoglykemická. Kromě klasické tradiční pizzy se specializujeme na pizzu na pala. Ingredience, které používáme na náplň, jsou té nejvyšší kvality. Specializujeme se na grilované maso a vždy máme široký výběr florentských steaků, tomahawků, filetů a hamburgerů...
Itálie, Campo Calabro
... tradičním chovatelským technikám, které upřednostňují zdraví a vyvážený a udržitelný růst zvířete, spolu s kombinací genetických a environmentálních faktorů, zůstává maso černého prasete kalábrijského vysoce výživné a jemné. Maso černého prasete z Kalábrie je totiž doporučeno pro obohacení a doplnění každodenní stravy, protože díky obsahu Omega 3 vykonává ochrannou funkci na náš organismus...
Chov a obchodování s živou zvěří. Bažanti odrůdy Mongolsko, Temný, Čínský, Červené pernice, Italská koroptve, křepelky, křepelky na maso, evropské divoké zajíce, divoké králíky. Možnost dodání vlastními prostředky.
Portfolio (9)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play