... Použití: Doporučujeme používat sumak jako koření. Doporučujeme ho tedy nevařit, aby si zachoval všechny své vlastnosti a chuť. Sumak se používá jako květová sůl posypaná na pokrm. Můžete ho tedy přidat na grilované maso, rybu nebo pečenou zeleninu. Můžete také posypat toto koření na mnoho příprav.
Portfolio (45)
... poskytuje dokonalý základ pro náš výtvor. Kvalitní Červené Víno: Infuze červeného vína dodává aromatickou hloubku, vytvářející symfonii chutí v každém zrnku soli. Čerstvé Šalotky: Šalotky, pečlivě vybírané, přinášejí lahodný jemný cibulový tón do této směsi. Doporučené Použití: Grilované Maso: Generózně posypte na vaše steaky, grilované pokrmy a drůbež pro explozi chutí. Gurmánské Saláty: Přidejte špetku pro zvýraznění chuti vašich salátů. Reference:SEL0016...
Portfolio (200)
Francie, Bordeaux
... strukturu, která je činí zvlášť vhodnými pro zrání.\n\nDégustation\n\"Les Charmes de Laurette\" má barvu s extrémně hlubokým, purpurovým odstínem s černými odlesky. Elegantně plné, bez nerovnováhy, vyjadřuje aroma malých černých kompotovaných plodů, s nádechem podrostu a koření. Tato selekce nabízí spíše kulatý a jemný tanin. Párování pokrmů a vín: uzeniny, červené maso, zvěřina, sýry s vařenou...
Portfolio (93)
Francie, Caromb
...Cépages : 100% Caladoc Age des vignes : 15 let Terroir : Jílovitá vápenatá půda Vendange : Strojní sklizeň Dégustation : • Robe : Hluboká červená, fialové odlesky • 1er nez : Červené ovoce • 2ieme nez : Kořeněné tóny • En bouche : Červené ovoce, vyváženost a svěžest • Caudalie dlouhá Accord mets/vins : Regionální pokrmy, maso, uzeniny Garde : 4 až 5 let Vinification : Odrůdění/Drcení. Plán macerace 10 dní při 24° pro zachování svěžesti a ovoce. Lisovaný výlisk přidán k moštu. FML na jemných kalech v zimě až do lahvování.
Portfolio (4)
Francie, Laissac
... skříni po několik měsíců. Stačí otevřít! Jen otevřete Popinu podle svých chutí! Před a po otevření: Uchovávejte při pokojové teplotě. Uzeniny obsažené v Popinách jsou bez konzervantů, doporučuje se je rychle spotřebovat po otevření. Petit Pont červené: Odrůda 60% Grenache, 25% Cinsault, 15% Cabernet Sauvignon. Box je vyroben v černé magnetické krabičce NEBO v kraftové tašce podle dostupnosti. Původ: Laissac, Aveyron...
Portfolio (29)
Francie, Carpentras
... Hmotnost:0,310 kg Upřesnění ohledně hmotnosti:Produkt podléhající vysychání Ingredience:Vepřové maso původem z Francie Nutriční hodnoty KJ/Kcal:1221KJ/293Kcal Tuky:21.00g Z toho nasycené mastné kyseliny (NMK):7,70g Sacharidy:0,39g Z toho cukry:0,19g Bílkoviny:25,73g Sůl:4,84g Alergeny:Ořechy: možná stopa: použití lískových ořechů v dílně...
Portfolio (16)
Francie, Brue Auriac
... vanilku. Následně se vyvíjí k pikantním kořením a růžovým bobulím. V ústech je nástup kulatý a šťavnatý, s kořeněnými tóny, které se pak vyvíjejí k lahodným tónům černého ovoce a dřevitým nuancím, jež podporují krásný a dlouhý závěr. PÁROVÁNÍ JÍDEL A VÍN: Červené maso, maso na omáčce, houby, sýry SERVÍROVÁNÍ: 18-20°C SKLADOVÁNÍ: K pití nyní nebo se bude dále zlepšovat v průběhu 5 let...
Portfolio (7)
Francie, Auxerre
...Nez paleta komplexních kořeněných a lékořicových aromat s nádechem pražení Bouche jemný útok, ovocný, malý dřevitý nádech, elegantní třísloviny, okouzlující Accord metvin červené maso, bílé maso, sýr Vinification macerace po dobu 25 dnů s kontrolou teploty, 14 měsíců 100% v sudech Œil: intenzivní granátová barva Rada enologa: podávat mezi 16 a 18°C Alkohol: 13,5% Doba zrání: 14 let Balení: Karton po 6 lahvích o objemu 75cl Domaine: Château Prieuré-Lichine Appellation: Margaux Ročník: 2014 Pěstování: Řízené Label: AOC (Appellation d'Origine Contrôlée)...
Portfolio (190)
Francie, Brissac Loire Aubance
...delikátní aroma červeného ovoce, černého rybízu a rybízu. Příjemná a vyvážená struktura. POUŽITÍ S JÍDLEM: Uzeniny, červené maso, jemné sýry. TEPLOTA SERVÍROVÁNÍ: Mezi 15 a 17 °C. Kartón po 6 lahvích o objemu 75 cl.
Portfolio (12)
Francie, Saint Cannat
... Syrahu pro ovoce a koření. Nechte se okouzlit jeho vůní a překvapit vaše chuťové pohárky, bude ideálním partnerem pro kozí sýr nebo grilované či dušené červené maso. Důkaz v poháru! Ideálně podávat při 12°C-14°C...
Portfolio (46)
Francie, Mazion
...{"PACKAGING":"750 ml","rouge boisé et charpenté":"dlouhé v ústech","Conseils":"Doprovází všechna jídla, zejména červené maso a sýry, podávejte mezi 16 a 18 °C.","Cépages":"80% MERLOT, 20% CABERNET SAUVIGNON","REGION de PRODUCTION":"Bordeaux","grand vin de bordeaux":"kartony po 6","Sol":"hlinitopískový","NOTES":"Nos se otevírá na tóny červeného ovoce, v ústech dominuje ovoce.","APPELATION":"AOC...
Portfolio (11)
Francie, Roubia
... vůně dřeva. Ústa Elegantní, silné, sametové, jemné třísloviny, měkké, strukturované tělo, dobrá intenzita. Doporučení k jídlu a vínu Červené maso, Červené maso na omáčce, Hovězí filet, Tournedos, Sýry z kravského mléka Teplota podávání: 16° - 17° Barva: Červená Odrůda: Syrah Alkohol: 14% Objem: 75 cl (láhev)...
Portfolio (28)
Francie, Malataverne
... Je třeba vědět, že červené víno se ideálně hodí k červenému masu, dušeným pokrmům, masovým zapečeným pokrmům, některým rybám, drůbeži, rajčatům, pizze a mnoha dalším potravinám. Maso je ideálním pokrmem, při kterém můžete vytáhnout své nejlepší láhve během jídla. Maso jako kachna, jehněčí nebo hovězí lze podávat s kvalitním bordeauxským vínem, aby se zvýraznily aroma masa. Uvařené rajče je potravina, která se ideálně snoubí s červeným vínem.
Portfolio (188)
Francie, Guérande
...Peršané a Egypťané považovali šalotku před 2 000 lety za posvátnou rostlinu. Rostlina s cibulí blízká cibuli a česneku se běžně používá v kuchyni, nasekaná do salátů nebo omáček jako béarnaise nebo bílého másla. Celá, dušená nebo kandovaná, skvěle doplní rybu, maso nebo foie gras. Ideální společník pro všechny vaše recepty na bázi vína, nebo jednoduše pro zvýraznění vašich pokrmů. Ideální pro červené omáčky, přípravu masa, dušené brambory, pokrmy na bázi rajčat, staromódní polévky. SKU:SGE250...
Portfolio (42)
Francie, Issy-Les-Moulineaux
... vyvolává touhu se k ní okamžitě vrátit. Sancerre, který skvěle doplní bílé maso nebo krásný talíř uzenin! Objem: 75cl Typ: Červené víno Odrůda: 100% Pinot noir AOC: Sancerre Skladování: K pití již nyní a k uchování až do roku 2030 Teplota podávání: 14-16°C...
Portfolio (321)
Francie, Rungis
COURTIN HERVOUET: váš specialista na drůbež a zvěřinu se sídlem v Rungis. Společnost COURTIN HERVOUET nabízí širokou škálu drůbeže, foie gras a zvěřiny. Kachna, kuře, slepice, kohout, krůta, králík, selátko, jehně, holub, jsme odborníci na kvalitní produkty (značky, označení, vybraná chovná zařízení) a regionální produkty (Bresse, Gers, Périgord, Challans, Landes, Vendée…). Naše nabídka drůbeže: D...
Portfolio (62)
Francie, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... sbírány ručně v optimálním okamžiku zralosti, na olivovnících pěstovaných ekologicky, bez použití hnojiv, syntetických produktů, herbicidů a pesticidů. Intenzivní ovocná chuť zelených oliv, zelené jablko, zelená tráva, banán, mandle, zelené dřevo, jemná, hladká, málo hořká a mírně pikantní. Senzorický profil U.E: intenzivní ovocná chuť. Ideální pro použití bez vaření, s chlebem, toasty s rajčaty, zelenými saláty nebo rajčatovými saláty. Tento olej může doplnit vaše zeleniny, ryby, červené maso, těstoviny a brambory atd.
Portfolio (198)
Francie, Pantin
... zároveň velmi elegantní a chutné. 80% Merlot. 20% Cabernet Sauvignon. Velmi krásná purpurová barva. Komplexní vůně se projevuje tóny kandovaných červených plodů, koření, kokosu a vanilky. Dřevo je jemně integrované a lákavé. V ústech se tento ročník projevuje jemnými tříslovinami, dlouhou a delikátní strukturou, která nechává přetrvávat komplexní ovocné tóny třešní, vanilky a kakaa. Foto není závazné - Může být účtován poplatek za balení - kontaktujte nás Doporučení k jídlu a vínu: - Aperitiv - Kachní prsa - Maso v...
Portfolio (102)
Francie, Parnac
...Kruhy a strukturované Cahors Intenzivní a jemně vyvážené. Hluboká, zářivě červená barva, velmi aromatické (ostružiny, humus...), s dobře vyváženými tříslovinami a krásným závěrečným dojmem v ústech. Podávejte dekantované (nebo otevřené několik hodin předem) při teplotě kolem 15-16°. Navrhované pokrmy: pečené drůbeží, grilované maso, ryby v červeném víně. Ocenění: • Stříbrná medaile na Concours Mondial de Bruxelles 2013.
Portfolio (4)
Francie, Levallois Perret
...Pálivá paprika je malá červená paprika s pikantní, mírně hořkou a velmi aromatickou chutí. Použití pálivé papriky v kuchyni: Dobře se kombinuje také s bazalkou, senem, fenykl, hřebíčkem, zázvorem, česnekem, koriandrem, kmínem, majoránkou, petrželí, tymiánem, skořicí a cibulí. Okoření a jemně zvýrazní olivové oleje, polévky, omáčky, zeleninové přílohy, červené maso, drůbež a ryby… Přínosy pálivé papriky: Bohatá na vitamíny C a A, kyselinu listovou, draslík a vitamín E.
Portfolio (28)
Francie, Saint Christol De Rodières
...99,8 % Bio červeného vinného octa* - 0,2 % Přírodní aroma šalotky * produkt pocházející z ekologického zemědělství Pro vaše červené maso k deglazování. Jemně pokapejte vaše ústřice, čočku a zelené saláty. Můžete ho použít na redukci červeného másla pro ryby. Dostupné v lahvi o objemu 25 cl. Tento produkt je také k dispozici v bag-in-boxu o objemu 3-5-10 litrů a v sudu o objemu 220 litrů. Také v kontejneru na vyžádání. Bez konzervantů a alergenů. Produkt není pasterizovaný.
Portfolio (132)
Francie, La Courneuve
...čaj a bylinkové nápoje, fonio, proso, pšeničná semolina, chipsy z plantain banánů, Guinness z Irska, Guinness z Kamerunu, pivo z Kamerunu, fazole corneilles z Nigérie, black eyes beans, honey beans, brown beans, swet beans, červené fazole, černé, bílé, růžové kokosové fazole, fufu z Kamerunu, sušené ovoce z Afriky, kosmetika.
Francie, Saint-jean-d'ardieres
...Tato vína, která se snadno degustují, se skvěle hodí k různým typům pokrmů. Od syrových nebo dušených jídel, přes bistro pokrmy nebo fúzní kuchyni, až po červené nebo bílé maso, červené ovoce, sýry a pikantní pokrmy. Každá gurmánská touha je dobrá, je to příležitost ochutnat jedno z jejich vín MODE, CLASSIC nebo CHIC podle vaší aktuální inspirace.
Francie, Mauleon
...Obchodní zástupce v oblasti masa, uzenin, vajec, bio a ne-bio produktů. Naše distribuce probíhá směrem k velkoobchodníkům, zpracovatelům, hypermarketům, bio obchůdkům, řezníkům, uzenářům, sýrařům a gastronomii. Přizpůsobujeme naše balení potřebám našich klientů. Distribuuji maso, uzeniny a vejce od následujících společností: SICABA pro červené maso. (bio & label) BIO VALEUR pro bio maso a uzeniny. Společnost Phelippeau pro bio vejce nebo vejce z volného chovu.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play