Španělsko, Guijuelo (salamanca)
...Naše 100% iberská panenka krmená žaludy, prezentovaná v plechovce, obsahuje dva kusy. Je intenzivně burgundské červené barvy s pruhy perleťového tuku, hladká a jemná na dotek, intenzivní a trvalá chuť a příjemná vůně. Pomalý přirozený proces sušení a marináda z papriky a přírodních koření, kterou rodina používá po tři generace, dodávají našemu Lomu nesrovnatelný buket. SKU: 637001 Hmotnost zásilky: 3 kg...
Portfolio (55)
Německo, Heidelberg
Diafood GmbH je přední společnost v oblasti zpracování rostlinných surovin, specializující se na kvalitní sušenou zeleninu, aromatické rostliny a bio produkty. S více než 35 lety zkušeností si Diafood vybudoval vynikající pověst díky kvalitě a udržitelnosti. Společnost spolupracuje výhradně s certifikovanými dodavateli, kteří splňují přísné bio kvalitativní standardy. Zvláštní důraz je kladen na ...
Portfolio (74)
... Použití: Doporučujeme používat sumak jako koření. Doporučujeme ho tedy nevařit, aby si zachoval všechny své vlastnosti a chuť. Sumak se používá jako květová sůl posypaná na pokrm. Můžete ho tedy přidat na grilované maso, rybu nebo pečenou zeleninu. Můžete také posypat toto koření na mnoho příprav.
Portfolio (45)
... poskytuje dokonalý základ pro náš výtvor. Kvalitní Červené Víno: Infuze červeného vína dodává aromatickou hloubku, vytvářející symfonii chutí v každém zrnku soli. Čerstvé Šalotky: Šalotky, pečlivě vybírané, přinášejí lahodný jemný cibulový tón do této směsi. Doporučené Použití: Grilované Maso: Generózně posypte na vaše steaky, grilované pokrmy a drůbež pro explozi chutí. Gurmánské Saláty: Přidejte špetku pro zvýraznění chuti vašich salátů. Reference:SEL0016...
Portfolio (200)
Francie, Bordeaux
... strukturu, která je činí zvlášť vhodnými pro zrání.\n\nDégustation\n\"Les Charmes de Laurette\" má barvu s extrémně hlubokým, purpurovým odstínem s černými odlesky. Elegantně plné, bez nerovnováhy, vyjadřuje aroma malých černých kompotovaných plodů, s nádechem podrostu a koření. Tato selekce nabízí spíše kulatý a jemný tanin. Párování pokrmů a vín: uzeniny, červené maso, zvěřina, sýry s vařenou...
Portfolio (93)
Francie, Caromb
...Cépages : 100% Caladoc Age des vignes : 15 let Terroir : Jílovitá vápenatá půda Vendange : Strojní sklizeň Dégustation : • Robe : Hluboká červená, fialové odlesky • 1er nez : Červené ovoce • 2ieme nez : Kořeněné tóny • En bouche : Červené ovoce, vyváženost a svěžest • Caudalie dlouhá Accord mets/vins : Regionální pokrmy, maso, uzeniny Garde : 4 až 5 let Vinification : Odrůdění/Drcení. Plán macerace 10 dní při 24° pro zachování svěžesti a ovoce. Lisovaný výlisk přidán k moštu. FML na jemných kalech v zimě až do lahvování.
Portfolio (4)
...Vůně odhaluje bohaté tóny švestek, černého rybízu, třešní a kakaa. Silný útok chuti přináší nuanse sušených švestek a lékořice do dochuti. Střední tělo vína je v harmonii se středně vysokou kyselinkou a středně- vysokými tříslovinami. Pokrmy z syrového nebo sušeného hovězího maso doplněné ovocnými omáčkami budou vynikající kombinací pro toto víno.
Portfolio (15)
Francie, Laissac
... skříni po několik měsíců. Stačí otevřít! Jen otevřete Popinu podle svých chutí! Před a po otevření: Uchovávejte při pokojové teplotě. Uzeniny obsažené v Popinách jsou bez konzervantů, doporučuje se je rychle spotřebovat po otevření. Petit Pont červené: Odrůda 60% Grenache, 25% Cinsault, 15% Cabernet Sauvignon. Box je vyroben v černé magnetické krabičce NEBO v kraftové tašce podle dostupnosti. Původ: Laissac, Aveyron...
Portfolio (29)
Francie, Carpentras
... Hmotnost:0,310 kg Upřesnění ohledně hmotnosti:Produkt podléhající vysychání Ingredience:Vepřové maso původem z Francie Nutriční hodnoty KJ/Kcal:1221KJ/293Kcal Tuky:21.00g Z toho nasycené mastné kyseliny (NMK):7,70g Sacharidy:0,39g Z toho cukry:0,19g Bílkoviny:25,73g Sůl:4,84g Alergeny:Ořechy: možná stopa: použití lískových ořechů v dílně...
Portfolio (16)
Belgie, Nivelles
... jako zvýrazňovač chuti v různých potravinářských přípravcích, jako jsou omáčky, rybí pěny, rýžové víno, červený tofu, nakládaná zelenina, solené maso atd. Anekdota: Červená rýžová kvasnice je součástí čínské farmakopeje od dynastie Ming (1368-1644), byla nazývána „rýže dlouhého života“. Aktivní látkou červené rýžové kvasnice je monakolin K. Rýže, zdroj této látky, je předmětem intenzivního pěstování na celém světě, zejména v Číně, proto je rozumné vybrat červenou rýžovou kvasnici...
Portfolio (80)
Německo, Bissingen
...Červená E1 plastová krabice na maso Červená E1 krabice na maso, plastový stohovací kontejner E1 v červené barvě. Boční stěny a dno uzavřené. Rozměry: 600 x 400 x 125 mm (D x Š x V) Objem: 20 l Hmotnost: 1,5 kg Dno: uzavřené, hladké Boční stěny: uzavřené (otvory přítomny) Rukojeti: otevřené 4 x...
Portfolio (30)
Francie, Brue Auriac
... vanilku. Následně se vyvíjí k pikantním kořením a růžovým bobulím. V ústech je nástup kulatý a šťavnatý, s kořeněnými tóny, které se pak vyvíjejí k lahodným tónům černého ovoce a dřevitým nuancím, jež podporují krásný a dlouhý závěr. PÁROVÁNÍ JÍDEL A VÍN: Červené maso, maso na omáčce, houby, sýry SERVÍROVÁNÍ: 18-20°C SKLADOVÁNÍ: K pití nyní nebo se bude dále zlepšovat v průběhu 5 let...
Portfolio (7)
Francie, Auxerre
...Nez paleta komplexních kořeněných a lékořicových aromat s nádechem pražení Bouche jemný útok, ovocný, malý dřevitý nádech, elegantní třísloviny, okouzlující Accord metvin červené maso, bílé maso, sýr Vinification macerace po dobu 25 dnů s kontrolou teploty, 14 měsíců 100% v sudech Œil: intenzivní granátová barva Rada enologa: podávat mezi 16 a 18°C Alkohol: 13,5% Doba zrání: 14 let Balení: Karton po 6 lahvích o objemu 75cl Domaine: Château Prieuré-Lichine Appellation: Margaux Ročník: 2014 Pěstování: Řízené Label: AOC (Appellation d'Origine Contrôlée)...
Portfolio (190)
Belgie, Bruxelles
..."La Viande arrière" je populární volba pro milovníky masa, nabízející jemnou texturu a bohatou chuť, která pozvedne vaše oblíbené pokrmy. Toto maso je pečlivě vybíráno pro svou kvalitu a čerstvost, což zaručuje výjimečný kulinářský zážitek. Je ideální na grilování, pečení a dušení. Dostupné v různých velikostech, "La Viande arrière" je perfektní pro profesionální i domácí kuchyně. Její praktické balení zajišťuje snadnou manipulaci a optimální uchování. Ať už jste profesionální kuchař nebo amatérský kuchař, toto maso je nezbytnou volbou pro kvalitní kulinářské výsledky.
Odpovídající produkty
Zadní maso
Zadní maso
Další produkty
Majonéza GALA s vejci
Majonéza GALA s vejci
Portfolio (26)
Spojené království, Widdington
...Jelení maso je libové a zdravé. Minimální objednávka je jedna tuna. Může být dodáno čerstvé nebo mražené. Můžeme vám poskytnout: Jelení koleno, Jelení odřezky a kostky, Jelení kýtu na kosti a bez kosti. Vysoký obsah bílkovin Nízký obsah tuku (3%) Nižší obsah cholesterolu než kuřecí a krůtí maso Vysoký obsah vitamínů a minerálů, jako je železo. Bez drog a léků - žádné steroidy, žádné antibiotika. Vysoký obsah Omega 3 a Omega 6 Podporuje hubnutí Podporuje růst svalů a regeneraci...
Portfolio (6)
Německo, Gelsenkirchen
...% přední čtvrtě + 40% zadní čtvrtě) 98% VL - Přední čtvrtě 93% VL - Přední čtvrtě 98% VL - Zadní čtvrtě 4 kusy 93% VL - Zadní čtvrtě 4 kusy 98% VL Zpracované mražené hovězí maso Typ: Buvolí hovězí maso Styl: Mražené Proces zmrazení: BQF Vlastnost: Bez kostí Část: Všechny části Typ produktu: Červené maso Teplota zmrazení: - Zmraženo na: minus 40 stupňů Celsia - Skladováno na: minus 20 stupňů Celsia.
Portfolio (10)
Německo, Berlin
... kosti Prsní filet s vnitřním filetem Prsní filet bez vnitřního filetu Prsní filet Supreme s kůží Kousky prsního filetu Kostičky prsního filetu 20x20 / 30x30 Vnitřní filet Maso ze stehen bez kůže Maso ze stehen s kůží Maso z horních stehen s kůží Maso z horních stehen bez kůže Maso z horních stehen kostičky 20x20 / 30x30 Sterze Kuřecí zpracované maso Prsní filet (B) Prsní úseky Úseky stehen Zpracované maso světlé 3mm Zpracované maso červené 3mm MDM...
Portfolio (10)
Nizozemsko, Enschede
...Mleté hovězí maso 80/20 znamená, že obsahuje 80 procent libového masa a 20 procent tuku. To může znít jako hodně tuku, ale velké množství tohoto tuku se během vaření vypeče, což povede k šťavnatému masovému pokrmu. Neobsahuje žádné barviva, konzervanty ani jiné chemikálie, které by udržovaly mleté maso červené. Prodává se zmrazené v 500g balení.
Portfolio (10)
Francie, Brissac Loire Aubance
...delikátní aroma červeného ovoce, černého rybízu a rybízu. Příjemná a vyvážená struktura. POUŽITÍ S JÍDLEM: Uzeniny, červené maso, jemné sýry. TEPLOTA SERVÍROVÁNÍ: Mezi 15 a 17 °C. Kartón po 6 lahvích o objemu 75 cl.
Portfolio (12)
Rumunsko, Dumbraveni
...Červené maso pulp.
Portfolio (7)
Francie, Saint Cannat
... Syrahu pro ovoce a koření. Nechte se okouzlit jeho vůní a překvapit vaše chuťové pohárky, bude ideálním partnerem pro kozí sýr nebo grilované či dušené červené maso. Důkaz v poháru! Ideálně podávat při 12°C-14°C...
Portfolio (46)
Francie, Mazion
...{"PACKAGING":"750 ml","rouge boisé et charpenté":"dlouhé v ústech","Conseils":"Doprovází všechna jídla, zejména červené maso a sýry, podávejte mezi 16 a 18 °C.","Cépages":"80% MERLOT, 20% CABERNET SAUVIGNON","REGION de PRODUCTION":"Bordeaux","grand vin de bordeaux":"kartony po 6","Sol":"hlinitopískový","NOTES":"Nos se otevírá na tóny červeného ovoce, v ústech dominuje ovoce.","APPELATION":"AOC...
Portfolio (11)
Černá Hora, Podgorica
...Název produktu: Mražené hovězí pizzle Povaha balení: Silný základ, vlnitá krabice, plastová vnitřní vložka Naplnění případu: 20 kg pevná hmotnost Variabilní hmotnost: 0,36 kg na zvíře Datum použitelnosti: 2 roky Informace požadované na etiketě: Datum zmrazení, datum balení, datum použitelnosti Informace o porážce: Špička musí zůstat na pizzli. Pizzly jsou omyty studenou vodou a poté chlazeny přes noc. Před balením odstraňte veškerý tuk a červené maso.
Portfolio (10)
Turecko, Izmir
...Na rozdíl od našich ochucených olivových olejů prošel tento olej procesem přidání chuti po jeho výrobě. Ochucené olivové oleje jsou vyráběny z nejčerstvějších extra panenských olivových olejů, které jsou k dispozici. Je vynikající na salátu z čerstvé zeleniny nebo v jednoduchém těstovinovém pokrmu. Skvěle doplňuje také červené a bílé maso, mořské plody a zeleninu. Olivové oleje značky...
Španělsko, Altea, Alicante
...{"EXPLICACIÓN TÉCNICA":{"GUSTO":"Svěží a citrusové pivo díky hře chmelů, které se vyvažují kombinací sladů.","MARIDAJE":"Tento typ piva, které je velmi ovocné a mírně hořké, je ideální kombinací pro červené maso, omáčky, pikantní pokrmy, silné sýry nebo intenzivnější ryby jako je losos atd. Nejlepší na tom je, že protože je bez alkoholu, nemusíte se už o nic jiného starat, než si to užít.","VISTA...
Portfolio (9)
Španělsko, Granada
...kouřových nuancí, s lehkým kořeněným a anýzovým nádechem.","Color":"Barva: Velmi intenzivní granátová, s fialovými okraji, lesklá a jasná, s velmi vysokou vrstvou.","Maridajes aconsejados":"Doporučené párování: Maso s vysokou konzistencí: červené, zvěřina, jehněčí z Segury. Skvěle se hodí k iberským uzeninám, paštikám a velmi zralým sýrům silné chuti.","Sabor":"Chuť: Vnímají se zralé třísloviny...
Portfolio (5)
Itálie, Mesoraca
... příjemnou vůní a velmi jemnou chutí. Pokud je nakrájena na tenké plátky, rozpouští se v ústech. Kategorie: Kalábrijské uzeniny Hmotnost: 500/550g Hmotnost: 0,550 kg Ingredience: Vepřové maso, sůl, přírodní aromata a koření Cukry: Dextróza a sacharóza Antioxidanty: E301 Konzervanty: E250-E252...
Portfolio (19)
Belgie, Mouscron
... od roku 1997, ale teprve v roce 2005, po našem přestěhování na M.I.M., jsme se mohli rozvíjet směrem k výrobě a velkoobchodní distribuci v Belgii. Jsme velmi nároční na chuť a kvalitu našeho masa určeného k výrobě špízů. Nabízíme širokou škálu mas, zejména červené maso z hovězího, jehněčího, telecího a vepřového. Také prodáváme foie gras. Naše maso je certifikováno jako bio a exportováno čerstvé.
Odpovídající produkty
Smažený plátek
Smažený plátek
Další produkty
Hovězí špízy
Hovězí špízy
Portfolio (3)
Francie, Roubia
... vůně dřeva. Ústa Elegantní, silné, sametové, jemné třísloviny, měkké, strukturované tělo, dobrá intenzita. Doporučení k jídlu a vínu Červené maso, Červené maso na omáčce, Hovězí filet, Tournedos, Sýry z kravského mléka Teplota podávání: 16° - 17° Barva: Červená Odrůda: Syrah Alkohol: 14% Objem: 75 cl (láhev)...
Portfolio (28)
Itálie, Gussago
...Lambrusco Emilia Amabile Frizzante Indicazione Geografica Tipica Zona di produzione: Emilia Vitigno: Lambrusco Gradazione Alcolica: 8 % vol. Colore červená rubínová Aroma Vínová a ovocná Gusto dulce, příjemné a harmonické Accostamenti červené maso, zvěřina Temperatura di servizio 18°-20° C.
Portfolio (4)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play