Itálie, Orbassano
...Každá země může mít svůj vlastní tradiční recept na gnocchi, s různými velikostmi, tvary a ingrediencemi. Ale v Itálii, kde byly "gnocchi" poprvé vytvořeny, je to jednoduchá a lahodná těstovina vyrobená z brambor, ideální pro červené omáčky a sýrové fondue. Bohaté a výživné první jídlo, tradice pro všechna roční období. Naše gnocchi mají měkkost a konzistenci, která je činí vhodnými pro všechny chutě, i ty nejjemnější. Ideální pro veganské přípravy.
Portfolio (21)
Itálie, Marmirolo
...PASTAPIU je mouka typu '00' pro výrobu čerstvé těstoviny. Díky své vynikající plasticitě a elasticitě, způsobené vysokým obsahem bílkovin, se PASTAPIU vyznačuje jednotnou strukturou zrna a obsahem popela nižším než 0,45 %, a je tak ideální pro výrobu čerstvé těstoviny, která si dokáže udržet svou barvu po několik dní. PASTAPIU je ideální ingredience pro výrobu tradiční čerstvé těstoviny ve všech jejích nesčetných tvarech a typech, včetně listového těsta, lisované těstoviny, gnocchi, trofie a plněných těstovin jako ravioli, tortellini, agnoli a mnoha dalších.
Portfolio (56)
Itálie, Castellazzo Bormida (al)
...Tento závazek se odráží v každé houbě, kterou nabízíme, zajišťující přírodní a ekologický produkt. Kulinární Aplikace Tartufo Nero Uncinato Tartufo Nero Uncinato je extrémně univerzální a hodí se pro řadu kulinárních příprav: - Hlavní Jídla: Ideální pro obohacení těstovin, risott a gnocchi. - Maso a Ryby: Perfektní pro zvýraznění chuti grilovaného masa, pečeně a rybích pokrmů. - Omáčky: Skvělé pro...
Portfolio (34)
...Soluzioni Alimentari se zabývá výrobou potravin bez lepku. Mezi nabídkou: gnocchi alla romana bez lepku, palačinky, ravioli, piadine, chléb a další chutné produkty. Gnocchi alla romana bez lepku jsou předvařené a připravené k okamžité konzumaci během několika minut. Lze je ohřát v mikrovlnné troubě za pouhé 2 minuty nebo v troubě za 15 minut. Firma prodává velkoobchodům s potravinami, restauracím, pizzeriím, supermarketům, GDO, lékárnám a specializovaným obchodům.
Portfolio (3)
Itálie, Villafranca
...Chicche Napoletane di Patate Chicche Napoletane jsou chutnou alternativou k klasickým gnocchi, typickému pokrmu italské tradice. Vznikly z původního receptu, který kombinuje vybrané brambory a mouku z měkké pšenice. Naše Chicche Napoletane jsou vyrobeny pouze z čerstvých brambor, kvalitních surovin, které vyjadřují silnou regionální charakteristiku. Korespondence mezi čerstvou a suchou těstovinou: Udělat z kvality volbu pro lepší život. 270 kcal/100g pro čerstvé těstoviny 350 kcal/100g pro suché těstoviny Čerstvé středomořské těstoviny vyrobené v Itálii "Neapol" Chlazená doprava Stef...
Portfolio (4)
...Piatti Pronti Artigianali. Vysoká kvalita certifikována. První a druhé chody v jednoporcích po 300 gr. a plechovkách o hmotnosti 2,5 kg. Různé reference, čerstvé mražené těstoviny prvotřídní kvality, klasické a plněné masem a rybami. Ravioli, Tortellini, Lasagne, Cannelloni, Gnocchi, Tagliatelle, Caserecci, atd.. Vyrábíme personalizované balení pro letecké společnosti, hotely, výletní lodě, atd..
Itálie, Fisciano
...volně chovaných vajec a vysoce kvalitní semoliny z tvrdé pšenice pro bohatou chuť a zlatou barvu. • Plněné těstoviny: Nabízíme lahodný výběr ravioli, tortellini a gnocchi, všechny připravené z autentických a čerstvých surovin. • Těstoviny tažené bronzem: Naše těstoviny tažené bronzem se pyšní jedinečnou texturou, která dokonale...
Portfolio (3)
... směs, sádra, soli vápníku a fosfátu…), vulkanizaci, chemickou modifikaci škrobu… Turbo-granulátor pro aglomeraci produkující kompaktní, odolné, volně tekoucí, kulovité částice. Turbo-hnětač pro jakoukoli výrobu těsta. Turbo-vařič pro výrobu gnocchi, omáček, krémů, masových nebo zeleninových náplní... Turbo-pasterizátor pro potravinářské projekty (dětská výživa, mouky…) a environmentální projekty...
Portfolio (5)
Itálie, Carasco
...Studio a výroba strojů a zařízení pro výrobu čerstvé, suché, plněné těstoviny, ravioli, agnolotti, gnocchi, chicche, malfatti atd. Stroje na těstoviny, extrudéry, válcovací stroje, stroj na ravioli, stroje na gnocchi a další typy strojů pro výrobu potravinových těstovin od 5 do 200 kg/h. Automatické vařiče těstovin a vařicí stanice pro rychlé stravování na bázi těstovin. Stroje, zařízení a vybavení pro místní nebo etnické produkty jako sebadas, empanadas, pierogi nebo podobné... Zařízení pro pasterizaci, předvaření a sušení navržená podle potřeb zákazníka.
Itálie, Giavera Del Montello
... poslední novinkou je čerstvý pomazánkový sýr, který má jedinečnou chuť. Tajemství chuti sýrů Nonno Nanni spočívá ve pečlivém výběru mléka, které je vynikající kvality a má jistý původ, v respektování charakteristik mléka během zpracování a v neustálém technologickém vývoji zařízení používaných při výrobě. Nonno Nanni také nabízí svou dobrotu ve světě těstovin s gnocchi, plněnými gnocchi, chicche a ochucenými chicche.
Itálie, Caraglio
... nezměněné chutě minulosti. V našem maloobchodním prodeji v Caraglio, jen pár kilometrů od Cuneo, jsou k dispozici všechny typické formáty těstovin italské kuchyně: agnolotti, cappelletti, gnocchi, těstoviny z vajec, ravioli, tagliatelle, tagliolini, tortellini, ravioli del plin a valgranotti s Castelmagno. Připravují se výhradně z přírodních ingrediencí, jako jsou bramborové vločky, mouka z...
Itálie, Bolzano
... bramborové gnocchi, listové těsto a lasagne. Spolupracuje jako co-packer s významnými značkami. Produkty jsou nabízeny cateringovým a restauračním firmám, v maloobchodě, stejně jako v distribuci a v řetězcích, v Itálii i v zahraničí. Od roku 2000 je kvalita společnosti KOCH certifikována a neustále se zlepšuje. V současnosti jsou produkty vyváženy do Rakouska, Německa, Švýcarska, Anglie, Norska, Irska, Slovinska, Chorvatska, Maďarska, Řecka, Španělska a Francie.
... divočákem, Pappardelle s husem, jelenem nebo divočákem, Gnocchi s houbami, s husem, jelenem nebo divočákem, Směs grilovaného masa, vynikající bruschetty s olivovým olejem z Umbrie, Crescia nebo chléb se klobásami, domácí slaninou, s barbozou, s prosciuttem, s kotletami. Budova se skládá z 5 ložnic a 1 pokoje pro osoby se zdravotním postižením. Každý pokoj má: koupelnu, 4 lůžka, z nichž jedno je manželské a 2 jsou jednolůžkové, psací stůl, televizi.
Itálie, San Lorenzo Di Parabiago
Aldo Cozzi Sas Macchine per Pastifici, majitel Cav. Aldo Cozzi, se již několik let nachází na vrcholu národního a mezinárodního trhu v oblasti výroby a prodeje strojů na krátkou a dlouhou těstovinu, čerstvou, suchou, pasterizovanou, zmrazenou a příbuzné produkty jako jsou ravioli, cappelletti, tortellini, gnocchi atd., stejně jako speciální a typické produkty, také s využitím speciálních strojů...
Itálie, Sant Antonio Abate
... koncentrát, horská rajčata a rajčatové filety. Dále obchoduje s nejlepšími italskými produkty, s pečlivým výběrem kvality a konkurenceschopné ceny: luštěniny a zelenina v konzervě, olivový a rostlinný olej, průmyslová těstovina (špagety, penne, pennette... těstoviny tažené bronzově, gnocchi, lasagne), mozzarella fiordilatte a bufalí mozzarella, pražená káva, v zrnech nebo mletá, kompatibilní kapsle nebo podložky Lavazza a Nespresso a mnoho druhů omáček / příloh / aperitivů. To vše v různých formátech pro maloobchod a catering.
Itálie, Cinisello Balsamo
Z malého řemeslného výrobního závodu na čerstvé těstoviny, který vznikl v roce 1954, se stal producent a distributor vynikajících řemeslných produktů, které pečlivě vybíráme podle kvality a autentičnosti. Naše klíčová slova jsou Autentičnost, protože výběr surovin je na prvním místě v našich výrobních procesech; a Fantazie, protože neustále hledáme nové způsoby a inovativní nápady, jak prezentovat...
Prostor, který již čtyřicet let spravuje rodina Zambon, má 50 míst ve třech salóncích a dalších sto v prostorné zahradě na Campo Santo Stefano. Kuchyně, kterou nabízí šéfkuchař, je typická tradiční benátská. Podívejme se na menu: smíšené rybí a italské předkrmy, různé risotta, linguine s mořskými plody, grilované ryby; dezerty v pohárech a domácí koláče. Mezi typické pokrmy patří gnocchi alla Santo Stefano a pečený branzino. Široká nabídka pizz doplňuje již velmi lákavé menu.
Itálie, Caravaggio
Návrh a ruční výroba nábytku ve stylu Ludvíka XIV. a XV., Holandského, Liberty; ručně intarzovaný nábytek z různých kvalit dřeva s možností úprav podle požadavků zákazníka. Jsme přítomní na Mezinárodním veletrhu v Miláně již 25 let. Nábytek do předsíní, obývacích pokojů, ložnic, jednotlivé kusy nábytku, stylové vybavení pro hotely a obchody. Disponujeme rozsáhlým fotografickým katalogem, na požádá...
Itálie, Pieve Emanuele
Od roku 1970 jsme přítomní na evropském trhu jako výrobci gnocchi a čerstvé těstoviny, balené v ochranné atmosféře s trvanlivostí 90 dní, nebo zmrazené s trvanlivostí 1 rok. Naše produkty mají obal, který splňuje všechny požadavky, jak pro maloobchod, tak pro velké stravovací služby (obaly od 250 do 3000 g). Výroba probíhá s využitím surovin pocházejících z ekologického zemědělství. Naším certifikačním orgánem je CCPB v Boloni. Jsme certifikováni podle ISO 9001: 2008 a brzy také podle BRC a IFS.
Pasta Riscossa od roku 1902. Těstoviny z kvalitní semoliny z italské a zahraniční tvrdé pšenice s minimálně 12,5 % bílkovin. Pastificio Riscossa pokrývá více než deset oblastí nabídky: suché těstoviny z semoliny, speciální regionální těstoviny, polosuché a řemeslné těstoviny, těstoviny s vejci, gurmánské těstoviny tažené bronzem, červená řada, omáčky, olej a ocet, sušenky, mouky a semoliny, rýže, bramborové gnocchi. 120 formátů. 250 distributorů ve 80 státech.
Itálie, Milano
Osteria Maurino vznikla z zkušenosti a vášně majitele Maurina pro kuchyni jeho rodné země: Říma. Maurino nabízí všem svým hostům autentickou římskou kuchyni, s chutnými úpravami, ale vždy zůstává věrný tradici. Mezi specialitami: Bucatini all’amatriciana, Tonnarelli cacio e pepe, Paccheri s artyčoky, guanciale a olivami, gnocchi alla romana, abbacchio allo scottadito, baccalà v omáčce pečený v...
Itálie, Corneliano D'alba
Výroba čerstvé těstoviny: Ravioli al plin, Tajarin - Agnolotti - Gnocchi...
Itálie, Cesano Boscone
Zini od roku 1956 vyrábí čerstvé těstoviny a mražené omáčky s pokročilou technologií IQF. Sortiment čerstvých těstovin zahrnuje recepty na plněné těstoviny, vaječné těstoviny, pečené těstoviny, polentu a gnocchi, které jsou chloubou společnosti, s roční produkcí přes 6 milionů kilogramů. Zini má také řadu mražených omáček ve vločkách dostupných v hlavních receptech italské tradice.
Itálie, San Paolo D'argon
Těstoviny - Ravioli - Gnocchi...
Itálie, Vietri Sul Mare
... Amalfitánské riviéry, které moudře mísí typickou vůni mořských produktů s těmi z koření a nezaměnitelnou vůní citronů z Amalfitánské a Sorrentinské riviéry. Restaurace nabízí zákazníkům možnost vychutnat si typické pokrmy vietrské tradice a Amalfitánské riviéry, které se díky kvalitě pravých surovin a mistrovství šéfkuchaře stávají výjimečnými: gnocchi nebo cannelloni po sorrentinsku, scialatielli s mořskými plody, paccheri nebo risotto s rybami nebo houbami, špagety s mušlemi, ryby.
Itálie, Pavia
Právnická kancelář...
Itálie, Padova
...VYRÁBÍME ČERSTVÉ A PLNĚNÉ TĚSTOVINY S ŠIROKOU NABÍDKOU TVARŮ, TORTELÍNŮ A RAVIOLI S VÍCE NEŽ 40 RŮZNÝMI CHUTĚMI, V ZÁVISLOSTI NA DOSTUPNOSTI SEZONNÍCH NEJLEPŠÍCH ZELENINY A ITALSKÝCH GASTRONOMICKÝCH TRADICÍCH. TAKÉ VYRÁBÍME NUDLE A GNOCCHI, ŠPECL A GNOCCHI S "FIORETTA SÝREM", GASTRONOMICKOU SPECIALITOU Z BENÁTSKÝCH HOR. OBCHODUJEME TAKÉ S ITALSKÝMI TĚSTOVINAMI, ČERSTVÝMI NEBO SUŠENÝMI, VYROBENÝMI...
VÝROBA?BRAMBOROVÉ GNOCCHI PLNĚNÉ GNOCCHI - ČERSTVÉ TĚSTOVINY ORECCHIETTE - CAVATELLI STROZZAPRETI - POLENTA Právní sídlo a závod Fax E-mail Sekundární kancelář...
Právnická kancelář...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play