Itálie, Giuliano
...Mouka "00", voda, kvásek (přírodní kvasnice z mouky z měkké pšenice typu 0 v prášku, kvasnice, sladové obilné mouky), sůl, slunečnicový olej, olivový olej, rajče, mozzarella asiago, fontina, emmental, extra panenský olivový olej.
Portfolio (129)
Itálie, Martina Franca
...Caciocavallo Piccante je sýr zrající po dobu jednoho roku, charakterizovaný živě pikantní chutí a bohatými aromaty a vůněmi. Vyrobený z plnotučného kravského mléka, má kapkovitý tvar s hlavičkou a tenkou hladkou kůrkou. Těsto, které je zpočátku měkké, se s prodlužující se zráním stává kompaktním a vločkovým. Chuť je aromatická a příjemná, s sladkostí, která se zesiluje až do pikantnosti při pokročilé zralosti. Tento sýr je perfektní pro ty, kteří hledají intenzivní a nezapomenutelný chuťový zážitek.
Portfolio (29)
...Je to nejmladší Parmigiano Reggiano, který nedávno oslavil 12 měsíců. Je to minimální doba zrání, aby mu Consorzio mohlo udělit označení D.O.P. Těsto je stále měkké a hladké, zvláště vhodné pro ty, kteří preferují jemnější a sladší chutě mléka. Odborníci ho označují jako "čerstvý" nebo "na vaření", protože ještě nemá charakteristickou zrnitost pokročilejších zralostí.
Portfolio (3)
Itálie, Cadorago
...Výroba mléčných kultur, lyofilizovaných nebo zmražených, pro každou potřebu, s přímou a nepřímou inokulací. Mléčné kultury starter pro jogurty, sýry (tvrdé, polotvrdé a měkké), fermentované mléko, smetanu, máslo a každou aplikaci v mlékárenském průmyslu. - Lyofast se skládá z lyofilizovaných mléčných kultur, které byly speciálně vyvinuty pro přímou inokulaci během zpracování mléka. - Cryofast...
Portfolio (4)
Itálie, Maruggio
... charakteristický Chuť: Dobré třísloviny a struktura, měkké a obalující Teplota podávání (Celsius): 16° - 18° C Doporučeno: Červená masa, divočák, pikantní sýry, maso, jehněčí, masová omáčka, maso na ohni, hovězí, klobásy, sýry.
Portfolio (8)
Itálie, Cornegliano Laudense
Založená v 80. letech, společnost vždy pokročila díky neustálému úsilí zaměstnanců zaměřenému na neustálé hledání řešení v souladu se specifickými technologiemi, které mají za cíl neustále zlepšovat mléčné výrobky s ohledem na tradici a typičnost. BIOTEC FERMENTI S.R.L zajišťuje širokou škálu mléčných kultur, které splňují všechny výrobní potřeby pro měkké, zralé, tažené sýry a fermentované mléko; navíc propaguje a poskytuje kultivační půdy, přírodní syřidlo, polymery a potravinářské aditiva.
Itálie, Cosio Valtellino
Bongetta Formaggi se specializuje na zrání a porcování italských sýrů a nejen to. Jsme schopni poskytnout kompletní balíček sýrů: Grana Padano Dop a Parmigiano Reggiano Dop v různých zráních, porcích a strouhaných variantách. Mnoho italských DOP: Il Taleggio Dop, Gorgonzola Dop, Asiago DOP, Montasio DOP, Casera DOP, Bitto DOP, Bufala DOP, Pecorino Romano DOP, Fontina DOP, Quartirolo DOP, švýcarské sýry, tvrdé sýry, měkké sýry, kozí a ovčí sýry, Provoloni, mladé, polotvrdé a super zralé mléčné sýry.
...CasaFadda 1886 realizuje myšlenku zakladatelů vyrábět na Sardinii nejen tradiční sýry, ale také zvlášť inovativní produkty, revitalizující trh a optimalizující potenciál sektoru. Cílem je kvalifikovat a propagovat kvalitní zemědělské a potravinářské zdroje typické pro Sardinii. Produkuje modrý sýr a tavené sýry na pizzu vyrobené z ovčího mléka, ovčí ricottu s cukrem ideální na zdobení cannoli, smíšené měkké sýry ovčí/kravské, kromě tradičních pecorin. Pro kontakt: e-mail: casafadda1886@tiscali.it Tel: 079885031 fax: 079885205...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play