Itálie, Giuliano
...Mouka "00", voda, kvásek (přírodní kvasnice z mouky z měkké pšenice typu 0 v prášku, kvasnice, sladové obilné mouky), sůl, slunečnicový olej, olivový olej, rajče, mozzarella asiago, fontina, emmental, extra panenský olivový olej.
Portfolio (129)
Francie, Bordeaux
...{"Dégustation":"Tento Château Brown vás překvapí svým intenzivním buketem, stejně jako tóny koření, lesního ovoce a čerstvého ovoce. Skvěle doplní vaše červené maso a měkké sýry.","Commentaire":"Château Brown, dříve Château Barrière, nese jméno po bohatém obchodníkovi s vínem skotského původu: Johnu Lewisovi Brownovi. V roce 1884 získal Château Brown svou první zlatou medaili na Světové výstavě v...
Portfolio (93)
...Výjimečná vůně je naplněna tóny zralého zahradního ovoce, které nahrazují jasné tropické plody, jež jsou patrné už při prvním přivonění. Průměrné tělo skrývá dobře vyváženou kyselost a bohatou ovocnou dochuť. Ideálním párem pro toto víno bude grilovaná ryba nebo mladé měkké sýry z kravského mléka, stejně jako saláty a občerstvení založené na nich. • Odrůda: 100% Chardonnay • Vinice: Mendoza • Analýza vína: Alc – 13.
Portfolio (15)
Itálie, Martina Franca
...Caciocavallo Piccante je sýr zrající po dobu jednoho roku, charakterizovaný živě pikantní chutí a bohatými aromaty a vůněmi. Vyrobený z plnotučného kravského mléka, má kapkovitý tvar s hlavičkou a tenkou hladkou kůrkou. Těsto, které je zpočátku měkké, se s prodlužující se zráním stává kompaktním a vločkovým. Chuť je aromatická a příjemná, s sladkostí, která se zesiluje až do pikantnosti při pokročilé zralosti. Tento sýr je perfektní pro ty, kteří hledají intenzivní a nezapomenutelný chuťový zážitek.
Portfolio (29)
Německo, Lennestadt
Francie, Creissels
Jako návrhář a výrobce zařízení pro sýrařství, Roussel Inox realizuje vaše vybavení s neustálou pozorností k vašim potřebám. Máme solidní znalosti vašeho řemesla sýraře, které jsme získali od profesionálů ve Francii i na mezinárodní úrovni. Chcete obnovit své stroje, zvýšit svou výrobní kapacitu, vytvořit svou dílnu? Společně definujeme pro každé zařízení nejvhodnější rozměry a nejpraktičtější z...
Portfolio (45)
Od roku 1983 SenrasDairy nabízí výběr řemeslných sýrů z kravského mléka z rodinné farmy. Pečlivě vybíráme krmivo pro naše zvířata, abychom získali mléko vysoké kvality a nabízeli sýry s jedinečnou a nezaměnitelnou chutí. Naše nabídka zahrnuje čerstvé sýry, zralé sýry s dobou zrání 3 a 6 měsíců, máslové sýry s jedním měsícem zrání, měkké sýry s měkkou kůrkou, s nažloutlou barvou při řezu. Naše sýry...
Portfolio (21)
Německo, Neubeckum
...Pro výrobu měkkých sýrů ve středních nebo malých výrobních podnicích nabízíme praktická řešení pro kompletní výrobní linky i jednotlivé komponenty. Dodáváme polokruhové sýrařské vany s a bez naklápěcího zařízení (také v mobilním provedení). S našimi sýrařskými vanami je možné šetrné, ale přesto intenzivní míchání sýrové hmoty. Samozřejmě dodáváme také příslušenství pro krájení a tvarování hmoty, plnicí zařízení a žlaby, odkapávací stoly, formy na měkké sýry, zařízení na obracení a solení, stejně jako stohovatelné sýrové koše z nerezové oceli. A to ještě zdaleka není všechno – zeptejte se nás.
Portfolio (8)
...Je to nejmladší Parmigiano Reggiano, který nedávno oslavil 12 měsíců. Je to minimální doba zrání, aby mu Consorzio mohlo udělit označení D.O.P. Těsto je stále měkké a hladké, zvláště vhodné pro ty, kteří preferují jemnější a sladší chutě mléka. Odborníci ho označují jako "čerstvý" nebo "na vaření", protože ještě nemá charakteristickou zrnitost pokročilejších zralostí.
Portfolio (3)
Francie, Roubia
... velmi zralého peckového ovoce, nádech zvířecího tónu. Chuť je spíše vyvážená, i když poměrně tříslovinová. Najdeme zde černé ovoce a lehce dřevité a kořeněné tóny. Silné víno.\n\nACCORDS METS-VINS\nPokrm s omáčkou a marinované grilované pokrmy. Měkké kravské sýry.\nVíno bistronomie. Ideálně podávat při 17°C.\n\nContenance (L):0,75\nPoids brut (kg):1,3\nDegré Alcool (%):12,5"}...
Portfolio (28)
Francie, Geispolsheim
...Fermentační proces trvá mnohem déle a probíhá při nižší teplotě než u hroznové šťávy. To zachovává zdravé složky v šťávě z granátového jablka a dodává bohatou a ovocnou chuť a aroma. Polosladké víno z granátového jablka NRAN má kaštanovou barvu, příjemně kyselou chuť a aromatickou vůni. Na patře je ovocné a výrazně pikantní. Tanniny jsou na měkké straně. Dozvuk je dlouhotrvající, s bujnými bobulemi a granátovým jablkem. NRAN je osvěžující koktejlové víno podávané mírně vychlazené. Doporučuje se pít NRAN s měkkými sýry, ovocem a dezertem.
Portfolio (138)
ufs.country_names.RU, Kolomna
...250g sklenice (lze objednat v 30g sklenici) Medový soufflé pro ty, kteří se rádi zabalí do měkké deky u krbu a vychutnávají si horké svařené víno. V této chuti medového soufflé ucítíte trpkou sladkost medového vína, propletenou s kyselostí pomeranče, a náznaky koření dokončí obraz útulného večera. Je ideální kombinovat s tvrdými sýry, zmrzlinou, šarlotou nebo štrúdlem. *Všechny užitečné vlastnosti medu jsou zachovány, protože teplotní režim je přísně kontrolován. Doba trvanlivosti: 24 měsíců od data výroby...
Portfolio (47)
Francie, Lys Haut Layon
... tónech, celkově se jedná o suché bílé víno. Doporučení k degustaci: Podávejte chlazené na 10 °C. Doprovází mořské plody, ryby, ale také kozí sýry jako je Valençay. Pro dobrou konzervaci by měly být láhve uloženy na ležato v chladném a tmavém prostoru po dobu 3 let podle ročníků. SOUS SOL: Vápencové Superficie: 4 hektary...
Portfolio (43)
Francie, LANGEAIS
...Vyvinuté společností Servi Doryl od roku 1993 pro mechanizaci a zabezpečení obracení v hromadě, plastové odkapávací desky s oboustranným použitím mohou nahradit nerezové a hliníkové desky. Jsou vhodné pro všechny měkké sýry a zajišťují optimální odkapávání a ventilaci, čímž se vyhýbají odtékání syrovátky z produktů na sebe navzájem. Umožňují všechny tvary sýrů a přizpůsobují se mechanizovaným...
Portfolio (68)
Itálie, Cadorago
...Výroba mléčných kultur, lyofilizovaných nebo zmražených, pro každou potřebu, s přímou a nepřímou inokulací. Mléčné kultury starter pro jogurty, sýry (tvrdé, polotvrdé a měkké), fermentované mléko, smetanu, máslo a každou aplikaci v mlékárenském průmyslu. - Lyofast se skládá z lyofilizovaných mléčných kultur, které byly speciálně vyvinuty pro přímou inokulaci během zpracování mléka. - Cryofast...
Portfolio (4)
Německo, Türkheim
... disk S1, tloušťka řezu: Ø 1 mm, vhodný pro GAM Zeleninový kráječ, vhodný pro velmi měkké materiály. 41,00 EUR bez 19 % DPH, bez nákladů na dopravu Celme julienne disk H4 pro GAM Zeleninový kráječ, 4 mm Julienne disk/ tyčkový disk H4, tloušťka řezu: 4 mm, vhodný pro julienne řez s 2,5 mm, vhodný pro GAM Zeleninový kráječ! 59,00 EUR bez 19 % DPH, bez nákladů na dopravu Celme strouhací disk V pro...
Itálie, Maruggio
... charakteristický Chuť: Dobré třísloviny a struktura, měkké a obalující Teplota podávání (Celsius): 16° - 18° C Doporučeno: Červená masa, divočák, pikantní sýry, maso, jehněčí, masová omáčka, maso na ohni, hovězí, klobásy, sýry.
Portfolio (8)
Francie, Aboncourt-Gesincourt
... Comtois tedy také producentem cancoillotte. Družstvo z oblasti Hauts du Val de Saône každoročně zpracovává 35 milionů litrů mléka na měkké a lisované sýry. Družstvo vyváží 75 % své produkce měkkých sýrů. Jeho know-how mu umožňuje dodávat v velmi krátkých lhůtách více než 3 500 tun měkkých sýrů na všech pěti kontinentech. Sýrař nabízí svým zákazníkům rychlé dodání letecky nebo zásobování v...
Nizozemsko, Lopik
Kasi Food je producentem sýrových produktů a rostlinného sýra na míru pro své B2B zákazníky. Vyrábíme pomazánkové sýry, rostlinné měkké a tvrdé sýry, čerstvé tvarohy, bloky taveného sýra, pasterizované sýry, přírodní mléčné příchutě (EMD) a polotovary pro snackové a vegetariánské produkty. Můžeme se diferencovat podle vzhledu, chuti a textury. Naše odbornost spočívá ve výrobě širokého spektra...
Belgie, Herve
Sýrárna Herve Société se rozhodla rozvinout široké know-how v oblasti výroby sýrů. Měkké sýry s omytou nebo květinovou kůrou, modré sýry nebo sýry s polotvrdou konzistencí, Pokud tyto možnosti spojíme s různými formáty, texturami a zakázkovým zráním, nabízí se široká škála možností. Díky tomuto know-how v kombinaci s flexibilním nástrojem je sýrárna schopna reagovat na specifické požadavky v...
Nizozemsko, Alphen
DeJong Cheese vyrábí od roku 1995 čerstvé a měkké sýry na bázi kravského a kozího mléka. Podle tradiční receptury vyrábíme nejchutnější čerstvé a měkké sýry v různých příchutích a hmotnostech. Nabízíme široký sortiment v maloobchodních konceptech a produktech pro gastronomii, včetně čerstvých smetanových sýrů a kozích sýrů v rolích, drobeného sýra, lahodných pomazánkových sýrů a kozích sýrů...
Belgie, Izegem
...), Přípravenou zeleninu (Když se řekne připravené pokrmy, samozřejmě se myslí na připravenou zeleninu), Zeleninové saláty, Studené mísy, Italské a španělské masové delikatesy, Sýr (Sýrové mísy, raclette, tvrdé, polotvrdé, měkké, modré, čerstvé, kozí nebo light sýry). Ale také omáčky, oleje a koření, tapas a pomazánky, těstoviny, sendviče a překvapení v chlebu, nápoje, káva a cukr, chléb, džemy a čokolády, sušenky, produkty bez cukru, mléčné výrobky a jogurty, ořechy, fíky, datle, sladkosti a nakonec různé.
Belgie, Brugge
Už 85 let vybíráme nejlepší sýry z celé Evropy: AOC sýry, syrové mléčné sýry, speciality z řemeslných sýrárenských dílen, exkluzivní sýrové produkty přímo od farmářů, tvrdé - polotvrdé a měkké sýry,... S nosem pro kvalitu a rafinovanost naši sýraři sestavují nejrozsáhlejší a nejvybranější sortiment sýrů od Irska po Itálii. Přímý dovoz, optimální zrání a skladování, trvalý sklad více než 1.000...
Belgie, Sint-Andries
Už 85 let vybíráme ty nejlepší sýry z celé Evropy: AOC sýry, syrové mléčné sýry, speciality z řemeslných sýrárenských dílen, exkluzivní sýrové produkty přímo od farmářů, tvrdé - polotvrdé a měkké sýry,... S citem pro kvalitu a rafinovanost naši sýraři sestavují nejrozsáhlejší a nejvybranější sortiment sýrů, od Irska po Itálii. Přímý dovoz, optimální zrání a skladování, trvalý sklad více než 1.000...
Belgie, Nivelles
Skupina Belest se specializuje na sýry a zaměřuje se na profesionály v oblasti pohostinství (školy, domovy pro seniory, nemocnice, firmy, hotely, ropné společnosti, catering pro leteckou a železniční dopravu, zábavní parky, cateringové služby,...). Nabízí různé typy sýrů: tavené sýry, čerstvé sýry, lisované sýry a měkké sýry. A distribuuje následující značky: Babybel, Maredsous, Chanteneige, Cantafrais, La vache qui rit, Port Salut, Pavé d’Affinois, Boursin, Pik a Croq’, Le Brin, Kiri, Cantadou, Toastinette, Leerdammer, syrtos, Belio,…...
Itálie, Cornegliano Laudense
Založená v 80. letech, společnost vždy pokročila díky neustálému úsilí zaměstnanců zaměřenému na neustálé hledání řešení v souladu se specifickými technologiemi, které mají za cíl neustále zlepšovat mléčné výrobky s ohledem na tradici a typičnost. BIOTEC FERMENTI S.R.L zajišťuje širokou škálu mléčných kultur, které splňují všechny výrobní potřeby pro měkké, zralé, tažené sýry a fermentované mléko; navíc propaguje a poskytuje kultivační půdy, přírodní syřidlo, polymery a potravinářské aditiva.
Spojené království, Leighton Buzzard
... jídel, splňující specifická kritéria pro výživu a chuť - Krém na dezerty pro výrobce trifle, dodávající Safeway a Tesco - Zahuštěné mléko v 10kg balení pro potravinářské výrobce - Individuální velké kontejnery slazeného kondenzovaného mléka - Inovativní koncentrované organické mléko - Slazené kondenzované mléko, aby vyhovovalo poptávce po kvalitním produktu v balení bag-in-box - Jogurt pro použití ve smoothie s ovocem Sortiment produktů: - Máslo - Sýr - Smetana - Kysané výrobky - Krém na dezerty - Zahuštěné mléko - Organické - Prášky - Měkké sýry - Slazené kondenzované mléko...
Itálie, Cosio Valtellino
Bongetta Formaggi se specializuje na zrání a porcování italských sýrů a nejen to. Jsme schopni poskytnout kompletní balíček sýrů: Grana Padano Dop a Parmigiano Reggiano Dop v různých zráních, porcích a strouhaných variantách. Mnoho italských DOP: Il Taleggio Dop, Gorgonzola Dop, Asiago DOP, Montasio DOP, Casera DOP, Bitto DOP, Bufala DOP, Pecorino Romano DOP, Fontina DOP, Quartirolo DOP, švýcarské sýry, tvrdé sýry, měkké sýry, kozí a ovčí sýry, Provoloni, mladé, polotvrdé a super zralé mléčné sýry.
Španělsko, Sevilla
... kandované v medu, - paštiky z iberského vepřového, - personalizace produktů, jako jsou oleje, likéry atd., - dárkové kufříky, - potravinové přípravy jako uzeniny z býčího ocasu, uzeniny z vepřových nožiček, uzeniny z tuňáka a další přípravy, - nepasterizované kozí sýry z syrového mléka, - měkké sýry, zralé sýry jak z ovčího, tak z kozího mléka, - sýrové krémy a nakonec z moře máme ančovičky, koláč...
...CasaFadda 1886 realizuje myšlenku zakladatelů vyrábět na Sardinii nejen tradiční sýry, ale také zvlášť inovativní produkty, revitalizující trh a optimalizující potenciál sektoru. Cílem je kvalifikovat a propagovat kvalitní zemědělské a potravinářské zdroje typické pro Sardinii. Produkuje modrý sýr a tavené sýry na pizzu vyrobené z ovčího mléka, ovčí ricottu s cukrem ideální na zdobení cannoli, smíšené měkké sýry ovčí/kravské, kromě tradičních pecorin. Pro kontakt: e-mail: casafadda1886@tiscali.it Tel: 079885031 fax: 079885205...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play