Itálie, Capo D'orlando
... také draslík, vápník a vlákninu, což jsou všechny důležité živiny pro naše tělo. V KUCHYNI Pomeranče Washington Navel lze v kuchyni využít mnoha různými způsoby. Mohou být konzumovány čerstvé jako svačina, použity na výrobu džusů nebo marmelád, nebo přidány do salátů a pokrmů z masa či ryb. Jsou také skvělou ingrediencí pro přípravu dezertů a sladkostí.
Portfolio (27)
Itálie, Monterosso Almo
...Produkujeme extra ovocné džemy z našich vlastních plodů (meruňka) nebo z místních zdrojů, jako jsou (citron Femminello ze Syrakus - pomeranč Navel ze Syrakus - jahoda z Cassibile (SR) pěstovaná na otevřených polích - švestky z Monterosso Almo (RG) - kiwi a jablka z Etny - minimálně 65 % čistého ovocného pyré až do 85 %. Především bez přidání vody a vaření na přímém ohni.
Portfolio (1)
Itálie, San Ferdinando
... prostor, přičemž využívá kvalifikované stroje, které nám umožňují řídit dodavatelský řetězec produktů a pracovat jak s malými, tak s velkými dodávkami s velkou flexibilitou. Hlavní činnost společnosti se zaměřuje především na výrobu, zpracování a následný prodej KIWI, CLEMENTINE DI CALABRIA, POMERANČE NAVEL, POMERANČE TAROCCO, POMERANČE MORO, (pomeranč Tarocco se vyznačuje červenými pigmenty dužiny a pomeranč Moro je charakterizován celou červenou dužinou bohatou na vitamín C, což je ideální pro šťávy), POMERANČE BIONDO, POMERANČE WASHINGTON a POMERANČE VALENCIA.
Itálie, San Gregorio Di Catania
Starobylá tradice sicilské farmy, nacházející se v centru Středozemního moře, u úpatí hory Etna (největší evropský aktivní vulkán). Produkujeme 600-800 tun ročně: pomeranče Navel a Valencia, mandarinky tangelo Primosole, Myagawa satsuma, mandarinky Nova, bezsemenné clementiny, madarino di ciaculli a slavný specifický sicilský krvavý pomeranč (IGP Ochranné zeměpisné označení) Tarocco a Sanguinelli...
Populární země pro tento vyhledávací výraz