... také draslík, vápník a vlákninu, což jsou všechny důležité živiny pro naše tělo.
V KUCHYNI
Pomeranče Washington Navel lze v kuchyni využít mnoha různými způsoby. Mohou být konzumovány čerstvé jako svačina, použity na výrobu džusů nebo marmelád, nebo přidány do salátů a pokrmů z masa či ryb. Jsou také skvělou ingrediencí pro přípravu dezertů a sladkostí.
...Tento sanguinelli pomeranč má kulatý až oválný tvar a oranžovo-červenou slupku, jeho šťáva je sladká a mírně kyselá.
Balení
================
15 kg překližková krabice
Kalibr
================
Č. | Průměr / mm
1 | 100
2 | 88
3 | 80
4 | 72
5 | 64
6 | 56...
...Je to nejranější odrůda pomerančů. Jeho plody jsou menší a oválnější než Washington Navel. Dosahuje vnitřní zralosti dříve, než se změní barva slupky. Pozitivní vlastností je, že je velmi odolný vůči chladu. Plody jsou velmi hladké, kulaté a tmavě červená barva zvyšuje jejich atraktivitu. Má důležité místo mezi ranými pomeranči díky své barvě a časné zralosti. Je vhodný pro skladování a přepravu...
... nejlepší doba zralosti pro Salustiana, s velmi bohatou a aromatickou chutí, ideální pro střední sezónu. Jakmile nastane jaro, v polovině dubna přichází Valencia-Late, velmi voňavý, šťavnatý pomeranč s málo semínky. Kyselost a objem cukru v šťávě jsou dobře vyvážené, i když před tím, než je ovoce zcela zralé, je poměrně kyselé.
...Produkujeme extra ovocné džemy z našich vlastních plodů (meruňka) nebo z místních zdrojů, jako jsou (citron Femminello ze Syrakus - pomerančNavel ze Syrakus - jahoda z Cassibile (SR) pěstovaná na otevřených polích - švestky z Monterosso Almo (RG) - kiwi a jablka z Etny - minimálně 65 % čistého ovocného pyré až do 85 %.
Především bez přidání vody a vaření na přímém ohni.
... kontejner: 24 tun.","An average orange weighs 56 ounces":"Průměrný pomeranč váží 56 uncí","Standard Open Top Cartons":"Standardní otevřené kartony","Round, with a dimpled orange skin and characteristic “navel” mark on one end":"Kulaté, s prohloubenou oranžovou slupkou a charakteristickým „pupečníkem“ na jednom konci"}...
... prostor, přičemž využívá kvalifikované stroje, které nám umožňují řídit dodavatelský řetězec produktů a pracovat jak s malými, tak s velkými dodávkami s velkou flexibilitou. Hlavní činnost společnosti se zaměřuje především na výrobu, zpracování a následný prodej KIWI, CLEMENTINE DI CALABRIA, POMERANČE NAVEL, POMERANČE TAROCCO, POMERANČE MORO, (pomeranč Tarocco se vyznačuje červenými pigmenty dužiny a pomeranč Moro je charakterizován celou červenou dužinou bohatou na vitamín C, což je ideální pro šťávy), POMERANČE BIONDO, POMERANČE WASHINGTON a POMERANČE VALENCIA.
Starobylá tradice sicilské farmy, nacházející se v centru Středozemního moře, u úpatí hory Etna (největší evropský aktivní vulkán). Produkujeme 600-800 tun ročně: pomeranče Navel a Valencia, mandarinky tangelo Primosole, Myagawa satsuma, mandarinky Nova, bezsemenné clementiny, madarino di ciaculli a slavný specifický sicilský krvavý pomeranč (IGP Ochranné zeměpisné označení) Tarocco a Sanguinelli...
Farid Fruits jsme exportní společnost specializující se na citrusy, pracujeme s následujícími odrůdami: - Mandarinka: Marisol, Oronules, Clemenules, Ortanique a Nadorcott. - Pomeranč: Navelina, Navelate, Lanelate, Navel Powell, Valencia Midnight, Valencia late a Barfield. Také exportujeme ekologické mandarinky a pomeranče. Máme síť kontaktů s farmáři, se kterými sledujeme farmy po celý rok, kvalita GLOBALGAP. Také exportujeme jablka, broskve. Zelenina: cibule, salát a artyčok.