Itálie, Capo D'orlando
...které stimulují chuť k jídlu, růst, trávení a zlepšují dýchací systém. Dále obsahuje beta-karoten, vlákninu a vitamín PP. Slupka obsahuje limonen, olej, který má antioxidační účinky a bojuje proti volným radikálům. V KUCHYNI Sicilští cukráři a výrobci zmrzliny ho používají v mnoha receptech, od želé po zmrzliny, od granit po čerstvé šťávy, až po likéry a marmelády. NUTRIČNÍ INFORMACE Obsahuje různé vitamíny od C po B1 a B2 a také PP, beta-karoten a vlákninu.
Portfolio (27)
Itálie, Moio Della Civitella
... se vaří spolu s cukrem, dokud se nedosáhne husté a homogenní konzistence, která zachovává charakteristickou chuť ovoce. Tato marmeláda je ceněna pro svou sladkokyselou chuť, typickou pro borůvky, a pro své nutriční vlastnosti, protože borůvky jsou známé svým vysokým obsahem antioxidantů a vitamínů.
Portfolio (16)
Itálie, Palagonia
...Období zrání: listopad – duben Artyčok má terapeutické a zdravotní vlastnosti, má příznivý vliv na sekreci žluči, podporuje renální diurézu a reguluje střevní funkce. Artyčok byl vždy považován za "antidotum" pro různé problémy organismu, protože je velmi bohatý na železo a má vynikající kombinaci nutriční hodnoty a nízkého kalorického příjmu. Typický sicilský artyčok, nazývaný také violetto Ramacchese, pěstovaný na území Ramacca v provincii Catania, skvělý také pečený. Sicilské artyčoky, odrůda violetto Ramachese. Kategorie EXTRA Krabice po 25 kusech, sklizeno a odesláno ve stejný den.
Portfolio (55)
Itálie, Prato
...Praktičnost – Kvalita – Pohodlí Ovocné pyré Freestyle Bartender jsou vždy připravena k použití, čímž se zkracuje doba přípravy koktejlů. BEZ GMO, BEZ LEPKU, BEZ PALMOVÉHO OLEJE, 100% certifikované italské ovoce vysoké kvality, nepasterizované, aby se zajistily všechny nutriční vlastnosti (vitamíny, vláknina, bílkoviny, sacharidy atd.). Citróny ze Sorrenta, pomeranče z Kalábrie a Sicílie, broskve...
Portfolio (3)
Itálie, Amelia
... skladování probíhají extrémně rychle, aby se předešlo fermentaci a tím se plně zachovaly chuťové vlastnosti. Tradiční metoda lisování zahrnuje teplotu nad 26 °C, což zabraňuje poškození fenolové koncentrace a plně zachovává nutriční hodnotu, zatímco zvyšuje autentičnost ovoce a esenci jeho chuti. FenOlio je extra panenský olivový olej (DOP) vyrobený z čerstvého ovoce z prestižní oblasti Amerini. Okouzlující krajina hor a lesů, údolí zvlněných kopců, emblém Umbrie, "zelené srdce Itálie."...
Itálie, Cesena
... třídění produktů. Díky této volbě je Sermac schopen zajistit požadovanou produktivitu s vyšším výnosem. Použitý elektronický systém integruje efektivní multisenzorové technologie pro kvalifikaci ovoce a zeleniny do jedné silné platformy. Extrémně intuitivní uživatelské rozhraní a vyspělá elektronika usnadňují správu více typů třídění.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play