Itálie, MILANO
...SPECK ALTO ADIGE I.G.P. Jižní tyrolské uzené s bohatou a jemnou vůní. Přísný výběr nejlepších vepřových stehen, pečlivé dávkování koření, přirozené uzení bukovým dřevem a zrání po dobu alespoň 6 měsíců na čerstvém a čistém vzduchu jižních tyrolských údolí: to jsou ingredience pro uzené vysoké kvality od Casa Citterio. Vyrobeno v Soprabolzanu ve výšce 1220 m, Speck Alto Adige IGP od Citterio je specialita s jemnou a bohatou vůní. KG 2,050 CENA ZA KG EURO 6,50 BALENÍ 3PZ MINIMÁLNÍ OBJEDNÁVKA 50 BALENÍ PO 3 PZ...
Portfolio (229)
Itálie, Martina Franca
...Pecorino Affumicato je zrající sýr, vyrobený z ovčího mléka a přirozeně uzený na dřevě z pšenice. Tento sýr se vyznačuje jemně kořeněnou chutí a měkkou konzistencí, což z něj činí ideální volbu pro konzumaci samostatně nebo jako součást sýrového talíře. Pecorino Affumicato je řemeslný produkt, vyrobený podle tradičních metod a s poctivými ingrediencemi. Jeho řemeslné zpracování a jedinečná chuť z něj činí vynikající produkt italské sýrařské tradice.
Portfolio (29)
Itálie, Noci
...Ručně vyrobený fagottino z taženého těsta s krémovou náplní z ručně trhané mozzarelly a smetany, přirozeně uzený. Uzená burrata je dokonalou evolucí burraty z Apulie. Sladkost stracciatelly se mísí s jemnou a příjemnou vůní a aroma přirozeného uzení, které probíhá v peci s dřevěnými štěpkami, čímž vytváří směs s nepřekonatelnou chutí a nezaměnitelným vkusem. Tato specialita je ideální pro plnění pizz nebo gurmánských salátů, ale může být také kombinována s čerstvými rybami nebo uzenými pokrmy, nebo s džemy a marmeládami, i s intenzivní chutí.
Portfolio (10)
Itálie, Treviso
...Salume získané z anatomické části břicha hovězího masa, je krátce solené, poté omyté tekoucí vodou, ochucené pepřem a přírodními bylinkami, zrající a přirozeně uzené. INGREDIENCE: certifikované halal hovězí maso, sůl, pepř (sladký nebo pálivý). Konzervanty E 250, E 252, E 300, koření a přírodní aroma. CHARAKTERISTIKY: bez laktózy a dalších mléčných derivátů, bez lepku a GMO. BALENÍ: vakuově balené, v potravinářské plastu. PRŮMĚRNÁ HMOTNOST KUSU: 1 / 1,8 kg DATUM EXPIRACE: 7 měsíců SKLADOVÁNÍ: při 4 °C, po otevření balení uchovávejte v lednici a spotřebujte do několika dní.
Portfolio (5)
Itálie, Favara
Altamarea vyrábí pouze uzené rybí produkty od roku 1996. V potravinářském trhu, který je stále více chemický a průmyslový, si Altamarea zachovala svůj řemeslný výrobní proces, čímž zaručuje přirozené uzení a odlišuje se od konkurence. Uzení je starodávný proces konzervace a dochucování, jehož výsledek nelze standardizovat, ale je zcela závislý na schopnostech operátorů. Strategicky se volba...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play