Itálie, Castellamare
Itálie, Sassano
Se sídlem v Sassanu, v srdci Národního parku Cilento, I Sapori del Vallo je řemeslná firma, která vyrábí těstoviny podle starých receptů. Výroba se předává z matky na dceru, kde tradice a kvalita jsou tajné ingredience úspěchu trvajícího téměř 30 let. I Sapori del Cilento vznikla v roce 1994 z intuice majitele Salvatore Calandriella, který se spolu se svou manželkou Francescou rozhodl investovat...
Portfolio (4)
Itálie, Orbassano
...Pocházející z regionu Kampánie na jihu Itálie, paccheri jsou krátké a široké trubice těstovin s průměrem přibližně 30-40 mm. Často se podávají s hustými rajčatovými omáčkami, jako je "ragù napoletano". Jejich velká velikost a lahodná konzistence "al dente" je činí ideálními pro náplně jako ricotta a špenát, nebo jiné kreativní možnosti. Hladké paccheri se dobře kombinují s omáčkami na bázi ryb, krémovými omáčkami a, protože neobsahují vejce, jsou ideální pro veganské omáčky.
Odpovídající produkty
Paccheri
Paccheri
Další produkty
Rigatoni ruvidi
Rigatoni Ruvidi
Portfolio (63)
Itálie, Follonica
...Paccheri trafilati al bronzo a pomalu sušené, 100% italská pšenice a bez přidaných konzervantů...
Odpovídající produkty
Paccheri
Paccheri
Další produkty
Pappardelle
Pappardelle all'uovo
Portfolio (3)
Itálie, Villafranca
... Paccheri opravdu všestranné: skvěle se hodí jak k omáčkám, tak k zelenině, masu nebo rybám. Paccheri Del Vesuvio jsou nezaměnitelné, stačí je podávat s dobrou masovou ragú nebo zapečeným pokrmem, aby uvolnily svou chutnou jemnost a jedinečnou, nezaměnitelnou chuť. Odpovídající poměr mezi čerstvou a suchou těstovinou: Zvolit kvalitu pro lepší život. 270 kcal/100g pro čerstvou těstovinu 350 kcal/100g pro suchou těstovinu Čerstvá středomořská těstovina Made In Italy "Neapol" Chlazená doprava Stef...
Portfolio (4)
Eli.S.An Natural Food je mladá společnost s inovativními nápady, ale s hluboce zakořeněným přesvědčením: jsme to, co jíme. Tak vzniká Pastaelisan, produkt, který je přísně vyroben v Itálii a spojuje tradici, inovaci a výzkum. 100% italská tvrdá pšenice, bronzové formy, mikrobiologicky čistá voda, pomalé sušení, řemeslná výroba a nové nápady: to jsou tajemství našich potravin pro zdraví. To, co nás...
Itálie, Messina
...Není to jen obyčejná pistáciová pasta, ale tradice, která vzniká z tvrdé sicilské pšenice a příznivých klimatických podmínek. Pomalé, přirozené sušení jí dodává bezkonkurenční chuť a vůni. Řemeslná výroba zajišťuje kvalitu, bronzové lisování skvělou konzistenci při vaření a „uchopení“ omáček. Pouze sicilské obilí a vysoce kvalitní pistácie pro dosažení jedinečné a rozpoznatelné chuti, vždy. Různé formáty: Busiate, Penne, Caserecce, Rigatoni, Paccheri, Fusilli.
Portfolio (10)
Itálie, Barberino Di Mugello
...Pici - Paccheri - Spaghetti - Penne z tvrdé pšenice: Je to těstovina vyrobená výhradně z hrubé mouky tvrdé pšenice sklizené na kopcích Volterry od zemědělců z družstva. Zpracování probíhá podle tradičních metod, s bronzovým tažením a sušením při nízké teplotě. Tortelloni, Tortelloni Zelené, Maremmani z čerstvého ručně vyráběného těsta.
Portfolio (7)
Itálie, Fidenza
... automatickými extrudéry v kontinuálním provozu, spojené s zařízeními pro statické sušení při nízké teplotě nebo kontinuální sušení. Linka Multipla, jedno zařízení pro výrobu krátkých těstovin, dlouhých těstovin, uzlů, lasagní a speciálních formátů (paccheri, lumaconi, cannelloni, pastine, quadrucci, farfalle, vlnité a festonované lasagne atd.), dostupná v provedeních od 150 do 500 kg/h. Technologie...
Itálie, Vietri Sul Mare
... Amalfitánské riviéry, které moudře mísí typickou vůni mořských produktů s těmi z koření a nezaměnitelnou vůní citronů z Amalfitánské a Sorrentinské riviéry. Restaurace nabízí zákazníkům možnost vychutnat si typické pokrmy vietrské tradice a Amalfitánské riviéry, které se díky kvalitě pravých surovin a mistrovství šéfkuchaře stávají výjimečnými: gnocchi nebo cannelloni po sorrentinsku, scialatielli s mořskými plody, paccheri nebo risotto s rybami nebo houbami, špagety s mušlemi, ryby.
...Těstoviny "dei PASTAI DEL METAPONTINO" vznikají pečlivým výběrem tvrdých pšenic z produkce Lucany, které mají nejvyšší žlutý index a nejvyšší obsah bílkovin, který není nižší než 14 %. Výroba je zcela řemeslná, počínaje moukami, kdy se používá pouze semolina z takzvaného Fiore, přes proces zpracování těstovin až po pomalé sušení, které může trvat od 24 do 36 hodin. Pro regionální typy: ORECCHIETTE - CAVATELLI - FERRICELLI LUCANI. Pro bronzové lisované: PACCHERI - MEZZI PACCHERI - TORCIGLIONI. Kromě toho jsou již k dispozici regionální formáty vyrobené z semoliny "SENATORE CAPPELLI".
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play