Itálie, Orbassano
...Pocházející z regionu Kampánie na jihu Itálie, paccheri jsou krátké a široké trubice těstovin s průměrem přibližně 30-40 mm. Často se podávají s hustými rajčatovými omáčkami, jako je "ragù napoletano". Jejich velká velikost a lahodná konzistence "al dente" je činí ideálními pro náplně jako ricotta a špenát, nebo jiné kreativní možnosti. Hladké paccheri se dobře kombinují s omáčkami na bázi ryb, krémovými omáčkami a, protože neobsahují vejce, jsou ideální pro veganské omáčky.
Portfolio (21)
Itálie, Castellamare
Itálie, Sassano
Se sídlem v Sassanu, v srdci Národního parku Cilento, I Sapori del Vallo je řemeslná firma, která vyrábí těstoviny podle starých receptů. Výroba se předává z matky na dceru, kde tradice a kvalita jsou tajné ingredience úspěchu trvajícího téměř 30 let. I Sapori del Cilento vznikla v roce 1994 z intuice majitele Salvatore Calandriella, který se spolu se svou manželkou Francescou rozhodl investovat...
Portfolio (4)
Itálie, Villafranca
... Paccheri opravdu všestranné: skvěle se hodí jak k omáčkám, tak k zelenině, masu nebo rybám. Paccheri Del Vesuvio jsou nezaměnitelné, stačí je podávat s dobrou masovou ragú nebo zapečeným pokrmem, aby uvolnily svou chutnou jemnost a jedinečnou, nezaměnitelnou chuť. Odpovídající poměr mezi čerstvou a suchou těstovinou: Zvolit kvalitu pro lepší život. 270 kcal/100g pro čerstvou těstovinu 350 kcal/100g pro suchou těstovinu Čerstvá středomořská těstovina Made In Italy "Neapol" Chlazená doprava Stef...
Portfolio (4)
Itálie, Messina
...Není to jen obyčejná pistáciová pasta, ale tradice, která vzniká z tvrdé sicilské pšenice a příznivých klimatických podmínek. Pomalé, přirozené sušení jí dodává bezkonkurenční chuť a vůni. Řemeslná výroba zajišťuje kvalitu, bronzové lisování skvělou konzistenci při vaření a „uchopení“ omáček. Pouze sicilské obilí a vysoce kvalitní pistácie pro dosažení jedinečné a rozpoznatelné chuti, vždy. Různé formáty: Busiate, Penne, Caserecce, Rigatoni, Paccheri, Fusilli.
Portfolio (10)
Itálie, Barberino Di Mugello
...Pici - Paccheri - Spaghetti - Penne z tvrdé pšenice: Je to těstovina vyrobená výhradně z hrubé mouky tvrdé pšenice sklizené na kopcích Volterry od zemědělců z družstva. Zpracování probíhá podle tradičních metod, s bronzovým tažením a sušením při nízké teplotě. Tortelloni, Tortelloni Zelené, Maremmani z čerstvého ručně vyráběného těsta.
Portfolio (7)
Eli.S.An Natural Food je mladá společnost s inovativními nápady, ale s hluboce zakořeněným přesvědčením: jsme to, co jíme. Tak vzniká Pastaelisan, produkt, který je přísně vyroben v Itálii a spojuje tradici, inovaci a výzkum. 100% italská tvrdá pšenice, bronzové formy, mikrobiologicky čistá voda, pomalé sušení, řemeslná výroba a nové nápady: to jsou tajemství našich potravin pro zdraví. To, co nás...
Itálie, Montecorvino Rovella
V Montecorvino Rovella se nachází malá, ale kvalitní pastařská výroba, která již léta bojuje a vítězí v globálním trhu díky své kvalitě. Kvalitní těstoviny z Kampánie tedy nejsou pouze produkcí z Gragnana. V oblasti Picentini, jen pár kilometrů od Pontecagnano, se nachází závod, kde je vášeň pro jídlo a oddanost práci vždy hlavními motivy, které umožňují (a nejen této malé firmě v našem regionu) p...
Odpovídající produkty
Calamarata rigata
Calamarata rigata
Další produkty
pennette rigate
pennette rigate
Portfolio (2)
Itálie, Fidenza
... automatickými extrudéry v kontinuálním provozu, spojené s zařízeními pro statické sušení při nízké teplotě nebo kontinuální sušení. Linka Multipla, jedno zařízení pro výrobu krátkých těstovin, dlouhých těstovin, uzlů, lasagní a speciálních formátů (paccheri, lumaconi, cannelloni, pastine, quadrucci, farfalle, vlnité a festonované lasagne atd.), dostupná v provedeních od 150 do 500 kg/h. Technologie...
Itálie, Milano
Osteria Maurino vznikla z zkušenosti a vášně majitele Maurina pro kuchyni jeho rodné země: Říma. Maurino nabízí všem svým hostům autentickou římskou kuchyni, s chutnými úpravami, ale vždy zůstává věrný tradici. Mezi specialitami: Bucatini all’amatriciana, Tonnarelli cacio e pepe, Paccheri s artyčoky, guanciale a olivami, gnocchi alla romana, abbacchio allo scottadito, baccalà v omáčce pečený v...
Itálie, Sant'egidio Del Monte Albino
Naše firma je rodinný podnik, který se specializuje na výrobu těstovin z tvrdé pšenice, které jsou lisovány bronzovými formami a používají 100% italské staré semoliny... Naše nabídka je velmi rozmanitá a zahrnuje skutečně autentické formáty těstovin... Kromě klasických paccheri, calamarata, scialatielli a ručně vyráběných fusilli Al ferretto vyrábíme také kořeněné produkty s rafinovanými chutěmi...
Itálie, Vietri Sul Mare
... Amalfitánské riviéry, které moudře mísí typickou vůni mořských produktů s těmi z koření a nezaměnitelnou vůní citronů z Amalfitánské a Sorrentinské riviéry. Restaurace nabízí zákazníkům možnost vychutnat si typické pokrmy vietrské tradice a Amalfitánské riviéry, které se díky kvalitě pravých surovin a mistrovství šéfkuchaře stávají výjimečnými: gnocchi nebo cannelloni po sorrentinsku, scialatielli s mořskými plody, paccheri nebo risotto s rybami nebo houbami, špagety s mušlemi, ryby.
...Těstoviny "dei PASTAI DEL METAPONTINO" vznikají pečlivým výběrem tvrdých pšenic z produkce Lucany, které mají nejvyšší žlutý index a nejvyšší obsah bílkovin, který není nižší než 14 %. Výroba je zcela řemeslná, počínaje moukami, kdy se používá pouze semolina z takzvaného Fiore, přes proces zpracování těstovin až po pomalé sušení, které může trvat od 24 do 36 hodin. Pro regionální typy: ORECCHIETTE - CAVATELLI - FERRICELLI LUCANI. Pro bronzové lisované: PACCHERI - MEZZI PACCHERI - TORCIGLIONI. Kromě toho jsou již k dispozici regionální formáty vyrobené z semoliny "SENATORE CAPPELLI".
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play