Itálie, Mason Vicentino
... rovnoměrné pečení, což zvyšuje kynutí a vůni výrobku. Její dokonalé stabilní pečení umožňuje získat objemný a měkký chléb jakékoli velikosti. Vyrobena z nerezové oceli, s modulárním konstrukčním systémem, který zkracuje dobu instalace a nabízí zvýšenou ochranu a dlouhou životnost proti strukturální tepelné expanze, která nastává během provozu. Rotor může pracovat s plynovými nebo naftovými hořáky nebo s elektrickou energií.
Portfolio (10)
Pekárna Le Bontà Trecchinesi již více než dvacet let nabízí své produkty stálé a stále rostoucí klientele. V průběhu let pekárna Le Bontà Trecchinesi diverzifikovala své výrobky a nabízí zákazníkům nejen chléb, ale také sušenky, tozzetti, bílé a červené pizzy, panetony, chléb a strouhanku. Ale jaké je tajemství vůně tohoto chleba? Jednoduché: přírodní ingredience jako mouka, voda, sůl a kvásek, zpracované s vášní a dovedností podle učení, které přichází od mistrů pekařů z minulosti.
Itálie, Albano Laziale
... tradice pečeny bílá pizza s přírodní fermentací a typické sladkosti z Castelli Romani. "Michelangelo della Pizza" se vyznačuje kvalitou přírodních produktů a službami. U nás si můžete vychutnat tradiční produkty typické pro Castelli Romani, jako je například proslulý chléb z Genzana, vyráběný z přírodních ingrediencí a bez chemické fermentace. Naše prodejna nabízí bohatý výběr chleba, pizzy, domácích sladkostí a gastronomických produktů, domácích sladkostí a tradičních.
Itálie, Mondragone
Naše pekárna má velmi dlouhou historii, již více než 20 let vyrábíme chléb a pekárenské výrobky. Kvalita surovin a vášeň, kterou vkládáme do naší práce, nám v průběhu let umožnila uspokojit stále více zákazníků z našeho města a okolí. Naše výrobky můžete najít v prodejnách v Mondragone, Falciano a Cellole a v mnoha potravinářských obchodech, včetně supermarketů. Dnes má naše malá firma, která se stále nachází v Mondragone, 12 zaměstnanců a může se pochlubit výrobou různých typů chleba. Teď už nemáte žádné výmluvy, stačí vyzkoušet naše výrobky a podělit se s námi o vaši zkušenost.
Pekárna Quartararo se zabývá výrobou všech druhů chleba a pekárenských výrobků, pizzy pečené v dřevěné peci a typické sicilské cukrářské výrobky a nejen to. Vyrábíme pekárenské výrobky jako je čerstvý chléb všech druhů až do večera, grissini, focaccia, plechové pizzy, sfincione, palermitskou rostikcerii a gastronomii s sebou, sladké a slané výrobky, přičemž používáme čerstvé, kvalitní a poctivé...
Itálie, Montecosaro
... pekárna a cukrárna Pietro Quercia, nacházející se v Montecosaru, vznikla z myšlenky vyrábět chléb, který poskytuje chuť a stravitelnost díky dlouhému kynutí s kváskem, který denně obnovujeme. Staré obiloviny z regionu Marche, které pečlivě vybíráme, jsou výsledkem ekologicky udržitelného pěstování. Mletí výhradně na kameni zajišťuje, že zrnko si uchovává veškerou svou chuť a výživové hodnoty. Náš...
Itálie, Mazzano Romano
Pekárna, chléb, pizza...
Itálie, Camposanto
...Pekárna "ISOLA DEL PANE" se sídlem v Camposanto di Modena vyrábí 30 druhů chleba, francouzské bagety, housky, neapolský chléb, arabský chléb, 1000 druhů sladkostí, se zaměřením na dobrou chuť, čerstvost a měkkost.
Itálie, Andria
Můj podnik je apulská pekárna, takže uvnitř najdete široký výběr sladkých a slaných pečiv a pizzerii.
Pekárna a výrobna sušenek Řemeslná výroba...
Populární země pro tento vyhledávací výraz