Itálie, San Mauro Cilento
San Mauro del Cilento je město oleje. Nachází se jen pár kilometrů od známého turistického místa Acciaroli, tento malebný kraj je součástí Národního parku Cilento a Vallo Diano. Oblast je charakterizována starými vodními mlýny, stezkami ponořenými do středomořské vegetace a olivovými sady. Zemědělská společnost Botti, silná díky svému spojení a lásce k této zemi, vyrábí svůj extra panenský olivový olej z vlastních oliv stále tradičním způsobem.
Itálie, Castelvetrano
zpracování, transformace a balení oleje a oliv od stolu Nocellara del Belice olivy v nádobách pro velkoobchod a v kbelících pro gastronomii, balení v sáčcích pro turistické oblasti, olivové pomazánky z zelených oliv, černých oliv a ochucených oliv, pomazánky z artyčoků, hub a sušených rajčat, také balíme artyčoky na kousky v nádobách. Balení a zpracování provádíme také pro třetí strany s etiketou zákazníka.
Itálie, Calatafimi Segesta
... chránit krajinu a přírodu. Olej Angimbe NATURES je získáván z vybraných oliv, které jsou sbírány ručně v olivovém háji v Calatafimi Segesta. Je lisován ještě v den sběru a olivy jsou vybírány před úplným dozráním, kdy je stále převaha zelené barvy nad fialovou. Poté je skladován v nerezových nádobách při kontrolované teplotě a v nepřítomnosti kyslíku, aby si uchoval všechny své vlastnosti a zůstal nezměněn, dokud se nedostane k konečnému spotřebiteli. Nakupujte naše produkty pohodlně z domova v našem online obchodě!
Portfolio (3)
Agroturistická firma Principe di Vallescura se nachází několik kilometrů od Pisciotty. Rozkládá se na 23 hektarech, které se táhnou po svahu kopce s výhledem na pobřeží. Tři staré venkovské budovy, které byly zrenovovány, jsou zasazeny do zeleně slavných pisciotských olivovníků, odrůdy oliv, z níž se získává vysoce kvalitní olej, který si můžete ochutnat a zakoupit přímo na farmě. Hlavní budova...
Portfolio (1)
...Jsem Ferdinando Pappalardo, pocházím z rodiny podnikatelů v oblasti zemědělství a potravinářství, která má tradici po několik generací, a využívám třicetileté zkušenosti v oblasti zpracování oliv. Můj extra panenský olivový olej je získáván z prvního lisování vybraných oliv, které jsou sbírány ručně ve správné zralosti ze dvou odrůd z oblasti Terra di Bari: "Cima di Bitonto", známé také jako...
Itálie, Silvi
Rodinná tradice, která se předává z generace na generaci. Rodina Corneli působí v olejářském průmyslu již více než 4 desetiletí a s maximální vážností vyrábí kvalitní extra panenský olivový olej s zkušenostmi těch, kteří vědí, jak získat vynikající produkt. Olej je získáván z oliv vynikající kvality, pečlivě vybraných z různých odrůd, které se nacházejí v abruzzeském regionu, a lisován v...
... od svého vzniku klade následující cíle: Společné zpracování všech oliv dodaných členy podle zásad nejlepší olejářské techniky, přičemž k tomu účelu zajišťuje potřebné zařízení a vybavení; Společné uchovávání a prodej produktu získaného zpracováním oliv. Během olejářské sezóny členové denně dodávají olivy a jejich zpracování probíhá do 24 hodin po dodání pomocí mechanických postupů (studená extrakce...
Portfolio (1)
Z vášně pro autentičnost chutí a středomořských ingrediencí vznikají extra panenský olivový olej Diliberto a bio extra panenský olej Biologic-Oil z typických odrůd nissenského regionu, sbíraných ručně a zpracovávaných podle tradičních metod. S řemeslnou péčí jako za starých časů a s prvotřídními sicilskými surovinami, Biologic-Oil doplňuje výrobu oleje o řadu olejů s místními aromaty, sicilského pesta, tradičních paštik, produktů v oleji a nakládaných oliv, vybraného druhu Nocellara del Belice.
Portfolio (2)
Itálie, Castelfidardo
Poldo Service vznikla jako společnost specializující se na návrh a realizaci zelených ploch, veřejných i soukromých. S vášní a láskou k přírodě a rostlinám se jeden z podnikových odvětví specializoval na olivovníkovou kulturu, a tedy na produkt z oliv: EXTRA PANENSKÝ OLIVOVÝ OLEJ. Jsme velkými nadšenci v oblasti olivového a olejového průmyslu a usilujeme o následující cíle: - vytvářet vynikající produkci; - šířit co nejvíce lidem znalosti o vlastnostech a kvalitách, které tento produkt nabízí. Naše odrůdy Extra Panenského Olivového Oleje zahrnují 1 směs a 4 monovarietální typy.
Portfolio (4)
Azienda Agricola Palano Carmine vznikla z hluboké lásky k území, přírodě a jemnému způsobu života. Společnost se rozprostírá na několika desítkách hektarů, na kterých se pěstují různé odrůdy oliv, především Leccino, Frantoio a Favolosa 17. Extra panenský olivový olej 100% italský Scialèno je získáván z mixu odrůd pěstovaných v Salentu, Leccino, Frantoio a Favolosa 17; vyznačuje se ovocnou...
... si vybralo náš olej a spokojenost našich zákazníků nás naplňuje hrdostí. Každý produkt je výsledkem spojení tradice a inovace. Moderní zařízení na drcení oliv, cenný a jemný proces, který je v souladu s tradicí prováděn metodou studeného lisování. Vysoká kvalita našeho extra panenského oleje nás vždy odlišovala. Cílem je nabídnout zvlášť cenný produkt určený těm, kteří hledají vysoce kvalitní...
Portfolio (2)
... celém regionu severního Barese, a produkuje extra panenský olej, který se nádherně hodí k jemným pokrmům, obohacujíc jejich chuť, aniž by je přehlušil. Před asi 7 lety společnost znovuobjevila a vysadila starou odrůdu oliv Peranzana, která v této půdě nejlépe vyjadřuje své jemné vůně.
Itálie, Bagno a Ripoli
...Mexiko a Kalifornie (USA). Hledání neustálého zdokonalování procesu přeměny oliv na olej je odjakživa cílem Officine Meccaniche Toscane S.p.A. Řada patentů umožnila společnosti vyvinout skutečně inovativní stroje a zařízení v tomto odvětví. Základem neustálého hledání inovací a rozvoje je vůle poskytovat našim zákazníkům nástroje, které jim umožní dosáhnout kvalitního produktu.
Itálie, Caianello
Jedinečná chuť, omamná vůně a jasná, živá barva tohoto extra panenského olivového oleje jsou dány kombinací tří z nejcennějších odrůd oliv: Leccino, Frantoiana, Carolea. Získává se za studena a vyznačuje se téměř nulovou kyselostí, což z něj činí ideální olej pro dodání každému pokrmu nádechu delikatesy. Tato směs, která obklopuje smysly a vzrušuje, byla vyvinuta během let výzkumu a...
...salátů a polévek. Jeho typická chuť a intenzivní aroma se nejlépe vychutnávají namáčením kousku chleba. Extra panenský olivový olej "OLIOTOLA", lisovaný za studena z oliv pěstovaných na Sicílii (Itálie) a nefiltrovaný, je 100% italský produkt. Sklizeň probíhá od října do listopadu, olivy jsou sbírány ručně a okamžitě převezeny do olejového mlýna, kde se každý večer lisují, aby se zajistila velmi nízká kyselost a zachovaly se všechny cenné složky a charakteristická chuť, typická pro sicilský olej.
Itálie, Imperia
Od roku 1918 vyrábíme v Imperii vysoce kvalitní olivový olej přímo z našich oliv Taggiasche. Rodinná vášeň, která se předává z generace na generaci. Z rodiny do rodiny. Naše oleje a naše produkty jsou všechny prvotřídní kvality, naprosto řemeslné, zrozené v minulosti a předávané v průběhu let, vyrostlé spolu s námi a v průběhu času zlepšované díky inovacím a přísné hygienické kontrole.
Itálie, Torremaggiore
... původem, vyrobený v Itálii. Půda, kterou osobně pečlivě a s vášní zpracovávám již asi 80 let, je zcela přírodní, bez použití chemických produktů a pesticidů, které by mohly ovlivnit kvalitu produktu. Jsou to ty samé pozemky, které obdělával můj otec a ještě před ním můj dědeček. Díky němu máme to, co máme dnes, díky jeho vytrvalosti a dalekozrakosti, když během 2. světové války, v historickém období velkých obtíží, zasadil olivovníky, z nichž dnes pochází, s lisováním za studena, extra panenský olivový olej odrůdy PERANZANA.
Itálie, Montesarchio
...které zkracují dobu skladování oliv a výroby a umožňují uchovat a zvýraznit jeho organoleptické vlastnosti: Extra panenský olivový olej s jedinečnou chutí! Díky podnikatelským schopnostem se dnes, s vývojem doby, vyrábí olej pro všechny potřeby od 100% italského evo po bio, olivový olej a komunitní olej. DE GREGORIO vyrábí na vlastní účet a pro soukromé značky, v roce 2016 se také vyrábějí kosmetické a tělové produkty vždy pod značkou De Gregorio.
Itálie, Grumo Appula
...“. Celkový počet fenolických sloučenin a α-tokoferolu je v mladých, zelených olivách, jak je zpracováváme, nejvyšší. Tím pádem oleje, které jsou vyrobeny z těchto oliv, významně přispívají k příjmu polyfenolů z olivového oleje. Náš olivový olej Extravergine (Extranativ) Bio má svůj původ v Apulii (na patě Itálie) na plantážích, které se nacházejí mezi mořem a národním parkem „Vysoká Murgia“ a které jsou již 5 generací obhospodařovány naší rodinou.
Itálie, Chiaramonte Gulfi (rg)
Nacházíme se na jihovýchodní náhorní plošině Sicílie, v provincii Ragusa, na území Chiaramonte Gulfi. Specializujeme se na pěstování stolního hroznového vína, oliv na olej a v posledních letech jsme přidali také několik ovocných stromů a aromatických rostlin. Vždy čerstvé ingredience, které mají nezaměnitelnou chuť, používáme pouze místní produkty a z naší farmy. Pro péči o naše rostliny...
Itálie, Roma
Z stoletých olivovníků na polích pěstovaných bez jakéhokoli chemického ošetření se za studena extrahuje náš extra panenský olivový olej tradičními řemeslnými metodami, s respektem k tradici a nejmodernějším standardům kvality. Sklizeň oliv totiž respektuje správné časy zralosti. Poté, do dvou hodin, začíná mletí. Tímto způsobem olej zachovává všechny své výživné látky, jako jsou polyfenoly a další přírodní antioxidanty, které oleji nakonec dodávají typickou chuť čerstvě sklizené zelené olivy.
Itálie, Diano San Pietro
Frantoio se skládá ze 3 plnicích linek a zpracovává přibližně 7200 centů oliv odrůdy Taggiasca, což odpovídá produkci přibližně 1600 centů extra panenského olivového oleje. Přibližně 30 % zpracovaných oliv odrůdy Taggiasca pochází z našich přibližně 30 ha olivového háje (což odpovídá 9 000 stoletým rostlinám), které jsou výhradně v našem vlastnictví. Kromě produkce oliv Taggiasca z vlastních...
...Jsme rodinná zemědělská firma se sídlem v Alto Salento v Carovignu (BR) - Apulie, ve výšce 160 metrů, 5 km od Jaderského moře na jihu Itálie. Produkujeme z pozemků Masseria Pietrasanta, které vlastníme, extra panenský olivový olej z více než tisíciletých olivovníků chráněných regionem Apulie, které dosahují věku 800/1.000 let, aromatizované oleje z čerstvě lisovaných oliv s čerstvými plody lanýže...
... na výrobu pšeničné a kaštanové mouky. Činnost mlýna, která probíhá od října do března, zahrnuje zpracování oliv pro třetí strany a výrobu oleje na prodej. V tomto období je možné volně navštívit prostory a sledovat zpracování oliv. Antico Frantoio Tavian je stále více přesvědčen, že respektování tradic a „umění dělat“ jsou základem pro výrobu vysoce kvalitního produktu. Olej, který není jen jednoduchým kořením, ale je považován za skutečnou potravinu, schopnou obohatit a zvýraznit chuť pokrmů a produktů, na které je nalit.
Itálie, Città Di Castello
...paštika z černých oliv, pálivá omáčka, rajčata s lanýžem nebo houbami. Také sušené lanýže v plechovkách. Pro gastronomii skvělé hříbky a zmražené lanýže. Vína z Umbrie a Toskánska. Od roku 1990 Tartufi Bianconi vyrábí speciality z lanýžů a lanýžové koření, jako je lanýžový olej a risotto. Také máme sušené/zmrzlé houby a lanýže. Také poskytujeme vína a EVO. Budeme rádi, pokud vám budeme moci poslat náš katalog! Rádi vám zašleme náš nový katalog produktů a jsme k dispozici pro další informace.
Portfolio (2)
Itálie, Nicosia
... částmi; který získává olej nejvyšší kvality a vrací dva vedlejší produkty, které jsou okamžitě připravené a obchodovatelné: suchou plevu a dužinu z olivového pyré. Stručně řečeno, systém revolučně mění všechny teorie, které považují systém extrakce za mrtvý. Vytvořili jsme štíhlý a efektivní systém, který umožňuje zpracovávat od 5 do 30 q oliv za hodinu, shrnutých do tří velikostí: S, M a L...
Itálie, Villa Castelli
... Salentu je pěstování vinné révy, oliv a dalších plodů středomořské vegetace vždy velkým bohatstvím, které učí o spojení s tímto územím: vášeň pro zemědělský svět, úžas nad krásnými a dobrými věcmi a kultura pohostinnosti. Na farmě Melillo najdete vína, olej, med, ovoce, zeleninu a další bio produkty. Nabízíme degustace, workshopy, nádherný zemědělský kemp mezi olivovníky a jsme také Bed...
... nachází v centru Castellana Grotte, v historické budově z 19. století, kde sbírá a zpracovává plody olivových hájů některých vlastních statků a různých dodavatelů v provincii Bari a odtud balí a distribuuje své produkty po celé Evropě. Hlavními produkty Il Vecchio Frantoio Pace jsou lehce ovocný extra panenský olej a intenzivně ovocný extra panenský olej vyrobený z oliv odrůdy 100% Coratina.
Itálie, Tavarnelle Val Di Pesa
MORI-TEM, Toscana Enologica Mori, se specializuje na návrh, výrobu a instalaci strojů pro přeměnu hroznů na víno a oliv na olej. Mlýny MORI-TEM jsou navrženy tak, aby vyhovovaly potřebám malých i velkých producentů extra panenského olivového oleje. V oblasti vinařských zařízení byla společnost jednou z prvních v Itálii, která vyrobila horizontální lisy s košem a vyjímatelným mlátkem, které jsou zvlášť vhodné pro malé vinařství.
Itálie, Belmonte Mezzagno
Bio extra panenský olivový olej ze Sicílie. Oliosa je mladá firma specializující se na prodej a distribuci sicilského extra panenského olivového oleje, který je vyráběn a plněn do lahví v provincii Palermo. Tento bio olej neobsahuje stopy pesticidů ani jiných škodlivých látek, je získáván lisováním za studena z sicilských oliv, má intenzivní vůni a výraznou chuť, balený v lahvích o objemu 750-500-250-100 ml, k dispozici také v ochucené verzi s česnekem, chilli, bazalkou, citronem, šalvějí, rozmarýnem a oreganem.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play