...Snídaně, svačina nebo dezert… každá příležitost je dobrá na kousek měkkého plum cake. Vyrábíme náš nadýchaný plumcake (200g) v klasické obdélníkové formě, která mu dodává praktický tvar pro krájení na plátky na snídani a svačinu. Těsto je na bázi vajec, másla, s rýžovou a pohankovou moukou, rýžovým a kukuřičným škrobem, které je odlehčeno díky přidání slunečnicového oleje. Klasický kynutý dezert, který s radostí podáváme nejmenším a který tolik připomíná chutě domova. Vyzkoušejte ho obohacený o lehký sirup a plněný džemy nebo pomazánkami.
Portfolio (10)
...Je to nejmladší Parmigiano Reggiano, který nedávno oslavil 12 měsíců. Je to minimální doba zrání, aby mu Consorzio mohlo udělit označení D.O.P. Těsto je stále měkké a hladké, zvláště vhodné pro ty, kteří preferují jemnější a sladší chutě mléka. Odborníci ho označují jako "čerstvý" nebo "na vaření", protože ještě nemá charakteristickou zrnitost pokročilejších zralostí.
Portfolio (3)
...Přírodní kynutý dezert ve tvaru bochníku pokrytý polevou z lískových oříšků "Piemonte" IGP. Těsto, žluté barvy, je obohaceno o kandované citronové kůry a rozinky Sultanina. - Přírodní kynutý dezert ve tvaru bochníku pokrytý polevou z lískových oříšků Piemonte IGP a kakaa. Těsto, žluté barvy, je obohaceno o hořkou čokoládu. - Přírodní kynutý dezert ve tvaru bochníku pokrytý polevou z mandlí. Těsto, žluté barvy, je obohaceno o rozinky Sultanina.
Itálie, Schio
Na základě této zkušenosti byla navržena nová řada odlévacích strojů. Naše stroje jsou zcela vyrobeny z kvalitních mechanických a elektrických komponentů, které pocházejí výhradně z Itálie, s garancí "Vyrobeno v Itálii". Hlavní charakteristikou, která je odlišuje, je funkčnost a všestrannost jejich realizací, s důrazem na snadné použití, bezpečnost a rychlé čištění a hygienu. Všechny komponenty a ...
Portfolio (7)
Itálie, Bronte
...Pouze pro opravdové znalce: těsto je obohaceno o 100 g nasekaných pistácií, které nejsou příliš malé, aby při každém kousnutí spojily měkkost pomazánky s křupavostí nejlepších pistácií z našich zemí. Balení je navrženo jako skutečná schránka, která uchovává takovou dobrotu: elegantní krabička zdobená příčnou páskou v zelené, hnědé nebo slonovinové barvě.
Portfolio (56)
Itálie, Catania
...Výběr mouk vyráběných Mulino Denti. Mouk s různými vlastnostmi pro různé potřeby. Křehké těsto, cukrářské výrobky a snídaně, velké kynuté výrobky. Mouka na neapolskou pizzu.
Portfolio (8)
... a cibulí. Všechny naše produkty jsou veganské a vyznačují se typickou a nezaměnitelnou chutí, která je dána zvláštními postupy a specifickým klimatem Euganských kopců. Po 12 hodinové přirozené fermentaci je těsto zpracováno s kváskem a vybranými přírodními ingrediencemi, a po správném odpočinku těsta jsou lahůdky ručně zpracovány našimi mistrnými pekaři jednu po druhé.
Itálie, Roma
Sicilské řemeslné sladkosti, jemné mandlové těsto a sicilské velikonoční sladkosti vyráběné výhradně ručně. Italská excelence, která se projevuje ve vybraných ingrediencích s péčí a vášní: sicilské mandle pizzute z Avoly, kvalitní medy, bio citrusy ze Sicílie a přidání voňavé bourbon vanilky z Madagaskaru. Řemeslná cukrárna Mandorlada je zárukou čerstvosti, protože vyrábí pouze na objednávku, sladkosti nejvyšší kvality bez lepku a laktózy. Kytice chutí a vůní, které obklopují v sladkém a poetickém smyslovém pohodlí.
Itálie, Bolzano
... bramborové gnocchi, listové těsto a lasagne. Spolupracuje jako co-packer s významnými značkami. Produkty jsou nabízeny cateringovým a restauračním firmám, v maloobchodě, stejně jako v distribuci a v řetězcích, v Itálii i v zahraničí. Od roku 2000 je kvalita společnosti KOCH certifikována a neustále se zlepšuje. V současnosti jsou produkty vyváženy do Rakouska, Německa, Švýcarska, Anglie, Norska, Irska, Slovinska, Chorvatska, Maďarska, Řecka, Španělska a Francie.
Itálie, Galliate
Návrh a výroba strojů a zařízení pro pečivo a mražené výrobky v potravinářském průmyslu. Kynárny a chladicí zařízení. Mražení na plechu a na pásu, jehlové vykladače, podtlakové přísavky a převrácení pro každý produkt. Listové těsto a kvasnice, předkynuté pizzy. Společnost TRIVI s.r.o. se zabývá dovozem a vývozem do EU a mimo EU, zaměřuje se převážně na trh firem a působí na mezinárodní úrovni.
Itálie, Cardano Al Campo
Jsme výrobci strojů a profesionálních systémů pro řízené kynutí, finální kynutí, klimatizaci, rychlé chlazení, zmrazování a uchovávání. Zabýváme se produkty jako jsou chléb, těsto, syrové pečivo, čerstvé pečivo a zmrzlina. Naše produkce sahá od skříní pro malé laboratoře až po velké zařízení pro velké potravinářské průmysly.
Portfolio (3)
Itálie, Albano Laziale
Pinsa Romana je pokrm bohatý na historii, jehož původ sahá až do starověkého Říma. Nová interpretace receptu učinila tento produkt jedinečným: těsto je složeno z mixu mouk, jako je pšenice, rýže a sója, s vysokým podílem vody, kváskem a bez přidání aditiv a konzervantů. Hlavními charakteristikami jsou: - oválný tvar - křupavý okraj - vysoká stravitelnost dosažená díky kynutí 48-72 hodin Projekt Pinsa 2.0 má za cíl vytvořit tradiční produkt v moderním pojetí, dostupný pro všechny!
Itálie, San Pietro In Casale
... tlakových intervalech nebo připojena k nádobám, které mají být vyprázdněny, jejichž objem je úměrný průtoku čerpadla. Hlavní oblasti použití jsou: balení pod vakuem, stroje pro termoformování, stroje na zpracování skla nebo mramoru, lékařské zařízení, extrudery na potravinářské těsto nebo hlínu. D.V.P. Vacuum Technology s.p.a. soutěží na celosvětové úrovni se čtyřmi pobočkami v Evropě a Latinské Americe, kromě prodejní sítě přítomné na každém kontinentu.
Itálie, Palermo
... cukrovinek, které pocházejí z rostliny, jejíž nejstarší příklady se nacházejí na Sicílii. Cukrovinky jsou kontrolovány jedna po druhé a procházejí složitým výrobním procesem: při velmi vysoké teplotě se těsto roztírá velkými ocelovými špachtlemi na mramor, na kterém se poté ochladí a krystalizuje. Speciálně vytvořené nástroje vytvářejí tisíce kousků, které je třeba zaoblit. V posledních letech výroba...
Itálie, Foligno
L’ Europizza srl je společnost, která se zařazuje do oblasti kvalitní potravinářské výroby. Jsme výrobci předpečených základen pro pizzu ve všech nejžádanějších formátech pro catering, focaccií a hotové těsto. Máme také specifické produkty pro volný prodej v chladničkách pro GDO a DO. Balení našich produktů je velmi univerzální, jak čerstvé, tak v ATP s trvanlivostí od 10, 23 až do 90 dnů...
... chutí. Mražené produkty/Frozen food. Dále vyrábíme čerstvé produkty, které nejsou mražené, jako je Brik Mandlové mléko bez cholesterolu, bez laktózy, bez lepku, připravené k pití; klasická vína a vína ochucená mandlemi, sicilská D.O.C. vysoké kvality, sušenky, mandlové těsto, Babà v rumovém nálevu v balení pro GDO, oplatky na cannoli a profiteroles, Frutta martorana, marcipán, truflové mandle atd. Hotová jídla v jednoporcích a plechových formách. Pokrmy na bázi ryb a masa. Výroba s certifikací Halal, veganská a bezlepková. Exportujeme do různých částí světa.
Itálie, Asolo
Asolodolce vyrábí lahodné listové těsto a sladké speciality, přičemž se spoléhá na moderní a pokročilé metody a procesy, ale zároveň si uchovává důraz na kvalitu a pozornost k řemeslné autentičnosti. Asolodolce je rodinný podnik, který je dnes ve druhé generaci, vyjadřující velké čísla, ale zároveň upevňuje hodnoty a přístup svých počátků, které Sergio Gallina, zakladatel, jenž je stále aktivní...
Itálie, Milano
Pár minut od centra Milána se nachází útulná restaurace La Piadina Felice, která nabízí širokou škálu Piadin! Těsto je vyváleno a pečeno na místě, s velkou rychlostí a plněno prvotřídními, čerstvými a lahodnými ingrediencemi. Těsto je ručně připravováno, s možností výběru celozrnné, vícezrné a Kamut verze. Skvělá alternativa k obvyklé polední pauze pro ty, kteří pracují blízko centra Milána! K dispozici také ručně připravené celozrnné těsto!
...Pozornost a respekt k životnímu prostředí v produkčních procesech, ochrana zdrojů a lidí, odpovědnost a citlivost ve společenských a lidských vztazích, to jsou hodnoty, které odjakživa charakterizují náš způsob podnikání. V průběhu let se k historickému ciambellone přidala široká škála produktů: od koláčů po pečené a lžičkové dorty, od sušenek po směs na dorty, což je již připravené těsto na upečení lahodných dezertů za pár minut.
Itálie, Santa Maria La Carità
... hodin, v závislosti na typu tvaru, který se má zpracovat. Zpracování čerstvých těstovin: každý produkt je vyráběn z pečlivě VYBRANÝCH SUROVIN a kategoricky odmítá použití konzervantů nebo přidaných aditiv. Kvalitní těsto. To je cíl, který sledujeme při každém výrobním cyklu. Čerstvá vybraná vejce, semolina s vysokým obsahem bílkovin pocházející 100% z italských polí, pomalé a homogenní hnětení, konstantní a postupné tvarování bronzem, to jsou naše tajemství.
Itálie, Acerra
... sdílena všemi našimi spolupracovníky a zákazníky. Speciální těsto, trpělivě kynoucí, je poté ručně rozváleno a obohaceno o pečlivě vybrané ingredience z těch nejlepších. Naším cílem je nabízet autentické a lahodné produkty, připravené k vychutnání na našich stolech. PIZZA FROZEN HOME vznikla jako pocta jednomu z nejklasičtějších a nadčasových italských produktů, symbolu našeho krásného kraje...
Itálie, Thiene
Výrobce strojů pro potravinářský průmysl. Konkrétně naše společnost vyrábí formovače (malé, střední a velké produkce) vhodné pro jakýkoli typ těsta (křehké těsto, šlehané křehké těsto, měkké těsto, bezlepkové těsto, těsto s mandlemi nebo jakoukoli jinou přísadou).
Portfolio (1)
Itálie, Como
...Recept z před 250 lety je základem excelence Panettone Baj, tradičního milánského dezertu, který kombinuje výjimečné materské těsto a vysoce kvalitní ingredience s výjimečným řemeslným zpracováním. "Mateřské těsto" je 100 let staré a bylo pečlivě uchováváno po generace cukrářů. Neustále se zlepšuje a pečuje o něj s maximální péčí. Panettone Baj prochází pomalým míchacím procesem a teprve po...
Itálie, Villafranca Padovana
...Alba & Teknoservice S.r.l., s 30letou zkušeností v cukrářském a pekařském průmyslu, vyrábí automatické a poloautomatické linky na vybavení pro croissanty, stejně jako zařízení pro sladké pečivo, listové těsto – plněné a neplněné, výrobní linky, vícehlavé laminovací systémy, linky na přípravu těsta, pekařské systémy a curlingové jednotky pro plněné a neplněné croissanty. Síla společnosti spočívá v...
Itálie, Acerra
Jsme start-up, která se zabývá šířením pravé neapolské pizzy po celém SVĚTĚ. Naším hlavním cílem je neustále růst a zlepšovat se. Ve všech našich aktivitách je cílem přinést do domácností po celém světě italský produkt par excellence. Usilujeme o to, aby naše filozofie byla oceňována a sdílena všemi našimi spolupracovníky a zákazníky. Speciální těsto, které trpělivě kyne, je poté ručně vyváleno a...
Itálie, Termoli
...ESPERIENZA Planet Chef je online referenční bod pro profesionály v oblasti gastronomie, online od roku 2008. QUALITA' Stroje na čerstvé těsto, vybavení pro pizzerie, cukrárny, bary, restaurace a hotely. Spolehněte se na Planet Chef, značku, která zaručuje kvalitu produktů od nejlepších značek. AFFIDABILITA' Na Planet Chef najdete spolehlivost dodávek a pohodlí přijímat veškeré profesionální vybavení pro vaši kuchyni přímo domů.
Itálie, Trecastagni
...), balení (použití materiálů pro potravinářské výrobky) a distribuce (La Casa del Biscotto distribuuje své produkty prostřednictvím vlastní obchodní sítě, která je aktivní již řadu let po celém území, a využívá místní distributory k dosažení hlavních italských provincií). Mezi typické sicilské produkty vyrábíme také: jednoduché mandlové těsto, ochucené esencí sicilských citrusů a plněné krémy z pistácií, pomeranče a citronu.
...ingegneria meccanica, internet, letteratura, marketing, matematica, medicina, moda, musica, scienze, storia. Se necessiti di un traduttore professionista a prezzi abbordabili contatta Traduzioni Inglese Italiano tramite il form sul nostro sito e faremo entro poche ore un preventivo accurato, pensando sia alla parte linguistica che alla formattazione del testo per riprodurlo in maniera identica all’originale.
Itálie, Serradifalco
Láska a chuť tradice ručně taženého těsta, pocit nadčasové autentičnosti, potěšení z jednoduchosti. Čerstvé těsto je produkt, který rozhodně nesmí chybět na našich stolech. Na rozdíl od suchého těsta si zachovává své nutriční hodnoty. Čerstvé těsto Pastificio Principe představuje tedy důležitý zdroj bílkovin, vitamínů a vlákniny pro zdravou a vyváženou stravu. ITALSKÁ TRADICE Čerstvé těsto není...
Náhradní díly pro hořáky kotlů Regulace teploty COSTER Termotechnické produkty Detekce úniků plynu Komíny Nerezová ocel - Flexibilní Měřicí přístroje TESTO...

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play