Itálie, Pienza
...), a zpracována do dvaceti čtyř hodin po sklizni. Extrakce oleje probíhá lisováním za studena a pomocí nejmodernějších mechanických procesů, díky nimž si získaný produkt zachovává téměř všechny organoleptické vlastnosti čerstvé olivy. Firma se může pochlubit téměř stoletou zkušeností v oboru, díky důležité profesionalitě, kterou získal její zakladatel, pan REMO MONACI.
Itálie, San Marco Evangelista
...plnosti, hořkosti, kyselosti, vůně a trvanlivosti; - Tyto senzorické aspekty jsou zachovány i během balení, aby se uchovaly organoleptické vlastnosti produktu a zabránilo se kontaktu s plyny, vlhkostí, světlem a dalšími vnějšími faktory, které by mohly poškodit tak snadno zkažitelný produkt. Naše vyvinutá řada produktů je velmi rozmanitá a zahrnuje kapsle (v průměrech 55 nebo dvoudílné, 44 a 38), kompatibilní kapsle (Lavazza Point/ A Modo Mio/ Blu, Nespresso a Dolce Gusto), zrnkovou kávu, mletou kávu a cukr.
La Coop. Alba Bio se zabývá pouze ekologickým zemědělstvím s cílem vyrábět produkty, které si zachovávají všechny své přirozené organoleptické vlastnosti. Nachází se v Marině di Ragusa na Sicílii, disponuje přibližně 80 hektary obdělávané půdy a nabízí širokou škálu produktů, jako jsou rajčata (rajčata na keřích, cherry rajčata, datlová rajčata, oválná rajčata, mini San Marzano a Piccadilly...
Itálie, Binasco
... řady Office Collection jsou určeny pro ty, kteří si i v kanceláři nechtějí odepřít potěšení z dobré kávy pro osvěžující přestávku nebo pro dodání energie. Kvalita celého výrobního cyklu je předpokladem pro valorizaci značky Bonomi. V laboratoři, před pražením, jsou testovány organoleptické vlastnosti káv použitých při přípravě různých směsí. Testy se týkají obsahu vlhkosti, barvy a velikosti zrn...
Itálie, Montesarchio
...které zkracují dobu skladování oliv a výroby a umožňují uchovat a zvýraznit jeho organoleptické vlastnosti: Extra panenský olivový olej s jedinečnou chutí! Díky podnikatelským schopnostem se dnes, s vývojem doby, vyrábí olej pro všechny potřeby od 100% italského evo po bio, olivový olej a komunitní olej. DE GREGORIO vyrábí na vlastní účet a pro soukromé značky, v roce 2016 se také vyrábějí kosmetické a tělové produkty vždy pod značkou De Gregorio.
...Dnes jsou vyhledávané I BIO Zimarino, extra panenský olivový olej, získávaný z odrůd známých již od starověku pro své cenné senzorické a organoleptické vlastnosti, reprezentují vysoce kvalitní a autentické italské zemědělské produkty. Naše zemědělství není intenzivní, naše půda není vyčerpávána a naše biodynamická produkce je nižší, než by byla při intenzivním pěstování, což by vedlo k vyčerpání půdy...
Itálie, Cercola
... kávy, přičemž se spoléháme také na mezinárodně uznávané odborníky, kteří pravidelně navštěvují a kontrolují plantáže. Pražení je umění, které vyžaduje citlivost a velké zkušenosti. Káva může vyvinout různé organoleptické vlastnosti a aromatičnost v závislosti na čase, způsobu a stupni pražení. Proto jsou naše kávy praženy s pečlivostí a manickou pozorností, zcela řemeslně, čímž je vždy zaručena...
Itálie, Gambolò
... Regina, který správně zdůrazňuje výjimečnou a jedinečnou snídani. Náš mražený produkt si zachovává své organoleptické vlastnosti, a je tedy vhodný pro širokou distribuci, aby bylo možné exportovat i do zahraničí uznávanou italskou kvalitu.
Itálie, Saviano
... společnosti patří k proslulé a vysoce ceněné odrůdě Nocellara del Belice. Tato odrůda olivového oleje získala uznání a certifikáty nejvyšší úrovně za své vynikající organoleptické vlastnosti. Nocellara je odrůda olivovníku s jedinečnou vlastností na světě, že roste a produkuje dobré plody (drůzy) výhradně na území údolí Belice (prov.
Itálie, Milano
... spojené s technologií a inovacemi dávají vzniknout jednorázové kapsli, lisované a balené tak, aby si zachovala všechny organoleptické vlastnosti pravého italského espressa. Systém kapslí kromě zajištění nejvyšší kvality v šálku také nabízí praktičnost a úsporu přímo doma. Nejen káva, v sortimentu produktů kompatibilních kapslí od Il caffeitaliano! Můžete také najít bylinkové čaje, instantní čaje a aromatizované nápoje. Spousta chutí a variant pro nejnáročnější a nejjemnější chutě.
Itálie, Bagnolo In Piano
Naše společnost byla založena v roce 1929 panem Angelem Dallari. Jeho syn Roberto zahájil po skončení druhé světové války činnost extrakce enocianinu z vinice odrůd Lambrusco a Ancellotta, které jsou obzvlášť bohaté na červené pigmenty. Antokyany se používají k barvení alkoholických a nealkoholických nápojů, vermutů, džemů a želé, ovocných šťáv, zmrzlin; používají je octárny a jako meziprodukt výrobci esencí a aromat. Díky vysoké rozpustnosti a silnému barvivému účinku může být náš enocianin používán v tak malých množstvích, že nijak neovlivňuje organoleptické vlastnosti zpracovávaného produktu.
Itálie, sovizzo
... těsnění. Obsahované nápoje zůstávají v průběhu času neporušené a zachovávají všechny organoleptické vlastnosti produktů. Velké otevření sklenice-lahve při otevření navíc zvýrazňuje vůni a čichový pocit, což přináší velké potěšení. Mezi naše cíle patří přinést na trh skvělá vína a kvalitní destiláty v novém balení, s novým dávkováním, což umožňuje ochutnat produkt, aniž by bylo nutné otevřít běžnou láhev.
Itálie, Barletta
Příběh rodiny Vallarella je příběhem lásky. Začal kolem roku 1920. Jsme přirození producenti a stáváme se transformátory naší produkce oleje. Naše společnost je zcela organická, pečujeme o naše olivové háje podle organických předpisů, doba mezi sklizní a mletím je 24 hodin a extrakce probíhá za studena, aby konečný produkt měl všechny organoleptické vlastnosti, které by dobrý olej měl mít.
Itálie, Borgonuovo di Sasso Marconi
... pražení až po balení kávy, mleté a zrnkové - spojené s obrovskou vášní pro tento produkt a vůlí aplikovat zpracovatelské metody, které respektují charakteristiky a organoleptické vlastnosti kávy - umožňují Torrefazione Guizzardi nabízet praženou kávu různou podle původu, odrůdy a pražení, ale všechny spojuje nesporná excelence.Z procesů pražení a zpracování kávy realizovaných s velkým nadšením a znalostmi, a s cílem...
Itálie, Sant Egidio Del Monte Albino
...rajčatové pyré a bio produkty. Naše rajčata jsou neustále kontrolována. Jsou sbírána a zpracovávána ve stejný den, aby se zachovala jejich čerstvost a kvalita. Při loupání používáme mechanický systém, který nám umožňuje provádět tento proces tak jemně, že si rajče zachovává svůj "sametový" povrch. Tímto způsobem zůstávají organoleptické vlastnosti a aroma plodu nedotčeny. Pro nás je řemeslná výroba synonymem kvality. Každé rajče je ručně vybíráno a po loupání znovu kontrolováno. Proto Grimaldi konzervuje pouze ta nejlepší rajčata.
Itálie, Valsamoggia
Aby byly organoleptické vlastnosti plodů co nejlepší, sledujeme výrobní řetězec našich malých místních producentů, preferujeme staré odrůdy, které jsou méně výnosné, ale autentičtější a bohaté na antioxidanty, vybíráme pouze to nejlepší ovoce, zralé na slunci a nezpracované. Intenzivní barvy jsou totiž ukazatelem dobré kvality. V naší laboratoři zpracováváme ovoce a zeleninu z regionu zcela...
...nejcennější, eso v rukávu velkých restaurací a jednoduchých trattorií, které se vždy ukazuje jako vítězná karta v sofistikovaných receptech nebo na holých a syrových talířích. Po tolika letech zůstala kvalita a organoleptické vlastnosti "Bagòss" stejné, jeho sláva překročila národní hranice, získala důležitá uznání a stala se účinným prostředkem propagace pro celé údolí Caffaro. Příběh "Bagòss" je nedílnou součástí země a jejích.
Itálie, Campagna
... okamžitým zhořknutím. 2) Centrifugální extrakce, tedy bez rozrušení (na rozdíl od centrifugy) při velmi nízkých otáčkách a bez použití centrifugálních separátorů (čistících zařízení), z prvního lisování a zcela za studena. S TĚMITO DVĚMA EXKLUZIVNÍMI METODAMI zůstávají nedotčeny všechny charakteristiky nejlepšího oleje: vůně, barva, chuť, aroma a organoleptické vlastnosti. Odrůdy naší exkluzivní produkce jsou: rotondella, carpellese, frantoio a leccino. Naše obchodní značka je „ORO DEL SELE“.
Itálie, Trezzano Sul Naviglio
...počínaje polovinou října, aby se zajistily maximální organoleptické vlastnosti a delší trvanlivost. Lisování probíhá v mlýně, který je velmi blízko místa sběru, což zaručuje minimální čekací doby. Kombinace desetiletých zkušeností ve výrobě extra panenského olivového oleje, kreativity a vynalézavosti Mattea Cibica a péče při vytváření každé jednotlivé lahve ze strany mistra skláře Pietra Viera nám umožnila dosáhnout jedinečného produktu na světě co do kvality a designu.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play