Itálie, Castellammare Del Golfo
...CONCHIGLIONI Z pečlivého výběru nejlepších sicilských obilovin vznikají CONCHIGLIONI. Proces zpracování probíhá za použití studené vody, aby se zajistila optimální konzistence těstovin při vaření. Lisování na bronzových formách umožňuje vznik malých abrazí na povrchu těstovin, které tak dokážou výjimečně zadržovat omáčky a koření. Těstoviny jsou také pomalu sušeny při nízké teplotě, aby se zachovaly organoleptické vlastnosti a výživové hodnoty. Conchiglioni jsou těstoviny lisované na bronz, s řemeslným zpracováním. Doba vaření 9 / 11 minut...
Odpovídající produkty
Conchiglione
Conchiglione
Další produkty
Brožura produktů
Brožura produktů
Itálie, Palagonia
... peckou a jemnou pletí; nektarinka, také nazývaná "broskev s peckou", s hladkou a načervenalou pletí, s volnou peckou. Ovoce, protože je bohaté na vodu a šťávu, by mělo být spotřebováno do několika dnů od zakoupení, protože teplé letní teploty mohou zhoršit jeho organoleptické vlastnosti. Uložte plody do papírového sáčku při pokojové teplotě na 2 nebo 3 dny. Tímto způsobem budou připraveny k okamžité konzumaci a sladké a zralé v pravý čas. Nedávejte sáček do lednice, dokud proces...
Portfolio (55)
Itálie, Trecastagni
...které vyhovují různým obchodním kontextům (např. hotely, lázně, maloobchod). Všechny formáty mají trvanlivost 24 měsíců (jednorázové, balení s 6 filtry, balení s 10 filtry, balení 1 kg). Doporučuje se skladovat na suchém a tmavém místě, aby se uchovaly organoleptické vlastnosti.
Odpovídající produkty
filtr bylinkových čajů
Bylinný čajový směs
Portfolio (1)
Své životy věnujeme kávě. Známe DNA našich zrn a víme, jak s nimi zacházet, abychom z nich dostali to nejlepší. Respektujeme surovinu ve všech fázích. Studovali jsme pražící křivky a časy degasace každého jednotlivého původu, abychom zvýraznili jeho organoleptické vlastnosti. Provádíme cupping každého jednotlivého původu a vyvíjíme jedinečné směsi pro naše milovníky kávy.
Itálie, Cavezzo
Vegetariánské burgery Modena Funghi jsou vyrobeny z prvotřídních surovin, nejsou smažené, pečené v troubě, aby si zachovaly své nutriční a organoleptické vlastnosti; naše burgery jsou bezlepkové, bez konzervantů, chutné a lahodné. Modena Funghi nabízí 3 řady vegetariánských burgerů: - konvenční řada: Mr. Burgy Mr. Burgy nabízí 5 bezlepkových burgerů, které se vyznačují neobvyklými kombinacemi...
Itálie, S.stefano Di Rogliano
... hotového produktu. NAŠE FILOZOFIE - Podporujeme a praktikujeme „Etický marketing“, volíme propagaci poctivosti a odpovědnosti vůči spotřebitelům - Používáme suroviny nejvyšší kvality od italských a především kalábrijských dodavatelů - Respektujeme sezónnost ovoce a zeleniny - Nepoužíváme barviva a konzervanty - Přijímáme praktiky a postupy, které nám umožňují chránit životní prostředí - Používáme metodu vaření ve vakuu, která zachovává organoleptické vlastnosti našich produktů.
Itálie, Mercato Saraceno
... při vytváření exkluzivních směsí, které zvýrazňují organoleptické vlastnosti každé monodruhy. Jsme hrdí na to, že nabízíme různé směsi kávy, z nichž každá má svůj charakteristický chuťový profil, který uspokojí i ty nejnáročnější chutě. Jsme vděční za důvěru, kterou nám naši zákazníci projevili v průběhu let, a jsme vždy připraveni přivítat nové milovníky kávy v naší rodině. Vaše spokojenost je...
Portfolio (6)
Itálie, Biancavilla
... se nachází v oblasti D.O.P. Monte Etna, přesně na vulkanických územích obcí Biancavilla a Santa Maria di Licodia (nadmořská výška 555 metrů n.m.), právě zde jsou naše olivové háje zpracovávány bez použití chemických produktů. Olivy, zralé na slunci Sicílie a v teplých vulkanických půdách, se sbírají mezi listopadem a lednem výhradně ručně metodou "Brucatura". Tento postup umožňuje našemu oleji zachovat všechny kvalitní a vynikající organoleptické vlastnosti.
... důležitá je Stevia pro krmiva pro zvířata, domácí mazlíčky a hospodářská zvířata. Stevia je dostupná v různých formátech, jako jsou: celá listy, čajové řezání, jemně mletá a mikronizovaná, s využitím kryogenních mikronizátorů, aby se plně zachovaly všechny funkční organoleptické vlastnosti. Náš kontrolovaný a garantovaný dodavatelský řetězec nám umožňuje zajistit nejlepší kvalitu pro všechny naše produkty, od nejlepších surovin po balené výrobky. NAŠE HODNOTY Věříme ve zdravý, vyvážený a udržitelný životní styl. Obracíme se na lidi, kteří se chtějí stravovat přirozeně, stejně jako my.
Portfolio (9)
...Indie, Guatemala, Mexiko, Tanzanie, Peru a Indonésie jsou jen některé z zemí, se kterými spolupracujeme na nákupu vysoce kvalitní zelené kávy. Kvalita - KŘIVKA TEPLA věnovaná pro každou SMĚS Náš systém je vybaven softwarovou kontrolou, která zpracovává personalizovanou křivku tepla pro každý typ kávy. Homogenní výsledek zvýrazňuje organoleptické vlastnosti a nespaluje zrna. Tato ekologická metoda pražení snižuje spalování kouře. Služba - PO BOKU NAŠEHO PARTNERA Nejsme dodavatelé, ale partneři našich zákazníků.
Portfolio (3)
Itálie, Giarre
Vášeň pro naši zemi a pro produkty, které z ní pocházejí, způsobuje, že naši zástupci každý den vybírají ty nejlepší produkty přímo z polí, kde práce a pot našich farmářů jsou ukazatelem vysoké kvality a autentičnosti. Podporovat typické zemědělské a potravinářské produkty naší ostrova, představit jejich organoleptické vlastnosti a přinést je na stoly tisíců spotřebitelů, to je mise, kterou jsme...
Portfolio (9)
Itálie, Silvi
... tradičním lisu s žulovými kameny velmi krátce po sklizni, přičemž se získává "prvním studeným lisováním", které zachovává všechny organoleptické vlastnosti nejčistšího olivového oleje vyšší kategorie, získaného výhradně mechanickými postupy, jako je skutečné lisování oliv.
Itálie, Bari
... organoleptické vlastnosti, ale také nutriční hodnoty. Pasta Vera, která respektuje životní prostředí, ve svém výrobním cyklu používá pro své obaly pouze potravinářský papír, pocházející z recyklovaného papíru a opět recyklovatelný.
Itálie, Ispica
...": využitím specifických klimatických a environmentálních podmínek, typických pro jihovýchodní Sicílii, jsou zvýrazněny organoleptické vlastnosti produktu při dodržování nejpřísnějších a nejúčinnějších hygienických norem (HACCP). Vášeň a úsilí jsou konečně dalšími ingrediencemi, které přidávají hodnotu, což dělá sušená rajčata Agriblea produktem absolutní EXCELENCE.
Itálie, Aprilia
... řemeslných metod s inovací nejmodernějších výrobních a organizačních procesů. Můžeme poskytnout všechny kvality čerstvých, sušených a zmrazených lanýžů, kromě našeho širokého sortimentu konzervovaných produktů, pro které používáme výhradně italské ingredience, s kontrolovaným a certifikovaným dodavatelským řetězcem. Zpracovatelské procesy jsou přirozené a respektují správný čas při zpracování, aby se získal produkt, který si v průběhu času uchovává původní organoleptické vlastnosti.
Itálie, Molinella
...aby se stala partnerem pro všechny, kteří neustále hledají technologie a nápady pro optimalizaci procesů a zlepšení kvality, aniž by ztratili ze zřetele organoleptické vlastnosti produktu, v němž se ukrývají kořeny tradic a gastronomické kultury naší země.
Itálie, Zola Predosa
... teplé nebo také studené jídlo při ideální teplotě. Vysoké hygienické standardy zajišťují dokonalé uchování potravin, aby se zachovaly organoleptické vlastnosti každého pokrmu, s ohřevem přesně nastaveným na každý produkt. 3 silné stránky automatů Bicom: 1. Přizpůsobivost jakémukoli typu obalu 2. Kompatibilita se všemi potravinovými vlastnostmi 3. Schopnost obsluhovat až 100 pokrmů současně. Jak...
Itálie, Isola Della Scala
...postavené v srdci pozemku, je surovina okamžitě zmrazena metodou IQF (Individually Quick Frozen) a zpracována na pyré, aby se zachovaly všechny organoleptické vlastnosti čerstvého produktu. Naší misí je zajistit našim zákazníkům nejlepší kvalitu, bezpečnost potravin a původu produktu prostřednictvím přesné a pečlivé kontroly našeho výrobního procesu od pole až po zabalený produkt. Passolongo je vaším partnerem pro přizpůsobené polotovary z ovoce a zeleniny.
... technik, které využívají dřevní odpad vzniklý při prořezávání stromů a vlhčí část, jako jsou plody, které nemají správné vlastnosti pro obchodování. Společnost disponuje skladem pro zpracování a balení citrusů, který je napájen fotovoltaickým systémem, což jej činí energeticky nezávislým. Produkt je zpracováván pečlivým výběrem, mytím, tříděním a balením. Sklad je navíc vybaven chladicími prostory pro chlazení a uchovávání plodů, pokud je to nutné, aby se zajistilo a udrželo jejich organoleptické vlastnosti.
Itálie, Chiaramonte Gulfi (rg)
... používáme přírodní metody. Divoké fíky Přirozené prostředí naší pobřeží, kde se nacházejí fíky, je terasovité, což jim umožňuje zachovat všechny organoleptické vlastnosti, stopové prvky a aminokyseliny, které obsahují. Stolní hroznové víno Sicílie je druhým největším producentem stolního hroznového vína v Itálii. Díky středomořským subtropickým pedoklimatickým podmínkám můžeme být na trzích od července do...
Itálie, Catania
... srovnání. Led Free Ice je vyroben z nejčistší vody ošetřené reverzní osmózou (ošetření, které zachovává všechny organoleptické vlastnosti) a je dekalcifikován, aby měl průhledný a krystalický efekt. Od odběru vody po distribuci je potravinářský led Free Ice podroben neustálému monitorování, přičemž se přísně dodržují normy HACCP a splňují všechny hygienické a zdravotní požadavky stanovené zákonem pro lidskou spotřebu. Výsledkem je certifikovaný potravinářský kostek, co nejčistší, co existuje na trhu. Tak kompaktní, že se nemíchá s tvým nápojem.
Zemědělská společnost Due Palmenti se nachází v Pedara v srdci východní Sicílie a specializuje se na výrobu a obchodování s aromatickými bylinami, které díky blízkosti k Etně dokážou uvolnit organoleptické vlastnosti zvláštní hodnoty a aromatičnosti, ale také na typické sicilské produkty, jako jsou dochucovadla, olivy a sušené ovoce. Každá fáze výroby našich produktů, od přesazení, sklizně...
... zpracování rýže probíhá podle tradice: rýžové zrnko se zpracovává postupně s bělením, mletím na kamenech a finální úpravou při pokojové teplotě, aby se zachovaly organoleptické vlastnosti naší vysoce kvalitní a gastronomicky prestižní rýže. Produkty crespiriso: Rýže Carnaroli, rýže Vialone nano, rýže Baldo, rýže Arborio, rýže Roma, aromatická rýže, černá rýže Venere, červená rýže Ermes, kukuřičná mouka, rýžová mouka, rýžové sušenky, hotové risotto s Carnaroli a černým lanýžem, houbami, rýžové těstoviny.
Itálie, Caianello
... invaiatury). I když to znamená nižší výnos, zaručuje to mnohem vyšší kvalitu. Sběr probíhá převážně ručně a jen zřídka s pomocí mechanických prostředků, které však s ovocem zacházejí šetrně a vyhýbají se mu poškození. Naše olivové háje se nacházejí na ústí vyhaslého vulkánu uvnitř Regionálního parku Roccamonfina, dobře chráněné před jakýmikoli formami znečištění a chemickými hnojivy. Zvláštní charakteristiky území, na kterém jsou naše olivy pěstovány, dodávají oleji organoleptické a nutriční vlastnosti vyšší kvality.
Itálie, Gropello Cairoli
... autentickou rýži Carnaroli, klasickou odrůdu, a ne její náhražky. Sušíme ji na zemní plyn, provádíme pomalé mletí na kameni a balíme ji do ochranné atmosféry, abychom co nejlépe zachovali její organoleptické vlastnosti.
...Z lásky, vášně a oddanosti olivovníkům, ve správně vybraném období a tradičním olejovém mlýně, vytváří "Azienda Agricola Tola Salvatore" extra panenský olivový olej s mimořádnými vlastnostmi v bohaté oblasti Partinico a Monreale, na území Palerma (Itálie). Jeho organoleptické a senzorické vlastnosti ho činí jedinečným, vynikajícím pro dochucení vařeného nebo grilovaného masa, dušených pokrmů...
Itálie, Cesena
... vzhled, organoleptické a nutriční vlastnosti produktů. Ser.mac se etabloval jako lídr v návrhu a instalaci zařízení pro zpracování paraguayo (plochá broskev), stejně jako avokáda, rajčat, citrusů, broskví, nektarinek, jablek, hrušek, meruněk, kaki, granátových jablek, švestek, kiwi a cuket. Již delší dobu jsou hlavní investice společnosti Sermac zaměřeny na vývoj inovativních řešení v biometrickém...
Itálie, Favara
... studeného uzení rodí z potřeby poskytnout potravinám vysokou schopnost konzervace a nezměnit organoleptické vlastnosti ryb. Firemní zaměření je spojeno s ověřováním a analytickými kontrolami prováděnými na každé jednotlivé výrobní šarži, surovinách, prostředích a primárních obalech. Altamarea má za cíl distribuci bezpečného a kvalitního produktu prostřednictvím mikrobiologických a chemických analýz, které představují důležitý nástroj pro hodnocení úrovně bezpečnosti a hygieny potravin.
Itálie, Gubbio
... oleje. Konzervace oleje: Olej se skladuje v nerezových tancích při kontrolované teplotě, aby se produkt chránil před oxidací. Plnění: Olej se plní přímo podle směrnic HACCP (Analýza nebezpečí a kritické kontrolní body). Po krátké pauze se olej přirozeně filtruje dekantací, aby se zachovaly jeho nutriční a organoleptické vlastnosti. Proto je přísně plněn do cínových nádob.
Itálie, Gambettola
Green Fruit S.n.c. importuje, distribuuje a prodává různé typy potravinářských produktů v B2B kanálu. Jsme zlatým dodavatelem na Alibaba.com. Naše produkty jsou určeny pro maloobchod, Horeca nebo firmy jako suroviny pro následné zpracování. Všechny produkty se vyznačují kvalitou transformačního procesu, který zaručuje lepší organoleptické vlastnosti a také delší trvanlivost. Dodavatelé jsou...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play