Itálie, Moio Della Civitella
...pečlivě vybrané sezónní citrony a italský cukr. Proces vaření ve vakuu: Marmeláda se vaří ve vakuu při 55 stupních, což zachovává organoleptické vlastnosti ovoce a udržuje chuť a živiny nezměněné. Absence aditiv: Bez konzervantů, regulátorů kyselosti nebo barviv, pro autentický a přírodní produkt. Nepřekonatelná chuť: Dokonalá rovnováha mezi sladkostí a jemnou kyselostí, ideální pro zvýraznění chuti čerstvých citronů.
Portfolio (16)
Itálie, Marmirolo
... zaměřenou na hledání přirozenějších procesů: hrubší mletí respektuje nejcennější části pšenice, která si tak zachovává své organoleptické vlastnosti, stejně jako vlákninu z otrub. Tato mouka kombinuje vynikající nutriční vlastnosti s vyšší zpracovatelskou schopností než celozrnná mouka, což vede k rustikálnímu, voňavému a tavenému finálnímu produktu, s intenzivní chutí a tmavší barvou.
Portfolio (56)
...Nabízíme procesní řešení pro všechny typy ovoce a pro všechny fáze výroby: od dodávky čerstvého ovoce, přes extrakci nebo lisování až po konečné balení šťávy asepticky nebo horkým plněním. Alternativně stavíme zařízení pro přípravu kvalitní šťávy, počínaje pyré a koncentráty v aseptických sudech, přičemž respektujeme organoleptické vlastnosti ovoce. V obou případech naše technologie zajišťují, že...
Portfolio (6)
Itálie, Benna
...Služba dealkoholizace nápojů, se snížením obsahu alkoholu, aniž by byla ohrožena chuť a kvalita. Používáme pokročilé technologie, abychom zachovali organoleptické vlastnosti produktu nedotčené. Služba bude k dispozici od roku 2025.
Portfolio (84)
Itálie, MILANO
...Nejvhodnější použití pro slunečnicový olej, které nejlépe zvýrazňuje jeho organoleptické vlastnosti, je bezpochyby za studena. Je ideální zejména na dochucení zeleniny, na přípravu omáček, kterými ochutíme rýži a těstoviny, a na výrobu sladkých produktů. BALENÍ PO 15 KS 1 PALET 900 KS DATUM EXPIRACE 26/ 07/2025 MINIMÁLNÍ OBJEDNÁVKA 30 PALET...
Portfolio (233)
Itálie, Castellazzo Bormida (al)
... Logistika: Díky efektivnímu logistickému systému zajišťujeme rychlé dodávky v Itálii i v zahraničí, přičemž zachováváme organoleptické vlastnosti houby. Osobní Poradenství: Náš tým je vždy k dispozici, aby vám pomohl vybrat nejvhodnější produkt pro vaše potřeby a naplánovat sezónní dodávky. Partner pro Úspěch Vašeho Podniku Valtrebbia Tartufi je víc než jen dodavatel: jsme strategickým partnerem...
Portfolio (34)
Itálie, piano di sorrento (na)
... a zlepšení zdraví pleti. Pěstují se převážně v středomořských oblastech, Arance Lane Late těží z mírného klimatu, které zvýrazňuje jejich organoleptické vlastnosti. Jsou dostupné na trhu od ledna do května, což poskytuje zdroj čerstvého ovoce během zimních a jarních měsíců. Tyto pomeranče jsou ideální pro přípravu marmelád, dezertů a salátů, díky své šťavnatosti a vyvážené chuti. Navíc je jejich šťáva perfektní pro koktejly a osvěžující nápoje, což je činí všestrannou surovinou v kuchyni.
Portfolio (29)
Itálie, Ripalimosani
... ZPŮSOBEM PRODUKTY ZACHOVÁVAJÍ VŠECHNY SVÉ ORGANOLEPTICKÉ A NUTRIČNÍ VLASTNOSTI. KAPACITA: OD 30 DO 300LT. TYP OHŘEVU: PÁRA (PRO MODELY OD 50 LT VYŠŠÍ) NEBO ELEKTRICKÝ (POUZE DO MODELU 100 LT). ŘADA CUOCIMIX JE KONSTRUOVÁNA S NÁDOREM S NÁKLONEM NEBO SYSTÉMEM RUČNÍHO NEBO AUTOMATIZOVANÉHO NÁKLONU PRO USNADNĚNÍ VYPRÁZDNĚNÍ PRODUKTU A ÚDRŽBY NÁDRŽE. K DISPOZICI JE TAKÉ VERZE OTOČNÁ.
Portfolio (9)
Itálie, Ripalimosani
... charakteristiky potravin. Každý stroj je vyroben z odolných a snadno čistitelných materiálů, aby se zajistila hygiena a trvanlivost v čase. Hlavní výhody: - Integrovaný proces: spravuje všechny fáze od zpracování po uchování, optimalizující čas a zdroje. - Vysoká kvalita a bezpečnost: zachovává organoleptické vlastnosti ovocných a zeleninových produktů, dodržující normy bezpečnosti potravin...
Portfolio (6)
Itálie, Monterotondo
...Biologický kakaový prášek ve velkém od Vegantis, dodávaný v různých formátech a za velkoobchodní ceny, je 100% přírodní, z nepražených bobů. Certifikováno jako biologické. Vyrobeno v Peru z plantáží Theobroma Cacao, je sušeno a zpracováváno při nízkých teplotách podle tradičních metod, aby se zachovaly organoleptické vlastnosti a mikroživiny. Je zdrojem hořčíku a fosforu, má jemnou a voňavou strukturu, ideální pro použití při přípravě potravin, tekutin, polotekutin a pevných látek, díky vynikající rozpustnosti. Vhodné pro přípravu nápojů, zmrzliny, čokolády, pečiva, těstovin a mnoha dalších.
Portfolio (10)
...Naše káva je připravena z směsí zrn různých odrůd a původů, zpracovaných metodou omytí: plody po sklizni jsou zbaveny dužiny, demucilagovány, omyty a poté sušeny. Jsou zbaveny dužiny pomocí strojů, poté umístěny do nádrží s vodou, aby se odstranila mucilaginózní vrstva během zpracování. Tyto omyté kávy mají organoleptické vlastnosti vysoké kvality.
Portfolio (14)
Itálie, Forlì
... skořápce jsou bohaté na minerály, jako je hořčík, draslík, zinek, fosfor a mangan, a na vitamíny skupiny B. Nesolené arašídy se praží se svou skořápkou, aby se zachovaly jejich organoleptické vlastnosti. Každých 100 gramů arašídů poskytuje našemu tělu přibližně 600 kcal. Nesolené arašídy jsou skvělým zdrojem antioxidantů. Navíc lze tuto svačinu přidat do vašich salátů nebo použít k ozdobení smoothie či zmrzliny a mohou být nasekány na přípravu slavného arašídového másla.
Portfolio (50)
Itálie, Bronte
...Jeho organoleptické vlastnosti zaručují kvalitu každého typu finálního produktu.
Portfolio (2)
...V nedotčených pastvinách vnitrozemí regionu Kampánie se chovají vybrané krávy, jejichž chutné mléko dává vzniknout kravské mozzarelle. Jedná se o velmi čerstvý sýr s vláknitou strukturou, který je zpracováván velmi podobně jako mozzarella z buvolího mléka. Na pohled je perleťově bílý a jeho měkký vnitřek odhaluje tenoučké vrstvy. Kravská mozzarella má jemnou chuť, ale zároveň je dobře rozpoznatelná pro své organoleptické vlastnosti. Kromě konzumace čerstvé se často používá jako ingredience při vaření. Klasickým příkladem je pizza, na kterou se přidává, aby jí dodala jinou chuť než obvykle.
Portfolio (10)
...Myšlenka na výrobu omáčky Salsa di Ciliegino "Il Moro" vznikla z touhy vytvořit řadu prémiových, čerstvých a zpracovaných produktů, které mají společnou jednu věc: cherry rajčátko "Hybleo", vybrané pro svou vynikající rovnováhu mezi kyselinami a cukry. Vyrobená z jednoduchých a poctivých surovin podle tradičních technik, omáčka "Il Moro" dokáže velmi dobře zachovat organoleptické vlastnosti...
Portfolio (8)
... zmírnění kašle a bolesti v krku. Pro výrobu MACUBA se ILCAR rozhodl pro vaření pod vakuem, techniku, která ve srovnání s tradičním vařením umožňuje dosáhnout požadované koncentrace při nižší teplotě, čímž se zachovávají všechny organoleptické a aromatické vlastnosti karobu, a nabízí tak vysoce kvalitní produkt bohatý na vitamíny, minerální soli a polyfenoly, silné antioxidanty.
Portfolio (3)
Itálie, Sant'agata De Goti
...BIO extra panenský olivový olej Terre Caudine je produkt z ekologického zemědělství, který se vyznačuje velmi nízkou kyselostí (0,1 %) a vysokým obsahem polyfenolů a vitamínu E. Olej je získáván z odrůd oliv Ortice, Ortolana a Racciopella, které jsou sbírány přímo z našich olivových hájů. Pěstování oliv probíhá ekologicky s použitím pouze organických hnojiv. Po sklizni na konci října následuje okamžité lisování oliv tradiční metodou studeného lisování, která dokáže zachovat organoleptické vlastnosti oleje.
Portfolio (1)
...Rock22 je automatický stroj na porciování s proměnlivou hmotností, navržený pro práci v lince. Profesionální řešení pro provádění "rock" řezu tvrdých sýrů. Sýr je automaticky krájen dokonale identickým způsobem jako "čerstvý" řez, provedený ručně: (povrch produktu zůstává drsný a zachovává všechny organoleptické a estetické vlastnosti čerstvě nakrájeného sýra). Při použití hladkých nožů může...
Portfolio (47)
Itálie, Trezzano Sul Naviglio
...Vhodné pro kontakt s potravinami - Vyrobené z pevného kartonu nebo mikrovlnného materiálu - Zachovávají čerstvost a organoleptické vlastnosti - Vyrobené na míru - Možnost výroby s ventilačními otvory na požádání - Snadné použití a montáž - Ekologické a 100% recyklovatelné - Dodávány rozložené, což snižuje skladovací prostor a logistické náklady, optimalizující celou dodavatelskou řetězec - Odolné vůči mastným látkám a vodě - Možnost přizpůsobení tvaru, rozměrů, materiálů a potisků...
Portfolio (7)
Itálie, Ponte Galeria
...Připraveno podle původní japonské metody, Unagi Kabayaki od Nipponia je filet z úhoře japonského, pečený v omáčce Kabayaki podle tradiční japonské metody a zmražený, aby si uchoval všechny organoleptické vlastnosti tohoto druhu. Unagi Kabayaki je nejvíce ceněný a známý japonský recept na bázi úhoře na světě. Jedná se o filety úhoře marinované v sladké omáčce na bázi sóji a mirinu, a grilované...
Portfolio (8)
Itálie, Marsala
...Dokonalý obal na olej musí chránit před jeho hořkými nepřáteli (světlem, teplem a kyslíkem), které mohou nenávratně poškodit chemické a organoleptické vlastnosti i toho nejlepšího extra panenského olivového oleje. Proto jsme se rozhodli udělat to, co jsme dělali před několika tisíci lety, uchovat olej Extra panenský v terakotových nádobách, nyní povýšených na keramiku, která se opět stává statkem pro pár (keramika stojí desetkrát více než sklo), kteří si jsou vědomi jejích kvalit a jsou milovníky jejího umění.
Portfolio (1)
...V řadě SNACK se používají výhradně zeleniny naší produkce, kontrolované a monitorované našimi odborníky, kteří zaručují ZDRAVÝ produkt pěstovaný v souladu s principy BIO-ZDRAVÍ. Všechny naše zeleniny jsou sklizeny v období vhodné zralosti a okamžitě dehydratovány; tímto způsobem si zachovávají všechny organoleptické vlastnosti čerstvého produktu v nezměněné a koncentrované podobě. Nabízíme ZDRAVOU a originální svačinu, jiný způsob, jak si vychutnat zeleninu, s naprosto jedinečnou chutí. Naše snacky jsou chutné a vhodné pro každou chuť, i pro ty nejnáročnější, vyzkoušejte a přesvědčte se!
Itálie, Roma
...Ingredience: Kečup (koncentrát rajčat 50%, voda, cukr, vinný ocet, sůl, přírodní aroma, zahušťovadla: xanthanová guma a guarová guma), letní hřib 3% (Tuber aestivum Vitt.), sůl, aroma. Kyselina: Kyselina mléčná E270. Datum expirace: 12 měsíců. Způsob použití: Ideální pro dochucení masa, studených pokrmů, vařeného masa, salátů. Organoleptické vlastnosti: Vzhled: kompaktní krém Barva: červená...
Portfolio (9)
Itálie, Mirabella Imbaccari
... druhých jídel. Ručně zpracování je to, co umožňuje zachovat neporušené organoleptické a prospěšné vlastnosti, které činí tuto koření jedinečnou a velmi odlišnou od těch, které jsou vyráběny průmyslově. Minimální mechanické zpracování navíc umožňuje chránit strukturu půdy a přirozenou výživu.
Itálie, Campobasso
...BM50 EASY-D disponuje dvěma oddělenými vanami, které fungují zcela autonomně a automaticky. VACUUM umožňuje vaření téměř všemi metodami, zejména vakuově, což je ideální pro výrobu vysoce kvalitních marmelád a džemů: produkt se vaří při 60 °C mnohem kratší dobu, čímž si zachovává organoleptické vlastnosti, chuť, vůni a barvu, a přidání pektinu nebo cukru se tak vyhýbá. Na druhé straně PBG vana...
Itálie, Marciano Della Chiana
...Sýr pecorino ochucený hruškou. Hmotnost: 350 g. Produkt balený vakuově. Vlastnosti: Těstovina s očky je velmi křehká s výraznou chutí hrušky. Organoleptické vlastnosti: Zrání: přibližně 60 dní. Formát: v misce. Složení: Pasterizované kravské mléko, pasterizované ovčí mléko, hrušková aroma (min 1%), sůl, syřidlo, kultury. Ošetřeno v kůře s olivovým olejem. Kůra není jedlá. Způsob skladování: Skladujte na chladném a suchém místě. Průměrná trvanlivost: 120 dní.
Portfolio (10)
Itálie, Nove
...% úmrtnosti i těch nejodolnějších druhů parazitů na teplo ve všech jejich vývojových fázích nebo k dosažení snížení o 2 nebo 3 logy celkového počtu bakterií uvnitř produktu. Fyzikální, chemické, organoleptické a nutriční vlastnosti jsou během jemného tepelně zpracování pomocí rádiových frekvencí co nejlépe zachovány. Tímto způsobem se získává zdravý a bezpečný produkt bez použití fumigantů, anoxické atmosféry nebo jiných chemických ošetření.
Portfolio (10)
Itálie, Modena
...Míchaná směs vysoké kvality, výsledkem stoletých zkušeností. Nejlepší původy kávy jsou praženy odděleně a poté smíchány podle starobylých receptů, aby byla zajištěna vyvážená a stálá kvalita. Inovativní balení je vybaveno speciálním jednosměrným ventilem s vysokým tlakem, který brání úniku přírodních aromat čerstvě pražené kávy, což zajišťuje delší uchování zrn v jejich původní atmosféře. Směs tak zachovává své cenné organoleptické vlastnosti a při otevření nabízí vynikající výsledek v šálku s vynikající stálostí výnosu.
Portfolio (2)
Itálie, Catania
... zpracování, tedy bez přidání vody, disponuje drtičem pod vakuem, aby se předešlo oxidaci během mletí. Jakmile je olej získán, je okamžitě filtrován a uchováván v ocelových nádobách pod dusíkem, aby se zachovaly jeho organoleptické a nutriční vlastnosti. Olej opustí skladovací nádoby až ve chvíli, kdy bude lahvován.
Portfolio (8)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play