Itálie, Spilimbergo
... práškového lakování pro třetí strany s pecí o délce 6 m a teplotami pečení až do 270 °C. Pro jakékoli dotazy nebo požadavky nás kontaktujte, naše technické/obchodní oddělení je vám plně k dispozici od pondělí do pátku od 08:00 do 18:00 a v sobotu ráno od 08:00 do 12:00.
Itálie, Gallarate
IRCA je rodinná firma specializující se na výrobu potravinářských produktů určených pro pečení a cukrářství. Široká škála přípravků pro cukrářství v mimořádné kvalitě, vyrobených z vybraných a přírodních ingrediencí, pečlivě vyvážených techniky našeho experimentálního laboratoře. Každý doporučený recept byl vyvinut s plným respektem k různým cukrářským tradicím a pečlivě ověřen jak aplikačními...
Itálie, Casoli Di Atri
Jsme výrobci pšeničné mouky od roku 1800. Naše obilí pochází výhradně z Itálie (Emilia Romagna, Abruzzo, Marche) a je pečlivě vybíráno na základě kvality a čistoty. Naše mouky se používají na pečení, v pizzeriích a cukrárnách. Pro více informací můžete navštívit naše stránky.
Itálie, Fagnano Olona
... postaveného a vhodného pro dokonalé pečení tak důležitého produktu na národní i mezinárodní úrovni, pizzy. Vyrábí vertikální hořák na pelety, který může být instalován na nové pece nebo na stávající pece na pizzu. Fornipizzeria.com Via Marsala 36 - 21054 Fagnano Olona (VA) Tel 0331-611568...
Itálie, Acireale
... předána nejstaršími sicilskými cukráři. Neustále se snažíme zajistit čerstvost, kvalitu a chuť, což jsou základní charakteristiky, které může zaručit pouze pečlivé a důkladné zpracování produktu: od výběru surovin přes jejich míchání až po pečení, pečujeme o každý jednotlivý detail a každou fázi zpracování, aniž bychom na cokoliv zapomněli. Naše cukrářské výrobky jsou totiž výsledkem velmi pomalé přípravy, neustálého úsilí a velké oddanosti, ale především naší silné a významné vášně, což jsou základní ingredience pro jedinečný produkt svého druhu s pravou a originální chutí, jak je tradicí.
...pryskyřičném, lakýrnickém, strojírenském, námořním a leteckém průmyslu. V oblasti potravinářství a cukrářství jsme také specializováni na výrobce těstovin: náhradní díly pro pasterizátory, vaření čerstvé a suché těstoviny, pečení sušenek/dortů, perforované plechy pro enologii-vinice. V oblasti mlékárenství jsme například specializováni na výrobu a dodávku speciálních kovových sítí a filtrů bez okrajů pro...
Itálie, Acri
... než kdy jindy představuje duši společnosti Burlato, znak rozpoznání u našich zákazníků. Rodí se produkty jako skutečné náhrady chleba: Frese Oro Fragranti a Nature Fibre a Crostini; řada Taralli bez přidaných hydrogenovaných tuků: Squadatielli a Campagnoli; „SQUADATIELLI“ registrovaná značka: Vznikly jako produkt, který následoval pečení domácího chleba během vánočních svátků a Velikonoc...
Itálie, Como
... správném odpočinku je připraveno k pečení v nízkoteplotní peci. Výsledkem je přirozený a měkký panettone, uvnitř s rozinkami a kandovaným ovocem, který si dlouho uchovává vůni a chuť svých výjimečných ingrediencí, aniž by byly přidávány konzervanty nebo chemické přísady. Panettone Baj je více než zdravý gurmánský dort, protože obsahuje historickou vizuální knihu (ve stylu secese) s vintage vyprávěním o...
Itálie, Noceto
Založena v roce 1934 v Parmě. Od svých počátků Tagliavini uplatňovala pečlivou řemeslnou péči o detaily, která se za pár let stala skutečnou firemní filosofií, založenou na pevných výrobních principech a bezchybné kvalitě použitých materiálů. Naše produktová řada se skládá z více než 160 modelů, od průmyslových pecí po tradiční pece pro pečení na deskách nebo konvekčně. Při navrhování našich pecí...
Itálie, Conversano
Společnost s více než padesátiletou tradicí a zkušenostmi je referenčním bodem v oblasti kvasnic pro cukrářství. Specifické know-how, které nás činí autoritativními, je linie, která se skládá z amonného bikarbonátu (známého jako amoniak na pečení) a vinného kamene, produkty, které jsme začali poprvé uvádět na trh od poloviny šedesátých let. Naše zkušenosti v oboru nám také umožnily spolupracovat...
Itálie, Seveso
Jsme řemeslná dílna nacházející se v Lombardii, v obci Seveso, asi 22 km na sever od Milána, v oblasti Bassa Brianza, zcela zaměřená na výrobu předpečeného základu Pinsa ve všech jeho formátech. Pod pojmem výroba se rozumí podrobně: dávkování ingrediencí, hnětení, kynutí, rozválení, pečení a balení produktu. Z naší provozovny zajišťujeme uspokojení požadavků našich zákazníků rozmístěných po celém regionu, národně i v zahraničí, prostřednictvím distribuční a prodejní sítě, která spojuje firmu a zákazníka. Dílna neprovádí prodej veřejnosti, ale pouze velkoobchod.
Itálie, Cernusco Sul Naviglio
...mytí nádobí, chlazení, zmrzlinu, až po pečení a cukrářství. Obracíme se na všechny, kteří se různými způsoby zabývají pohostinstvím a gastronomií na profesionální úrovni. Hotely, restaurace, školy, nemocnice, firemní jídelny, pekárny, bary, zmrzlinárny, supermarkety až po mobilní kuchyně používané pro mírové mise Organizace spojených národů.
Itálie, Montegrotto Terme
Společnost CSC ATTREZZATURE má čtyřicet let zkušeností v oblasti pekařství a cukrářství. V CSC Attrezzature najdete nejlepší profesionální pece dostupné na trhu, vhodné pro jakýkoli typ pečení. Všechny modely jsou navrženy a vyrobeny tak, aby nabízely vysoký výkon a maximální životnost, díky použití vybraných materiálů odolných vůči vysokým teplotám. Prodáváme nejlepší italské vybavení vyrobené na našem italském území.
...přípravě, pečení a spokojenosti zákazníka. Výrobou piadiny pro velkoobchod jsme dosáhli velmi vysoké úrovně kvality produktu, jak čerstvé piadiny, tak piadiny s dlouhou trvanlivostí. Sortiment produktů se neustále vyvíjí a uvedli jsme na trh nové typy produktů: Piadina z špaldy, Piadina z kamutu, bezlepková, bio piadina a základ na pizzu. Naše potravinářské produkty jsou určeny pro jakékoli použití od...
Itálie, Campagna
... je GUINESSOVA kniha rekordů za výrobu a pečení nejdelší pizzy na světě; pro akci, která se konala v Neapoli, bylo vyrobeno 5 dřevěných pecí, které umožnily upečení 1853,88 m pizzy, čímž se oficiálně zapsaly do guinnessovy knihy díky Napoli Pizza Village.
Itálie, Sala Baganza
Průmyslové chladicí systémy Zrací zařízení pro uzeniny Zrání a skladování sýrů Chlazení a rozmrazování Klimatizační systémy Trouby na pečení mortadelly - šunky...
Itálie, Reggio Emilia
... zeleninu, které umožňují snížit až o 50 % čas a náklady na zpracování. V průmyslovém sektoru jsme lídry ve výrobě mikrovlnných pecí pro pečení skleněných a kamenných misek. Všechny naše linky splňují parametry Industry 4.0 a jsou v souladu s předpisy, které regulují snižování emisí CO2.
Itálie, Bressanvido
...Fornital je ideálním partnerem pro sektor HORECA: - Konvektomaty - Parní trouby - Chladicí skříně a pulty - Kompletní řada vaření 700/900 - Etnické kuchyně - Kávovary - Pizzy trouby - Grilovací desky pro bary nebo malé provozovny - Planetární mixéry - Trouby pro průmyslové pečení...
Itálie, San Sperate
Výroba semoliny pro pečení Obchod s moukami a obilovinami Meleme pouze sardinskou tvrdou pšenici...
Průmyslové nátěry všech typů Specializace na prášky Pečení při 180 stupních...
Firma na import a export, lídr v zpracování koření a aromat. Naše společnost byla založena v roce 1983 s cílem vytvářet směsi s různými chutěmi pro použití jako; pečení, masný průmysl, zpracování masa a potravinářský průmysl. Suroviny jsou zpracovávány v naší společnosti, čímž vznikají směsi různých chutí, které napodobují chutě jako SPECK, MORTADELLA, BACON, to vše bez použití masa a pouze s...
... jsme vytvořili slavné směsi pro pečení (které se pyšní tradičními chutěmi jako brambora a rozmarýn až po inovativní jako zázvor a kurkuma, citron a růžový pepř, kari a mnoho dalších..), pro maso (od pečeně po směsi na hamburgery a klobásy) a v neposlední řadě obalování, pro křupavé a chutné produkty; vhodné jak pro tradiční zákazníky, tak pro vegany! Dnes je naše firma lídrem v importu a exportu koření, jehož širokou škálu (chilli, česnek, kurkuma, fenyklová semena, paprika atd.) nabízíme také v různých řezech a velikostech, vždy připraveni zohlednit požadavky trhu.
Itálie, Villabate
...solené tresky, sleďe, rybí konzervy v oleji, tašky, papír na pečení atd. Díky svým zařízením a prostředkům je Eurofrutta schopna poskytovat všem svým zákazníkům denní, efektivní a včasnou službu, čímž nejlépe vyhovuje každé poptávce.
Artesole vyrábí kuchyně z demontovatelné falešné zdiva s ručně zdobenými kamennými deskami. Realizujeme na míru nábytek z lávového kamene, venkovské kuchyně a klasické kuchyně. Keramizace lávového kamene probíhá při teplotě pečení 950°, což zaručuje vysokou odolnost vůči povětrnostním vlivům, vynikající nepropustnost a dobrou mechanickou odolnost. Kvalita materiálů je bezkonkurenční - Péče o...
Itálie, Velletri
... jedné hodiny. Chléb se poté vyválí, tvaruje do velkých bochníků nebo vek o hmotnosti přibližně 1 nebo 2 kilogramy, uloží se do dřevěných beden, posype se otrubami nebo drtí a zakryje se konopnými plátny. Po určité době, kdy probíhá druhé kynutí, se přistupuje k pečení, které se striktně provádí v kaštanové dřevěné peci po dobu přibližně jedné hodiny a dvaceti minut.
Itálie, Casorate Sempione
Itálie, Volpiano
Cuki Cofresco S.p.A. působí na trhu s produkty pro uchovávání a vaření potravin, s značkami Cuki a Domopak v oblasti široké spotřeby, a se značkou Cuki Professional v profesionálním sektoru. Cuki Professional představuje specifickou divizi, která má za cíl co nejlépe zásobit profesionální zákazníky všemi potřebami týkajícími se obalů pro potraviny z hliníku, plastu a kartonu. Nabízí širokou škálu ...
Velkoobchod s hotelovým vybavením...
... profesionální a domácí dřevěné pece jsou snadno instalovatelné a funkční, a také „připravené k použití“ pece, které jsou již smontované, jako například „Subito Pronto“ a zcela nová „Subito Cotto“. Navštivte nás na naší facebookové stránce! Rady ohledně instalace, pečení tradičních chutných pizz, chleba a mnoha dalších pokrmů s dřevěnými pecemi Zio Ciro, 100% vyrobeno v Itálii a registrováno s komunitární značkou Zio Ciro! Nenechte si to ujít :-) http://www.facebook.com/pages/Zio-Ciro-i-veri-forni-a-legna-allitaliana/329579521219?ref=hl...
Itálie, Cavriago
... exkluzivní službu personalizace produktu, přičemž si zachovávají svou charakteristickou chuť a starobylou tradici zpracování. "Forno di Campagna" pečlivě a s rozmyslem sleduje výběr nejlepších mouk z špaldy, Kamut® a všech obilovin, které používá, různé fáze zpracování až po pečení chleba, a dnes se může pyšnit širokým sortimentem produktů, jejichž hodnota spočívá především ve vysokých požadavcích na...

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play