Itálie, Pasturo
...aby se podpořil rozvoj charakteristických plísní gorgonzoly a určil zelený odstín (mramorování). Těsto je soudržné, slámově žluté, s pestrými skvrnami pro rozvoj bohatých jasně zelených plísní. Chuť je výrazně pikantní, charakteristická. Průměrná hmotnost::12 kg Minimální zrání::90 dní...
Portfolio (7)
Itálie, Trepuzzi
... fascinující směsi rostlin, evokující chuť pro cestu časem. Gin Mialma Navy Strength je řemeslný gin vyráběný v Itálii. - na pohled je křišťálově čistý, průhledný - olfaktorické otevření balzamikové, které se rychle mění na sladké a vanilkové tóny, procházené suchými akordy - pikantní v ústech pro svěží a rozhodný závěr...
Portfolio (89)
Itálie, Misano Adriatico
...Tento sýr BOTALLA Tometta al peperoncino o hmotnosti 700g je dokonalou kombinací italského sýra a peperoncina. Pikantní chuť peperoncina se skvěle doplňuje s jemností sýra, čímž vytváří jedinečnou a lahodnou chuť. Přidejte špetku pikantnosti do svých pokrmů s Tometta al peperoncino od BOTALLA.
Portfolio (200)
...Gorgonzola je sýr s syrovým těstem bílé slámové barvy, jehož zelené žíhání je způsobeno procesem erborinatury, tedy vznikem plísní. V variantě Dolce je krémový a měkký, s jedinečnou a charakteristickou chutí, mírně pikantní. V variantě Piccante má výraznější a silnější chuť, jehož těsto je více erborinované, konzistentní a křehké. Vyrobeno z pasterizovaného mléka pocházejícího z farem nacházejících se v oblasti původu s přídavkem mléčných kultur a vybraných plísní, přirozeně bez laktózy. Je dostupný v klasických formátech.
Itálie, Fidenza
...Caciotta z kozího mléka, vyrobená pouze z mléka pocházejícího z pastvin na Sardinii. Minimální zrání 2 měsíce jí dodává slanou a aromatickou chuť.
Portfolio (54)
Itálie, Radicofani
...Pro milovníky zralého sýra jsme nemohli opomenout papričku Val d’Orcia. Tento produkt se vyrábí stejným způsobem jako čerstvý sýr, ale s přidaným obdobím zrání. Péče, znalosti a zkušenosti získané v průběhu let se potvrzují prostřednictvím ocenění spotřebitelů, kteří v tomto ovčím sýru naleznou ještě výraznější a zároveň jemnější chuť. Velikosti jsou k dispozici ve tvaru misky o hmotnosti...
Portfolio (48)
Itálie, piano di sorrento (na)
... chuť, což ho činí ideálním pro kulinářské použití nebo jako osvěžující nápoj. Balený jak v plastových, tak dřevěných bednách, je Lemon Verdello ručně ošetřován listy, aby se zajistila jeho kvalita a čerstvost. Tento pečlivý proces manipulace zachovává přirozené oleje a chutě citronu, což z něj činí oblíbenou volbu jak pro domácí kuchaře, tak pro profesionální šéfkuchaře. Ať už se používá při vaření, pečení nebo jako ozdoba, Lemon Verdello dodává každému pokrmu pikantní a živý nádech.
Portfolio (29)
Itálie, Mesoraca
...‘Nduja je kalabrijská uzenina par excellence, má jasně červenou barvu, měkkou konzistenci a zvlášť pikantní chuť. Získává se mletím 42 % vepřového tuku, 30 % libového masa z prasete a 25 % hojného kalabrijského pepře. Doporučuje se jako předkrm nebo jako přísada do těstovin a pizz. Kategorie: Kalabrijské uzeniny Hmotnost: 300/350 g Složení: Vepřové maso, sůl, přírodní aromata a koření Cukry: Dextróza a sacharóza Antioxidanty: E301 Konzervanty: E250-E252 Hmotnost: 0,300 kg...
Portfolio (19)
Itálie, Noci
...Provolone stagionato je zrající sýr s taženou hmotou, vyráběný výhradně z kravského mléka, tradičně zpracovávaný a ručně tvarovaný, který zraje přibližně 9 až 12 měsíců. Má žlutou barvu, velmi pastovitou konzistenci, tvrdý zevnějšek a velmi intenzivní, mírně pikantní chuť, skvělý i v plátcích nebo doplněný o skvělou sklenku vína.
Portfolio (10)
Itálie, Martina Franca
...Caciocavallo Piccante je sýr zrající po dobu jednoho roku, charakterizovaný živě pikantní chutí a bohatými aromaty a vůněmi. Vyrobený z plnotučného kravského mléka, má kapkovitý tvar s hlavičkou a tenkou hladkou kůrkou. Těsto, které je zpočátku měkké, se s prodlužující se zráním stává kompaktním a vločkovým. Chuť je aromatická a příjemná, s sladkostí, která se zesiluje až do pikantnosti při pokročilé zralosti. Tento sýr je perfektní pro ty, kteří hledají intenzivní a nezapomenutelný chuťový zážitek.
Portfolio (29)
Itálie, Dorgali
...Pecorino Iriai se vyznačuje svou nezaměnitelnou hladkou černou kůrou, která je pravým symbolem jedinečnosti ve světě sýrů. Uvnitř, kompaktní bílá pasta odhaluje intenzivní vůni a chuť, která se mění od příjemně sladké, když je mladý, po příjemně pikantní s postupujícím zráním. Tato přechodová chuť je umocněna použitím jehněčího syřidla, které sýru dodává výraznou a originální chuť. Se svou...
Portfolio (10)
Itálie, Carovigno
...Extra panenský olivový olej Novello 2023 justpugliafactory se vyrábí na konci října a na začátku listopadu. Je získáván z raně zrajících odrůd zelených a černých oliv. Vůně je bohatá na zeleninové parfémové tóny. Hořká a pikantní chuť je dobře vyvážená. Novello justpugliafactory je filtrovaný, nedekantovaný extra panenský olivový olej. 100% italský olivový olej superior kategorie extra panenský.
Portfolio (8)
Itálie, Grosseto
...Území Las Pedroñeras představuje jednu z hlavních oblastí produkujících česnek vynikající kvality. Díky klimatickým podmínkám a specifikům jeho půdy vzniká zvláštní typ česneku. Česnek fialový z Las Pedroñeras má středně velké až velké hlavy. Skládá se z počtu stroužků od 8 do 10, vyznačuje se fialovou barvou a je chráněn "košilkou" bílé barvy, která tvoří hlavu česneku. Má výraznou vůni, pikantní a povzbuzující chuť.
Odpovídající produkty
ČESNEK - ŠPANĚLSKÝ ČESNEK
ČESNEK - ŠPANĚLSKÝ ČESNEK
Portfolio (1)
Itálie, Castelfidardo
...Olivový olej extra panenský s ovocnou chutí a nádechem čerstvé zelené mandle. Komplexní a rafinovaná chuť s rostlinnými tóny artyčoku, salátu a mandle. Má dobře vyváženou a harmonizovanou pikantní dochuť. Vhodný pro pečené maso, luštěninové polévky, grilované chlebové bruschetty ochucené solí, rajčaty, česnekem a rukolou.
Portfolio (4)
Itálie, Pontecagnano Faiano
...Coltura orientale, velmi pěstovaná v Japonsku, má úzké, podlouhlé a zubaté listy tmavě zelené barvy a bílé stonky. Má svěží a šumivou chuť, mírně pikantní s jemným nádechem hořčice. Může být konzumována jak syrová, tak vařená. Odroda baby leaf. Možnost použití na přípravu míchaného salátu. Dostupná v černých bednách nebo tepelně svařovaném polystyrenu o hmotnosti 500 g a 1 kg.
Portfolio (10)
Itálie, Maruggio
... charakteristický Chuť: Dobré třísloviny a struktura, měkké a obalující Teplota podávání (Celsius): 16° - 18° C Doporučeno: Červená masa, divočák, pikantní sýry, maso, jehněčí, masová omáčka, maso na ohni, hovězí, klobásy, sýry.
Portfolio (8)
Itálie, Paternó
...Pasty z mandlí od Alisicily jsou řemeslnou delikatesou, která spojuje sicilskou tradici s nádechem kreativity. Každá varianta je připravena z vysoce kvalitních ingrediencí, aby nabídla autentické a jedinečné chutě: 1. Pasty z mandlí se zázvorem: tyto pasty kombinují sladkost mandlí s nádechem zázvoru, což přináší mírně pikantní a aromatickou chuť. Ideální pro ty, kteří mají rádi exotický nádech...
Odpovídající produkty
Pasty z mandlí různých chutí
Pasta z mandlí
Portfolio (1)
... přirozeném zrání je připravena potěšit vaše chuťové pohárky svou intenzivní a pikantní chutí. Je vynikající na konzumaci v čisté formě, namazaná na chlebu nebo pizze, ideální pro přípravu chutných chlebíčků a bruschett a pro obohacení vašich omáček o jedinečnou a nezaměnitelnou chuť. Pokud jste milovníky pikantních a výrazných chutí, nebudete moci bez tohoto produktu žít, který přinese na váš stůl chutě a veškeré teplo Kalábrie. Složení: vepřový tuk, vepřové maso, kalábrijské papričky, sůl a olivový olej. Složení: vepřový tuk, vepřové maso, papričky, olivový olej, sůl, koření, přírodní aromata. Balení 290 g.
Portfolio (1)
Itálie, Moio Della Civitella
... lisovány za studena, aby se zajistila olej nejvyšší kvality. Bohatý na antioxidanty, náš olej má ovocnou a mírně pikantní chuť, ideální pro zvýraznění každého pokrmu středomořské kuchyně. • Džemy a konzervy: Naše džemy a konzervy jsou vyráběny z čerstvého ovoce z Cilenta, které je sbíráno a zpracováváno s plným respektem k tradici. Bez umělých konzervantů, naše džemy si zachovávají veškerou...
Portfolio (16)
... pro spotřebitele s DELIKÁTNÍMI chutěmi. - Naše společnost se rozhodla uvést na trh nový produkt: TURU. Tento produkt vznikl s cílem představit skutečnou chuť čerstvé pikantní klobásy, umístěné do syntetického střívka o průměru přibližně 15 cm, vařené v páře. Může se krájet na plátky pro plnění sendvičů a dalšího, pro širokou škálu spotřebitelů, je opravdu vynikající!
Itálie, Capaccio Paestum
Zemědělská společnost Palma se specializuje na výrobu aromatických bylin a nachází se na okraji Národního parku Cilento. Aromatické rostliny jsou vášní, ale nejen pro ty, kteří je produkují: oregano, šalvěj, máta, bobkový list… každá aromatická rostlina má různé vlastnosti: chuť může být sladká, hořká, pikantní, jemná. V každém případě může na stole aromatická bylina udělat rozdíl. Mnohé z nich...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play