Itálie, Orbassano
...Každá země může mít svůj vlastní tradiční recept na gnocchi, s různými velikostmi, tvary a ingrediencemi. Ale v Itálii, kde byly "gnocchi" poprvé vytvořeny, je to jednoduchá a lahodná těstovina vyrobená z brambor, ideální pro červené omáčky a sýrové fondue. Bohaté a výživné první jídlo, tradice pro všechna roční období. Naše gnocchi mají měkkost a konzistenci, které je činí vhodnými pro všechny chutě, i ty nejjemnější. Ideální pro veganské přípravy.
Portfolio (63)
Itálie, Marmirolo
...PASTAPIU je mouka z měkké pšenice typu „00“, navržená pro výrobu čerstvé těstoviny. Díky své dobré obsahu bílkovin se vyznačuje vysokou plasticitou a elasticitou, PASTAPIU se charakterizuje konstantním rozložením zrn a množstvím popela nižším než 0,45 %; tyto vlastnosti ji činí vhodnou pro výrobu čerstvé těstoviny, která nezískává šedou barvu a udržuje svou charakteristickou barvu po několik dní. PASTAPIU je ideální ingredience pro výrobu všech typů tradiční čerstvé těstoviny různých formátů, jako jsou pláty, gnocchi, trofie nebo plněné těstoviny jako ravioli, tortellini, agnoli...
Portfolio (56)
...Piatti Pronti Artigianali. Vysoká kvalita certifikována. První a druhé chody v jednoporcích po 300 gr. a plechovkách o hmotnosti 2,5 kg. Různé reference, čerstvé mražené těstoviny prvotřídní kvality, klasické a plněné masem a rybami. Ravioli, Tortellini, Lasagne, Cannelloni, Gnocchi, Tagliatelle, Caserecci, atd.. Vyrábíme personalizované balení pro letecké společnosti, hotely, výletní lodě, atd..
Itálie, Carasco
...Studio a výroba strojů a zařízení pro výrobu čerstvé, suché, plněné těstoviny, ravioli, agnolotti, gnocchi, chicche, malfatti atd. Stroje na těstoviny, extrudéry, válcovací stroje, stroj na ravioli, stroje na gnocchi a další typy strojů pro výrobu potravinových těstovin od 5 do 200 kg/h. Automatické vařiče těstovin a vařicí stanice pro rychlé stravování na bázi těstovin. Stroje, zařízení a vybavení pro místní nebo etnické produkty jako sebadas, empanadas, pierogi nebo podobné... Zařízení pro pasterizaci, předvaření a sušení navržená podle potřeb zákazníka.
Itálie, Cesano Boscone
Zini od roku 1956 vyrábí čerstvé těstoviny a mražené omáčky s pokročilou technologií IQF. Sortiment čerstvých těstovin zahrnuje recepty na plněné těstoviny, vaječné těstoviny, pečené těstoviny, polentu a gnocchi, které jsou chloubou společnosti, s roční produkcí přes 6 milionů kilogramů. Zini má také řadu mražených omáček ve vločkách dostupných v hlavních receptech italské tradice.
Itálie, Padova
...VYRÁBÍME ČERSTVÉ A PLNĚNÉ TĚSTOVINY S ŠIROKOU NABÍDKOU TVARŮ, TORTELÍNŮ A RAVIOLI S VÍCE NEŽ 40 RŮZNÝMI CHUTĚMI, V ZÁVISLOSTI NA DOSTUPNOSTI SEZONNÍCH NEJLEPŠÍCH ZELENINY A ITALSKÝCH GASTRONOMICKÝCH TRADICÍCH. TAKÉ VYRÁBÍME NUDLE A GNOCCHI, ŠPECL A GNOCCHI S "FIORETTA SÝREM", GASTRONOMICKOU SPECIALITOU Z BENÁTSKÝCH HOR. OBCHODUJEME TAKÉ S ITALSKÝMI TĚSTOVINAMI, ČERSTVÝMI NEBO SUŠENÝMI, VYROBENÝMI...
VÝROBA?BRAMBOROVÉ GNOCCHI PLNĚNÉ GNOCCHI - ČERSTVÉ TĚSTOVINY ORECCHIETTE - CAVATELLI STROZZAPRETI - POLENTA Právní sídlo a závod Fax E-mail Sekundární kancelář...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play