... ideální ingredience pro výrobu všech typů tradiční čerstvé těstoviny různých formátů, jako jsou pláty, lisované těstoviny, noky, trofie, plněnétěstoviny jako ravioli, tortellini, agnoli...
Dostupná v papírovém pytli s ventilem o hmotnosti 25 kg.
Se sídlem v Sassanu, v srdci Národního parku Cilento, I Sapori del Vallo je řemeslná firma, která vyrábí těstoviny podle starých receptů.
Výroba se předává z matky na dceru, kde tradice a kvalita jsou tajné ingredience úspěchu trvajícího téměř 30 let.
I Sapori del Cilento vznikla v roce 1994 z intuice majitele Salvatore Calandriella, který se spolu se svou manželkou Francescou rozhodl investovat...
...Casonsei (nebo casoncelli) jsou jedním z nejznámějších pokrmů bergamské kuchyně. Toto jídlo z plněnétěstoviny vzniklo, aby se využily zbytky vepřového a hovězího masa. V průběhu let se produkt obohatil o přidání: amaretti, rozinky a citronovou kůru do náplně.
„Casonsèi de la Bergamasca“ od Pastificio Davena jsou certifikovány značkou „Bergamo Città dei Mille... Sapori“, kterou vydala Hospodářská komora.
Dostupné v baleních po 250g a 500g.
Prezentace společnosti
Italské excelence představují skutečně nekonečné množství produktů a velikánů malířství a literatury. Stačí si vzpomenout na velké mysli, které změnily svět, jako Leonardo Da Vinci, Archimedes, Verga, Pirandello. I v umění byla Itálie vždy na vrcholu s Michelangelem, Raffaelem, Giottem, Berninim, abychom jmenovali alespoň některé. Jak nezapomenout na kulinářské excelence, kt...
...Naše čerstvě plněnétěstoviny obsahují maso, sušenou šunku, ricottu a špenát, houbu porcini, vše zabaleno do tenkého a lehkého plátu vyrobeného z mouky a vajec od slepic chovaných na volném výběhu.
La Greci Parma je historická firma z "Food Valley", známá v oblasti čerstvé a mražené gastronomie zaměřené na maloobchod a profesionály v pohostinství. Prodává sýr Parmigiano Reggiano, který zraje ve vlastních Velkých skladech Greci. Dále se zabývá prodejem masa pocházejícího z chovů v provincii Parma, které je poráženo pod veterinárním dohledem.
...Produkt pro gastronomii, pizzerie, catering.
Charakteristiky: Jemně nakrájený černý lanýž Aestivum konzervovaný v olivovém oleji a špetce soli.
Doporučené dávkování: 10/15 g na osobu.
Užitečné tipy: Produkt připravený k použití.
Spotřeba: Koření pro hlavní jídla (tagliatelle, tortellini, tortelloni, palačinky, rýže, plněnétěstoviny atd.), pro náplně těstovin a slaných pokrmů, carpaccio z...
...Piatti Pronti Artigianali. Vysoká kvalita certifikována. První a druhé chody v jednoporcích po 300 gr. a plechovkách o hmotnosti 2,5 kg. Různé reference, čerstvé mražené těstoviny prvotřídní kvality, klasické a plněné masem a rybami. Ravioli, Tortellini, Lasagne, Cannelloni, Gnocchi, Tagliatelle, Caserecci, atd..
Vyrábíme personalizované balení pro letecké společnosti, hotely, výletní lodě, atd..
... uzavřela obchodní alianci s nadnárodní společností Webcor Group, díky této spolupráci rozšiřuje obchodní možnosti s pohledem na africký a blízkovýchodní trh. Výrobní závod disponuje výrobním oddělením, které vyrábí různé typy těstovin: těstoviny z tvrdé pšenice, makarony, trikolorové těstoviny, tortelli, suché plněnétěstoviny, penne rigate, špagety, tagliatelle, vaječné těstoviny, těsto na lasagne a...
...Od roku 1986 je ITALPAST lídrem v návrhu a výrobě strojů, automatických zařízení a kompletních linek na výrobu vysoce kvalitních těstovin, jak pro řemeslný, tak pro průmyslový sektor. Sušené těstoviny, čerstvé těstoviny, bezlepkové těstoviny, plněnétěstoviny a předvařené těstoviny pro hotová jídla.
Zařízení a kompletní linky na sušené těstoviny s výrobními kapacitami od 30 do 1 000 kg/h s...
...Studio a výroba strojů a zařízení pro výrobu čerstvé, suché, plněnétěstoviny, ravioli, agnolotti, gnocchi, chicche, malfatti atd.
Stroje na těstoviny, extrudéry, válcovací stroje, stroj na ravioli, stroje na gnocchi a další typy strojů pro výrobu potravinových těstovin od 5 do 200 kg/h.
Automatické vařiče těstovin a vařicí stanice pro rychlé stravování na bázi těstovin.
Stroje, zařízení a vybavení pro místní nebo etnické produkty jako sebadas, empanadas, pierogi nebo podobné...
Zařízení pro pasterizaci, předvaření a sušení navržená podle potřeb zákazníka.
...Alba & Teknoservice S.r.l., s 30letou zkušeností v cukrářském a pekařském průmyslu, vyrábí automatické a poloautomatické linky na vybavení pro croissanty, stejně jako zařízení pro sladké pečivo, listové těsto – plněné a neplněné, výrobní linky, vícehlavé laminovací systémy, linky na přípravu těsta, pekařské systémy a curlingové jednotky pro plněné a neplněné croissanty. Síla společnosti spočívá v...
Naše produkty, jedinečné a autentické, jsou výsledkem pečlivé práce, zaměřené především na výběr kvalitních surovin a na tradiční způsob přípravy, který se řídí recepty našich babiček s 100% ruční výrobou celé naší plněnétěstoviny, omáček a dezertů. I když jsme malá firma, snažíme se zaměřit na trh vysoké kvality, a proto pro naši čerstvou těstovinu vybíráme pouze semolinu z tvrdé pšenice a uzeniny, ricottu, maso, zeleninu a další suroviny přímo od výrobců. To, co chceme našim zákazníkům nabídnout, je excelence našich produktů. Tečka... a Těstoviny!
...smažené pokrmy, snídaně, ryby, maso, plněnétěstoviny, až po bezlepkové potraviny: široká škála lahodných řemeslných dobrot, které uspokojí každou chuť. V roce 2020 skupina zrealizovala svůj online obchod, který umožnil všem doručení až domů.
GARGAN’OK - Gargano Sapori - je řemeslná firma, která vyrábí likéry, těstoviny, marmelády, tradiční typické sladkosti (plněné oplatky, cartellate, mostaccioli, mandlové sušenky), aromatizované oleje podle starých receptů z Gargana. Typické sladkosti zahrnují cartellate s mandlemi a medem nebo s vařeným vínem, mostaccioli s citronem nebo čokoládou, taralli s vínem a další. V oblasti džemů jsou k...
... vlastnosti jak při skladování, tak při vaření.
Produkty: Mražené řemeslné těstoviny: ideální pro export a skladování. Jsou zpracovány současně s výrobou, čímž si zachovávají všechny vlastnosti čerstvého produktu. Mražené seadas: těstovinyplněné sýrem, které se dají připravit smažené nebo pečené a dochutit podle chuti medem nebo cukrem, nebo si je vychutnat slané. Tradiční sardské dezerty: papassini, amaretti a tiliccas.
I.T.ALI. srl se specializuje na dodávku ingrediencí, aditiv a aromat, stejně jako na polotovary a personalizované směsi pro různé sektory potravinářského průmyslu. Naše know-how spočívá v poskytování služeb personalizace a návrhů pro jednotlivé firmy, ať už mají průmyslový nebo řemeslný charakter. Specializujeme se na slané produkty, zejména uzeniny, hotová jídla, těstoviny a plněnétěstoviny...
Zini od roku 1956 vyrábí čerstvé těstoviny a mražené omáčky s pokročilou technologií IQF. Sortiment čerstvých těstovin zahrnuje recepty na plněnétěstoviny, vaječné těstoviny, pečené těstoviny, polentu a gnocchi, které jsou chloubou společnosti, s roční produkcí přes 6 milionů kilogramů. Zini má také řadu mražených omáček ve vločkách dostupných v hlavních receptech italské tradice.
...VYRÁBÍME ČERSTVÉ A PLNĚNÉTĚSTOVINY S ŠIROKOU NABÍDKOU TVARŮ, TORTELÍNŮ A RAVIOLI S VÍCE NEŽ 40 RŮZNÝMI CHUTĚMI, V ZÁVISLOSTI NA DOSTUPNOSTI SEZONNÍCH NEJLEPŠÍCH ZELENINY A ITALSKÝCH GASTRONOMICKÝCH TRADICÍCH. TAKÉ VYRÁBÍME NUDLE A GNOCCHI, ŠPECL A GNOCCHI S "FIORETTA SÝREM", GASTRONOMICKOU SPECIALITOU Z BENÁTSKÝCH HOR. OBCHODUJEME TAKÉ S ITALSKÝMI TĚSTOVINAMI, ČERSTVÝMI NEBO SUŠENÝMI, VYROBENÝMI...
řemeslná dílna na čerstvé vaječné těstoviny, plněnétěstoviny s čerstvými a sezónními produkty, v mnoha formátech, včetně přizpůsobených, za bezkonkurenční ceny!!! Protože pro nás jsou kvalita a poctivost základními surovinami skutečné chuti....kontaktujte nás, budeme vám plně k dispozici!!
Naše výrobna funguje 24 hodin denně, jsme certifikováni I.F.S., BRC a UNI-EN-ISO 9002:94, vyvážíme do různých zemí v rámci i mimo EHP a jsme dobře etablováni v mezinárodních distribučních řetězcích. Naše plněnétěstoviny jsou baleny vakuově v ochranné atmosféře a mají trvanlivost 5 měsíců i při pokojové teplotě. Máme certifikaci UNI-EN-ISO 9001:2000. Pracujeme s našimi značkami a v některých...