... za potravinu s nejvyšším obsahem vlákniny. Organoleptické vlastnosti surových loupaných mandlí jsou však natolik zajímavé, že mohou být využity v různých oblastech kuchyně. Nacházíme je v pekařství a cukrářství, při výrobě nápojů, bylinkových čajů a zmrzlin, v přípravě předkrmů, snacků, hlavních a vedlejších jídel. Mohou být také pražené, karamelizované, drcené na drobno nebo mleté na mouku, což ukazuje na jejich všestranný charakter.
... železo).
Dostupné obaly:
SÁČKY PO 25 KG
KARTONY PO 12,5
BALENÍ PO 10 NEBO 5 KG TAKÉ V OCHRANNÉM OBALU
BALENÍ PO 1 KG NEBO 500 GR TAKÉ V OCHRANNÉM OBALU
Možnost EAN kódů a personalizovaných etiket
Další produkty
Pražené lískové ořechy 13/15
Suché ořechy typu B – Sorrento
Oloupané sladké meruňkové jámy
Oloupané sladké puglijské mandle...
...Výroba a obchodování s řemeslnými sicilskými granitami v následujících příchutích:
Ananas, Sicílie červená pomeranč, Káva, Čokoláda a Skořice, Jahoda a lesní jahody z Maletta, Zelený citron ze Syrakus, Sicílie mandarinka, Mandle a praženémandle z Avoly, Pistácie z Bronte, Černé moruše z Etny, Bergamot, Bivonská broskev, Cantaloupe meloun, Bílé fíky, Opuncie, Granátové jablko, Máta, Sezónní...
...Mandle, kromě toho, že jsou přírodní medicínou, jsou opravdu vynikající.
Jejich použití v kuchyni je velmi rozmanité, používají se k přípravě sladkostí, ale také k přípravě slaných pokrmů.
Jsou velmi oblíbené jako svačina, buď přírodní nebo pražené v troubě.
V regionech jižní Itálie jsou mandle hlavními ingrediencemi mnoha gastronomických příprav, například mandlové těsto nebo marcipán, také...
zemědělská společnost, specializující se na výrobu aromatických bylin (sicílské oregano a šafrán), oregano v svazcích a drcené oregano, možnost různých formátů balení. loupání a zpracování sicilských mandlí, loupané mandle, oloupané mandle, praženémandle, mandlová mouka, mandlové krémy, extra panenský olivový olej a obiloviny.