...Zařízení na dávkování soli a koření Velati, vyrobené výhradně z nerezové oceli, jsou vybavena motorem vysoké účinnosti s možností provozu při frekvenci invertoru, aby se zlepšilo nastavení dávkování. Tato zařízení jsou navržena pro dávkování a distribuci soli, koření a našich produktů na dopravním pásu a díky své flexibilitě je lze snadno začlenit do výrobních linek. Velati vyrábí dva různé...
Portfolio (8)
Itálie, Goito
... obsažené ve vlhkých zdech, zatímco blokuje přenos kapalné vody z vnitřní části zdí na vnější. Tato dvojí funkčnost umožňuje dosáhnout suchých povrchů schopných pojmout různé typy povrchových úprav, pokud jsou vysoce prodyšné pro vodní páru. Široká poréznost Mauersan umožňuje mít adekvátní expanzní komory pro krystalizaci rozpustných solí (možná mobilizovaných během prvních aplikačních fází...
Portfolio (275)
Itálie, Albino
...Vonné barvy od DRUCKFARBEN SRL jsou k dispozici v široké škále vůní, které lze přizpůsobit podle potřeb zákazníka. Tyto barvy jsou navrženy tak, aby se aplikovaly na různé podklady, jako je papír, karton, plast, kov, sklo a textil, a zajišťují uvolnění vůně i měsíce po aplikaci. Díky systému 'caress & smell' vonné barvy nabízejí jedinečný smyslový zážitek, ideální pro etikety, dárkový papír...
Portfolio (38)
Itálie, Forlì
... kalorický příjem je možné konzumovat tuto potravinu v malých dávkách a těžit z jejich energetického přínosu. Energetický náboj z arašídů je činí ideálními pro ty, kteří chtějí sníst snack před fyzickou aktivitou nebo pokud dodržují dietu. Cenný zdroj přírodních antioxidantů, slané pražené arašídy jsou také bohaté na různé vitamíny a minerální soli, jako je železo, hořčík a fosfor, ale také selen, zinek a draslík. Jsou k dispozici v party balení o hmotnosti 1 kg.
Portfolio (50)
Itálie, Milano
...Fettuccine jsou podobné tagliatelle, jsou ploché a kratší. Tato "zelená" verze s hráškovou moukou je zdrojem bílkovin a vitamínů (zejména A a E, ale také B1, B2, B9, C, K a kyseliny listové). Zelený hrášek obsahuje různé minerální soli (draslík, železo, fosfor, vápník, hořčík, síru, sodík a zinek) a málo tuku. Je také bohatý na rozpustnou vlákninu, škroby a cukry a je ideální potravinou pro naše tělo.
Portfolio (4)
Itálie, San Giorgio Delle Pertiche
... výrobci rýžových, kukuřičných a mnoha dalších cereálních chlebíčků, sladkých, slaných a ochucených. Naše produkty jsou vyrobeny z vybraných surovin, které jsou kontrolovány v každé fázi a vyráběny zcela přirozeně, bez lepku, bez cukru, s nízkým obsahem soli, vhodné pro vegetariány a vegany a především bez barviv.
Itálie, Poggio Torriana
... ITALIAN MADE), které jsou plně vyráběny ve čtyřech výrobních závodech. Tisíce zařízení byly nainstalovány po celém světě, kde fungují a přispívají k spokojenosti zákazníků, kteří oceňují jejich vysokou spolehlivost a jednoduchost použití. Potvrzujeme naši světovou zkušenost také v procesu balení soli, pro který můžeme nabídnout různé řešení v závislosti na požadované úrovni automatizace a kapacitě.
...Výroba prosciutta a culatella Rosa dell'Angelo je zvláštní už od samého začátku. Maso má různé kvality, díky typu chovu na volném prostranství a starobylému zpracování, které se provádí výhradně ručně, pouze se solí a dlouhým zráním. Naši černí prasata starých plemen, která jsou téměř zcela vyhynulá, mají volnost se pasou v lesích. Svobodní pod sluncem, větrem a deštěm. Svobodní vyjadřovat svůj...
Portfolio (10)
Itálie, Sciacca
... se na trhu prosazuje jako produkt "vysoké kvality". Ančovičky a sardinky pocházející z místního úlovku umožňují společnosti zpracovávat čerstvě ulovené ryby ve stejný den pomocí velmi starých a řemeslných technik, bez přidání konzervantů, čímž vzniká vynikající produkt MADE IN ITALY. Různé fáze výroby a doba zrání jsou pečlivě sledovány, což vede k vysoce kvalitnímu hotovému produktu a umožňuje značce "DON CARLOS" být přítomna ve velkých distribučních centrech a hypermarketech.
... omezené hustotě populace. Společnost prodává čerstvého nebo studeně uzeného jesetera sibiřského, ale především kaviár z druhů sibiřského a ruského (osetra). Zvláštností kaviáru je jeho čerstvost a absence konzervantů. Kaviár je zpracováván ručně podle tradičních metod, přičemž se vždy vybírají zvířata k použití, když jsou kvalitativní charakteristiky perfektní z hlediska chuti, velikosti vajíčka a konzistence. Pro solení se používá specifická směs soli a nejsou přidávány žádné typy konzervantů nebo preservativ. Doba trvanlivosti kaviáru je 90 dní, pokud je uchováván při teplotě 0-3 °C.
Itálie, San Pietro In Cariano
Potravinářské a průmyslové soli...
Itálie, Nichelino
Už několik let spolupracuji s bytovými správci, firmami a soukromými osobami na poskytování některých služeb, mezi které patří: manipulace s kontejnery, odklízení sněhu a rozmetání soli, různé úklidové práce, vyklízení sklepů a půd, drobné zahradnické práce. Považuji se za velmi pečlivou osobu, seriózní v práci, ochotnou, vždy připravenou vyhovět potřebám a požadavkům zákazníka. Své služby poskytuju i o svátcích. Pokud si přejete cenovou nabídku, neváhejte mě kontaktovat. Svou práci vykonávám s vášní a oddaností, vždy s ohledem na spokojenost zákazníka.

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play