...Mrkev je oranžová zelenina se zeleným stonkem. Je bohatá na různé vitamíny, minerální soli a jednoduché cukry, jako je glukóza. Mezi mnoha léčivými a antioxidačními vlastnostmi má schopnost předcházet stárnutí pleti a podporovat zrak. Dostupná v misce, sáčku nebo polystyrenu v různých gramážích.
Portfolio (47)
Itálie, Forlì
... kalorický příjem je možné konzumovat tuto potravinu v malých dávkách a těžit z jejich energetického přínosu. Energetický náboj z arašídů je činí ideálními pro ty, kteří chtějí sníst snack před fyzickou aktivitou nebo pokud dodržují dietu. Cenný zdroj přírodních antioxidantů, slané pražené arašídy jsou také bohaté na různé vitamíny a minerální soli, jako je železo, hořčík a fosfor, ale také selen, zinek a draslík. Jsou k dispozici v party balení o hmotnosti 1 kg.
Portfolio (50)
Itálie, Milano
...Fettuccine jsou podobné tagliatelle, jsou ploché a kratší. Tato "zelená" verze s hráškovou moukou je zdrojem bílkovin a vitamínů (zejména A a E, ale také B1, B2, B9, C, K a kyseliny listové). Zelený hrášek obsahuje různé minerální soli (draslík, železo, fosfor, vápník, hořčík, síru, sodík a zinek) a málo tuku. Je také bohatý na rozpustnou vlákninu, škroby a cukry a je ideální potravinou pro naše tělo.
Portfolio (4)
Itálie, San Giorgio Delle Pertiche
... výrobci rýžových, kukuřičných a mnoha dalších cereálních chlebíčků, sladkých, slaných a ochucených. Naše produkty jsou vyrobeny z vybraných surovin, které jsou kontrolovány v každé fázi a vyráběny zcela přirozeně, bez lepku, bez cukru, s nízkým obsahem soli, vhodné pro vegetariány a vegany a především bez barviv.
Itálie, Sciacca
... se na trhu prosazuje jako produkt "vysoké kvality". Ančovičky a sardinky pocházející z místního úlovku umožňují společnosti zpracovávat čerstvě ulovené ryby ve stejný den pomocí velmi starých a řemeslných technik, bez přidání konzervantů, čímž vzniká vynikající produkt MADE IN ITALY. Různé fáze výroby a doba zrání jsou pečlivě sledovány, což vede k vysoce kvalitnímu hotovému produktu a umožňuje značce "DON CARLOS" být přítomna ve velkých distribučních centrech a hypermarketech.
... omezené hustotě populace. Společnost prodává čerstvého nebo studeně uzeného jesetera sibiřského, ale především kaviár z druhů sibiřského a ruského (osetra). Zvláštností kaviáru je jeho čerstvost a absence konzervantů. Kaviár je zpracováván ručně podle tradičních metod, přičemž se vždy vybírají zvířata k použití, když jsou kvalitativní charakteristiky perfektní z hlediska chuti, velikosti vajíčka a konzistence. Pro solení se používá specifická směs soli a nejsou přidávány žádné typy konzervantů nebo preservativ. Doba trvanlivosti kaviáru je 90 dní, pokud je uchováván při teplotě 0-3 °C.
Itálie, San Pietro In Cariano
Potravinářské a průmyslové soli...