Itálie, Orbassano
...Zapečená lasagne je klasika a jedno z jídel, které proslavilo italskou kuchyni po celém světě. Tato verze, ta nejznámější ze všech, je ochucena typickým boloňským masovým ragú a bešamelovou omáčkou. Lasagne s rustikální chutí, přesně jako ty, které se připravují v italských domácnostech, připravené k vychutnání a které potřebují jen ohřát.
Portfolio (57)
...Nedělní oběd par excellence, recept na svátky, který potěší všechny chutě a všechny věkové kategorie. Historické první jídlo italské kuchyně, připravené z produktů naší země a s nejtrpělivějšími metodami, jako je pomalé vaření ragú. Nadčasová lahůdka.
Portfolio (45)
Itálie, MILANO
...Triplo, doppio nebo jednoduché: koncentrát rajčat Mutti je ideální pro dodání barvy, chuti a konzistence vašim pokrmům, ať už syrovým nebo vařeným. Od ragú po slané focacce a omáčky, je to ideální ingredience pro inspiraci vaší kreativity v kuchyni. BALENÍ PO 6 KS 1 KS = EURO 2,50 1 PALET 84 BALENÍ PO 6 MINIMÁLNÍ OBJEDNÁVKA 20 PALET...
Portfolio (229)
Itálie, Villafranca
... Paccheri opravdu všestranné: skvěle se hodí jak k omáčkám, tak k zelenině, masu nebo rybám. Paccheri Del Vesuvio jsou nezaměnitelné, stačí je podávat s dobrou masovou ragú nebo zapečeným pokrmem, aby uvolnily svou chutnou jemnost a jedinečnou, nezaměnitelnou chuť. Odpovídající poměr mezi čerstvou a suchou těstovinou: Zvolit kvalitu pro lepší život. 270 kcal/100g pro čerstvou těstovinu 350 kcal/100g pro suchou těstovinu Čerstvá středomořská těstovina Made In Italy "Neapol" Chlazená doprava Stef...
Portfolio (4)
Itálie, Vizzini
...Mikrovlnné hlavní jídla za 4 minuty s kompostovatelným obalem. Lasagne se sicilským ragú Mořské plody lasagne Lososová lasagne atd.
Portfolio (2)
Itálie, Acicastello
...Nabízíme přímo od sicilských výrobců pravý sicilský arancino z rýže o hmotnosti 250 g, chutné a lahodné plněné: pistáciemi z Bronte, špenátem, máslem, ragú, sicilskými lilky, houbami, karretierou, cena za kus 0,90, bez dopravy, balení po 24 kusech, polotovar, který stačí dát do fritézy a za pár minut máte arancino chutnající jako v typických sicilských řeznictvích. Předvařené mražené arancini, připravené k vložení do fritézy a za tři minuty máte křupavé a chutné arancino.
Portfolio (10)
Itálie, Gravina di Catania
...Passata di pomodoro s intenzivní a pravou chutí, která představuje dokonalou kombinaci tradice italské kuchyně a péče o životní prostředí. Dochucovadlo vhodné pro přípravu omáček, ragú a dalších pokrmů. Ideální pro dochucení pizz a podobných potravinářských přípravků. Po otevření uchovávejte v chladničce. Biologické, bez lepku a veganské. Bez konzervantů a bez přidaného cukru. Etiketa ve 4 jazycích: italština, angličtina, němčina a francouzština. Doba trvanlivosti: 36 měsíců od data výroby.
Portfolio (6)
Itálie, San Donaci
...Víno vyrobené z hroznů 100% Primitivo. Oblast produkce: Salento, mezi provinciemi Brindisi a Lecce. Vinifikace v červeném s termoregulačním řízením fermentačního procesu. Vyznačuje se jemností svých tříslovin a perzistencí chuťově-aromatických vlastností. Vůně vyzdvihuje tóny zralého červeného ovoce jako jahody, maliny a ostružiny, také ve formě želé. Ideální k zralým sýrům jako Caciocavallo Podolico, Castelmagno, Provolone del Monaco, těstovinám s boloňským ragú, bílé maso na myslivecký způsob.
Portfolio (5)
Itálie, Trento
...Bauer, který si vždy pečlivě vybírá nejlepší zeleninu, obohatil recepturu svého bio zeleninového bujónu o přídavek miso, získaného z bio sóji. Bio Miso Dado Bauer obohacuje vaše pokrmy o chutnou notu, ideální pro přípravu inovativních receptů a dodání charakteru každému jídlu bez přidání dalších aromat. Pro získání příjemného vývaru rozpusťte 1 bujón v 500 ml vody a vařte po dobu několika minut. Bujón lze také přidat k potravinám během vaření v požadovaném množství, aby se obohatil a zvýraznil chuť polévek, hustých polévek, vařené zeleniny, omáček, ragú, mas, risott, vajec atd.
Portfolio (9)
Itálie, Cerami
...Naše jehněčí maso pochází z naší farmy, kde mají zvířata volný přístup k pastvě, a jejich strava a pohoda jsou pro nás na prvním místě. Sourcing provádíme z některých nejlepších farem na Sicílii a zaručujeme, že naše jehněčí maso je přirozeně chováno venku, zraje minimálně 20 dní pro extra jemnost a je kompletně očištěno od jakéhokoli nadbytečného tuku a stříbrné kůže, aby splnilo standardy připravenosti do kuchyně. Užijte si naši širokou nabídku kvalitních steaků a kotlet z trávy krmeného jehněčího, pečínkových kusů a kousků na jehněčí ragú spolu s našimi jehněčími burgery a mletým jehněčím.
Itálie, Carru'
... na bázi lanýžů, Ragù z „Fassone“, dezerty Zabajone a Bunet. Dnes má firma přibližně 60 receptů, kromě řady přípravků založených na specifických potřebách zákazníka, což nám v průběhu let umožnilo spolupracovat s mnoha různými zemědělskými subjekty.
Itálie, Gemmano
... ochutnat naše vína s pokrmy tradiční kuchyně, jako jsou vynikající tagliatelle s ragú. Nabízíme pokoje a mini apartmány a můžeme být vaší výchozí základnou pro vaši enoturistickou cestu. Jsme hodnoceni v nejvýznamnějších italských průvodcích a získali jsme ocenění a uznání i z mezinárodních soutěží.
Itálie, Giarre
... - citronová granita - teplá jídla - arancini s ragú - arancini s pistáciemi - arancine - mražený arancino - teplá jídla a mražená řeznictví - snídaně - croissanty ready-to-bake - sýry - mozzarella - export typických sicilských produktů - extra panenský olivový olej - typické sýry - sicilské uzeniny...
Portfolio (7)
Itálie, Orsogna
... omáčky • Bílé omáčky s hříbky • Rajčatové omáčky a ragú • Ořechové a aromatizované oleje a másla • Hříbky konzervované na plátky a mleté • Sterilizované hříbky pro výrobce uzenin a sýrů • Džemy a marmelády • Dárkové/vánoční balení. NOVINKA: Aromatizovaná Sůl ve Spreji -70% Sodíku. NOVINKA: Perly (kaviár) z Hříbků. Pečlivě vybíráme naše suroviny, s ohledem na italskou kulinářskou tradici. Pokud máte...
Portfolio (9)
Itálie, Pisa
... výrobu pizzy v obdélníkovém plechu, ideální pro speciální akce, pizzu na kameni také s sebou maxi a normální, arancini s ragú, smažené panzerotti, plněné pucce, cecina, plněné schiacciatine také s porchettou. Současně s pizzerií vznikla trattoria, rostisserie, teplá jídla, restaurace, kde díky systému online menu a telefonickým objednávkám dokážeme fungovat jako samoobsluha a prodávat první nebo druhé jídlo za pouhých 4,50 €. Každý den vytváříme jiný první a druhý chod než obvyklé menu, snažíme se upřednostňovat čerstvost a místní produkty.
Itálie, Città Di Castello
Od roku 1990 se společnost Tartufi Bianconi specializuje na zpracování lanýžů a výrobu typických produktů z surovin pocházejících z Umbrie. Nejen čerstvé sezónní produkty, ale také široká škála omáček a koření s lanýži, houbami hříbky a navíc ragú, lanýžový olej, pesto, lanýžový med, balsamico, pálivé bylinky a sušené houby, lanýžové máslo, lanýžové risotto, lanýžové těstoviny, lanýžové pyré...
Portfolio (2)
Itálie, Genova
...přičemž vždy respektuje vnitřní chuť použitých surovin. ČTVRT MADDALENA - Restaurace Au Café v Janově se nachází na strategickém místě hlavního města Ligurie, na půli cesty mezi Belvedere Montaldo, Akváriem a proslulou ulicí Garibaldi. BOHATÉ A RŮZNORODÉ - Menu nabízí pokrmy na bázi masa, jako jsou chutné ravioly s borůvkovým ragú, a speciality z ryb, od sušené ryby po smažené ančovičky; také dezerty, počínaje krémem catalana, jsou velmi oblíbené. ELEGANTNÍ A VYCHTĚNÉ - Prostor, pečlivě zařízený a dominovaný pastelovými odstíny jako béžová a růžová, se vyznačuje velmi příjemnou atmosférou.
Na okraji Sieny, obklopeni zelení kopců a v jedinečné atmosféře krásy jejího panoramatu a klidné polohy, vás Ristorante Pizzeria Montalbuccio zve na svou typicky toskánskou kuchyni, s tradičními pokrmy ze Sieny, jako jsou pici s ragú, pappardelle s divočákem, tagliata a také klasická Fiorentina, vždy s použitím nejlepších místních produktů. Restaurace vám nabízí možnost vychutnat si pokrmy jejich...
Itálie, Ospitaletto, Brescia
Naše rodinná firma byla založena v roce 1986 a od té doby osobně vybíráme suroviny a zpracováváme je řemeslně, abychom zajistili pouze kvalitní produkty. V Conserve Coradi najdete pravé dobroty, vyráběné a zpracovávané podle tradičních metod s důrazem na ochranu životního prostředí: od cibule po papričky, od artyčoků po lilek, a také sýry, omáčky, rajčatové omáčky a ragú. Conserve Coradi...
... prostředí dělají z Piccola Trattoria jednu z nejvíce ceněných restaurací v Padově. Několik příkladů: Křupavé mazzancolle s salátem z puntarelle, pomeranči a práškem z bottargy z muže, Fregula sarda s rybím ragú a ostnatým artyčokem, Hovězí na Cannonau s artyčokovým koláčem a rýží se šafránem ze San Gavina. Dezerty a chléb domácí výroby. Vinotéka s přibližně stovkou etiket renomovaných sardinských vín. Každý měsíc se konají tematické večery.
Itálie, Riposto
... gastronomické produkty, přičemž udržují přísnou kontrolu nad výrobními procesy. V rámci sladké gastronomie mají velký význam mražené cassate a sicilské cannoli. V rámci slané gastronomie je hlavním produktem mražené arancini. Jsou k dispozici ve třech variantách: arancini s ragú, arancini s máslem a arancini se speckem. Doplňkem slané gastronomie jsou Maestro Gourmet: mražené pizzette, mražené plněné taštičky, mražené supplì, mražené rýžové krokety, mražené cartocciate a mražené calzoni.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play