Itálie, MILANO
... trvanlivostí až do 25/10/26, je tento prosciutto spolehlivým a všestranným produktem, vhodným pro širokou škálu receptů. Perfektní pro ty, kteří milují italskou kulinářskou tradici, je nezbytnou ingrediencí pro ty, kteří chtějí přinést autentickou chuť do své kuchyně. Snadno použitelné a připravené k použití, je ideální volbou pro ty, kteří hledají kvalitu a pohodlí. EURO 7,50 ZA KG KG 9.630 čistá hmotnost Minimální objednávka: 50 balení po 2 prosciuttech...
Portfolio (191)
...který, než dorazí dolů, ukradl na Apeninách balzámy lesů. Podle ročního období se otevírají okna a takto se pokračuje po dobu devíti měsíců. Poté se sestupuje do sklepa: zde po dvou letech končí zrání. Výsledek je ohromující, ale bude třeba být ochoten se nechat ohromit: je třeba zachytit, téměř naslouchat, vzácné sladkosti jeho plátku a pozor, abyste mu neodebrali tuk, lehký a stravitelný, který mu dodává harmonii a jemnost. Bílý chléb a místní víno jsou jeho ideálními společníky.
Portfolio (10)
...Toskánská sušená šunka, s neobvykle kulatým tvarem a jasně červenou barvou, se vyznačuje opravdu jedinečným procesem zrání a environmentálními faktory, které přispívají k tomu, že masu dodávají nezaměnitelnou jemnou, slanou a voňavou chuť.
Portfolio (8)
Itálie, Martina Franca
...Capocollo di Martina Franca je vysoce kvalitní uzenina, vyráběná podle staré řemeslné tradice. Tato uzenina se vyznačuje kořeněnou a voňavou chutí, která je dosažena díky použití vincotto pugliese a uzení dřevem z mediteránní křoviny. Capocollo je ideální k vychutnání samostatně nebo jako součást uzenářského talíře, doplněného místními sýry a víny. Jeho řemeslné zpracování a jedinečná chuť z něj činí excelentní produkt pugliské gastronomie.
Portfolio (29)
...SEMIARTISAN SALUMI: ČERSTVÁ A ZRÁLÁ KLOBÁSA, SYROVÝ PROSCIUTTO, NDUJA, SLADKÁ A PIKANTNÍ SPIANATA, COPPA, CAPOCOLLO.
Portfolio (9)
Itálie, Mesoraca
...Prosciutto crudo je typická italská uzenina získaná sušením v soli z kýty prasete, konkrétně od zvířat, která dosáhla hmotnosti kolem 130 kg. Maso je pečlivě masírováno ručně, upravuje se do požadovaného tvaru a poté se koření podle naší starobylé receptury. Doba sušení prosciutta přesahuje 180 dní a je to nejdelikátnější fáze, která ovlivňuje kvalitu produktu. Kategorie: Kalábrijské uzeniny Hmotnost: 500/550g Hmotnost: 0,550 kg SLOŽENÍ: Vepřové maso, sůl, přírodní aromata a koření Cukry: dextróza a sacharóza Antioxidanty: E301 Konzervanty: E250-E252...
Portfolio (19)
...Pochází z italských vepřových stehen solených, v části pokryté kůží, s vlhkým solí a v libové části se suchou solí, pepřem, česnekem a přírodními bylinkami. Šunky jsou umístěny do chladicí místnosti na solení (teplota mezi +1° a +4°, vlhkost 80 %), poté do druhé místnosti nazývané „odpočinková“. Zde, po odstranění zbylé soli, visí po dobu 90 dnů. V této fázi šunka pomalu vysychá, poté je omyta a zavěšena na přirozeném vzduchu. Nyní začíná zrání, které je rozděleno do dvou fází: až devět měsíců v dobře větraných prostorách s přirozenou výměnou vzduchu, nakonec v suterénu pro dlouhé zrání.
Odpovídající produkty
Prosciutto crudo stagionato
Domácí sušená šunka
Další produkty
Antipasto della casa
Antipasto della casa
Portfolio (2)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play