Itálie, Formigine
S více než 40 lety zkušeností v oboru je Bioaltech lídrem v oblasti environmentálních biotechnologií, zaměřeným na vývoj inovativních a udržitelných řešení. Založená na vášni pro přírodní technologie, se společnost soustředí na mimořádný potenciál rostlin a bioaktivních sloučenin získaných z řas pro zlepšení lidského blahobytu prostřednictvím přírodních a moderních řešení. Naše oddanost inovacím ...
Portfolio (58)
Itálie, Radicofani
...Na konci zpracování sýra se z biologického syrovátky vyrábí bio ricotta. Stejně jako u ostatních ricott se syrovátka obohacuje o čerstvé bio mléko, aby se získala měkčí a krémovější ricotta. Produkt se získává zahříváním syrovátky na teplotu přibližně 80 °C, poté se ochladí a převede na homogenizátor, který ji vyhladí a zahřeje na teplotu 72 °C. Po naplnění příslušných nádob se ricotta převede...
Portfolio (48)
Itálie, Reggio Emilia
...Mezi mléčnými deriváty představujeme mnoho typů produktů, některé jsou získávány z surovin v jejich původní podobě, jako jsou máslo, mascarpone, smetana a jogurt, jiné jsou získávány z mezifází technologických procesů, jako je podmáslí (vedlejší produkt zpracování másla). Syrovátka (zbytek procesu výroby sýra) je k dispozici v typech spray, instantní, permeát a demineralizovaná. V této kategorii...
Portfolio (5)
Itálie, Bronte
...Ingredience: cukr, pasta z pistácií 40 % (pražené a rafinované pistácie, chlorofyl E141, kurkumin E 100), rostlinné oleje a tuky (palma, palmový olej), oleje (slunečnicový), odtučněné mléko v prášku, syrovátka v prášku, emulgátor (E322 sójový lecitin), aromata (vanilín).
Portfolio (56)
... citlivých produktů (mléčné deriváty, termoplastické polymery…). Speciální verze je k dispozici pro recyklaci rozpouštědel. Turbo-koncentrátor pro dosažení limita koncentrace produktu. Pracuje pod vakuem pro citlivé produkty (syrovátka, permeát…). Turbo-reaktor pro předželatinizovanou mouku, opékání, pražení, ve speciálním procesu odhořčení/odchutnání pro deriváty luštěnin, syntézu (Bordeauxská...
Portfolio (5)
Itálie, Quinto Vicentino
Firma Autotransporti Cherobin Diego pracuje v oblasti dopravy potravinářských tekutin s řízenou teplotou již více než 25 let, jako je mléko, syrovátka, víno atd.
Itálie, Bolzano
Více než desetileté zkušenosti v oblasti potravinového obchodu, technické poradenství a obchod s sušeným mlékem, syrovátkou, mléčnými proteiny a rostlinnými proteiny. Dětské mléko, máslo, syrovátka a další produkty pro průmysl. Dodáváme mezinárodnímu potravinářskému průmyslu naši škálu surovin a polotovarů. Naše produkty se používají ve výživě pro děti, sportovní výživě a ve specializovaných potravinách, v zmrzlině, čokoládě a pekárenských výrobcích. Každý produkt je výsledkem výběru založeného na nejvyšších kvalitativních standardech a je opatřen různými certifikacemi.
Itálie, San Martino Buon Albergo
Navrhujeme a stavíme zařízení pro stabilizaci tartarátu, osmózu a mikrofiltraci. Jsme přední společnost s desetiletými zkušenostmi ve výstavbě a vývoji KOMPLETNÍCH ZAŘÍZENÍ (na klíč) pro sektor potravinářských kapalin (voda, víno, šťávy, mléko, syrovátka atd.). Naše nabyté zkušenosti v této oblasti jsou výsledkem úzké spolupráce s předními společnostmi v potravinářském průmyslu.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play