Itálie, Marmirolo
MOLINO MAGRI - MOUKY, POLOTOVARY A ZLEPŠOVACÍ PŘÍPRAVKY PRO TRH V NEUSTÁLÉM VÝVOJI Molino Magri, založená v roce 1929 a nacházející se v Marmirolo, Mantova, předává po pět generací vášeň pro umění mletí z otce na syna. Molino Magri je mlýnská společnost, která zpracovává vybranou pšenici a vyrábí širokou škálu mouk pro profesionální použití v pekárenství, pizzeriích, cukrářství, průmyslu a gastro...
Portfolio (56)
...Indikováno pro potravinářský obchod, ideální pro strouhání velkého množství tvrdého sýra, chleba, sušeného ovoce a sušenek. Má velkou sběrnou nádobu, která zcela pokrývá výstup ústí, čímž se zabraňuje rozptýlení produktu. Navíc speciální ochranný systém s mřížkou umístěný v kontaktu s válcem zabraňuje ucpávání strouhané hmoty na výstupu; dokonale vyhovuje posledním normám CE. MOTOR: HP 1 400V 50Hz třífázový otáčky 1390 230V 50Hz jednofázový otáčky 1410 ROZMĚRY: 340x312x h370 HMOTNOST: Kg 16.5 třífázový - Kg 19 jednofázový VÁLEC NA STROUHÁNÍ INOX HODINOVÁ VÝROBA: Kg 50...
Portfolio (8)
Itálie, Campobasso
... podnikem pro tuto oblast. Od roku 1991 řídí firmu Guido, který v poslední době znovu oživil výrobu plněných sušenek. V průběhu let se firma ukázala jako úrodná půda pro nové nápady a projekty. Příkladem jsou Gallette a Chips z obilovin, které poprvé vstoupily do výroby v roce 2016 a stále více se prosazují. V létě 2023 se výrobní linka Gallette a Chips stává firmou: KERRES CEREALI.
Itálie, Isola Del Gran Sasso
Dolci Amori del Gran Sasso vzniklo z dlouholeté zkušenosti zakládajících členů v mezinárodně uznávané výrobě sušenek. Naše společnost působí v oblasti výhradně bezlepkových pečiv. Hlavně vyrábíme máslové sušenky, krekry a proteinové sušenky. Naše produkty jsou pravé a chutné díky použití surovin, jako je rýžová mouka, pohanková mouka, mouka z teffu a kukuřičná mouka, všechny mouky jsou bez...
Itálie, Lozzo Di Cadore
... technika a výrobní metody, vzniká široká škála sušenek pro náročné publikum. Zkušené ruce členů naší rodiny, jelikož se jedná převážně o rodinnou firmu, každý den vytvářejí tyto speciality. To vše je možné díky pečlivě vybraným ingrediencím, které zaručují chuť a autentičnost našich produktů, jak nám naše tradice předává. Serióznost, nasazení a vášeň, které oživují naši práci a práci našich...
Dobrodružství Forneria Veneziana začíná v roce 2009 s laboratoří výhradně zaměřenou na bezlepkové produkty. Jsme výrobci sladkostí, snacků, sušenek a slaných pochoutek, které nejsou pouze bezlepkové, ale také mají další různé vlastnosti: jsou bez alergenů (mléko a jeho deriváty, vejce) a veganské. Naše produkty jsou navíc bez GMO, hydrogenovaných tuků a palmového oleje. Sušenky jsou také bez...
Portfolio (10)
Itálie, Torrebelvicino
COMAS se specializuje na výrobu strojů a kompletních zařízení pro střední a velké průmyslové podniky v cukrářském sektoru. Naše nabídka, široká a rozmanitá, dokáže uspokojit požadavky i těch nejnáročnějších zákazníků a zahrnuje: dávkovače (pístové, válečkové, lalokové), injektory, demontážní zařízení, olejovače, kompletní linky na tartes, stroje na výrobu sušenek, stroje a kompletní zařízení na...
... tradici používáním důležitých a vybraných surovin. V současnosti nabízíme 12 druhů sušenek a 5 druhů panforte, všechny s různými charakteristikami. Nepoužíváme konzervanty, barviva, GMO ani hydrogenované tuky.
Řemeslná laboratoř specializující se na výrobu mandlových těst, mini profiterolů a magnum, tartaletek a lodiček z křehkého těsta, typických sicilských sušenek. Již exportujeme do několika evropských zemí a rádi bychom navázali nové obchodní vztahy se zahraničím.
Itálie, BADOLATO
Řemeslná výroba sušenek, koláčů, dortů, sezónních sladkostí a vysoce kvalitních tradičních cukrovinek.
Itálie, Vago Di Lavagno
...ME.TRA je jednou z mála společností na světě, která dokáže poskytnout stroje a kompletní zařízení pro výrobu čokolády a sušenek. Kompaktní zařízení pro výrobu čokolády, compoundů, krémů, polev na zmrzlinu a pomazánek. Výroba od 50 do 1000 kg/h. Naše úsilí o kvalitu naší práce vychází z našich výrobních a manažerských procesů: to již dlouho vedlo k certifikaci kvality ISO9001.
Laboratoř cukrářství Fraenz, která vznikla jako referenční bod pro neapolské stravování, se v průběhu let vyvinula do různých oblastí cukrářství, jako je výroba taralli na národní úrovni. Kromě prodeje čerstvého cukrářství, personalizovaných dortů a slaného pečiva, společnost vyvinula výrobu máslových sušenek a taralli se sádlem a pepřem, sladkostí, které jsou součástí neapolské tradice.
Pekárna a výrobna sušenek Řemeslná výroba...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play