...Vyrobený v měsíci květnu, je to med s tóny téměř bezbarvými až po žlutou barvu slámy. Má velmi jemnou, květinovou vůni a delikátní aroma bonbónu, vanilky a sladké mandle, které není příliš trvalé na ochutnání.
ABBINAMENTI
Dokonalé sladidlo, ideální pro oslazení kávy, čaje a dalších nápojů, aniž by se změnila jejich chuť. Skvělé pro zavařování a kandování ovoce, v ovocných salátech a v těstech na dezerty. Velmi dobře se hodí k sýrům, čerstvým ricottám a modrým sýrům.
...P.A. AROMATICS podporuje rostoucí zájem spotřebitelů a průmyslu o přírodní produkty.
Z tohoto důvodu provádíme extrakci vanilky, kakaa, kávy, hub a všeho, co nám příroda nabízí.
...Káva vysoké kvality s hladkou a vyváženou chutí, pěstovaná ve výškách mezi 800 a 1300 metry nad mořem, s výraznou a jemnou aromatickou vůní. Náznaky vanilky, sušeného a suchého ovoce, které se vyznačují dobře vyváženým a vynikajícím tělem. Káva, která se vyznačuje svou bohatostí a jemnou kyselostí, s patrnými tóny čokolády obohacenými náznaky karamelu a dochutí opraženého chleba.
...Pandoro vyrobené podle tradice má všechny typické vlastnosti tohoto vánočního sladkého pečiva. Měkké a zlatavé těsto, díky přítomnosti vajec a s vůní vanilky, ve tvaru hvězdy posypané moučkovým cukrem, potěší všechny, i ty nejnáročnější.
Kód:BOPD01
Hmotnost:750 g...
...
Planifolia: více než 95 % světové produkce, mnozí říkají, že "to je aroma vanilky". Jediná odrůda etablovaná na Madagaskaru, ale také v Mexiku, PNG, Indii, Komorech...
Tahitensis: vznikla křížením odrůd Planifolia a Pompona, původně jsou většinou známé z Tahiti nebo PNG.
Díky našim znalostem a know-how jsme shromáždili nejlepší odrůdy vanilky, abychom vám nabídli řadu rozmanitých a výjimečných vanilkových lusků.
... a dobře vyvážený, s dobrou strukturou a širokým dozvukem. Vhodný pro každou příležitost, skvělý s těstovinami a lehkými druhými chody. Způsob podávání: teplota 18 °C.
Obsahuje siřičitany.
Objem: 0,75 l
Kód: 06822
Kategorie: Červená vína
Alkohol: 13% obj.
Země: Itálie
Region: Toskánsko
Odrůdy: Sangiovese
Barva: Rubínově červená s fialovými odlesky
Vůně: Červené ovoce a jemné tóny vanilky
Doporučená sklenice: Chianti di Streda DOCG...
...Sicilský cannolo je určitě jedním z nejznámějších, nejoblíbenějších a především vyvážených dezertů po celém světě. Symbol ostrovního cukrářského umění, je jednou z nejvíce oceňovaných specialit sicilské cukrařiny. Vafle cannola je křupavá, vnitřek je sladkou něhou pro patro obohacenou o kandované ovoce, čokoládové kousky, aroma vanilky a/nebo skořice.
... konzumovat několikrát během dne pro doplnění energie.
Může být konzumována doma nebo v kanceláři v šálku, nebo připravena a vzata s sebou při každodenních úkolech, americká káva je vynikající alternativou k espresu nebo moka kávě, na kterou jsme my Italové zvyklí.
Balení s ventilem pro uchování čerstvosti udržuje produkt i přes časovou spotřebu.
AROMATICKÝ PROFIL
Aromatická káva s jemnou chutí, s dozvukem kakaa, vanilky, čokolády, květinových tónů a sušeného ovoce.
...Macerace na slupkách probíhá při kontrolované teplotě a trvá 20 dní. Víno poté přechází do dubových sudů, kde zraje minimálně 12 měsíců, a poté ještě rok v lahvi, aby dosáhlo velké rovnováhy a aromatické bohatosti. Barbera je štědrá a má velkou strukturu, je robustní a důležitá, okouzlující komplexními tóny koření, drobných červených plodů, podhoubí, máty, vanilky a lékořice. Barbera vynikající kvality, která se hodí k červenému masu a zralým sýrům, pro vzrušující gastronomický zážitek.
... zpracované mokrou metodou a pečlivě vybrané bez vad. MOROLA Intenso je káva vhodná pro jakoukoli část dne. Není vůbec hořká, je extrémně příjemná na pití, a to buď samotná, nebo maximálně s malou špetkou cukru. Má sladkost typickou pro karamel a vafle s nádechem vanilky.
Pokud můžete, nevzdávejte se pití z teplého keramického hrnku: bude to pro vás jako jiná káva.
...Barva: intenzivní rubínově červená.
Vůně: široká a vytrvalá s patrným nádechem třešně a tóny vanilky.
Chuť: plná, kulatá s jemnými a vyváženými tříslovinami.
Teplota podávání: 16-18°C.
Párování: skvělé k doprovodu pečeně z červeného masa, zvěřiny a zralých sýrů.
Vinifikace: po odstopkování hroznů zůstává mošt v maceraci se slupkami po dobu 6-7 dní při teplotě 24-26°C. Po dokončení malolaktické fermentace je část vína zrající v barikových sudech, druhá část v nerezové oceli.
Schopnost stárnutí: 2 a více let podle ročníku.
...skořicí a pomeranči s chilli. Dále nabízíme citrusové marmelády, jako jsou ty z mandarinek, citronů a růžového grepu. Mezi džemy máme cibulový, fíkový, opuncie, jahodový, džem z lilku a vanilky, chilli, hrušky a skořice, broskve a cherry rajčata. Džemy také z hroznů a dýně. Můžeme pro vaše zákazníky připravit dárkové koše na akce, které mohou darovat nebo vystavit ve svých provozovnách. Skutečný sicilský produkt z km/0 s chutí sicilské země.