Itálie, Città Di Castello
Od roku 1990 se společnost Tartufi Bianconi specializuje na zpracování lanýžů a výrobu typických produktů z surovin pocházejících z Umbrie. Nejen čerstvé sezónní produkty, ale také široká škála omáček a koření s lanýži, houbami hříbky a navíc ragú, lanýžový olej, pesto, lanýžový med, balsamico, pálivé bylinky a sušené houby, lanýžové máslo, lanýžové risotto, lanýžové těstoviny, lanýžové pyré, pašt...
Portfolio (2)
Itálie, Parma
...Gastronomická Specialita - Kaštanové Tortelli ČERSTVÁ PASTA Veškerá potravinářská produkce Greci se prodává velkoobchodně i maloobchodně, jak čerstvá, tak mražená.
Portfolio (4)
Itálie, Brescello
Návrh, výroba a prodej armatur pro komunity a velké kuchyně, termostatické směšovače, očistné sprchy a nouzové sprchy, ohýbačky trubek. Pedálové armatury, časové armatury, elektronické armatury, armatury pro osoby se zdravotním postižením, bezpečnost při práci, sprchové hlavice a ramena sprch.
Portfolio (9)
Výroba prosciutta a culatella Rosa dell'Angelo je zvláštní už od samého začátku. Maso má různé kvality, díky typu chovu na volném prostranství a starobylému zpracování, které se provádí výhradně ručně, pouze se solí a dlouhým zráním. Naši černí prasata starých plemen, která jsou téměř zcela vyhynulá, mají volnost se pasou v lesích. Svobodní pod sluncem, větrem a deštěm. Svobodní vyjadřovat svůj in...
Portfolio (10)
Itálie, Bassano Del Grappa
Italská potravinářská společnost, která je lídrem v produkci a distribuci suchých vaječných těstovin (lasagne, cannelloni a tagliatelle) a dalších speciálních formátů. Založena v roce 1960, společnost Pastificio v průběhu let vyrostla a stala se důležitým referenčním bodem pro italský a mezinárodní trh. Pečlivý výběr dodavatelů a surovin, kontroly procesů a produktů a moderní zařízení s nejmoderně...
Itálie, Sant'angelo Di Brolo
Chceme navázat s našimi zákazníky a dodavateli vztah, který nám v průběhu času umožní valorizaci surovin a odlišení se na trhu. Pracujeme pouze s lískovými oříšky z Nebrodů, původ Sicílie, Itálie. Naše produkty jsou: lískové oříšky ve skořápce, loupané syrové lískové oříšky, loupané pražené lískové oříšky, drcené lískové oříšky, mouka z lískových oříšků, čistá pasta z pražených lískových oříšků...
Portfolio (4)
Itálie, Chiuro
Pasta Negri se nachází v Chiuru, v oblasti Valtellina, v údolí, které se rozprostírá na úpatí majestátních italských Alp. V tomto nedotčeném místě pramení, ve výšce přes 1200 m, vody, které používáme k míchání našich semolin z italského ekologického zemědělství. Těstoviny jsou stále lisovány na bronz a poté, pomocí zcela ručního procesu, jsou rozloženy na dřevěné rámy, kde se nechávají pomalu sušit při nízké teplotě. Řemeslná výroba je přítomna ve všem, co děláme, a ruční řezání špaget je jasným důkazem. Nechte se ponořit do luxusu řemeslné tradice.
Itálie, Prata Camportaccio
Ricette pizzoccheri se zaměřuje na propagaci a seznámení s tradičním receptem na valtellinské pizzoccheri a variantami tohoto jídla v závislosti na regionech a produktech. Ricette pizzoccheri je portál, který chce vytvořit komunitu nadšenců do vaření, zejména valtellinské kuchyně, a je součástí značky Moro Pasta, pastificio v Chiavenně, které bylo založeno v roce 1868 a pracuje na tom, aby na...
Itálie, Altamura
Na území Altamury, na hranicích Apulie a Lucanie, v zelené oblasti Murgi barese, probíhá výroba PASTA JESCE, která je převážně řemeslná. Pozornost a péče při výběru surovin, všechny certifikované mezinárodními institucemi, dodávají naší těstovině chuť a kvalitu. Používáme dlouhé sušení, které trvá od 12 do 18 hodin, při nízkých teplotách, které se pohybují od minimálně 40 do maximálně 55 stupňů...
Itálie, Caraglio
Dobrodružství babičky Fioriny a dědečka Giuseppa začalo v roce 1947 s výrobou čerstvé ručně vyráběné těstoviny, až v roce 1962 byl uveden do provozu první závod na výrobu raviol a tortellin. Od té doby se technologický vývoj nezastavil, ale naše filozofie se nezměnila: věnovat se práci s oddaností a vášní našich prarodičů, přičemž používáme výhradně přírodní a kvalitní suroviny, abychom zachovali ...
Itálie, Bari
... organoleptické vlastnosti, ale také nutriční hodnoty. Pasta Vera, která respektuje životní prostředí, ve svém výrobním cyklu používá pro své obaly pouze potravinářský papír, pocházející z recyklovaného papíru a opět recyklovatelný.
Itálie, Buonvicino
...Naše bronzově tažené těstoviny procházejí řemeslným zpracováním. Jsou ideální pro regionální recepty a poctivé přípravy, Pasta Ricca vám dodá ten pocit "domácího" jídla. Naše motto zní: kvalita bez kompromisů! Naším cílovým trhem jsou typické a vysoce kvalitní produkty, které v Itálii i v zahraničí neustále rostou. Kontaktujte nás a zjistěte všechny výhody našeho řemeslného těstárny!
Itálie, Ventimiglia
PASTA FRESCA MORENA je rodinná výrobna těstovin, která již více než 40 let podle tradice řemeslné výroby a díky technologii svého laboratoře vyrábí nekonečné množství čerstvých těstovin a souvisejících chutných a přírodních koření.
Itálie, Scafati
...-100-200-250-500 g. 1-5-10 kg - 25-50-100 kg. Přizpůsobené balení pro maloobchodní prodej vanilkových lusků. Další produkty: Prémiový vanilkový prášek, vanilkové perly, vanilková pasta, vanilka pro průmyslové extrakty. Konkurenceschopné ceny.
Itálie, Albano Sant'alessandro
Industrie Pagoda Srl již více než 35 let využívá své zkušenosti a profesionalitu k poskytování široké škály profesionálních trichologických a kosmetických produktů pro privátní značky. Bělicí prášek, krémový oxidant a bělicí pasta tvoří jádro podnikání, následované šampony, maskami, kondicionéry a mnoha finishingovými produkty. Dále je tu estetická oblast s krémy, bahny, masážními oleji, pudry a...
Itálie, S. Giovanni La Punta
... HOTOVÝMI PRODUKTY NEDOSTATKUJE TRADIČNÍ PASTA REALE (OVOCE Z MARCIPÁNU), KLASICKÉ PASTE DI MANDORLA (S ASORTIMENTEM PŘES 10 CHUTÍ), PASTE AL PISTACCHIO, SLAVNÉ BUCCELLATI Z FÍKŮ, KROMĚ TYPICKÝCH SICILSKÝCH SUŠENEK V NĚKTERÝCH OBDOBÍCH ROKU (CHIAREK NA KARNEVAL, HOLUBICE A JEHŇÁTKA Z PASTY REALE NA VELIKONOCE, SUŠENKY Z OBDOBÍ MRTVÝCH A PANETONY NA VÁNOCE). BARBAGALLO DOLCIARIA JE TAKÉ FIRMA...
Portfolio (1)
...pocházející z konce 18. století, hostí restauraci, jejíž nabídka jídel je z místních surovin, a vyrábí se zde čerstvá pasta. Rodinné vedení se pyšní dvacetiletou zkušeností v oblasti turismu. Proto jsme velmi rádi, že vás můžeme přivítat a spolupracovat s vámi, pokud byste měli zájem o rezervace, které zahrnují zážitky objevování regionu, wellness, přírody a jejích chutí. Resort má výhled na moře...
Portfolio (1)
Itálie, Collecchio
Pasta Ravelli je nový způsob, jak si vychutnat čerstvou těstovinu, vybírající pouze ty nejlepší ingredience, zpracovávané s respektem k gastronomické tradici Parmy, a okamžitě zmrazené, aby na stůl přinesly, nezměněné, veškeré potěšení z prvních chodů: žádné konzervanty, maximální kvalita, chutnají jako právě připravené. Ba co víc. O mnoho víc.
... zejména na mlékárenské závody pro výrobu jakéhokoli typu "pasta filata"…sýra, jako je mozzarella, provolone, scamorza, caciocavallo, bocconcini, burrata atd. Také se specializujeme na výrobu a modernizaci mini mlékárenských linek s různými výrobními kapacitami. -Všechny naše MINI mlékárny jsou "na míru" podle specifických požadavků zákazníka.
Portfolio (1)
Itálie, Benevento
... posiluje. Grafická podoba loga se obnovuje, spojuje se s chvályhodnou iniciativou partnerství s Nadací Umberto Veronesi, zařazením do sortimentu produktů pod značkou Rosiello®, s řadou Pasta Rosiello® Formati Speciali a nakonec zařazením vyhledávaných čerstvých celozrnných těstovin do široké nabídky těstovin v chladničce. Firemní volby jsou považovány za klíčové pro dominanci na regálech italského a zahraničního trhu.
Vše pro rekonstrukční a gumárenské specialisty. Grasso montagomme YPG pro lehkou dopravu, kamiony a traktory. Grasso montagomme sigillante pro tubeless, automobily a motocykly. Pasta universale bianca pro montáž všech typů pneumatik. Tube tyre compound pro usnadnění nafukování pneumatik tubeless. Gessi pro označování pneumatik. Řešení a podkladový kovový materiál z gumy pro opravy duší a...
Itálie, Soriano Nel Cimino
Společnost Uniesport je přímým výrobcem lískových ořechů Tonda Gentile Romana a jejich derivátů, jako jsou pražené lískové ořechy, nakrájené pražené lískové ořechy, prášek z pražených lískových ořechů a pasta z lískových ořechů, jak konvenčních, tak organických produktů. Také vyvážíme různé druhy sušeného ovoce a různé typy polotovarů: mandlovou pastu, pistáciovou pastu, pastu z piniových oříšků...
Itálie, Rocchetta Nervina
Farm Cuvea produkuje ligurský olivový olej zcela organický a lisovaný za studena na italské Riviéře. Kromě taggiasca olivového oleje také vyrábíme typické italské omáčky (jako je bazalkové pesto, červené pesto) a produkty s taggiasca olivami (jako jsou vypeckované taggiasca olivy, taggiasca olivová pasta a vypeckované taggiasca olivy) a prodáváme je v našem online obchodě. Náš olivový olej je...
Itálie, Seregno
CAPWOOD Je to pasta střední hustoty, dodávaná připravená k použití, vyrobená z dřevěných mouček, lepidel, rostlinného oleje a rozpouštědel. Vysychá sama, nepotřebuje zdroje tepla a může být upravena laky a zlatou fólií přesně jako přírodní dřevo. Produkt se obvykle aplikuje bez nutnosti jakékoli přípravy jak kusu, tak válců a forem. Hotový kus nemusí být broušen ani před, ani po lisování a navždy...
Itálie, Gragnano
Král těstovin je výrobce těstovin nacházející se v Gragnanu, který je již dlouho známý svou ušlechtilou výrobou těstovin. Dne 9. října 2013 získal od Evropské unie značku IGP. Naší myšlenkou je vyrábět, jako by byl produkt určen naší rodině, zákazník je středem našeho světa. Před uvedením produktu na trh je tradicí, že je vyzkoušen celým týmem, a teprve po pozitivním výsledku přecházíme do fáze di...
Itálie, Reitano
...Od roku 1999 vyrábíme ručně tradiční cukrovinky široké spotřeby. Naše sladkosti mají společným prvkem kvalitní sicilské mandle a dosahují nejvyššího vyjádření ve výrobě "Pasta Di Mandorle" a "Frutta di Marzapane". Dnes je La Dolciaria La Fenice stabilně přítomna na trhu italské a evropské GDO, stejně jako v širokých nikách maloobchodního prodeje, zejména díky pečlivému výběru surovin a vysoké kvalitě logistiky, která umožňuje našim produktům dosáhnout spotřebitelů během několika dní. Navštivte naše stránky a kontaktujte nás pro jakékoli informace nebo požadavky.
Itálie, S. Maria C.v
...Rajče San Marzano, typické rajče z této oblasti, má intenzivní chuť a aroma. Stejně tak je slavná pasta di Gragnano. Výrobci jsou vybíráni mezi nejlepšími v Kampánii, aby mohli zákazníkům zaručit nejlepší produkty, které tato oblast může nabídnout.
... KVALITU. MEZI HOTOVÝMI PRODUKTY NENÍ CHYBĚJÍCÍ TRADIČNÍ PASTA REALE (marcipánové ovoce), KLASICKÉ PASTE DI MANDORLA (s výběrem více než 10 chutí), PASTE AL PISTACCHIO, SLAVNÉ BUCCELLATI Z FÍKŮ, KROMĚ TYPICKÉ SICILSKÉ SUŠENKY V NĚKTERÝCH OBDOBÍCH ROKU (chiacchiere na karneval, holubice a beránci z marcipánu na Velikonoce, sušenky v období mrtvých a panetony na Vánoce). BARBAGALLO DOLCIARIA JE TAKÉ FIRMA...
Itálie, S. Giovanni La Punta
... HOTOVÝMI PRODUKTY NENÍ CHYBĚJÍCÍ TRADIČNÍ PASTA REALE (OVOCE Z MARCIPÁNU), KLASICKÉ PASTE DI MANDORLA (S ASORTIMENTEM PŘES 10 CHUTÍ), PASTE AL PISTACCHIO, SLAVNÉ BUCCELLATI Z FÍKŮ, KROMĚ TYPICKÝCH SICILSKÝCH SUŠENEK V NĚKTERÝCH OBDOBÍCH ROKU (CHIAREK NA KARNEVAL, HOLUBICE A JEHŇÁTKA Z PASTY REALE NA VELIKONOCE, SUŠENKY Z OBDOBÍ MRTVÝCH A PANETTONY NA VÁNOCE). BARBAGALLO DOLCIARIA JE TAKÉ FIRMA, KTERÁ...

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play